23418
-
#10764 Ki az a 'hozzánk'?
-
#10763 Tököli valszeg hozzánk fog jönni -
Csesza #10762 Balog sérűlt volt... -
Grenzjager #10761 Az uccsóra kimegyek, de nem józanul. Csak úgy röhögni a szemeten.... Aztán egy darabig én se járok majd focira... majd mittomén alapon vmi lesz...
Tatabányán egyedül a Nagy fivérek meg Buz volt jó (érdekes, hogy Buz-nak miért nem hosszabítják meg a szerződését).
Nem értem Balog és Lazic mellőzését sem. Ok-ok fiatalítás, de ha nincs fiatal, akkor jó az a rutin is, ha már egy nb3-as budafok ellen sem megy. Mindenesetre Kunticot sem értem...
Azt sem értem hogy miért vádolja bundával a Szparit, hiszen a szpari 1-1-et nyomott a makóval... (lehet hogy csak így áláczza?? :P )
Azt pedig hogy a vasárnapi pihenő nap után miért nincs hétfőn edzés legfőképpen nem értem...
De egyszer majd úgy is edzenetek kell mosolygós, beintegetős kisfiúk....
sajtó: Laczkó Zsolt,Bartha László,Jovánczai Zoltán,Tököli Attila,Balog Zoltán,Bognár Zsolt távozhat
Lipcsei valeszeg visszavonul....
HOL A CSAPAT ????????????????????
-
fradista91 #10760 ,,de ha ne adj Isten véletlenül megnyerjük ezt a bajnokságot, akkor sem fogom megünnepelni az tuti."
Remélem ezt mindenki tényként könyvelte el magában.
Ezek a játékosok (?) nem érdemelnek egyetlen jóindulatú tapsot sem (tisztelet a kivételnek!), nemhogy ünneplést. -
#10759 szánalmas volt a tegnapi nap... mindent megtettem, hogy láthassam a meccset, hogy szurkolhassak, erre (ismét) ezt kapom/juk meg a játékosoktól. erősen gondolkoztam, hogy egy jó darabig nem megyek meccsre ezek után, de ezt gyorsan ki is vertem a fejemből. lesz ami lesz, én ott leszek. de ha ne adj isten véletlenül megnyerjük ezt a bajnokságot, akkor sem fogom megünnepelni az tuti. -
fradista91 #10758 Én ott leszek, szívesen összefutnék veletek ha úgy gondoljátok...
Peti te is jelezz valahogy, mert akkor megkéne beszélni hol találkozzunk.
KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS! -
#10757 Budafok-Ferencváros összefoglaló videó itt -
#10756 na most komolyan!:D
én kimegyek! legalább élöben látjuk a dolgokat, meg érdekelnek milyen rigmusok, meg feliratok lesznek....:(( -
#10755 ezekért? ki persze :Dddddddddd -
#10754 kimegyünk az uccso fordulora? -
#10753 szép lesz jövőre is az NB II :( -
Csesza #10752 a Fradi meccs vége előtt mondtam fateromnak, hogy figyeld meg, most a nyíregy is x-elni, és lőőőn...
:SSS -
#10751 va**anculo
nem igaz, hogy egy Budafokot nem lehet elverni :(
-
#10750 az..., ilyenkor robbannék -
Gabe18 #10749 Vége is 1-1...Ha ma nyertünk volna,a kezünkben lenne a feljutás.Igy most marad a csodában bizás... -
Gabe18 #10748 Közben Makó-Nyir 1-1 ,5 percel a vége előtt...
-
fradista91 #10747 Én egyet tudok biztosan: nyáron elmegyek dolgozni, befizetem a tagságit, és amint tehetem elmegyek a mérkőzésekre, a FERENCVÁROSért, nem ezekért.
Két szót ismerek, mindig és soha: KÜZDENI MINDIG, FELADNI SOHA!
Két szót ismerek, mindig és soha: FRADISTA MINDIG, újpesti SOHA! -
Gabe18 #10746 Kíváncsi vagyok jövőre mi lesz.
Mert a nagyszerű "sztár" játékosainknak biztos nem lesz kedve még egy év NB2-höz.
És bár ezek is annyit tudnak amennyit,nem tudom jövőre honnan varázsolunk össze egy olyan csapatot ami esélyes lesz a feljutásra.
Azt kár is elkezdeni hogy "majd jönnek a lelkes fiatalok" ,mert azok is olyanok amilyenek. -
Csesza #10745 -
fradista91 #10744 Ennyi.
Nagyon jól jellemezhető a csapat az utolsó percekben elhangzott rigmussal:
egyszerűen senkik vagytok.
És nem itt buktuk el a bajnoki címet, az egész tavaszra jellemző hozzáállással, a fejekben veszítettünk. Nem tudom miért kell nagyobb motiváció annál hogy megmutassuk ország/világ előtt helyünk van az nb1ben, nem tudom miért kell nagyobb motiváció mint 15ezer ember, zsúfolásig megtelt vendégszektorok melyekben a Tábor hazai hangulatot teremt. -
Solt #10743 Sajnos ennyit tudunk mentálisan, a válogatottnak ugyanez a nyűgje... fosnak, hogy nem sikerül, ez jár folyamatosan a fejükben, és addig gondolnak rá, míg a gondolat teremtő ereje meghozza az eredményét... -
#10742 Hát fiúk, ez annyira, de annyira szánalmas volt. Hogy... most megyek és focizok 6-8ig... És kiteszem a lelkem az ideiglenesen összeválogatott csapatért, ti meg senkiházik menjetek számolgatni a pénzeteket! -
isi #10741 de legalább izgalmas volt -
#10740 marad a másodosztály.... -
#10739 Az NBII tökutolsó csapatával ilyen meccset játszani.. Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem még az SG összeválogatott csapata is megverné őket... -
#10738 HAJRÁ FRADI!!!!!!!! -
#10737 5 a rendes játékidőből:) -
#10736 Aki látja a meccset... Hány perc van még? Nem tudom NSO mennyivel van lemaradva.
-
#10735 eza Lipcsei:D -
Gabe18 #10734 2-2...
Hát ez kész.Ezek ahányszor eljönnek a kapiug az mind ziccer... -
#10733 2-2 -
Gabe18 #10732 Ezeken már nem tudom ki fog segiteni.Vicc hogy a védöként felfutkosó Buz a legveszélyesebb emberünk.
Na gól....
Végre.Tököli. -
#10731 Na már most, ha Budafokon (vagyis Tatabányán) vesztjük el ezt a csatát az első helyért, akkor Isten segítsen a csapaton... -
#10730 1-1 -
Gabe18 #10729 42. perc 1-0 ide Buz szöglet utáni fejeséből. -
fradista91 #10728 Egy 6os jól mutatna (kedvenc számom :))
Makó pedig x-elni fog ha Isten is úgy akarja! -
Gabe18 #10727 Várjuk a "Makói csodát"...
Amugy remélem a tökutolsó Budafokot csak bedaráljuk valahogy. -
fradista91 #10726 Budafok - FERENCVÁROS
Tatabánya
"Hazaiak":
Dombai, Szigeti, Nagy A., Hacker, Kővári, Lázár P., Schmatovich, Füzi K., Rétsági, Ujhegyi, Sipos Á.
Fradika:
Kemenes - Bognár, Nagy J. , Dragóner, Buz - Bartha, Nagy S., Lipcsei, Laczkó - Tököli, Horváth.
Remélem a mérkőzés után nem csak ideiglenesen kerülünk az első helyre.
KÜZDJETEK ÉRTÜNK MOST! -
#10725 Rieb György lett a Fradi elnöke.