Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kék bõ gatya,feket Reebok kabát, zöld fehér sál,zöld fehér sapi,fehér reebok cipõ...
Hajrá Fradi..
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Sebaj majd nézem a "mûsort" 4ig 😄
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Csak megtudod nyugtatni 😊
megkereslek paszod 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
bár lehet fradi mez lesz rajtam:o
De siess mert 1 elõtt már elindulok 😊
én inkább kimegyek, barátnöm tart a meccstöl egy kissé (elsö meccse) de csak meg tudom nyugtatni😄
takezo meg a metálcsávo😄DDD
szép pár lesztek😄DDd
fdasdasfasd
sadsaD:Asd.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Fekete farmer, sötétszükre póló (oldalán fekete csíkkal), Fradi sál...
(sötétkék Nike pulóver valószínûleg a derekamon)
megkereslek remélem meg is talállak 😊 jó utat
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nah hali én indultam csocsi és jó szórakozást mindenkinek!
akkor mondom én a személyleírást 😊
(atombrutál)sötétbarna haj
szakáll
bõ gatyó
valmien mez
ehhez a cucchoz nem illõ fradisál 😊
és nagydarab szó még rám a jellemzõ 😊
azagáznemtom mikorra érek oda és így konkrétumot se tok mondani hogy ekkor meg ekkor itt és itt találkozzunk...
(remélem gyorsan írsz mer már el kellett volna indulnom a buszra...)
azthiszem ez lesz életem eddigi legjobb és leghangulatosabb meccse...
Hajrá Fradi!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
én megyek 2kor már tuti ott leszek. de mivel jönnek olyan haverjaim akiket egy évben egyszer látok, nem szeretném ott hagyni õket. kb, 1,5 éve nem voltak meccsen, de most képviseltetik magukat. szóval sorry, de ez most nem fog összejönni. de ha látlak titeket(múltkor is felismertelek, csak eltüntél), pár percre oda szaladok. 😊
öööö 15-20 fõs társasággal megyek, szóval csúnya dolog lenne ott hagynom õket, mert csak....
pf 2 oraja neztem meg es meg majmok voltak :s
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
😛PP
football without ultras is nothing
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
integetünk majd a nyugdíjas szektor felé nektek :ASDasdasdasdasd
Minden elsõsorban Fradista érzelmû embert szerettel várunk ott is!!!!
Honlapunk az alábbi kiáltvány közreadására kapott felkérést, amelyet az 1940-es évektõl kezdõdõen évtizedenként egy-egy ismert labdarúgónk írt alá. A kiáltvány szövegét változtatás nélkül közöljük.
FRADISTÁK, MAGYAROK, BARÁTAINK!
Mi, a Ferencvárosi Torna Club egykori és jelenlegi labdarúgói, sportolói és szurkolói kiáltvánnyal fordulunk a sportot, a labdarúgást, a FERENCVÁROST és hazánkat szeretõ barátainkhoz, mert olyan szégyen esett szeretett klubunkkal, melyhez fogható 107 éves történelmünkben nem volt. Bár eredményei alapján a legmagasabb osztályra érdemes csapatunk, mégis a második vonalban kell szerepelnie. Ez a döntés lavinát indított el és elgondolkodásra késztetett bennünket.
A súlyos válság okai egyrészt gazdaságiak, másrészt erkölcsiek. Mind a kettõre megoldást kell keresnünk, hiszen az FTC több mint egy klub, a "Ferencváros" a nemzeti kultúra része, közös örökségünk és nemzeti önazonosságunk egyik bástyája is, hiszen a közösen megélt XX. századunk minden viharában összekötõ kapocs volt, kapaszkodót adva sok millió magyarnak határokon innen és túl. Azonban azt kell látnunk, hogy a rendszerváltoztatás óta a klubban rablógazdálkodás folyik, melynek kárát a csapat és a szurkolók szenvedik.
Eljött az ELSZÁMOLÁS ideje.
Kiáltványunkban szólítjuk fel tehát
- az FTC elnökét hogy azonnal mondjon le,
- az FTC elnökségét, hogy ideiglenesen új elnököt nevezzen ki, aki elvégzi a klub teljes körû gazdasági átvilágítását és annak eredményérõl nyilvánosan beszámol, valamint hosszú távú gazdasági és sportkoncepciót dolgoz ki.
- az FTC elnökségét, hogy a klub hét feddhetetlen gazdasági múltú és erkölcsileg elismert egykori labdarúgójából – az 1940-es évektõl kezdõdõen minden évtizedbõl egy-egy játékos bevonásával - hívja létre azt a tanácsadói testületet, mely az átvilágítási folyamat minden részletébe betekinthet, a mai naptól befolyó anyagi javak felett teljes körû ellenõrzést gyakorol, valamint felügyeletükkel indul meg az FTC új elnökségének felállítása.
Kiáltványban kérjük
- minden Ferencvárost szeretõ magyar barátunk támogatását. Játsszon mindig, mindenütt teltház elõtt az FTC, zúgjon a Hajrá Fradi, mint egykor. Találjunk újra egymásra, mi fradisták, mert a mi dolgunk, hogy erkölcsileg háttérországa legyünk azoknak, akik a helyzet megoldásán fáradoznak.
- a független magyar bíróságot, hogy elfogultság nélkül tárgyalja a Ferencváros minden ügyét és amennyiben méltánytalanság érte, megfelelõ módon kötelezze kártérítésre azokat, akik az anyagi és erkölcsi károkat okozták.
- a magyar kis- és középvállalkozókat, tehetõs barátainkat, magyar vállalatokat, hogy hozzák létre a Ferencvárosi Mecénások Társaságát, mert az elmúlt másfél évtized nyilvánvalóvá tette, hogy az idegenszívû haszonlesõk helyett csak magunkra számíthatunk. Legyen a Fradi a magyaroké, ne kelljen idegen országok milliomosainál megalázóan házalnunk.
Mutassuk meg újra a világnak, hogy össze tudunk fogni, hogy közösen nagy dolgokra vagyunk képesek. Lesz még újra bajnok a Fradi, lesz még újra kupagyõztes, lesznek újra rangadók az Üllõi úton. Azonban az elsõ rangadót nekünk, a Ferencvárosi Torna Clubot szeretõknek kell megnyerni a közöny, a széthúzás, a külsõ rosszakarók ellen. Meg kell újulnunk, meg kell erõsödnünk, hogy újra szárnyalhassanak a Zöld Sasok.
Hajrá magyar futball! Hajrá Fradi!
Kiáltványunkat az 1940-es évektõl kezdõdõen évtizedenként egy-egy ismert labdarúgónk írta alá.
A 40-es 50-es évekbõl: Rudas Ferenc
Az 50-es 60-as évekbõl: dr. Fenyvesi Máté
A 60-as 70-es évekbõl: Albert Flórián
A 70-es 80-as évekbõl: Máté János, Mucha József
A 80-as 90-es évekbõl: Bánki József, ifjabb Albert Flórián
A 90-es évek és az ezredforduló játékosai közül: Lipcsei Péter
Ftc.hu
HAJRÁ FRADI!
Nem gondolom, hogy Kokeny Beanak vagy Albert Floriannak, barmilyen koze is lehet a Ferencvaros ide sullyedeseben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy az elnökséghez csak annyit: ne csak Náncsy lemondását követeljék, saját távozásukat is helyezzék kilátásba mert a Megtisztuláshoz erre van szükség ;-)