Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😮

nagyon tolják neki a srácok 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bazze, gondolom sérülés

Bartha le Horváth Dávid be

egy újabb nagy reménységû fiatal sajátnevelésû csatár

Hajrá-Hajrá

Deme ismét nagyon jól játszik!

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

BUKSI

1-3

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

BARTHA LACI

1-2 YEEEE

Lipcsei

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

1-1

yeeeeeeeeeeeee
Laczko

11es

1-0

huhhh bazze szarok vatyunk :S

grat priskinnek!!!egyik legjobb fiatal a magyarfociba!angliába jo lesz az edzés/fm 2006 ban a legértékesebb magyar fiatal,szoritok neki,végül is zöld volt,igaz gyõr,de sok sikert
hajrá!!!!fradika!!most már látszik h mindent kibirunk és nem törik meg a csapat!!!amugy már nem is bánom h nem nb1,2.ligába összeáll a csapat,van1év h rendezzük a gondolatokat,plusz remek lehetõség a fiatalok beépitésére,ami nb1 be kockázatosabb,de minden rendbe lesz és jövõre büntetünk!
Én is remélem, és hasonlóan gondolkodok: nagy játékos lehet belõle 😊

HAJRÁ FERENCVÁROS!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

csak figyeld meg, nagyon nagy játékos lesz belõle...

nagyon szeretem a játékát, remélem végig hajtja a meccset 😊

Kíváncsi vagyok rá, mert már elég rég óta nem láttam játszani tétmérkõzésen 😊

<#eljen> Sajna én ma nem tudok elmenni Szolnokra, de lélekben és a TV elõtt mindenképp ott leszek 😊

ui: Jobbulást Jovánczainak!

HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FIÚK MERT FÕ A GYÕZELEM!...

ezaz!

Bartha a kezdõben! <#eljen><#eljen><#eljen>

mukika
JEJEJEJEJEJEJEJJE

Várható összeállítások

Szolnok: Rézsó - Pintér, Antal, Balogh, Jeney - Almási, Remili, Szalai, B. Tóth - Kalina, Bardi
FTC: Kemenes - Bognár, Dragóner, Tímár, Balog - Deme, Lazic, Lipcsei, Laczkó - Szalai, Bartha

Jovánczai sérült és nem játszik ma. végre.... azért jobbulást neki. 😉

Oncsi
köszi

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

miccoli002
Hogy egy kicsit félbeszakitsam a Kmortikos témát,nem tudja valaki,hogy mi van a FATUSIVAL????
Mit csinál mostanság,hol játszik meg ilyenek?????

Sziasztok! Valamiért VALAKIKNEK nagyon fontos ez a Kmotrík-féle tárgyalássorozat "eredményes" lezárása... Hm. "Okosság" lehet benne VALAKIKNEK... Ivan Kmotrík egyébént nem a reklámszakmában kezdte pályafutását. Olajbizniszben volt érdekelt a '90-es évek elején, majd uzsorakölcsönzéssel gazdagodott tovább, illetve night clubokat mûködtetett... Mára kifehéredtek a koronái... Szóval: nem az "Isten" készül az Üllõi útra... Nehogy megszívjuk vele, ahogy az Artmedia Bratislava (Petrzalka), az a csapat már visszafelé fejlõdik. a stadionja helyére luxusszállodát és szórakoztató központotot álmodott Kmotrík... Költözhetnek össze a Slovannal. Fradi az Újpesttel??????? Kmotrík nem jóságos Joe bácsi!!! Nem a Máltai Szeretetszolgálat!!! Nehogy hasra essünk elõtte...
[Jakuza]
Erdekes, hogy az kezdte el a lemondast, akinek a legkevesebb koze van a jelenlegi szar helyzethez.
Kokeny Bea <#worship><#worship><#worship>
Neki van becsulete, a szaros TSZ elnokoknek, a komcsi maradvanyoknak meg nincs.
Jellemzo!!!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

em még a múltkori "csavaros"történet útózöngéje?! jobbulást😊

a Wiesnert nem ismerem, de nem hinném hogy a pólósok a komcsik mellett lennének...

és ha jól tudom a múltkori elnökvisszahívást a Debreczeni meg a Maglódi nem fogadta el, szal õk ináncsy emberi, de gondolom a kézisek nagy nyomás alatt tartják Maglódit, mert úgy tûnik õ is lemond, akkor pedig már csak a két tekeosztály delegált (Ináncsy&Debreczeni) marad

<#eljen> Lassan de biztosan kiürül az elnökség 😄
Véleményem szerint Egyedül Albert Flóriánnak (tiszteletbeli elnök) kell maradnia.

Mukika: jobbulást, és ha addigra rendbe jössz a Makó elleni hazai meccsen találkozhatunk majd 😊

A Ferencváros 12 tagú elnökségébõl hivatalosan már hárman távoztak, Maglódi Lajos pedig a közeljövõben int búcsút az Üllõi úti klubépületnek. A sort hétfõn Kökény Beatrix kezdte, majd egy nappal késõbb Sipos Jenõ is bejelentette lemondását. Maglódi Lajos megvárja, hogyan zárul a szlovák Ivan Kmotríkkal folyó tárgyalás, ám az eredménytõl függetlenül õ is távozik. Az újabb, és lehetséges hogy nem az utolsó búcsúzó Kruj Iván.

Az elnök:
dr. Ináncsy Miklós

Akik távoztak:
Kökény Beatrix, a kézilabda-szakosztály részérõl megválasztott elnökségi tag
Sipos Jenõ, a Vám- és Pénzügyõrség szóvivõje
Kruj Iván, a birkózószakosztály igazgatója

Aki távozik:
Maglódi Lajos, a kézilabda-szakosztály ügyvezetõje

Akik kitartanak:
Albert Flórián tiszteletbeli elnök
Wiesner Tamás, a vízilabda-szakosztály elnöke
Szabó István, a jégkorongszakosztály részérõl megválasztott elnökségi tag
Debreczeni István, a tekeszakosztály elnöke
Bathó Márta, a nõi tornaszakosztály vezetõje
Fodor Szabolcs, az úszószakosztály igazgatója
Fejõs Mihály, az atlétikai szakosztály elnöke

lemondott elnökségi posztjáról Kruj Iván (birkozó szakosztály), eddig vele 3an mondtak le, és valszeg a Maglódi is lefog... bár annak a....

"Nagyon nehezen szántam rá magam erre a lépésre, de muszáj volt megtennem – mondta Kruj Iván, aki a továbbiakban kizárólag a birkózószakosztályt érintõ feladatát látja el. – Sajnos a közvélemény egy kalap alá vette az elnökséget, kollektív bûnösként állított be mindannyiunkat, de tévesen. Az elnökség képtelen volt együttmûködve dolgozni. Furulyás János idejében kezdõdtek az igazi problémák, amikor egész egyszerûen nem avattak be minket a tárgyalások menetébe, a szerzõdéseket a hátunk mögött kötötték meg, a véleményünk egyáltalán nem számított. Mindent eltitkoltak elõlünk, de mi mégis abban bíztunk, elõbb-utóbb lesz valamilyen pozitív elmozdulás. Jött Ináncsy Miklós, aki talán megpróbált segíteni, de minden kísérlete kudarcba fulladt. Ilyen esetben pedig fel kell állni az elnöki székbõl, és nem két kézzel kapaszkodni annak a karfájába! Ezt ki kell végre mondani, mert ez így nem mehet tovább. Itt a portás is különb elnök lenne, mint Ináncsy Miklós...” (Kruj Iván, NS)

mukika
csak szolnokon árulnak jegyeket, egységesen 1000 forintért, hogy basszák meg. :@

Oncsi
Srácok Jegyet lehet még veni Fradi Pénztárban?????vagy esetleg Szolnokon?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

mukika
jaja erre nem is gondoltam. 😊 mert tényleg a 2. családommal megyek… 😊)))))))

tényleg olyasmi mint egy nyaralás 😊

mukika
köszönöm a jókívánságokat. 😉

és természetesen, az utolsót, nem úgy értettem, hogy legutolsó, hanem csak úgy na... szarul jött ki. soha nem adom fel. 😊

ha minden jól megy talán makó ellen már ott lehetek, igaz mankózok, de akkor is. 😊

vérbeli ultra! 😛

és továbbra is jobbulást, de mostmár télleg :]

football without ultras is nothing

Jav: SZURKOLJ bocsánat!
Mukika! Ne írjál hülyeséget, kérlek! Utolsó meccsed lenne... Úgy szúrkolj, hogy még legalább kétezer Fradi-meccsen kell buzdítanod a csapatot! :-) Gyógyulj meg gyorsan! :-)
mukika
<#eljen><#eljen><#eljen>

ma reggel jól rám ijesztett az orvosom. :SSSS visszajött szabiról, és ilyet szól menjek be péntek este már a kórházba, és hétfõ reggel megmût. (kiveszi a vasakat a bokámból.). kiharcoltam, hogy Szolnokra el tudjak menni szombaton. (úúúúú doktor úr, már be ven ütemezve egy családi nyaralás, a nagyszülõkhöz, nagyon nem szeretném lemondani. 😄DDd) szóval holnap nagy kivizsgálás, este már jöhetek is haza. majd csak vasárnap kell befeküdnöm, és hétfõn az terv szerint megmût. ezért szombaton úgy fogok szurkolni, mintha az utolsó meccsem lenne az életben. 😉 remélem a csapat is így fog játszani. 😉

Na, Sipos Jenõ És Kruj Iván is bedobta végre a törölközõt (Kökény Bejja után)! Maglódi Lajos és Wiesner, és a kedves-édes-aranyos Bathó Márta is eltakarodhatna végre már, aztán határozatképtelenné válik az elnökség és Ináncsy hentes bácsinak kampec! :-) Gyerünk Maglódi, Wiesner És Bathó! Húzzatok már el ti is!
A Grafobal tavaly sem hirdetett, 3 éve sem, meg 5 éve sem. Ez a "reklám" valamit elfedni hivatott. Valami "okosságot". A fradidrukker.hu-n a visitors topikban van néhány érdekes hozzászólás egy pozsonyi sráctól Kmotríkról. Milyen "frankó" klubtulajdonos is õ az Artmediánál... Mondhat bárki bármit, nekem valami bûzlik ebben az ügyletben.
egy pillanatra én is meglepõdtem😄
Így elolvasva a hszt azonnal szerkeszteni akartam ne aggódj 😛

hirtelen azt hittem Takezorol beszelsz D:

BUDA > miskolc.

Nah, végre itthon 😊
Csak gondolom 😊
Takinak azért kellett elmennie, mert családját fennt kell tartania...

Van magyaországi vállakozása,a Grafobalnak van a Bajcsy-Zsilinszky úton irodája.Mondjuik nevetséges mennyiségû reklámot kap 50-ért cserébe.Kíváncsi leszek,mi lesz a vége.

Ezek mindenkit hülyének néznek? Kmotrík merõ "szimpátiából" utal 50 milliót? Aha. Azért milliárdos a faszi, mert ilyen "érzõ" szíve van... Ezek a milliárdosok már csak ilyenek... Azt nyilatkozta: reklámfelületekért adta a pénzt. Na ne! Egy szlovák, akinek semmilyen vállalkozása nincs Magyarországon!!! Mit fog hirdetni? A szlovák tévét? Vagy a pozsonyi lapterjesztõ vállalatát? Valami nagy hókamóka lehet a háttérben. Megint...
honnan tudod? 😄
nem fog visszajönni...

football without ultras is nothing

Sok sikert, sok szerencsét, Kitartás Taki!
Tudom, hogy amint rendezõdik a Clubunk anyagi helyzete Ákos a Mi CSAPATUNKAT fogja erõsíteni.
HAJRÁ FRADI! HAJRÁ TAKI!

nb1.hu:
Takács a Veljébe igazolt
Budapest, augusztus 14., 14.55 A Ferencváros középpályása a dán csapatnál folytatja.
Az elmúlt héten két napot a dán élvonal újoncánál a Velje csapatánál töltött próbajátékon Takács Ákos, az FTC középpályása. A menedzserével, Hrutka Jánossal utazó Takács a mai napon hároméves szerzõdést kötött a skandinávokkal.
- Anyagi okokból döntöttem a távozás mellett, és fogadtam el a Velje ajánlatát - mondta Takács. - Hitelre vettünk lakást, amelyet folyamatosan törleszteni kell, de nem tudtam ezt rendesen megoldani, és nem az én hibámból. Egyáltalán nem állt szándékomban elhagyni a Ferencvárost, ha rendezett anyagi viszonyok lettek volna, maradtam volna. A zöld-fehéreknél amúgy lejárt az elõzõ idény végén a szerzõdésem, így a saját kezemben volt a sorsom. Itthonról nem kerestek, azt én is csak hallottam, hogy hívott a Fehérvár, de velem senki nem beszélt tõlük. Dániában a Velje vezetõi elmondták, hogy a biztos bentmaradás és a középmezõny a cél. A nyáron 3-4 küldföldi játékos került a klubhoz, így a vállalt célkitûzés teljesíthetõ. Az Üllõi úton elbúcsúztam a társaktól, mert kedden utazom, és szerdán már az új csapatomnál fogok edzeni. Nem leszek sokáig egyedül, néhány nap múlva követ majd a nejem és a fiam.
(si)

Egyetértek... Lehetne igazi Fradi szívû befektetõket is találni, akik nem azért áldoznak pénzt a klubba, mert már nincs hova költeniük, hanem mert szeretnének tenni érte.

HAJRÁ FERENCVÁROS!

ui: ez alapján Náncsynak lassan le kell mondania 😛
mert ugyebár: "amíg a szlovákokkal nem egyeztetett marad"...

kár hogy egy senkiházi médiacézár tót,

ha ináncsy eltûnne lenne normális ! estleg magyar befektetõ is, és nem kéne kurválkodni a tórok felé, égessenek inkább zászlókat és nyalják tovább a slota seggét, büdös banda

Egy kis pénz: katt.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.