Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon tolják neki a srácok 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bartha le Horváth Dávid be
egy újabb nagy reménységû fiatal sajátnevelésû csatár
Hajrá-Hajrá
BUKSI
1-3
BARTHA LACI
1-2 YEEEE
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
1-1
Laczko
11es
HAJRÁ FERENCVÁROS!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
nagyon szeretem a játékát, remélem végig hajtja a meccset 😊
ui: Jobbulást Jovánczainak!
HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FIÚK MERT FÕ A GYÕZELEM!...
Bartha a kezdõben! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Várható összeállítások
Szolnok: Rézsó - Pintér, Antal, Balogh, Jeney - Almási, Remili, Szalai, B. Tóth - Kalina, Bardi
FTC: Kemenes - Bognár, Dragóner, Tímár, Balog - Deme, Lazic, Lipcsei, Laczkó - Szalai, Bartha
Jovánczai sérült és nem játszik ma. végre.... azért jobbulást neki. 😉
Mit csinál mostanság,hol játszik meg ilyenek?????
Kokeny Bea <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Neki van becsulete, a szaros TSZ elnokoknek, a komcsi maradvanyoknak meg nincs.
Jellemzo!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
és ha jól tudom a múltkori elnökvisszahívást a Debreczeni meg a Maglódi nem fogadta el, szal õk ináncsy emberi, de gondolom a kézisek nagy nyomás alatt tartják Maglódit, mert úgy tûnik õ is lemond, akkor pedig már csak a két tekeosztály delegált (Ináncsy&Debreczeni) marad
Véleményem szerint Egyedül Albert Flóriánnak (tiszteletbeli elnök) kell maradnia.
Az elnök:
dr. Ináncsy Miklós
Akik távoztak:
Kökény Beatrix, a kézilabda-szakosztály részérõl megválasztott elnökségi tag
Sipos Jenõ, a Vám- és Pénzügyõrség szóvivõje
Kruj Iván, a birkózószakosztály igazgatója
Aki távozik:
Maglódi Lajos, a kézilabda-szakosztály ügyvezetõje
Akik kitartanak:
Albert Flórián tiszteletbeli elnök
Wiesner Tamás, a vízilabda-szakosztály elnöke
Szabó István, a jégkorongszakosztály részérõl megválasztott elnökségi tag
Debreczeni István, a tekeszakosztály elnöke
Bathó Márta, a nõi tornaszakosztály vezetõje
Fodor Szabolcs, az úszószakosztály igazgatója
Fejõs Mihály, az atlétikai szakosztály elnöke
"Nagyon nehezen szántam rá magam erre a lépésre, de muszáj volt megtennem – mondta Kruj Iván, aki a továbbiakban kizárólag a birkózószakosztályt érintõ feladatát látja el. – Sajnos a közvélemény egy kalap alá vette az elnökséget, kollektív bûnösként állított be mindannyiunkat, de tévesen. Az elnökség képtelen volt együttmûködve dolgozni. Furulyás János idejében kezdõdtek az igazi problémák, amikor egész egyszerûen nem avattak be minket a tárgyalások menetébe, a szerzõdéseket a hátunk mögött kötötték meg, a véleményünk egyáltalán nem számított. Mindent eltitkoltak elõlünk, de mi mégis abban bíztunk, elõbb-utóbb lesz valamilyen pozitív elmozdulás. Jött Ináncsy Miklós, aki talán megpróbált segíteni, de minden kísérlete kudarcba fulladt. Ilyen esetben pedig fel kell állni az elnöki székbõl, és nem két kézzel kapaszkodni annak a karfájába! Ezt ki kell végre mondani, mert ez így nem mehet tovább. Itt a portás is különb elnök lenne, mint Ináncsy Miklós...” (Kruj Iván, NS)
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
és természetesen, az utolsót, nem úgy értettem, hogy legutolsó, hanem csak úgy na... szarul jött ki. soha nem adom fel. 😊
ha minden jól megy talán makó ellen már ott lehetek, igaz mankózok, de akkor is. 😊
és továbbra is jobbulást, de mostmár télleg :]
football without ultras is nothing
ma reggel jól rám ijesztett az orvosom. :SSSS visszajött szabiról, és ilyet szól menjek be péntek este már a kórházba, és hétfõ reggel megmût. (kiveszi a vasakat a bokámból.). kiharcoltam, hogy Szolnokra el tudjak menni szombaton. (úúúúú doktor úr, már be ven ütemezve egy családi nyaralás, a nagyszülõkhöz, nagyon nem szeretném lemondani. 😄DDd) szóval holnap nagy kivizsgálás, este már jöhetek is haza. majd csak vasárnap kell befeküdnöm, és hétfõn az terv szerint megmût. ezért szombaton úgy fogok szurkolni, mintha az utolsó meccsem lenne az életben. 😉 remélem a csapat is így fog játszani. 😉
BUDA > miskolc.
Csak gondolom 😊
Takinak azért kellett elmennie, mert családját fennt kell tartania...
nem fog visszajönni...
football without ultras is nothing
Tudom, hogy amint rendezõdik a Clubunk anyagi helyzete Ákos a Mi CSAPATUNKAT fogja erõsíteni.
HAJRÁ FRADI! HAJRÁ TAKI!
Takács a Veljébe igazolt
Budapest, augusztus 14., 14.55 A Ferencváros középpályása a dán csapatnál folytatja.
Az elmúlt héten két napot a dán élvonal újoncánál a Velje csapatánál töltött próbajátékon Takács Ákos, az FTC középpályása. A menedzserével, Hrutka Jánossal utazó Takács a mai napon hároméves szerzõdést kötött a skandinávokkal.
- Anyagi okokból döntöttem a távozás mellett, és fogadtam el a Velje ajánlatát - mondta Takács. - Hitelre vettünk lakást, amelyet folyamatosan törleszteni kell, de nem tudtam ezt rendesen megoldani, és nem az én hibámból. Egyáltalán nem állt szándékomban elhagyni a Ferencvárost, ha rendezett anyagi viszonyok lettek volna, maradtam volna. A zöld-fehéreknél amúgy lejárt az elõzõ idény végén a szerzõdésem, így a saját kezemben volt a sorsom. Itthonról nem kerestek, azt én is csak hallottam, hogy hívott a Fehérvár, de velem senki nem beszélt tõlük. Dániában a Velje vezetõi elmondták, hogy a biztos bentmaradás és a középmezõny a cél. A nyáron 3-4 küldföldi játékos került a klubhoz, így a vállalt célkitûzés teljesíthetõ. Az Üllõi úton elbúcsúztam a társaktól, mert kedden utazom, és szerdán már az új csapatomnál fogok edzeni. Nem leszek sokáig egyedül, néhány nap múlva követ majd a nejem és a fiam.
(si)
HAJRÁ FERENCVÁROS!
ui: ez alapján Náncsynak lassan le kell mondania 😛
mert ugyebár: "amíg a szlovákokkal nem egyeztetett marad"...
ha ináncsy eltûnne lenne normális ! estleg magyar befektetõ is, és nem kéne kurválkodni a tórok felé, égessenek inkább zászlókat és nyalják tovább a slota seggét, büdös banda
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.