23418
-
#11524 srácok azt az árpádsávos valamit kilehet gyorsan venni a bannerből, az nem ide való. eszetlenűl azért ilyent ne rakjatok már a bannerba. köszönöm -
#11523 köszi! -
#11522 Nürnberg-Krim 26-24 (15-13) -
#11521 Sziasztok!
lehet rossz helyen kérdezem, de nem tudjátok mi lett a FC Nurnberg - Krim Ljubljana meccsnek az eredménye? -
pacclacc #11520 Hála a Médiának??? Akkor elég sokat nézed! :) Elvégre nem én raktam oda.
Nemkötekedésnek szántam. -
Solt #11519 Mi újság a Matrix-ban duracell nyuszi? Népszabadság előfizetéshez megint ingyen van az ásványvíz? -
Csesza #11518 ezt nem tudom megcáfolni -
fradista91 #11517 Ez nem politika kérdése. Pont ez a baj, sokan annak fogják fel... hála a médiának melyet ugye mint köztudott a hatalom tart kézben...
DE
a Ferencváros a Nemzet csapata, többségünk úgy tudom nemzeti érzelmű ezt (is) próbálja kifejezni. Amúgy ez egy Árpádsávos pajzs... -
#11516 hihetetlen hogy mindenbe van aki beleköt... jó retekklubnézést :) -
pacclacc #11515 Az Árpádsávos zászlo mi szerepet tölt be a Ferencváros Életébe, vagy egy politikai beállitotségnak köszönhető hogy odakerűlt? Mert nekem erről inkább a politika jut eszembe, mint egy fotbalklubb. -
#11514 Én úgy tudom, hogy már itt edz és várja a tavaszt amikor is pályára léphet. -
fradista91 #11513 Örülök hogy tetszik :)
Takit pedig adom, először jussunk fel akármilyen csapattal is, ha lesz háttér akkor meg már részletkérdés kit igazolunk.
holnap pedig szakadjon szét a stadion!
HAJRÁ FERENCVÁROS! -
zsilike #11512 ugylegyen!hajráfradi! -
Takezó #11511 jussunk fel, legyen pénz, aztán majd lehet vásárolgatni jövőcsapatát:) -
zsilike #11510 lehet h 38!gratulálok!csapatépités?jövö csapata? -
zsilike #11509 kell ö nekünk? -
Takezó #11508 tényleg ilyen vén?:o
láttam vele azt a videointerjút nso-n, ott mondta, hogy ez a pályafutásában egy jó szakasz elejét jelöli ez az igazolás, stb...
hát a pályafutásának akkor inkább a végét jelöli:D -
#11507 Paul Shaw :) asszem :D -
Csesza #11506 nem jöhetett az átigazolási időszak lezárta miatt, de elvileg úgy van, hogy télen jön -
zsilike #11505 tudtok e valamit arrol a 37éves angol csokáról/arsenalban is...)ugyvolt h jön!mikor,vagy meggondolta magát?nemmintha kéne. -
Csesza #11504 aki hétfön nem tud kimenni a meccsre
ÉLŐ - 17:45 - Sport2
FTC-Baktalórántháza -
#11503 véleményem láthatod... ;) -
Csesza #11502 hallod, nemgyenge bannereket tucc csinálni -
fradista91 #11501 Nekiugrottam egy másiknak remélem ez jobban sikerült :)
véleményt kérek. -
#11500 Igen, ez igaz, hogy az a súlyos, de nem csak arra kell menni hogy súlyosat láss. Lengyel sem egyszerű, meg orosz sem ha azt nézed...
Kb hozzánk képest már mindenhol előlrébb jár a huliganizmus, nálunk "csak" a 90-es években volt kemény. :)
Na de nem offolom tovább a topikot én sem. :) -
skristof #11499 ez már elég offtopik, van topic erre: ultrák,hoolok,3.félidő keress rá
amúgy nézz szét lengyeleknél is :) -
zsilike #11498 "bebote"sulyos kis tag 70kg kb,de bravabarras vezér!nem a pocak számit,délamerikában/argentina/mindenki sakáll,a 60kg os ppalik is életveszélyesek -
zsilike #11497 argentin hool a súlyos,most csiptem el egy müsort spektrumon.angol tag beépül riportok és meccsek erejéig.hát az a durva nem a UK. -
fradista91 #11496 akkor bendővel vigyáznának angliában :PPPP -
#11495 Attól függ kinek mi a "hool alkat". Megnézed pl angliában, inkább "pocakos" hoolokkal találkozol, mint kigyúrtakkal. Az kb itthon meg a lengyeleknél a menő inkább. Illetve nálunk már csak volt.. :) -
fradista91 #11494 Örülök hogy tetszik a próbálkozás, a topik közösség döntsön :)
Kristóf:
Rovásírás
Takezó:
Tudtam hogy valaki betalálja szegényt :PP
hát igen, nem egy hool alkat, de azért körülötte észrevehetően izmosabb egyének vannak :D -
skristof #11493
kurvajó lett, patrik ilyen rovásírásos font-ot linkeljél már pls :) -
Takezó #11492 az a pocakmájszter szép ott a képen:D -
#11491 Nagyonn Jó mindkettő !!!! Grat a készitőnek;) -
Csesza #11490 ez nagyon király :)
én tuti beraknám mind a 2-t :P -
Csesza #11489 Új Generáció! ha jól tudom -
Solt #11488 Uhhh... ez nagyon komolyan néz ki!!! A rovásírás odaba..!! -
#11487 Patrik (fradista91) készített egy bannert:
nekem tetszik, de természetesen mindenki elmondhatja a véleményét. maradjon a mostani, vagy ez? vagy esetleg megpróbálkozik más is? -
isi #11486 mivan a drapira írva? -
Grenzjager #11485 Minden rendben van ezzel is :)