Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 50. percben 2:0-ra vezet a Dunaújváros... 😄

www.smart-bus.hu

Szerintem ha az Újváros elleni meccsig nem jön más védõ, akkor leigazoljuk.

www.smart-bus.hu

JimKirk
Nebassz!
Rósa Dénes visszatér 😊))))))

Kb 1500 nézõ elõtt 5-1-re megvertük a Soroksárt! 😊 ÍME

www.smart-bus.hu

Nem értelek barátom
Effe88
idióta ez
ajaxXd marseille😄😄

Mor3llo
végre 😊)))))))) felfedted valódi éned 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nevetséges
Na ezaz, hogy BL-gyõztesrõl volt szó, nem pedig BEK-gyõztesrõl😊

ReszegKoldus
steaua, red star belgrad 😄
vagy ezek nem érnek, mert akkor még BEK-nek hívták?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

persze... egy Ferencváros-Ajax ......... áááááá
Ponthogy az Ajax, meg kõbalos Marsielle kapásból kiesik.
Porto nem mozgatna meg tömegeket PR szempontból.

Viszont a Juventus életszerû lenne.

Milan, Inter, Liverpool esetleg hátha hogy ha... kategória még😊

sb1
Ha tényleg egy BL gyõztes csapattal akarjuk felavatni az új stadiont, szerintem akkor a Marseille, Ajax, Juventus, Porto brancsból kerülhet ki a "gyõztes", ezek még elérhetõ kategória, bár lehet, húznak egy valóban nagyon nagy nevet,majd kiderül.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Moniz --> Sevastopol.

Az elõrelépés itt is megkérdõjelezhetetlen.
cicaharc 😊
Gerson egy eset... de a Club kommunikációja megint elégtelenre vizsgázott...

Attól mert nem magas, még kijöhet a labdákra jól és határozottan, a Jovától látott tipródások helyett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ReszegKoldus
kemény 2 centivel magasabb Jovánál, majd egymás nyakába ülhetnek úgy már érne valamit a dolog 😄

bár egyelõre nso-n azt írják nem tuti még ez az igazolás

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
<#eljen>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ennél gyorsabb cáfolatot még nem láttam amúgy a magyar médiában 😊 - igaz hogy a pályán nem volt ilyen gyors, de nagyon csípem, jó védõ és a legjobb fejelõk között lenne.

Martin Klein: A magyar médiában megjelent cikkek sajnos nem fedik a valóságot, a Fraditól nem kerestek meg,nem hívtak vissza a csapathoz.

ns & üllõi129

Bénának azért nem nevezném, de tény, hogy nem a csapat legjobbja! 😊

@Grenzjager: Amíg nincs helyette jobb, addig semmiképpen... nem tudom az új edzõ mit akar játszani, de, ha maradunk a két védekezõ középpályásnál, akkor szükség lehet rá. A Gyömbérrel egész jó produkciót nyújtottak egymás mellett. Én már annak örülnék, ha a Józsi repülne... 😊

www.smart-bus.hu

DaemoonHunter
Összességében elég béna játékos, szerintem teljes mértékben kilóg a fradiból, bár ha nincs más...pedig van 😊

Lehet hogy javult a rengeteg sok alibi játékához képest, de mindenféleképpen el kell tõle köszönni télen.

Csukics az utolsó két meccsen szerintem kifejezetten jól játszott. (Az eddigi mutatványához képest)

www.smart-bus.hu

Vass Ádám MTK-ás rehabilitációjára leszek kíváncsi majd szerdától. Én mérges voltam hogy nem hozzánk került anno.

-Feltéve ha Garaminak kell, úgy tûnik kell. Moniznak sem kellett, Kolozsvárnak sem, a boroszlói SLASK-nak sem. És a nagy nehezen szerzõdtetõ belga újoncnál is csak 4 bajnokin játszott õsszel, az utolsó meccseken keretben sem volt. Pintértõl is jelzés hogy a A 100-as keretben ott van. kolozsvári lábtörés és a törött lábra való rásérülés nagyon keresztbe tett neki. Garaminál fél év az MBI-ben, szerintem ennél jobb nem is történhetne most vele, és nyártól szabadon igazolható. Mondjuk durvább a hanyatlás Csukicsnál aki nem törte a lábát(viszont Gosztonyiét, Hidvégiét igen (utóbbiról azóta se hallottunk pedig a primadonna Leonardóval visszatér(t).

És Batiknak is "jót tett Garami", ott az U21-ben (akik ugye a 2éve nyeretlen albánoktól kiszívtak... pfff)

sb1
Érkezhetnek a "minõségi" focisták..

" az egyik kiszemelt a montenegrói Cselikbõl Nemanja Koszovics"
"a pécsi Dibusz Dénes neve is szóba került már"

Mindemellett:
"Kérdés,érkezik-e megfelelõ ajánlat a klub legértékesebb játékosának számító bosnyák védõéért, Muhamed Besicért." - de fasza is lenne, ha Õt is eladnánk... 😞

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
esetleg volt szó benne hosszútávú építkezésrõl? azt hiszem Monizzal kapcsolatban volt ilyesmi is, aztán mi lett belõle... 😄

Láma!
Megnéztem mindkettõt, mindent amit az utánpótlásról és az infrastruktúráról elmondott, hogy mit csináltak eddig és mik a tervek, ez nagyon jól hangzik, és szurkolok hogy valósuljon is meg, mert csak így lehet profi egyesület az FTC.

Mond érdekes dolgokat
- maga a Club sportolóiról, illetve az új rendszerrõl
- az új stadionról és lehetõségeirõl

ReszegKoldus
van aki végighallgatja ezt? 😄

😊
JimKirk
Hehehe!😊
Hogy magyar szövetségi kapitány lehessen 😊

Zenszkij
Quatarba 😄.

JimKirk
Egy magyar hova vagyik?😊
Nem az õszinteségével van bajom, hanem azzal, hogy még egy edzést sem tartott, de már említi. Amúgy meg természetes hogy õ Bundesligába vágyik mint ahogy egy olasz edzõ meg a SerieA-ba, nem is ezzel van gond.

Jah legalább õszinte. Persze az a mai világban már nem erény.
Zenszkij
legalább nem köntörfalaz

Hétfõn érkezik az új az edzõ, de már húzna a Bundásligába szíve szerint - nem a legjobb belépõ, fõleg hogy fingja sincs semmirõl, hogy a Fradit egy Kaposvár bármikor megb@ssza, nem a legtávolabbi személyes álmait kéne vetíteni. Inkább szépen nézze végig az összes MB1es meccset kaziról, jegyzeteljen, ne pedig a Bundesligáról álmodozzon, mert ha jó edzõ lenne, nem csak álmodozna róla...

sb1

Roppant meglepõ módon mégsem õ lett a Hannover edzõje.