Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
holnap 8:24-kor indul a vonatom Pestre...viszem nagyapám vasvilláját is, oszt majd azzal ki lehet kergetni ezeket a söpredék férgeket a városból...:@

mostmár tényleg eltakarodhatnának a picsába...remélem holnap elsöpri a népharag ezeket a mocsadékokat...:@ mi nagyon sokan megyünk...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

[Jakuza]
NS: Ináncsy Miklós nem mond le

A Ferencvárosi Torna Klub elnöksége a mai napon levélben lemondásra szólította fel Ináncsy Miklóst, az FTC elnökét, ám õ folytatni akarja a munkát.

Az elnökség kilátásba helyezte, hogy visszahívja Ináncsyt, ha az nem távozik önként. A tagok közül Maglódi Lajos és Debreceni István nem írta alá a felszólítást.

Ináncsy Miklós a felvetésre egy közleményben reagált: addig akarja folytatni a munkáját, amíg a szlovák befektetõvel való tárgyalások be nem fejezõdnek.

Mit kell ezzel a gyokerrel csinalni, hogy eltunjon ?
Nem vagyok az eroszak hive, de lehet hogy alagyujtanak egy dinamitruddal, hogy a kezdolokest megadjam a tavozasahoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tepszicset(30-637-1679) is kérjük meg hogy húzzon el francba!!!

miccoli002
Ez a szerncsétlen már a telóját se veszi tán fel,de egy tuti,ha holnapig nem huz el a faszba,akkor majd adnak neki egy kis nyomatékot!!!!!
Amugy meg állítom,ha marad akkor se lesz kint holnap az Üllõi Úton,hanem majd valamelyik belvárosi szálloda bárjából követi figyelmmel az eseményeket,két testõrrel az oldalán.
A lényeg,hogy nagyon közel már a vég....(Ináncsy számára)

mukika
Budapest, augusztus 11., 15.45 Elbocsátó, szép üzenetet kapott a Fradi elnöke.

A jelek szerint a Ferencváros elnöksége is megelégelte a klub körüli áldatlan állapotokat, erre utal, hogy - mint azt már jeleztük - lemondásra szólították fel Ináncsy Miklóst.
Az elbocsátó, szép üzenet hatására érezhetõen jobb lett a hangulat a klubházban, erre utal két alkalmazott lépcsõházbeli találkozása is. Amikor ugyanis a "családi jogon" a klub buszsofõrének számító Lajos keresztezte egyik hölgykollégáját az emeleti fordulóban, odaszólt neki:
- Milyen aranyos, maga mindig mosolyog...
Mire a hölgy - nem nélkülözve némi humorérzéket - így válaszolt:
- Még szép! Hát ez a mosoly országa, nem?

Részletek az Ináncsynak írt levébõl

"A Ferencváros elnökségének a levele dr. Ináncsy Miklós elnök úrnak!

Tisztelt elnök Úr!
Az FTC küldöttközgyûlése 2006. január 31-én Önt megválasztotta, késõbb megerõsítette tisztségében.
(...)
Megállapítható, hogy az Ön elnökségének az ideje alatt az FTC helyzete súlyosbodott, illetve válságosra fordult. A kialakult helyzetet az Elnök úr intézkedései nem segítették, sõt, inkább rontották. Tekintettel, hogy nem látunk az Ön személyében biztosítékot a továbbiak során egyesületünk megfelelõ irányítására, ezért felkérjük, és egyben felszólítjuk, hogy a Ferencvárosi Torna Clubban viselt elnöki tisztjérõl mondjon le.
(...)
Fenti felkérésünket és felszólításunkat abban a tudatban és mély meggyõzõdéssel tesszük, hogy számunkra a Ferencváros sportolóinak a jövõje a fontos. Ezért álláspontunk MEGMÁSÍTHATATLAN, és visszavonhatatlan.
(...)
Tisztelt Elnök úr!
Nincs kétségünk afelõl, hogy amikor vállalta ezt a megbízatást, akkor minden energiáját latba vetve próbált meg segíteni az ismert válságos helyzeten, sajnáljuk, hogy ez Önnek nem sikerült. Személyét tiszteletben tartva kérjük, hogy önként vállalt lemondásával könnyítse meg helyzetünket, hogy ne kelljen elnökségünknek - az FTC Alapszabálya szerint eljárva - az elnöki tisztségébõl visszahívnia Önt.

Egyetértenek: Albert Flórián, Sipos Jenõ, Kruj Iván, Wiesner Tamás, Fejõs Mihály, Bató Mária, Fodor Szabolcs, Szabó István, Kökény Bea
Nem értenek egyet: Maglódi Lajos, Debreczeni István
- nb1.hugy

mukika

A Ferencváros elnöksége ma levelet írt Ináncsy Miklósnak, a klub elnökének, amelyben arra szólítja fel, hogy az FTC érdekében mondjon le, ellenkezõ esetben kénytelenek lesznek visszahívni. A levél tartalmával mindössze két elnökségi tag, Maglódi Lajos és Debreceni István nem értettek egyet.

de a vezetõség is takarodjon vele együtt. õk is hibásak. egy hete még õk nem engedték el. kérdem én mi változott azóta? szvsz ez csak parasztvakítás tuti.

gabber_saviola
bárcsak sikerülne végre eltüntetni azt a fószert és Nyilasit betolni a helyére

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sziasztok! MAGLÓDI LAJOS kivételével minden elnökségi tag aláírta azt a dokumentumot, amelyben LEMONDÁSRA szólították fel Ináncsy Miklós elnököt!!! Holnapi Nemz. Sport közli a levelet.
Subw00fer
remélem, bár az lesz a legnagyobb tüntetés, hogy marha sokan leszünk a meccsen, és persze nyerünk...
az nb1-re meg mindenki szarik

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Nem kell a legrosszabbakra gondolni 😊
Fõleg ilyen helyzetben nem hiszem hogy balhéznának a hoolok...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Fradidrukkeren azt mondják még az MLSZ is vár...

Subw00fer
ok, mondjuk ki mit ért túlzás alatt?
én arra gondoltam hogy akkora balhé kerekedik ki a dologból, hogy még a végén nem engednek be, vagy nemtom én. De ha olyan lesz mint a múltkori akkor az simán belefér.

mukika
jaja, ez több mint furcsa már. reggel óta folyik a tárgyalás, és még semmi eredmény mondhatni. :S

mukika
Egyetértek, de elég furcsa hogy még mindig nem hallunk semmit ki írt alá a játékosok közül. Csak Lazic szerzõdése van meg.

mukika
pedig holnap kell "túlzásba" vinni a tüntetést. ezért megyünk oda, hogy végre legyen már valami. ha holnap nem változik meg semmi, akkor soha nem fog. :S

túlzásba??

Subw00fer
mindegy, csak jussak ki.
remélem nem viszik túlzásba a tüntetést...

szerintem lesz, csak lehet hogy a kapu mögé már nem.

Subw00fer
Szar ügy, de én örülök hogy végre fogy a jegy. Szomorú hogy ehez ki kellett hogy zárjanak...
Mondjuk nekem sincs még jegyem... Szerintetek lesz ma délután még?

Sajna olvastam :C
De mit tudok tenni? 😞
Sehogysem jutnák ma fel jegyért úgyhogy nem tudom mi lesz...

mukika
van egy rossz hírem. idézek:

Bence7 írta: Sokan érdeklõdtetek, úgyhogy utána néztem. Tegnap elfogyott az összes bérlet a kapu mögé, jegy is alig maradt. Pénteken több mint valószínû, hogy az összes jegy is el fog fogyni a Táborba! Úgyhogy roham!

Nekem még mindig nincs sajna jegyem :S
Bízom hogy holnapra marad még a kapumögé, mert nekem már csak szombaton lesz lehetõségem Népligetbe menni...

mukika
sztem 18000ren tuti nem leszünk, szóval van még bõven. igaz a bérletesek száma már az 5000 felé közelít ami nem rossz. 😊

mukika
<#sir>

huhh, lehet, hogy ma kéne vennem jegyet? o.0 valaki tudja esetleg hogy mennyi jegy van még a holnapi meccsre?
gabber_saviola
<#rinya><#rinya> szavakat nem találok komolyan :-(

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

döbbenet:

Már kötszerre sincs pénz a Fradinál
Magyar labdarúgás
A Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSzSz) akcióba kezdett, hogy támogassa a másodosztályba sorolt futballcsapat játékosait, és szakmai stábját.

AZ FSzSz arra buzdítja a Fradi-szurkolókat, hogy a zöld-fehér klub játékosai által használt gyógyszereket, és egyéb kötszereket vásároljanak, mivel az egyesület vezetõsége már ezek beszerzésére sem tud pénz fordítani.

A zöld-fehér szimpatizánsokat arra kérik, a szombati, Jászapáti elleni idénynyitóra hozzák magukkal a megvásárolt termékeket, és az Üllõi úton felállított pódiumnál adja le azokat. Az Eisemann László masszõr által összeírt listán olyan segédeszközök szerepelnek, mint Leukoplast, rugalmas pólya, Richtofit krém, Gatorade por...

Nehéz szavakat találni...

Láma!
van másik, hátul a bejáratnál csak senki nem tud rola😄
énis álltam tegnap sorban, kb 10-15percet, aztán vki szolt hogy hátul lehet jegyet venni, de CSAK jegyet, mondom zsir, meg is vettem mind az 5öt, és huzás haza😄

mukika
én meg 2,5 órát álltam sorba 10 bérletért... de megvan az a lényeg. 😊

már van jegyem 😊)))))))))))) egy órát álltam sorba a kva anyjukat, hogy miért nincs több pénztár.....

Riddick73

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Zsír még az lenne, hogy le kéne jattolni a jernyákokkal, hogy szombaton székház pucolás, õk csak nézik, cserébe balhémentes piálás az NB2-ben. mindenki jól járna.

nah ezt má csak nem basszák el ?!

Riddick73
Még az NBII-es indulás sem biztos.

Albert Flórián a Ferencváros elnökségi tagja ma reggel a Napkelte adásában utalt arra, hogy még a csapat NBII-es indulása sem biztos.
- A játékosok és a szakmai stáb még nem írták alá a szerzõdésüket – mondta az adás után honlapunknak a Császár -, márpedig ez elengedhetetlenül szükséges a másodosztályban való induláshoz. Ináncsy Miklós elnök szerint ma megérkezhet a szlovák Artmedia fõnökének a kedvezõ válasza, és ha ez valóban megtörténik a játékosok illetve szakmai vezetõk csak ebben az esetben kötelezik el magukat a csapathoz. Elmondhatjuk tehát, hogy nem a huszonnegyedik órában, hanem azután három órával vagyunk.

ÚrIsten...
Mi lesz, ha a válasz nemleges lesz?

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

[Jakuza]
Hat ezt nagyon sajnalom.
Csak ezzel az egy dologgal lehetett volna eltavolitani az inkompetens bandat a vezetoi szekekbol.
Ha nincs ultimatum, amivel sarokba szorithatnak oket, nem lesz lemondas sem. 😞

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

annyira nem is jo 😄DD
es meg a Petofi is emlitve van 😛

BUDA > miskolc.

mukika
itt a lényeg: "A Ferencváros anyagi biztonságának megteremtése érdekében a T-Mobile elvárja, hogy az FTC vezetõsége sikeres tárgyalásokat folytasson, melynek eredményeként új tulajdonos és új vezetõség kerülhet a labdarúgó csapat élére, akik képesek lesznek megvalósítani a kibontakozási tervben felvázolt jövõképet. A T-Mobile továbbra is segítséget ad és együttmûködik a Fradihoz méltatlan helyzet mielõbbi rendezésében."

szanics
Korrekt, tavaly a Vác 25 millióból nyerte meg a másodosztályt.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

mukika
Budapest, augusztus 9., 20.50 Magyar Kupa-gyõzelem és bajnoki cím a kikötés.

A T-Mobile a másodosztályban is szponzorálja a Ferencváros labdarúgócsapatát, a zöld-fehér klub évi 100 millió forintot kap(hat) a távközlési cégtõl. Az összeg felét azonban csak akkor folyósítják, ha az együttes a Magyar Kupát és az NB II-t is megnyeri.
"Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetõsége megküldte a kibontakozási tervet, melyben megfogalmazta a stabilitás megteremtésére vonatkozó rövid távú, illetõleg az erre épülõ hosszú távú elképzeléseit" - olvasható a cég közleményében. " A T-Mobile ezt a tervet elemezve és értékelve meghozta döntését a szponzorálás folytatásáról. Bár a kibontakozási terv bizonyos pontjaira a választ a közeljövõ adja meg, a T-Mobile alapvetõen teljesíthetõnek tartja a tervben megfogalmazottakat, amely kiutat jelenthet a jelenlegi válságos helyzetbõl."
Az évi 100 milliós támogatásból a cég 50-et a folyamatos mûködés biztosításához nyújt, a másik fele pedig az elért eredményektõl függ. "További 50 millió forintot eredményességi prémiumként folyósít a nemzetközi kupaküzdelemben való indulás jogát biztosító, a Magyar Kupában való sikeres szereplés, valamint a bajnoki cím megszerzése esetén."
Az együttmûködés folytatásának feltétele azonban a tulajdonviszonyok rendezése és a kibontakozási terv teljesítése is: "A Ferencváros anyagi biztonságának megteremtése érdekében a T-Mobile elvárja, hogy az FTC vezetõsége sikeres tárgyalásokat folytasson, melynek eredményeként új tulajdonos és új vezetõség kerülhet a labdarúgó csapat élére, akik képesek lesznek megvalósítani a kibontakozási tervben felvázolt jövõképet. A T-Mobile továbbra is segítséget ad és együttmûködik a Fradihoz méltatlan helyzet mielõbbi rendezésében."
A távközlési cég 2004. novembere óta évi 250 millió forinttal támogatta a Ferencvárost, ez az összeg azonban júliusban 150 millió forintra csökkent.
(MTI)

mukika
nekem sincs se jegyem se bérletem.... holnap én is rohanok, megvenni. bár még várok 5 embert aki beadja a bérletpénzt. idáig is kettõt én elõlegeztem meg... :S

GTheo
Mien utánpótlás 😮
A múltkor az a gyerek a stuttgartba, most õ:
Kedden kettõ plusz kétéves szerzõdést kötött a francia Nancy futballklubbal Futács Márk, a Ferencváros 16 esztendõs csatára. A 194 centiméter magas, 89 kilós játékosért az ilyenkor szokásos nevelési díjat, információink szerint mintegy 100 ezer eurót fizetett ki a Nancy az FTC-nek.

Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az elsõ osztályban szereplõ klub kedden szerzõdtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.

Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésû labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.

Futács Márkot ezt követõen meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyõzte a klub utánpótlás szakvezetõit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, õ azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petõfi Sándor Gimnáziumban.

A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerzõdéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerû képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.

A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdõdik, a Nancy az elsõ fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
többen mint az egész NB1 elsõ 3 fordulójában 😉 😄DD
Én pécsi vok, amikor feljutott a pécs voltak 8-10ezren az elsõ meccseken, most voltak kb. 500an, bírnám ha az összes otthoni fradi meccsen lennének minimum 10ezren 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

[Jakuza]
NS cikk:

FERENCVÁROS. Nyílt levél Ináncsy Miklós elnök úrhoz és az elnökség tagjaihoz
A rémálomnak legyen vége!

Ináncsy Miklós

Tisztelt Elnök Úr, az Elnökség Tagjai, Gazdasági Igazgató és Kommunikációs Igazgató Úr!

A tisztesség azt kívánja, hogy levelemet azzal kezdjem, hogy Önnel és a többiekkel soha semmiféle kapcsolatom nem volt, nem is emberileg szeretném bántani, „csupán” az elmúlt hónapokban az FTC elnöki székében és környezetében nyújtott dicstelen teljesítménye alapján. Még annyit, hogy nincs szándékomban a székébe ülni, tehát nem az egyéni ambíciók vezetnek levelem megírásakor.
Ön többször azt nyilatkozta, hogy a „süllyedõ hajót nem hagyom el”. Csak az a bökkenõ, hogy Ön és a munkatársai miatt süllyed a hajó. Tíz éve kapott léket, és a mai napig nem tudtuk meggyógyítani. Most jött el az ideje, hogy rendbe hozzuk. Hihetetlen az a csökönyösség, amivel ellenáll százezrek akaratának. Hogy nem lehet tudomásul venni a nagy többség akaratát.
...
Elnök Úr! Ön a napokban azt nyilatkozta, ha úgy érzi, elvesztette a többség bizalmát – lemond. Tegye meg! Nagy örömet szerez a sportot kedvelõk többségének. Ma még „méltósággal” távozhat, távozhatnak. Tegyék meg a százezrek kedvéért.

Dr. Jakabházy László
kandidátus, TF egyetemi docens, mesteredzõ
<#eljen><#worship><#eljen>

többen leszünk egy NBII-es meccsen mint az egész NBI egy fordulóján összesen 😊)))))))))) ez nagyon jó!!!! 😊)))))))))))))))))

TELTHÁZ LESZ A JÁSZAPÁTI ELLEN (nekem még nincs jegyem, holnap rohanok is)

A Ferencváros labdarúgó-csapata története során elõször szerepel a másodosztályban. Miközben a vezetõség töketlenkedik, és még mindig felelõsöket keres, addig a szurkolók összefogásának eredményeként, eddig több bérletet adtak el, mint az elmúlt években bármikor. Ennek köszönhetõen a Jászapáti elleni rajton telt ház várható az Üllõi úton.
Két és fél hete vált biztossá, hogy a Ferencváros labdarúgó-csapata nem indulhat az elsõ osztályú bajnokságban. A klub vezetõi azóta hol egymást marják, hol az elõdökre hárítanak minden felelõsséget, de komoly tárgyalásokat lehetséges befektetõkkel még mindig nem kezdtek. Idõközben a megmentõként várt spanyolok pályázata is érvénytelen lett, tehát úgy tûnik, a teljes csõd és összeomlás felé haladnak a zöld-fehérek.

A szurkolókon semmi nem múlik
Ugyanakkor a szurkolók nem nyugodtak bele a döntésbe, és összefogásra buzdították a klub szimpatizánsait. Ennek következtében a szombati, Jászapáti elleni NB II-es nyitányon az a furcsa dolog is elõfordulhat, ami legutóbb a Millwall elleni UEFA-Kupa selejtezõn volt: telt ház az Üllõi úton.
Hétfõn kezdték el árulni az idei szezonra szóló jegyeket és bérleteket, és amíg az elmúlt években az elsõ napokban többnyire pár száz bérletet értékesítettek, addig a másodosztályra már most több ezret adtak el. Az elsõ két nap után eladott bérletekbõl származó bevétel nem sokkal marad el a tavalyi egész éves bevételtõl.

A BL óta nem volt ekkora roham a jegyekért
Faragó Antal, a klub fõpénztárosa elmondta, legutóbb a tizenegy évvel ezelõtti Bajnokok Ligája szerepléskor volt ekkora az érdeklõdés a csapat iránt. Ennek köszönhetõen a hét elején a pénztárak 17 órára tervezett zárása után még két órán keresztül voltak nyitva.
Az ellendrukkerek által várt kezdeti lelkesedés azonban nem akar alábbhagyni, akadt szurkoló, aki szerdán csak azért nem vett bérletet, mert hosszú órákat kellett volna sorban állással tölteni, inkább csak jegyet vett a Jászapáti ellen, bízva abban, még a jövõ hétre is marad bérlet.
Ha marad a szurkolók lelkesedése, kérdéses, a riválisok miként és fõleg hol tudják fogadni a több ezernyi fradistát az elkövetkezendõ fordulókban.
(index.hu)

nézd Szlovákia lakosságának 75% magyarellens pártra szavazott, 10% szavazott a magyarokra, akkor ugye marad 15% "normális"..... és szögezzük le, cigány, német, ukrán nem fog sovén pártra szavazni, szal a 15% fele egyéb szlovákiai kisebbség, maradt 7.5% normális szlovák.... nem valami sok, valszeg õk a buzik, leszbik és egyéb libsik...

'szal Szlovák tulaj a Fradinak???? röhejes... undorító és gusztustalan

nézzünk akkor körül Ukrajnában, minõségi foci, Bundesliga szintû pályák!!(fûthetõ, csapadék elvezetés stb, a Saktyarnak 3000ifi és serdülõ focistája van...

szerintem továbbra is van normális befektetõ, de Ináncsyval nem ül le értelmes ember tárgyalni

1, azonnal lenézi az ináncsyt, innetõl már szivat és a Fradi szív

és miért?

idézetek ináncsytól:

"Flóri vállalta az ilyen jellegû jövés-menéseket"
vagyis hogy Albert is ott volt a T-Mobilos tárgyaláson, szépen elmagyarázta

"vagy igent, vagy b-t kellene mondani"
legyen akkor "B", mint B'meg te marha ináncsy

"bûncselekmény követõdött el"
ez mi prezent pörfikt ??

szal ezzel az emberrel egy befektetõ nem tárgyalhat, nem is értenék meg hogy mirõl makog... dehát ugye tsz elnök

és az hülye aki TSZelnöktõl többet vár, mert nagyapám szõlõjében sem lesz idén nagy a narancstermés.......hiába remélem.....

Zenszkij
mindegy ki veszi de vegye meg, mert holnap nem lesz ferencváros....nem baj, hogy szlovák, kit érdekel nem ezzel kell foglalkozni, tejeljen...iNáncsy takarodjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?