Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendkívüli elnökségi ülést tartottak a Ferencvárosnál. A tanácskozásról kiszivárgott hírek szerint forrtak az indulatok, és például a legendás Albert Flóriánt – aki vasárnap a Nemzeti Sportban keményen kritizálta a vezetõséget, amiért az FTC anyagilag ellehetetlenült, és amiért a csapatot az NB II-be számûzték – alaposan leteremtette az elnök, Ináncsy Miklós.
Albert Flóriánnak mostanában sokat kell ütköznie a Ferencváros vezetõivel, de õ akkor is kimondja a véleményét
Albert Flóriánnak mostanában sokat kell ütköznie a Ferencváros vezetõivel, de õ akkor is kimondja a véleményét
Hivatalos közlemény, sajtótájékoztató híján az elnökségi ülésrõl kiszivárgott információkra támaszkodhatunk.
Nos, az elnök, Ináncsy Miklós klubelnök fél órán át mesélt: a közelmúltban kirobbant ingatlanbotrányáról tartott elõadást, és mindenkit megnyugtatott, hogy õ pozitív szereplõje a történetnek. Ezután jött az ellenségkép-gyártás, a Ferencváros elsõ embere sorban egymás után megnevezte, hogy kik azok, akik most a legtöbbet ártanak a Ferencvárosnak.
Közöttük volt Nagy Zoltán, egykori elnökségi tag, aki befektetõket is képviselt a tárgyalásokon, Hermány Csaba, a FTC Zrt. igazgatótanácsának tagja,akinek az a bûne, hogy „olykor visszatartja a pénzt...”, de rosszfiúnak számít Kassai György, a jégkorong-szakosztály elnöke, Szívós István, az FTC korábbi elnöke, aki vette a bátorságot, és véleményt formált a kialakult helyzetrõl, továbbá Gellei Imre vezetõedzõ, aki „feleslegesen nyilatkozik, hangulatot kelt”, és a játékosok.
Mint verbális károkozó, a csapatkapitány, Lipcsei Péter neve is elhangzott. Nem egyszer. Háromszor. Ezt elégelte meg az elnökségi ülésen helyet foglaló Albert Flórián.
A Császár nem tûrtõztette magát, és azt mondta az elnöknek, hogy ha már ennyit emlegeti Lipcsei Pétert, akkor hívassa fel, mondja a szemébe a kritikát, ne a háta mögött beszéljen róla. És ekkor jött a válasz: „Flóri, te ebbe ne szólj bele...!”
Lakatot tettek a Császár szájára.
A teljes cikk, közte Lipcsei Péter reagálása a pénteki Nemzeti Sportban olvasható.
forrás: NSO
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
nem tud errõl valaki valamit?
mindenképpen ott leszek, de szerintem jobb lenne a hangulat is szombat este és többen is lennénk
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Nincs pénz a telómon 😊 Faluban meg nincs újságos :S
Kíváncsi vagyok megtalállak-é 😄
mivel én neten szoktam fizetni 90ft-ot ha érdekel valami belõle. szóval látható vagyok a neten is képen, meg az újságban is. 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
emléákezzünk a többeikere mikor az NS kérdezte:
kovács péter (újpest): csak az újpest érdekel, a Fradi nem (de tegyök hozzá, õ legalább visszautasította, hogy benne legyen abban a bizottságban ami kizárta Fradit, modnván, õ sem komálná ha liklákról a fradi elnöke döntetne
szima szutyok(loki): hiányozni fog a Fradi elleni teltháza meccs bevétele
vancsa senki (prolivasas): mi nem akartunk a Fradi helyén idulni, komolyan.....
ezek után szívbõl kívánom hogy legyen bajnok a REAC!!!!!!!!!! HAJRÁ REAC az nb1ben 😊)))
amúgy az Urbánt én spéci mindig komáltam..... emléxem amikor õk voltak nb2-eseket és kikaptak szegeden, urbán nem leszállítatta a a csapatot a csapatbuszról és stoppolhattak 😊)) mondván ha nem tudnak a pályán csapatként viselkedni, akkor a csapatbuszt sem érdmelik meg.... ezért szimpi..ezt kevés magyar edzõ húzná meg....
Kaposváron amúgy is ritkaság számban megy az ilyen <#idiota>#idiota>
Szimpatikus hozzáállásról tett tanúbizonyosságot a REAC futballcsapata. A rákospalotaiak honlapja szerint a REAC szolidaritást vállal a Ferencváros csapatával is, akiket kizártak az NB I-bõl.
- 100%Fradi - Forgács József a REAC elnökének kezdeményezésére, a játékosok egyetértésével úgy döntöttek, hogy minden játékos és vezetõ megveszi a jegyet és kilátogat az augusztus 13-án, az Üllõi úton sorra kerülõ Ferencváros-Jászapáti mérkõzésre, így mutatva példát a többi csapatnak is az összefogásra.
A REAC vezetõi úgy vélik: a Ferencváros és az Újpest (amelyet egy másik ügyben segítenek a palotaiak) a magyar profi futball értékei, közös értékek, akik nehéz helyzetükben megérdemlik a segítséget a játszótársak részérõl, hiszen nem elsõsorban ellenfelekrõl, hanem üzleti és szakmai partnerekrõl van szó.
forrás: ftc.hu

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mindenképp szeretnék venni egy bérletet, hogy támogathassam szeretett Clubomat!
Ennyivel (sõt sokkal többel) tartozunk a FERENCVÁROSnak!
Nagyon jó volt hallani a Fradistákat tegnap 😊
Sajnálom hogy az edzõ mérkõzés ennyire gyengére sikerült :C
Remélem jövõ hét végén megmutatja Csapatunk mire képes! HAJRÁ FRADI! MEGTISZTULÁST!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
vagy csak a színvonal csökken?
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
az Újpestnek nincs tartozása?? a DVTK-nak nincs tarztozása???
és egyáltalán hogy történt ez az egész kizárásosdi jogi procedúra?? EU?? Magyarország??
Ez itt a Balkán!!
köfi
semmi nem volt... hamar felvettük az nb2-es színvonalat. :C 0-0 szép eredmény. :C
bár Lipcsei, meg Töki hiányzott a gálameccs miatt. mind1, elvileg az edzõmérkõzés nem mérvadó. hát majd jövõ héten meglátjuk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A fradi gazdasági igazgatója jobban tenné ha befogná és inkább arról pofázna hova tünt az 1 miiliárd forint.... LOL
VEZETÕSÉG TAKARODJ!!!!!
Hol olvastad?
Mostmár csak Ináncsy Miklós elnöknek és Tepszics Ignác sportigazgatónak kéne eltakarodniuk! Ma 18 órakor, a Fradi-Soroksár edzõmeccsen (és azt követõen) adjunk hangot óhajunknak: VEZETÕSÉG TAKARODJ!!!
CsakaFradi!
A vezetõség meg takarodjon a sunyiba!És olyan jöjjön aki szereti a klubot!
Azért bárki bármit mond,nem igaz h évek óta nem találnak beruházót,támogatót!Egyik pályázat sem felelt meg a vezetõknek!
A köcsög vezetõség annyit ért az üzlethez kb mint én a kvantumfizikához!
És mekkora pofa kell még itt mentegetõzni, bujjnának el a kamerától meg a nyilatkozatoktol,mert ez undorító!
Noha az elmúlt napokban többen is támadták Ináncsy Miklóst, a Ferencváros elnökét, szép lassan a kritikák keresztüzébe került a klub egy másik vezetõje is. Kácsor Attila az FTC gazdasági igazgatója, márpedig a Fradit gazdasági hiányosságok miatt sorolták az NB II-be. Kácsor Attila szerint hatalmasat hibáztak a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetõi, amikor kizárták a zöld-fehéreket, és most visszatámad.
"Én soha nem ígértem, hogy pénzt hozok"
– Akkor tisztázzuk is rögtön: mennyi az adóssága a labdarúgó rt.-nek és mennyi a klubnak?
– Az rt. a tavaly év végi mérleg szerint ötszázmillió forinttal tartozik a játékosoknak, edzõknek, szállítóknak, hitelezõknek. Ami a klubot illeti, ott van a kétszázharmincmillió forintos hitel, no meg százmillió forint egyéb tartozás.
– Nem gondolt arra, hogy lemondjon?
– Még egyszer mondom, én soha nem ígértem, hogy pénzt hozok, nem voltam döntéshozó helyzetben. Ám ha ez valamit segítene a klubon, készséggel lemondanék. Csakhogy a Fradi egy tisztességtelen játék áldozata, amirõl senki sem beszél.
Amikor a Torgyán-éra véget ért, utódja, Boros Imre utasítására egyik pillanatról a másikra hagytak itt bennünket a szponzorok. Az élõ szerzõdések ellenére rengeteg pénzt vontak el a klubtól. De beszéljünk a mostani helyzetrõl.
Arra hivatkozott Kisteleki István, az MLSZ elnöke, hogy a Ferencvárosnak nincs pénze elkezdeni a bajnokságot. Ne féltsen õ minket. Megoldottuk volna ezt a gondot, ha nem vonják vissza jogtalanul a licencengedélyünket. Írja csak le még egyszer: jogtalanul zárták ki a Fradit!
(Az interjú teljes szövege a holnapi Nemzeti Sportban jelenik meg.)
forrás: NSO

http://index.hu/forum/online/boros_bank_levente/
elég sok pénzt tett az mlszbe is, az más kérdés, hogy neki mennyi jutott, az biztos, hogy vannak kapcsolatai
lehetne vmilyen gazdasági vezetõ féle, Nyilasi pedig elnök!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
tud errõl vki vmit, mert nem vagyok tv közelben