Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdrekes, hogy akkor jön a kizárás, ahogy elõkerült a befektetõ, ezek kész tények.. ki akarják csinálni a Fradit és kész

gabber_saviola
jah jó lenne az a spanyol befektetõ megmentené a csapatot
jövõre is kimegyek a hazai meccsekre, ha kell akkor az nb2-be is akár 😊

UGYE HORISZ ? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Aham, elvileg a Fradiba jonne, csakhat az Isten tudja hogy a Fradi egyaltalan indulhat-e. Majd ha veget er a MLSZ fele viccolimpia, akkor okosabbak leszunk. Mindenesetre Dragoner nagyon jot tenne a Fradinak szerintem. <#eljen>
Persze ha a spanyolok tenyleg megveszik a Fradit, akkor gondolom jonnek majd a kulfoldi jatekosok is remelhetoleg.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

gabber_saviola
Dragóner??????

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Riddick73
Magyar bajnokság
EDZÕMECCS.

A zöld-fehéreknek a pályán nagyon megy: simán kiütötték a Honvédot
Színötös a Ferencvárosnak

Gólparádét rendezett a Dragóner Attilával megerõsödött Ferencváros a Honvéd ellen a szerdai edzõmeccsen.
Bár frizurája kissé megsínylette a fejpárbajt, a Portugáliában légióskodó Dragóner Attila (balra) örömmel tért vissza a Ferencvárosba

Hogy egy év alatt mekkorát változhat a világ, azt most Budovinszky Krisztián is tapasztalhatta. A hatalmas lövéseirõl híres futballista tavaly nyáron szerzõdött az Üllõi útra, és akkor ünnepelték a zöld-fehér hívek. Most, hogy egy év elteltével a Budapest Honvéd játékosaként tért vissza az Üllõi útra, kapott hideget-meleget az õt szidalmazó szurkolóktól.

De ez csak amolyan intermezzónak számít, hiszen a szerdai edzõmeccsen nem Budovinszky, sokkal inkább Dragóner Attila volt a középpontban. A portugál Guimaraesbõl visszatérõ huszonnyolcszoros válogatott védõ ismét zöld-fehér szerelésben lépett pályára. A 32 éves védõ esetleges szerzõdtetése megnyugvással tölthetné el a Fradiért aggódókat. Dragóner megszerzése azt jelentené, hogy elvonultak a viharfelhõk az Üllõi út fölül.

Gellei Imre most még amolyan napernyõt tart a játékosok feje fölé, a mesteredzõ minden hírtõl óvja a ferencvárosiakat. Mint mondta, a szakma nem lehet figyelemmel a napról napra, percrõl percre változó helyzetre. A nehéz viszonyok, a pénztelenség, a tartozások átütemezése, a bizonytalanság nem szabhat gátat a szakmai munkának.

„Dolgozunk, s továbbra is úgy készülünk, hogy július huszonkilencedikén a Kaposvári Rákóczi ellen kezdjük meg a bajnoki szezont – mondta Gellei Imre. – Szerda délelõtt is beszéltem a játékosokkal, és kértem õket, csak az edzésekre, a munkára koncentráljanak. Láttam a szemekben, hogy még mindig bizakodnak, s nemcsak nekem hisznek, hanem a klub vezetõségének is.”

De nemcsak Dragóner Attila érkezését fogadták hatalmas ovációval a zöld-fehér hívek, hanem Leandro maradását is. Bár a brazil-magyar futballista sorsa még nem dõlt el, játszott a Honvéd ellen, és ez jó jel.

Az is a napnál világosabb, hogy a mai, alakulgató Honvédban nem az imént már említett Budovinszky Krisztiánról beszélnek. Sokkal inkább a visszatérõ olasz edzõrõl, Aldo Dolcettirõl, az új többségi tulajdonosról, George Hemingwayrõl, no és a többi érkezõrõl, Pintér Zoltánról, Kalina Tiborról, Gajda Istvánról, Disztl Dávidról. A Honvéddal számolni kell a következõ bajnokságban. Ennek persze örülnek a piros-fehér-fekete szurkolók is, akik szerdán igencsak közönségesen viselkedtek az edzõmeccsen. Persze a hazaiak sem maradtak adósak, úgyhogy csúf hangulatban játszott egymással a Ferencváros és a Honvéd.

FERENCVÁROS - BUDAPEST HONVÉD 5–0 (2–0)
Üllõi út, 800 nézõ. V: Jármer
FTC: Kemenes – Bognár Zs., Dragóner (Ferencz), Tímár, Leandro – Lazics – Takács Á. (Fitos), Deme, Lipcsei (Brettschneider), Laczkó Zs. (Szalai T.) – Jovánczai (Bartha)

HONVÉD: Tóth I. (Miski) – Schindler, Benjamin, Budovinszky (Kalina), László A. – Pomper (Petranovics), Csobánki – Dobos (Bartyik), Genito (Pintér Z.), Schrancz (Vavrik) – Disztl D. (Gajda)
G: Bartha (2), Leandro, Takács A., Lazics (11-esbõl)

forrás: NSO

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

tormy
Ez vicc ami itt megy komolyan mondom.

http://index.hu/sport/foci/060719ftc/

Sziasztok!!! Nem vok Fradi drukker! Nagyon szoritok értetek ez a sok
seggfej azthiszi hogy van magyar foci FTC-nélkül? Hajrá!

Nem értem én már ezt az egészet, pedig komolyan, energia befektetéssel megpróbáltam, napokig ment is, még tán bizonyos szálakat is ki lehetett bogozni... de most....

"Egy ország labdarugása, és azt körülvevõ közeg, hûen tükrözi a képet az ország társadalmáról"

..képzeljünk el egy Ferencváros nélküli létet. Ezt tudja minden lila, lokista..stb, hogy a Fradi nélkül nem csak mi, hanem õk is szegényebbek lesznek.

A harang értük is fog szólni!

Amennyiben nem indulhatunk el az NB I-ben, egyfajta kihívásnak kell felfogni, akkor EL KELL INDULNI vagy az osztrák, vagy a szlovák, vagy a szlovén, vagy a horvát, vagy a SZERB (igen így csupa nagy betûvel, nem komálom õket de ezt a szarházi kohnkistelekibrigádot...) BAJNOKSÁGBAN. Bármelyikkel a Ferencváros csak jobban járhat.

Mert szerintem fel kell készülni a legrosszabbra

... volt egy ítélet amit visszavontak, majd nyomásra visszavonták a visszavonást, hogy a visszanonásukat a visszavonással hatálytalanítsák. körülbelül..... MAGYAROSZÁG 2006 !!! Ez beszarás!!
lényeg hogy nem szaroznának ennyit, hogy ha nem lenne erõs az az érdekcsoport ami a Fradi kizárásáért (-> tulajdonképp: el nem indulásáért) lobbizó banda.

Láma!
csak egy hír az összefogásról:

4 ezer Fiorentina drukker elfoglalt egy pályaudvart, és ezzel ketté vágta itáliát

😊)))

SOLIDARITATE !!!

nb1.hu:

Mint azt korábban már jeleztük, az MLSZ elnöksége mai, rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy hatályon kívül helyezi a Fellebbviteli Licencadó testület korábbi döntését, amelynek értelmében a Ferencváros és a Vác mégis indulhat a bajnokságban.
Mi több, az elnökség visszahívta a bizottság - minden újságírói kérdés ellenére sem megnevezett - tagjait, és egy háromtagú ad hoc bizottságot állított fel, amelynek egy új vizsgálat után 48 órán belül döntenie kell az FTC és a Vác sorsáról.
Az elnökségi követõ sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Vác költségvetése esetleg "átcsúszhat", a hétfõi döntésrõl egyébként dr. Helmeczy László, az MLSZ alelnöke elmondta: az ülés szabálytalan volt, és hiányos volt létszámban is, ráadásul a testület vezetõje, dr. Kamarás István nem is tudott az összejövetelrõl.
Az ad hoc bizottságnak egyébként minden, a licencekkel kapcsolatos tevékenységet ellenõriznie kell, és új döntését az eredeti határidõn belül beterjesztett dokumentumoknak megfelelõen kell meghoznia a lehetõ legrövidebb határidõn belül, azaz várhatóan péntekig.
Az akkori döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.
Elhangzott még, hogy az NB I létszáma mindenképpen 16 csapat lesz, de hogy mi alapján és mely csapatokat "halásszák vissza" adott esetben, arról nem nyilatkozott a grémium.

mukika
najó ebbõl sem lesz ma meccs... 😞

1; elaludtam.
2; azért aludtam el, mivel senki nem csörgött az itthoni telefonon, hogy menjünk meccsre, mivel mint kiderült mindenkinek közbejött valami.
3; egyedül nincs kedvem ebben a melegben utazni 1-1,5 órát, ráadásul már oda sem érnék.

szóval bocsi Patrik, legközelebb találkozunk. 😞

<#eljen> sok sikert Neki!

football without ultras is nothing

GTheo
Varga Bence, az FTC U16-os válogatott labdarúgója hároméves szerzõdést kötött a VfB Stuttgarttal. A csatár a tavasszal próbajátékon vett részt a német egyesületnél, és teljesítményével meggyõzte a klub vezetõit.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

😄 OK, de nekem mindegy hogy néz ki, (saját magát égeti) csak játszon jól 😊
Te nem jösz Honvéd edzõmeccsre?

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

csak ne tegyen zselét a hajára, mert akkor olyan mint egy lestrapált dzsigoló

mukika
msn-re most ná megyek, mert mindenki elkezd zaklatni hírtelen.... :o)

öööööööö mi a busz fordulóban leszünk holnap meccs kezdés elõtt, vagy lent az Ági mamában. 😊 küld el pü-ben a számod, és akkor majd max. megcsörgetlek. 😊

kristóf: szerzek telót még a héten. 😊

Okés ;-) <#eljen>

Egy gond van, nekem fél 7kor megy buszom Tabra, onnan meg fél8kor Pestre Népligetbe ott talizok barátommal, és ha nem jó a telód nehéz megbeszélni hol találkozzunk <#szomoru1>

De ha tényleg délután mész akkor megkérlek maradj még SG-n vagy gyere fel MSN-re , mert én ha megyek akkor már reggel...

muki: telót pedig szerezzél valami szarfost, h én is tudjalak hívni, ha már a keletiben vagyunk 😊

patrik: mindegyiken találkozhatunk, én ott leszek!

mukika
reméljük a legjobbakat. 😊

most hét végén, jövõ hét elején telefonálok a dokimnak, és beszéljük meg a mûtétem idõpontját. remélem augusztus 2. felére, vagy õszre tervezzük meg....

mukika
az evidens. 😊)

holnap 14-15 óra fele indulok, addig elérsz. 😊

telóm beszart hegyalján, nem valami mûködõ képes, szal azt nem adom meg... :C

Kihagytál egy Nagyon fontos dolgot +Fradi meccsek ;-) (de gondolom ez alap 😄)
Amúgy Kristóf: Ebben az évben kétszer is összefuthatunk még 😄
Mert lesz egy meccs Kaposváron amire ha indulunk mindenképp elpróbálok menni (már csak a hazajutás lesz nehézkes 😄) és lesz egy Üllõin decemberben ha jól tudom (és ha az idõjárás engedi)

Elvileg egy korai busszal megyek 😊
De lehet ez lesz :-) Végülis minden el van intézve csak a szülõi "áldás" kell 😄

mukika
magyar sziget + sima diáksziget ( erre csak akkor megyek végig ha sikerül alvós jegyet szereznem. :o , ha nem akkor 2 nap tuti )

szóval sûrû az augusztus eleje. :]]

ugyanmár.. fiatalság bolondság.. vonatra szállsz és kész.. majd hagysz egy üzit az õsöknek 😊 én is úgy meek szombatig h elvileg csak felugrom haverkohoz egy napra 😊

jajaj ismerõs a szitu, én pécs melett voltam most így rockmaratonon.. pár nap/este hiányos 😊 mondjuk ott csak 25öt hagytam, most úgydöntöttem érettségi utáni nyár, most nemérdekel semmi sem.. holnaptól efott, aztán jövõ héten lesz itt Kaposváron ilyen 1 hetes ifitorna, világ minden tájáról jönnek le csapatok.. aztán augusztusban meg mítingelünk 😊

Sajna csak 10 után tudom elérni apum de mindenképp küldök Privátot megyek é vagy sem.. Meddig leszel? <#szomoru1>

Üm... Auguszus?!
Megvan : Magyar Sziget? 😄

mukika
hát napi 2-3 órát aludtunk, vasárnap óta folyamatosan alszom itthon... töltõre dugtam magam. 😊)

délelõtt 3-4 sör, délután és este már csak bor folyt le a torkomon. keményen nyomtuk. helyiek megijedtek. 😛 hiányzik.... EFott-ra is szívesen mennék, csak hát sok pénzt elbasztam múlt héten. mostmár spórolok augusztusra inkább. 😊

mukika
benne vagyok persze. várom a pü-t. 😊

hegyalján mennyit aludtál? 😊) kevés folyóbor volt, jólsejtem? ^^

Héj, arra én is most fogom kikönyörögni az indulási jogot 😄DD
Remélem sikerül... Egyik barátommal is összefutnák... Ha mehetek majd megbeszélhetjük hogy találkozhassunk valahol.. Benne vagy-é? :-)

ui.: Írok majd PÜ-t hogy megyek-e vagy sem.

mukika
holnap megyek kispest ellen... majd a lelátói pletyiket beírom. :p

Pontosan. Töki, Dragóner, Deme (õ benne lesz a 100% Fradiban) , Márkus jól jönnének. Mondjuk én megelékszek Töki-Dragóner-Deme trióval is Márkusról semmi hír hogy jönne egyáltalán.

Csak történjen valami jó dolog a pályázat ügyében.

ha igaz amit a bulvárhugy ír, és tényleg csak 1 pontban kell megegyezni, akkor még van idõ nagyobb igazolásokra, akkor nem lenne gond.

Dragóner: Remélem, rendezõdik a helyzet, és magamra ölthetem a Fradi-mezt

Mint arról már beszámoltunk, a napokban (újra) az Üllõi úton edz Dragóner Attila.
Egykori védõnk - egyelõre - szûkszavúan nyilatkozott. - 100%Fradi -

- Valóban a csapattal edzettem, egyelõre azonban még csak ezt tudom megerõsíteni.

Korábban is bekapcsolódtak a közös munkába egykori játékosaink például Gera Zoltán vagy Huszti Szabolcs esetükben azonban arról volt, hogy formában akartak maradni. Nálad azonban a maradás más összefüggésben is felmerült...
- Nem tagadom, kapcsolatban voltam, illetve vagyok a vezetõséggel. Valóban nem tudok azonban egyelõre többrõl beszámolni.

Szerdán felkészülési mérkõzést vív a csapat. Látjuk majd Dragóner Attilát újra zöld-fehér mezben?
- Ezt még nem ígérhetem meg. Inkább úgy fogalmaznék, hogy bízom benne, hogy rövid idõn belül pont kerül a most még kérdéses ügyek végére, rendezõdik a helyzet, és akkor tényleg újra magamra ölthetem a Fradi-címeres mezt.

ftc.hu

Draginak örülnék :-) <#worship>

Dragóner a Fradival készül

Budapest, július 18., 18.45 A KVI-nek már csak egyetlen kérdésben kell egyezségre jutni a spanyol befektetõvel.

Hosszú hetek óta itthon tartózkodik Dragóner Attila, aki legutóbb a portugál élvonalbeli Vitoria Guimaraes csapatánál játszott. Hazaérkezése óta Simon Balla Istvánnal, a Ferencváros erõnléti edzõjével készült a rutinos védõ, és ma már részt vett a zöld-fehérek elsõ csapatának edzésén is. Sõt, délután - amíg a csapat uszodában volt - Dragóner külön labdás edzéseket végzett.
Nincs kizárva, hogy megállapodás születhet arról, hogy a hátvéd visszatér a Fradiba - mindenesetre Botis távozása után szükség volna rá... Talán már holnap is eldõlhet ez a kérdés, ám sok függ attól is, hogy a Ferencváros jövõjét illetõen esetleg pozitív fordulat állhat be.
Információink szerint a KVI-nek már csak egyetlen pontban kell tisztáznia a spanyol befektetõ által benyújtott tervpályázatot, ez pedig a tervezett lakóépület hasznosításának a kérdése. Ha ezt tisztázták a felek, akkor napokon belül egyenesbe kerülhetnek a Ferencváros körüli dolgok, így többek között a védõ szerzõdtetése is.
(si)

nb1.hugy

Adom a mit mondasz. Nagyon sok ember van aki az élvonalban, Nb2ben tényleg szereti a csapatát (persze vannak kivételek, de ez erõsíti a tendenciát ugyebár). És teljesen jók a meglátásaid abban is, hogy ÖSSZEFOGÁS kell. Jó pár nagyobb létszámú szurkolócsoport szervezésével elérhetnénk hogy eltakarodjanak a vezetõség élérõl (csakúgy mint az ország élérõl) a kapzsi, pénzsóvár emberek! Akiknek nem a magyar foci eredményessége/fejlõdése az érdekük, hanem hogy minnél több pénzt tudjanak zsebrerakni! Reményeim szerint az illetékesek (csoportok tagjaira gondolok) is olvasgatják ezeket a sorokat/kommenteket, és tesznek valamit. Mert ha kell a Fradi szurkolók teljes mellbõséggel kiállnak a Magyar foci érdekei mellett!

Hajrá Magyarország! Hajrá Ferencváros!

ui: Kristóf jó szórakozást Zamárdiban :-)

amíg így állunk hozzá, addig tuti!
csak nézz körül, még mindig minden pályán vannak SZURKOLÓK! olyanok, akik meghalnak a saját csapatukért, akik az utolsó forintjaikat is inkább vonatjegyre költik, h mehessenek a csapatuk után, pedig a focink.... siralmas. ha ezek az emberek összefognának (több ezren vagyunk!!) akkor lenne keresnivaló ez ellen a párszáz mihaszna szarjancsi ellen.

tormy
Na igen, de ez sosem fog bekovetkezni. Az itt a problema.

torrente
Jó hogy ezeket leírtad, mert legalább nem kell több sort begépelnem. <#worship>

Szaros Vasas csak a papírmunkában bizik, játszani sose tudnak, csak fellebezni-.......gyík proli csapat remélem nem lesz többet NBI-es

Szerintem a fiatal korosztály azért bizonyítgat, elég csak megnézni hogy pl Európa bajnokságokon (U21) más nagy csapat ellen tudnka kûzdeni, és vannak fiatalabb tehetségek is akik még reményeim szerint nem a "magyar foci mostani légkörében" nõnek fel... Az MLSZre nekem sincs túl sok jó ötletem... De reménykedek hogy sikerül megoldanunk... Ha máshogy nem külföldi szakemberek segítségével. Mert nem látok nagyon olyan magyar embert aki odaillene...

Skristóf: Sajnos igen, a focink meghalt, õk meg tömik a zsebüket.. És a FIFA/UEFA fittyet sem vet az ügyre. Pedig mi szurkolók sem tehetünk sok mindent maximum bizakodunk, és várjuk a segítséget. Mint ahogy fentebb említettem talán külföldi szakemberektõl... (de azért remélem van olyan magyar labdarúgást kedvelõ szakmabeli ember aki még nem bukkant fel, és nem csak a pénzre hajt)

Hajrá Magyarország! Harjá Fradi!

ui: Most megyek aludni ,kezdek kicsit fáradni 😄
További jó éjszakát mindenkinek!

tormy
Hat nemtudom. Eskuszom otletem nincs hogy kikbol lehetne egy normalisan mukodo MLSZ-t letrehozni. A legnagyobb gond az, hogy a magyar foci kilatastalan helyzetben van. Csapatoknak penze nincs, magyar jatekosok borzasztoan alacsony szinten jatszanak, az edzokkel nem foglalkozom, hiszen ha jo kepessegu jatekosok nincsenek, akkor minek? Fiatalokat es serduloket mar ugy kellene atadani a csapatoknak, hogy azok tudjanak rendesen labdat kezelni, passzolni es kapuraloni, es egy megfelelo alapkondicio sem artana. Ehhez kepest a mostani fiatalok szerintem ugyan ugy vegzik majd mint az elozo korosztaly. Sehogy. Kritikan aluli szinten maradnak.
Nem tudom mi lesz a magyar focival, de ez mar kezd tul sok lenni ami itt foci alatt megy.

szerintem viszont nem lesz változás az mlsz-ben -ha így folytatjuk- sohasem.. adják egymásnak a kilincset, maguk között elvannak, meghalt a focink õk gazdagok.

Ez így van, teljesen egyetértek, de amíg erre a távolabbi jövõben kerül majd sor (sajnos), most foglalkozzunk egy kicsit a közel jövõvel is. Magyarán szólva elõször oldódjanak meg nálunk a problémák: vezetõség, anyagi háttér, indulás... és ha már kicsit eredményesebb lesz a Ferencváros, véleményem szerint változások lesznek a vezetõség élén (MLSZ, MLL)... Remélem. és igen MEGTISZTULÁST!

tény, h aki kiesett az nem érdemli meg. ugyanakkor addig h akarunk elõrébb lépni, amíg a szabályokat nem lehet betartatni?!?! tegyük 3-5 évig amatõrstátuszba az egész focinkat, küldjük el az összes szarházi vezetõt, képezzünk fiatal szakembereket, addig hozzunk külföldi szakértõket, és kész. aztán el lehet kezdeni gondolkozni vb-rõl meg eb-rõl.

a drapin lévõ szlogen nemcsak a Fradira, de az egész belterjes focinkra igaz lehetne: MEGTISZTULÁST!

Ennek a hírnek örülök 😊
Remélem igaz, és ma (kedden) még sok jó hírrõl fogunk értesülni 😊
A Vasas, meg a Pápa nem érdemli ki hogy az NB1-ben induljon, akkor sem ha kizárnának minket és/vagy a Vácot.

HAJRÁ FERENCVÁROS!