Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Szolnok 28 12 13 3 45–23 +22 49
3. Jászapáti 28 15 3 10 54–34 +20 48
4. Makó 28 13 8 7 44–34 +10 47
5. Soroksár 28 13 6 9 44–34 +10 45
6. Nyíregyháza 28 12 9 7 48–30 +18 45
7. Bõcs* 28 13 5 10 39–40 –1 43
8. Kazincbarcika 28 12 5 11 47–42 +5 41
9. Kecskemét 28 9 11 8 46–49 -3 38
10. Orosháza 28 9 9 10 51–46 +5 36
11. Baktalórántháza 28 9 8 11 41–37 +4 35
12. Vecsés 28 8 4 16 34–54 –20 28
13. Karcag 28 8 4 16 36–63 –27 28
14. Budafok 28 6 6 16 29–51 –22 24
15. ESMTK 28 3 2 23 19–76 –57 11
ez volt tavaly, asse tudom ki esett ki, ki jutott fel, ki vállalta az indulást, kit zártak ki, melyik szûnt meg.... de jó hogy van ESMTK,Budafok, Soroksár...remélem feljut még az idén azonnal a Pénzügyõr, a BEAC, a Gázmûvek, a Kelen SC, a lágymányos, a II.kerSC... és akkor nem kell utazni a messzi Vecsésre.....vagy Dabasra
Töki 99%, hogy nem jön, viszont azt rebesgetik, hogy Dragó visszajön. tegnap is ott volt a kordon mögött, de nem akart beszélni....
Tímár, Lazics, Laczkó, Leando, és tán a Takács távozására tippelnék. A Jovit már csilliárdokkal csábítja a Honvéd, de nemet mondott😊 szal õ marad, ha csak vmi külföldi nem jön.....
szal ez gáz, ingyen mehet mindenki.....
te jó isten milyen csapatok vannak NB2-ben... kemény lesz. hétvégente tele lesz az ország kóvájgó részeg fradistákkal, akik azt sem tudják merre kell menni....
Mi meg NBIIKelet
rajtam kék Lonsdale poló volt, meg a terep mintás rövid gatya.
103 busz fordulóban ittunk mi is. az a tv-s srác jól bemenekült a kocsi mögé. õ játszotta anno a buzit a Barátok Közben, az tetszett, hogy meglátta pár srác és csak ennyit mondtak, "nézd már ott a buzi" és egybõl elindult az attak ellene. 😊
Boros Bánk Leventének azért egy kicsit igaza volt, bár kellet volna a nagyobb balhé, el kellet volna foglalni a székházat. 😛
Lipcsei beszédjénél is ott álltam majdnem közvetlenül elõtte, csodálkoztam, ahhoz képest elég jól beszélt. és most már muszáj a csapatnál maradnia, mert ha elmenne akkor nagyon eljátszaná a becsületét.
viszont nagyon nem volt szimpatikus, hogy 19:00 fele mindenki lelépett. kedden családias hangulatban simán 3-4 órát ott voltunk mindannyian. no mind1... Margit szigetre nem mentem, mert kaptam egy hívást, hogy a fradistákat nem nagyon engedik be a rendõrök. ismét kommunizmus van Magyarországon??? :S
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jah akkor összefutunk mostmár
ui: mukika megint elfelejtettél csörgetni <#szomoru1>#szomoru1>... Sebaj majd a nyitófordulóban <#eljen>#eljen> 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A Ferencváros képviselõje részt vesz a NB II ma délelõtt tartandó sorsolásán.
Haáz Ferenc technikai vezetõ a 100%Fradinak elmondta, amennyiben az FTC a másodosztályban indul, akkor együttesünk az NB II Keleti csoportjában küzdhet majd a feljutásért.
Ez esetben az FTC-nek egy kérése lenne: az augusztus 12-én tartandó nyitófordulóban hazai pályán, az Üllõi úton szeretne játszani a csapat.
Horisz megyünk és ja és Taki nincs kifogás 😛
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint csütörtökön beérkezett a Ferencváros nevezése a bajnokság másodosztályának küzdelmeire.
A program kialakítására, azaz a sorsolásra csütörtökön (ma) 11 órától kerül sor.
Az MLSZ szerdán tájékoztatta az FTC-t arról, hogy - miután a fellebbviteli licencadó bizottság nem adott neki rajtengedélyt az élvonalra - a csütörtöki sorsolásig küldje el nevezését az NB II-es szereplésre vonatkozóan.
nso
Videó
ui: ha jól hallottam olyasmit is mormolt hogy a két világcég (Nike, T-Mobile) kiáll szeretett Csapatunk mellett, és nem hagyja "kakájban"... Nagyon bízom ebben is, és a vezetõség takarodásában!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- 1959. január elsején lettem Fradi-játékos, és azóta sem szerzõdtem soha más klubhoz. Állítom: soha nem tapasztaltam ahhoz fogható hozzá nem értést az egyesület vezetésében, mint most. Ináncsy úr emberileg és szakmailag is alkalmatlan az ország legnépszerûbb klubjának irányítására. Tárgyalópartnerei nem vették komolyan, s õ a megbeszéléseken képtelen volt megfelelõen képviselni a Ferencváros érdekeit. Meggyõzõdésem: ha más áll az FTC élén, sokkal jobbak lettek volna a labdarúgócsapat élvonalban maradásának esélyei is.
mert számukra az volt a mai nap hírértéke, hogy páran szétverták az aluljárót...
ebbõl a szempontból a népszabi és a magyar nemzet is ezerszer objektívabb mint az a gányadéklejártszavatosságúhírTV
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
nagyon faja írás:
Úr2006-07-26 23:22:10 #101Kedves Mindenki ! Mindenki tudja, hogy vezetõi válság volt/van a Fradinál, de hogy nem csak ez vezetett az NBII-ig (sõt !!!) álljon itt egy közel sem teljes lista : 1.; A licenchez az kell, hogy az esetleges tartozásokat (APEH, játékosok, edzõk, egyéb cégek stb … felé) vagy egyenlítsék ki, vagy ütemezzék át. Az teljesen mindegy, hogy a tartozás 1 milliárd, vagy pedig 5 Ft-ról szól. Egyébként az elsõ osztályú csapatok 99 %- a átütemezett adósságokkal terhelt (ki-ki rezsivel, hitelekkel, átigazolási díjjal, fizetésekkel tartozik). Nos, az FTC fociszakosztályának minden egyes tartozását átütemezték novemberig, illetve decemberig. (Ez azt jelenti, hogy akinek tartoznak az beleegyezik, hogy vár a behajtással, vagy végrehajtással meghatározott idõpontig.) Addig vagy jönne a spanyol befektetõ, vagy érvénytelen lenne a pályázat és az FTC adhatna el 6 hektárt, vagy (ha ez sem sikerülne) erre a 6 hektárra vehetne fel újabb hitelt. Magyarul igenis lenne pénz novemberig (és decemberig) ! 2., Hihetetlen, hogy az állam nem tud – akár igennel, akár nemmel – eredményt hirdetni (már két éve) !!! A Vasas 1 Ft-ért (és hamar) kapta meg ingatlanjait (még a sokkal értékesebb Folyondár utcai ingatlant is). Ha nem adnák oda, az sem baj, de legalább a 6 hektár a Fradié lehetett volna … 3.; Mindenki tudja, hogy a csapatok nagy részének kamu papírjai, igazolásai vannak (évek óta) . Tulajdonképpen nem lehetne bajnokságot rendezni évek óta. Pl : Az MTK fociszakosztálya jogutód nélkül megszûnt (sok tartozásukat ezért nem fizették ki), majd az új alakulatukkal simán indulhattak az elsõ osztályban. A Honvédnak már léteznie sem szabadna. Sok vidéki klubot úgy „támogat” az önkormányzata, hogy igazolásokat gyártanak nekik az induláshoz stb … A „kivételezett” FTC meg nem indulhat. 4., Elképesztõ, hogy nincs embere egy Ferencvárosnak az elnökségben, miközben szinte mindenkinek van. Ennek is egyenes következménye a mai döntés. Mondom, ez nem menti fel a Fradi vezetõségét, de ilyen hülye vezetéssel sem ezt érdemelte az FTC, a fenti okok miatt. Szevasztok !
az aluljáróban peddig csaj a purdé árusok lettek elhajtva a toszba....
az összejövetel sz@r volt, mi az hogy balhé nélkül el lehet vmit is érni?? ki kell ezeket a tetveket söpörni a Fradi székházból..... szép szóval már nem megy...
aztán ki a Margit sziget, úszó EB, nevetséges, nem egyben, hanem több csoportban mentek be a fradisták, 3-4 gyerek már a bejáratnál bilincset kapott, de 20-30an csak bejutottak a már megtelt uszodába, rendesen kifütyülték a fõkomcsitparasztot,
10után még egy páran lezárták a Hungáriát, móka volt, jött is a Yard 5 perc múlva, aztán csak papírmunka a készenlétiseknek
Az amúgy vicces volt amikor a Tv2 a hoolokat akarta filmezni a 103-as megállója felé,, jól adtak a stábnak😊, azok se jönnek ilyen közel legközelebb...
na megyek még piázni 😊
"A klubház elõtt mintegy ötszáz szimpatizáns verõdött össze, õk mocskos zsidózás közepette negyed hét körül váratlanul a Könyves Kálmán körútra vonultak, ott pedig megakadályozták a forgalmat, megrugdostak egy-két autót illetve eltorlaszolták az utat.
A rohamrendõrség öt-hat percig tehetetlenül szemlélte az akciót, aztán közbelépett, és békésen a járdára kényszerítette a dühöngõ és felháborodott drukkereket, akik közül páran az aluljáróban garázdálkodtak korábban, és üvegeket hajigáltak. "
minöségi volt, hogy milyen minöség, azt inkább nem firtatnám...
HAJRÁ FRADI!
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
(köszönet Vinyónak)
LIPCSEI PETI! LIPCSEI PETI! HAJRÁ FRADI!MEGTISZTULÁST!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BUDA > miskolc.
na most akkor ezt igy nem kommentalnam, eleg egyertelmu -.-
BUDA > miskolc.
Most meg hallom hogy ma is van összejötvetel! Gyerekek aki tud írjon infót a topikba, mert nem tudtam hogy ma is lesz...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.