Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
szal.....
Eddig csendben szurkoltam imádott csapatomnak, de azt hiszem nekem is ott a helyem ma este.

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Köszönjük MAGYARORSZÁG<#boxer>#boxer>
KÖSZÖNJÜK MLSZ<#boxer>#boxer>
köszönjük MÉSZÖLY FÉLE BANDA<#boxer>#boxer>
köszönjük VEZETÕSÉG<#boxer>#boxer>
köszönjük TSZ elnökök<#boxer>#boxer>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Tudtommal a kizárást már 3 éve húzódik,és mindig kaptak esélyt,hogy rendezzék a tartozást.Azért nem zárták ki õket eddig,mert ez az egyik legnagyobb csapat,de a végtelenségig nem lehet kivételezni velük.Akik fradi szurkolók biztos nem így látják a dolgokat,de én így látom😊
Ináncsy meg elmehet a jó....
mondanám, hogy tudaos árleszállítás, de van vevõ? nincs..
football without ultras is nothing
viszont bízom a ma esti megmozdulásban, mindent bele srácok!
football without ultras is nothing
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az MLSZé pedig továbbra is egy másik rendszert idéz....
még mindig nem lehet tudni, hogy kik voltak a bizottsg tagjai, pl hány mészöly volt a bizottságban......
Mitõl jobb a Fradi az NB2-ben mint az NB1-ben...
Ott nincs már tartozása???? Nullázzák????
Innen látszik, hogy ez egész egy mesterkélt, tervezett, gusztustalan és gerinctelen szarakodás
ReaL MaDRid x siempre
...DE MILYEN??
milyen NB1??
este megyek ki én is az hótziher
tetszett, bár a mai összezörrenés úgy érzem jobb lesz. tisztáztuk a kommunikációs igazgatóval, minket nem a licensz érdekel. sõt nem is az nb2-ben való indulás. (bár ekkor ez még kétséges volt. engem legbelül azért ez is zavar, de sztem nem csak engem. ma fognak igazán elszabadulni az indulatok.) hanem az zavarja ezt a 200as tömeget, hogy a Fradit, a szeretett klubunkat ide juttatták. úgyhogy mondjanak le, akik a felelõsök. ez a muksó 1 éve van ott, csak õ volt a vezetõség közül a székházban. de egy idióta, össze-vissza beszélt. elsõ beszélgetésénél meg is kapta a magáét. akkor lett pár fotós, és tv-s is elzavarva.
tegnap egyedül mentem, igaz sok ismerõssel találkoztam. de ma viszek magammal +4 embert. remélem többen így tesznek és összegyûlünk vagy 500an a székház elõtt, és leváltjuk ezt a csaló, hazug brigádot. és MEGTISZTULUNK!
a kizárást meg nem kommentálom, sokan leírták már elõttem az igazat, ahogy olvastam. de a sok Faszparaszt, látom nagyon örül. örülhettek is. van 2-3 évetek, és a Fradi újra Magyarország legjobb csapata lesz. de ehhez, ma eredményeket kell elérnünk a székház elõtt! délben találkozunk a Pilvax kávézóban barátaim. 😊
mint a magyar népnek a gyurcsánycsomag😛
mert egy NBII-es Fradi mivel kerülne jobb körülmények közé, mitõl lenne kisebb az adóssága, mitõl tûnnének el a komcsimaradványTSZelnökök....stb
jó,persze te elfogult vagy,de én,mint pártatlan ember,ezt látom.
méghogy fradi nélkül nincs nb1??? miért???
a fradi is csak egy csapat,semmivel sem több mint a többi csapat,és igenis van nb1 fradi nélkül.
ReaL MaDRid x siempre
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
kösszzz
szolidaritás
magyarország
mindig ilyen volt, ilyen hely,
amúgy nem hinném, nem lesz itt többet nb1es fradi ha idén sem....de ez kell a magyar focinak és az országnak, na és persze a beszólások, igen aki annyit tett le a magyar foci asztalára mint a Fradi az igenis nem érdemel ilyen elbánást!
CSAK A FRADINAK van adóssága???nem...
akkor miért csak a Fradit???
de a fradinak annyi adósága van,h magában azért is megéri kizárni.
és eddig úgy éreztem,h a fradi kivételezett csapat volt nagyon is,de most azt kapta jogosan,amit érdemel,és szeretnék már látni én is egy olyan fradit,amely szépen vissza fog jutni,és nem a pénzrõl fog szólni!!!
ReaL MaDRid x siempre
(nol, és nolnak jó a sport része, ez tutkó igaz)
www.fradidrukker.hu
Viszont pár dolgot el kell ismerni:
1. Roppant nagy tolvaj banda mozgott a Fradi körül éveken át. Hatalmas pénzeket nyúltak le, milliókért vettek meg olyan játékosokat és kötöttek velük szerzõdéseket, akik csak egy egyeneset tudtak a labdába rúgni, és kb fél félidõt futni.
2. Ha máshol is körülnézne ugyanaz a bizottság aki most meszelte a Fradit, maradna úgy 5 csapat az NB1-ben ...
3. Roppant titkos a bizottság összetétele, de meglepõdnék ha nem olyanokat találnék köztük, akik semmilyen szinten nem kötõdnek a focihoz ...
4. Ha marad ez az állapot - NB2 - ugyan pénzben, presztízsben nem fog jót tenni a Fradinak, de hátha elindul valami olyan, mint ami az MTK-nál történt amikor kiestek az NB2-be legutóbb.
5. Bármi is lesz, meglepõdnék ha egy hét múlva is ugyanez lenne az ítélet ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Az FTC nem ért egyet a bizottság által hozott döntéssel - mondta a 100% Fradinak dr. Petró László, a klub ügyvédje. - Az MLSZ illetékes bizottsága májusban másodfokú(!) ítéletében adta meg a Ferencvárosnak az élvonalban való induláshoz szükséges licencet, majd hozott súlyosan jogsértõ döntéseket. Mindezek miatt a Ferencváros a Bírósághoz, és az UEFA-hoz fordul.
(ftc.hu)
Mert a Ferencváros szemét vezetõségének egyben igaza van!
A MÁJUS 31 UTÁN SZÜLETETT HATÁROZATOK NEM JOGERÕSEK
mivel a Ferencváros már egyszer megkapta a licenszet, és nem lehet csak úgy azt az MLSZ bizottsági gyûlést meg nem történtnek nyilvánítani. Másdoszorra már eleve jogosulatlanul hozott egy bizottság döntést.....
POLGÁRI PER !!!!!!!!!! ÉS A FÕVÁROSI BÍRÓSÁG ELMARASZTALJA AZ MLSZT!!!
Akkor talán hagyni kellett volna a dolgokat menni a maguk útján,az elõzõ bajnokság befejezése szerint.Aztán ha mégse sikerül a klubnak pénzt szerezni sehonnan akkor csõdbe mentünk volna magunktól is...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Avanti Crociati!
"Azt azonban tudni lehet, hogy az FTC szinte mindenkinek tartozik, akihez bármi köze is volt: sorban áll a pénzéért a két éve dicstelenül kiebrudalt edzõ, Pintér Attila, az õt követõ László Csaba, de a jelenlegi tréner, Gellei Imre is. Az már egyenesen könny- és mosolyfakasztó, hogy lógnak még pénzzel a volt elnöknek, Furulyás "befektetõt keresek" Jánosnak és a labdarúgó-rt.-t irányító Tepszics Ignácnak is." (index)
Nyilvánvaló, hogy a sorozatos lopások és a rossz szerzõdések miatt ide kellett jutnia a Fagyinak. És ne gondold, hogy azok az ex-Fradi vezetõk, akik kimenekítettek egy csomó pénzt, nagy lelki törést okoz ez a határozat. Szarnak rá nagy ívben, miközben a Bahamákon kokéloznak.