23418
-
Csesza #10642 BAJNOKCSAPAT!!! BAJNOKCSAPAT!!! BAJNOKCSAPAT!!! -
Csesza #10641 mindenki a pályán van :D
szurkolók és a győztesek!!! -
Csesza #10640 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! MEGVAAAAAAAAN!!!
mekkkorátjátszottak a lányok!!! -
Csesza #10639 most elment a győr :SSSS
22-25 -
Csesza #10638 első félidő vége
17-18 -
Csesza #10637 5'
4-3 -
Csesza #10636 -
fradista91 #10635 FERENCVÁROS - Győr KÉZIDÖNTŐ
HAJRÁ CSAJOK! HAJRÁ FERENCVÁROS!
3 éve a Fiúk diadalmaskodtak (FTC-Láki 3-1), most Rajtatok a sor, mutassuk meg!
Sajnos (?!) nagyon gyorsan elkapkodták a jegyeket, nekem tv elől kell végigizgulni ezt a valószínűleg felejthetetlen meccset, aki megy annak nagyon jó szórakozást, szurkolást, BAJNOKI CÍMET!
ui: fél6tól pedig felzárkózunk a nyíregyhez ;) -
Csesza #10634 csodálkozom -
skristof #10633 t-mobile viszont nem lesz főszponzor. -
#10632 fene sem gondolta volna, mostmár csak fel kell jutni -
#10631 Megkaptuk
Már csak a fel kellene jutnunk:)
nme lesz sétagalopp,de meg kell csinálni !!! -
#10630 A Ferencváros megkapta a licencet! - mostmár minden a csapaton múlik! :) sima ügy lesz remélem... -
#10629 2 góllal vagyunk eddig jobbak,mint a Nyirség..de ők egyyel többet játszottak ugye. . . -
fradista91 #10628 :@
Hozni kell idegenbeli meccseinket, hazai pályán pedig megkell sózni a Kazincbarcikát, Baktalórántházát. Izgalmas utolsó hazai meccs lesz, ha a gólarányon fog múlni...
HAJRÁ FERENCVÁROS!
KÜZDENI KELL! -
#10627 nyíregy 5-1re nyert... azért ez így már meleg lesz. :S -
fradista91 #10626 Női kézilabda:
Ferencváros-Cornexi 33-30 (18-13) :) -
#10625 köszi -
#10623 Végre már valami pozitivum !!!! Remélem jó helyre kerül... -
#10622 Nyertünk a Huszti-perben!
Három meccsünk időpontja is megváltozott -
#10621 az MLSZ meg az Újpestnek tartozik...
jó ez a magyar bajnokság mi? :) -
fradista91 #10620 Ez a hétvége a nem semmi kategóriába tartozik :)
Amúgy kösz az infót, teljesen elfeledkeztem róluk :(
Hajrá CSAJOK! -
fradista91 #10619 Lehet én vagyok túlinformált de ha jól tudom a lilákoknál sincs minden rendben...
Más dolog mint mond az mlsz(0) -
#10618 idén a Vácnál és a Fehérvárnál voltak problémák a 16 csapatoból. -
#10617 de nehogymár valaki azt mondja nekem, hogy az összes többi nb1-es csapat meg anyagilag ennyire a toppon van... -
#10616 szerintem igaza van az MLSZ-nek. Én is így döntenék mert az, hogy sikeres lesz a pályázat és lesz cash csak FELTÉTELEZÉS. Mi van ha nem sikerül (megtörtént már!), vagy valami más gebasz üt be. Az MLSZ nem kockáztat, aki nem tudja garantálni, hogy a következő idényt végig tudja játszani és finanszírozni is tudja annak csá és Fradi jelenleg és még kb. 2 hónapig nem is fogja tudni. Emberek a NBII. is veszélyben volt télen... -
#10615 újvárosban győztek a lányok 3-mal, úgy hogy a kohász 1-0-nál vezetett utoljára. azért ez nem semmi. :)
HAJRÁ FRADI! -
Grenzjager #10614 -
Grenzjager #10613 miért ne lenne??
egyszer már megtették... -
Csesza #10612 őket ez nem érdekli... -
fradista91 #10611 ,,ha mégis megteszik, nincs az a rendőri brutalitás ami megmenti a szép új székházukat"
Megbeszéltük ;) -
#10610 szerintem nem lesz bátorsága az mlsz-nek meglépni hogy megint nem ad licenszet...
ha mégis megteszik, nincs az a rendőri brutalitás ami megmenti a szép új székházukat........ (ez legalábbis sejthető...) -
Csesza #10609 rendben, de őket nagyon nem érdekli a jövő, őket az fogja érdekelni szvsz, hogy akkor mi van amikor eldöntik ezt a kérdést, ami már egyszer eldöntöttek...
mert őket nem érdekli, hogy a bajnokság indulás utána fél évvel már lesz kesse a Fradinak, őkat csak annyi, hogy most jelen pillanatban nincs :S -
fradista91 #10608 Nah, ezt azért még ne jelentsük ki ilyen formában. Május 20-30 között írják ki a pályázatot, és ha figyelemmel lesznek (már miért is lennének de "feltételezzük") az előrelátható pozitív változásokra, akkor kapunk licencet...
Nekünk a pályán (és a táborban) kell bizonyítani, a többi az Elnökség feladata. Kikell perelni igy is úgyis a zsebéből az mlszt és kistelekiéket(0). -
#10607 hát ez a Budafoki BKV-s túra ölég komoly volt
(csak sajna eredménytelen...) -
Csesza #10606 a nyíregy fog feljutni mert minket nem fog felengedi a f@sszopó mlsz... -
Csesza #10605 FERENCVÁROS -
#10604 Úgyis a fradi jut fel ezt szerintem mindenki tudja, de sebaj azért most legalább végre van egy jó csapatunk és jövőre mi következünk. -
isi #10603 ánem -
fradista91 #10602 Keress valami nyíregyházi fórumot, ott nyugodtan ünnepelheted a góljaidat.
ui: úgy látom 10 emberrel folytatjátok :P