23418
-
csak a mondat első fele jöjjön be, nagyon kell -
fradista91 #10681 Ha úgy alakul hogy buktok, (és mi nyerünk minden meccset) biztos lehetsz benne 16án annyi góllal verjük a Baktalórántházát amennyi bőségesen elég ahhoz hogy feljussunk.
Hajrá FRADI! -
#10680 Tökölivel mi lesz? -
isi #10679 azonos gólkülönbség után jön az hogy a több lőtt gól utána kevesebb kapott gól utána egymás elleni eredmény ami nekünk jó mert idegenben lőtt góllal nyamynam -
#10678 Világosabb a napnál is elba**tuk:S
Nyiregyháza hoz legalább egy X-et mi meg ynerjük emccseinket azonos pontszám.. ugye egymás elleni eredmény (0-0,1-1) nem dönt igy utánna a gólkölünbséget nézik,amiben kellene azért javitanunk és megsziorni elelnfeleinket !! -
Csesza #10677 Fradi:
1.|||BÉKÉSCSABA(16)-FTC||| - az elmaradt meccs
2.FTC-KAZINCBARCIKA(11)
3.BUDAFOK(15)-FTC
4.FTC-BAKTALÓRÁNTHÁZA(12)
Nyíregy:
1.NYÍREGYHÁZA-SZOLNOK(3)
2.MAKÓ(10)-NYÍREGYHÁZA
3.NYÍREGYHÁZA-VECSÉS(8)
*gyengébbek kedvéért a zárójeles számok azok az ellenfelek bajnoki helyezései
Tabella:
1. Nyíregyháza 27 18 8 1 64 - 23 62
2. Ferencváros 26 16 9 1 60 - 19 57
mivel én most nagyon optimista vagyok (ennyire nem nagyon szoktam lenni) ezért ez alapján én bízom abban, hogy mivel a Nyírségi csapat ugymond jobb csapatokkal játszik, egyszer sztem megbotlik és akkor nekünk csak az ugymond gyengébb csapatok ellen kéne hoznunk a kötelezőt
bízom abban, hogy a Szolnok megszivatja majd a Nyíregyházát hazai pályán...
jah meg annyi kérdésem lenne, hogy itt azonos pontszámnál és gólkülönbségnél az egymás elleni eredmény vagy esetleg a több lőtt gól számít?
én még mondjuk attól tartok, hogy esetleg a vidéki csapatok összefognak a nagy pesti csapat ellen és így a nyíregy ellenfelei esetleg leadják a meccseket :S -
#10676 hosszú hétvégét Balatonon töltöttem, erősen gondolkoztam, hogy vasárnap kora reggel elindulok vonattal miskolcra és utazok 9 órát... hát nem bántam meg, hogy nem mentem el. legalább láthattam a kézilabdát, és örülhettem a lányoknak. foci meg no comment. ennek annyi. -
#10675 én valahogy nem tudok nevetni... :( -
#10674 hol vannak a támadók? :O
komolyan ez egy vicc -
Bereet #10673 sajna ismét nb2 :( -
#10672 úgy néz ki felesleges lesz az a licenc -
#10671 rossz belegondolni is..., nem akarok jövőre is...ááá -
Gabe18 #10670 Hát ja,ha szerdán a B.csabát meg is verjük,már akkor is -2 pont.Várhatjuk hogy a Nyir bukjon valahol... Lehet hogy msot ment el... -
#10669 Jövőre MTK elleni rangadót akarok látni fiúk, nem Bőcs ellenit, úgyhogy húzzatok bele! -
fradista91 #10668 A rohadt életbe.
16án K-L szektor koncert egyes játékosaink bordáin.
Remélem sokan leszünk...
Még mindig nem hiszem el... -
#10667 buktuk az első osztályt? -
#10666 nem igaz, hogy nem bírunk egy kib. gólt lőni -
fradista91 #10665 Fradi-Tábor Diósgyőrben... Remélem a meccs végén örömtelibb képet sikerül majd elkapni.
-
fradista91 #10664 51. perc: Tököli cselezgetett, majd megeresztett egy löketet, ám 16 méterről a léc felé tüzelt.
Gyerünk Töki! -
fradista91 #10663 Második játékrész!
MINDENT BELE! -
fradista91 #10662 Félidő...
A haverom üzeni Diósgyőrből:
0-0 az eredmény, a meccs lószart sem ér! Fradidrukker Fórum -
fradista91 #10661 39. perc: FTC fölény, de meddő...
Ideje gólra váltani a fölényt, SRÁCOK FELSZÁNTANI A PÁLYÁT! -
fradista91 #10660 Fél óra elteltével 0-0...
Ősszel se ment valami jól, de nemigaz hogy nem ad lendületet ennek a Csapatnak hogy a lányok megnyerték a bajnokságot!
KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS! -
fradista91 #10659 30. perc: Siróczki próbálkozott a jobb összekötő helyéről, 23 méterről, Kemenes biztosan ölelte magához a játékszert.
Kemenes :O
Kezd belejönni :)
El ne kiabáljam :S -
fradista91 #10658 27. perc: Alábbhagyott az iram, most hosszabb időt is el tudott tölteni az FTC térfelén a Bőcs.
Remélem az a hosszabb idő 1-2 perc volt... -
#10657 hajrá, kell a 3 pont -
fradista91 #10656 A Ferencváros tartja kézben az összecsapást, a bőcsiek jobbára védekezésre kényszerülnek.
Be már beszorítottuk őket, márcsak felkéne törni a védelmüket.
Gyerünk Srácok! MINDENT BELE! -
fradista91 #10655 15. perc: Több apróbb szabálytalanság is történt, majd Tököli ziccerét fogta Matkó, aztán még ebből az akcióból Lipcsei emelt a felső lécre.
Nyomnak a Srácok, TÁMADÁS! -
#10654 Mravikova gólja után felrobbant a stadion. majd ha érdekel valakit megpróbálkozom egy részletesebb elemzéssel, de ez most még nem menne :) :)
BAJNOKCSAPAT! -
fradista91 #10653
Élőkép :)) -
fradista91 #10652 Még így tvn keresztül is hátborzongató volt nézni :) -
fradista91 #10651 Nincs mit :)
Van még nson is közvetítés, de nem szeretek 10 percet várni az eseményekre :P
Remélem Borsod online gyorsabb :S -
#10650 hihetetlen milyen meccs volt. nem emlékszem rá hogy jutottam be a pályára... :D :D
BAJNOKCSAPAT! MERT TÉNYLEG TI VAGYTOK A LEGJOBBAK LÁNYOK! -
#10649 köfi -
fradista91 #10648 Borsod Online
Én spec itt figyelem :) -
#10647 valami adja a meccset? -
fradista91 #10646 Bőcs-Ferencváros
Diósgyőr, 17:30
Matkó - Vágó, Martis, Susak, Molnár - Siróczki, Irhás, Zimányi, Szakszon - Urbin, Fekete
Kemenes - Bognár, Dragóner, Nagy S., Nagy J . - Lipcsei - Laczkó, Lazics, Buz - Jovánczai, Tököli
Hajrá FERENCVÁROS! -
fradista91 #10645 Szerintem voltak Erdélyi Fradisták, FradiDrukkeren is lehetett olvasni érkezésükről :) -
fradista91 #10644 MERT TI VAGYTOK A LEGJOBBAK EZ TITEKET DÍCSÉR, HÁT GYERÜNK LÁNYOK HARCOLJUNK A BAJNOKI CÍMÉRT!
KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS! -
Csesza #10643 talán Erdély-ből is voltak itt szurkolók, vagy csak ezzel az "Erdélyi Fradisták" sállal előttük tisztelegtek?!