Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jövõre is kimegyek a hazai meccsekre, ha kell akkor az nb2-be is akár 😊
UGYE HORISZ ? 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Persze ha a spanyolok tenyleg megveszik a Fradit, akkor gondolom jonnek majd a kulfoldi jatekosok is remelhetoleg.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EDZÕMECCS.
A zöld-fehéreknek a pályán nagyon megy: simán kiütötték a Honvédot
Színötös a Ferencvárosnak
Gólparádét rendezett a Dragóner Attilával megerõsödött Ferencváros a Honvéd ellen a szerdai edzõmeccsen.
Bár frizurája kissé megsínylette a fejpárbajt, a Portugáliában légióskodó Dragóner Attila (balra) örömmel tért vissza a Ferencvárosba
Hogy egy év alatt mekkorát változhat a világ, azt most Budovinszky Krisztián is tapasztalhatta. A hatalmas lövéseirõl híres futballista tavaly nyáron szerzõdött az Üllõi útra, és akkor ünnepelték a zöld-fehér hívek. Most, hogy egy év elteltével a Budapest Honvéd játékosaként tért vissza az Üllõi útra, kapott hideget-meleget az õt szidalmazó szurkolóktól.
De ez csak amolyan intermezzónak számít, hiszen a szerdai edzõmeccsen nem Budovinszky, sokkal inkább Dragóner Attila volt a középpontban. A portugál Guimaraesbõl visszatérõ huszonnyolcszoros válogatott védõ ismét zöld-fehér szerelésben lépett pályára. A 32 éves védõ esetleges szerzõdtetése megnyugvással tölthetné el a Fradiért aggódókat. Dragóner megszerzése azt jelentené, hogy elvonultak a viharfelhõk az Üllõi út fölül.
Gellei Imre most még amolyan napernyõt tart a játékosok feje fölé, a mesteredzõ minden hírtõl óvja a ferencvárosiakat. Mint mondta, a szakma nem lehet figyelemmel a napról napra, percrõl percre változó helyzetre. A nehéz viszonyok, a pénztelenség, a tartozások átütemezése, a bizonytalanság nem szabhat gátat a szakmai munkának.
„Dolgozunk, s továbbra is úgy készülünk, hogy július huszonkilencedikén a Kaposvári Rákóczi ellen kezdjük meg a bajnoki szezont – mondta Gellei Imre. – Szerda délelõtt is beszéltem a játékosokkal, és kértem õket, csak az edzésekre, a munkára koncentráljanak. Láttam a szemekben, hogy még mindig bizakodnak, s nemcsak nekem hisznek, hanem a klub vezetõségének is.”
De nemcsak Dragóner Attila érkezését fogadták hatalmas ovációval a zöld-fehér hívek, hanem Leandro maradását is. Bár a brazil-magyar futballista sorsa még nem dõlt el, játszott a Honvéd ellen, és ez jó jel.
Az is a napnál világosabb, hogy a mai, alakulgató Honvédban nem az imént már említett Budovinszky Krisztiánról beszélnek. Sokkal inkább a visszatérõ olasz edzõrõl, Aldo Dolcettirõl, az új többségi tulajdonosról, George Hemingwayrõl, no és a többi érkezõrõl, Pintér Zoltánról, Kalina Tiborról, Gajda Istvánról, Disztl Dávidról. A Honvéddal számolni kell a következõ bajnokságban. Ennek persze örülnek a piros-fehér-fekete szurkolók is, akik szerdán igencsak közönségesen viselkedtek az edzõmeccsen. Persze a hazaiak sem maradtak adósak, úgyhogy csúf hangulatban játszott egymással a Ferencváros és a Honvéd.
FERENCVÁROS - BUDAPEST HONVÉD 5–0 (2–0)
Üllõi út, 800 nézõ. V: Jármer
FTC: Kemenes – Bognár Zs., Dragóner (Ferencz), Tímár, Leandro – Lazics – Takács Á. (Fitos), Deme, Lipcsei (Brettschneider), Laczkó Zs. (Szalai T.) – Jovánczai (Bartha)
HONVÉD: Tóth I. (Miski) – Schindler, Benjamin, Budovinszky (Kalina), László A. – Pomper (Petranovics), Csobánki – Dobos (Bartyik), Genito (Pintér Z.), Schrancz (Vavrik) – Disztl D. (Gajda)
G: Bartha (2), Leandro, Takács A., Lazics (11-esbõl)
forrás: NSO
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
http://index.hu/sport/foci/060719ftc/
seggfej azthiszi hogy van magyar foci FTC-nélkül? Hajrá!
"Egy ország labdarugása, és azt körülvevõ közeg, hûen tükrözi a képet az ország társadalmáról"
..képzeljünk el egy Ferencváros nélküli létet. Ezt tudja minden lila, lokista..stb, hogy a Fradi nélkül nem csak mi, hanem õk is szegényebbek lesznek.
A harang értük is fog szólni!
Amennyiben nem indulhatunk el az NB I-ben, egyfajta kihívásnak kell felfogni, akkor EL KELL INDULNI vagy az osztrák, vagy a szlovák, vagy a szlovén, vagy a horvát, vagy a SZERB (igen így csupa nagy betûvel, nem komálom õket de ezt a szarházi kohnkistelekibrigádot...) BAJNOKSÁGBAN. Bármelyikkel a Ferencváros csak jobban járhat.
Mert szerintem fel kell készülni a legrosszabbra
... volt egy ítélet amit visszavontak, majd nyomásra visszavonták a visszavonást, hogy a visszanonásukat a visszavonással hatálytalanítsák. körülbelül..... MAGYAROSZÁG 2006 !!! Ez beszarás!!
lényeg hogy nem szaroznának ennyit, hogy ha nem lenne erõs az az érdekcsoport ami a Fradi kizárásáért (-> tulajdonképp: el nem indulásáért) lobbizó banda.
4 ezer Fiorentina drukker elfoglalt egy pályaudvart, és ezzel ketté vágta itáliát
😊)))
SOLIDARITATE !!!
Mint azt korábban már jeleztük, az MLSZ elnöksége mai, rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy hatályon kívül helyezi a Fellebbviteli Licencadó testület korábbi döntését, amelynek értelmében a Ferencváros és a Vác mégis indulhat a bajnokságban.
Mi több, az elnökség visszahívta a bizottság - minden újságírói kérdés ellenére sem megnevezett - tagjait, és egy háromtagú ad hoc bizottságot állított fel, amelynek egy új vizsgálat után 48 órán belül döntenie kell az FTC és a Vác sorsáról.
Az elnökségi követõ sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Vác költségvetése esetleg "átcsúszhat", a hétfõi döntésrõl egyébként dr. Helmeczy László, az MLSZ alelnöke elmondta: az ülés szabálytalan volt, és hiányos volt létszámban is, ráadásul a testület vezetõje, dr. Kamarás István nem is tudott az összejövetelrõl.
Az ad hoc bizottságnak egyébként minden, a licencekkel kapcsolatos tevékenységet ellenõriznie kell, és új döntését az eredeti határidõn belül beterjesztett dokumentumoknak megfelelõen kell meghoznia a lehetõ legrövidebb határidõn belül, azaz várhatóan péntekig.
Az akkori döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.
Elhangzott még, hogy az NB I létszáma mindenképpen 16 csapat lesz, de hogy mi alapján és mely csapatokat "halásszák vissza" adott esetben, arról nem nyilatkozott a grémium.
1; elaludtam.
2; azért aludtam el, mivel senki nem csörgött az itthoni telefonon, hogy menjünk meccsre, mivel mint kiderült mindenkinek közbejött valami.
3; egyedül nincs kedvem ebben a melegben utazni 1-1,5 órát, ráadásul már oda sem érnék.
szóval bocsi Patrik, legközelebb találkozunk. 😞
football without ultras is nothing
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Te nem jösz Honvéd edzõmeccsre?
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
öööööööö mi a busz fordulóban leszünk holnap meccs kezdés elõtt, vagy lent az Ági mamában. 😊 küld el pü-ben a számod, és akkor majd max. megcsörgetlek. 😊
kristóf: szerzek telót még a héten. 😊
De ha tényleg délután mész akkor megkérlek maradj még SG-n vagy gyere fel MSN-re , mert én ha megyek akkor már reggel...
patrik: mindegyiken találkozhatunk, én ott leszek!
most hét végén, jövõ hét elején telefonálok a dokimnak, és beszéljük meg a mûtétem idõpontját. remélem augusztus 2. felére, vagy õszre tervezzük meg....
holnap 14-15 óra fele indulok, addig elérsz. 😊
telóm beszart hegyalján, nem valami mûködõ képes, szal azt nem adom meg... :C
Amúgy Kristóf: Ebben az évben kétszer is összefuthatunk még 😄
Mert lesz egy meccs Kaposváron amire ha indulunk mindenképp elpróbálok menni (már csak a hazajutás lesz nehézkes 😄) és lesz egy Üllõin decemberben ha jól tudom (és ha az idõjárás engedi)
De lehet ez lesz :-) Végülis minden el van intézve csak a szülõi "áldás" kell 😄
szóval sûrû az augusztus eleje. :]]
Megvan : Magyar Sziget? 😄
délelõtt 3-4 sör, délután és este már csak bor folyt le a torkomon. keményen nyomtuk. helyiek megijedtek. 😛 hiányzik.... EFott-ra is szívesen mennék, csak hát sok pénzt elbasztam múlt héten. mostmár spórolok augusztusra inkább. 😊
Remélem sikerül... Egyik barátommal is összefutnák... Ha mehetek majd megbeszélhetjük hogy találkozhassunk valahol.. Benne vagy-é? :-)
ui.: Írok majd PÜ-t hogy megyek-e vagy sem.
Csak történjen valami jó dolog a pályázat ügyében.
Mint arról már beszámoltunk, a napokban (újra) az Üllõi úton edz Dragóner Attila.
Egykori védõnk - egyelõre - szûkszavúan nyilatkozott. - 100%Fradi -
- Valóban a csapattal edzettem, egyelõre azonban még csak ezt tudom megerõsíteni.
Korábban is bekapcsolódtak a közös munkába egykori játékosaink például Gera Zoltán vagy Huszti Szabolcs esetükben azonban arról volt, hogy formában akartak maradni. Nálad azonban a maradás más összefüggésben is felmerült...
- Nem tagadom, kapcsolatban voltam, illetve vagyok a vezetõséggel. Valóban nem tudok azonban egyelõre többrõl beszámolni.
Szerdán felkészülési mérkõzést vív a csapat. Látjuk majd Dragóner Attilát újra zöld-fehér mezben?
- Ezt még nem ígérhetem meg. Inkább úgy fogalmaznék, hogy bízom benne, hogy rövid idõn belül pont kerül a most még kérdéses ügyek végére, rendezõdik a helyzet, és akkor tényleg újra magamra ölthetem a Fradi-címeres mezt.
ftc.hu
Budapest, július 18., 18.45 A KVI-nek már csak egyetlen kérdésben kell egyezségre jutni a spanyol befektetõvel.
Hosszú hetek óta itthon tartózkodik Dragóner Attila, aki legutóbb a portugál élvonalbeli Vitoria Guimaraes csapatánál játszott. Hazaérkezése óta Simon Balla Istvánnal, a Ferencváros erõnléti edzõjével készült a rutinos védõ, és ma már részt vett a zöld-fehérek elsõ csapatának edzésén is. Sõt, délután - amíg a csapat uszodában volt - Dragóner külön labdás edzéseket végzett.
Nincs kizárva, hogy megállapodás születhet arról, hogy a hátvéd visszatér a Fradiba - mindenesetre Botis távozása után szükség volna rá... Talán már holnap is eldõlhet ez a kérdés, ám sok függ attól is, hogy a Ferencváros jövõjét illetõen esetleg pozitív fordulat állhat be.
Információink szerint a KVI-nek már csak egyetlen pontban kell tisztáznia a spanyol befektetõ által benyújtott tervpályázatot, ez pedig a tervezett lakóépület hasznosításának a kérdése. Ha ezt tisztázták a felek, akkor napokon belül egyenesbe kerülhetnek a Ferencváros körüli dolgok, így többek között a védõ szerzõdtetése is.
(si)
nb1.hugy
Hajrá Magyarország! Hajrá Ferencváros!
ui: Kristóf jó szórakozást Zamárdiban :-)
csak nézz körül, még mindig minden pályán vannak SZURKOLÓK! olyanok, akik meghalnak a saját csapatukért, akik az utolsó forintjaikat is inkább vonatjegyre költik, h mehessenek a csapatuk után, pedig a focink.... siralmas. ha ezek az emberek összefognának (több ezren vagyunk!!) akkor lenne keresnivaló ez ellen a párszáz mihaszna szarjancsi ellen.
Skristóf: Sajnos igen, a focink meghalt, õk meg tömik a zsebüket.. És a FIFA/UEFA fittyet sem vet az ügyre. Pedig mi szurkolók sem tehetünk sok mindent maximum bizakodunk, és várjuk a segítséget. Mint ahogy fentebb említettem talán külföldi szakemberektõl... (de azért remélem van olyan magyar labdarúgást kedvelõ szakmabeli ember aki még nem bukkant fel, és nem csak a pénzre hajt)
Hajrá Magyarország! Harjá Fradi!
ui: Most megyek aludni ,kezdek kicsit fáradni 😄
További jó éjszakát mindenkinek!
Nem tudom mi lesz a magyar focival, de ez mar kezd tul sok lenni ami itt foci alatt megy.
a drapin lévõ szlogen nemcsak a Fradira, de az egész belterjes focinkra igaz lehetne: MEGTISZTULÁST!
Remélem igaz, és ma (kedden) még sok jó hírrõl fogunk értesülni 😊
A Vasas, meg a Pápa nem érdemli ki hogy az NB1-ben induljon, akkor sem ha kizárnának minket és/vagy a Vácot.
HAJRÁ FERENCVÁROS!