Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferencváros - UTE szeptember 1. 18:00
Ferencváros - HMC Túrócszentmárton szeptember 2. 18:00
Ferencváros - Csíkszeredai Sportklub szeptember 3. 13:00
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Remélem góllal (gólokkal) tér vissza 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
jó lenne a Bartha - Tököli csatársor
Laci most is bizonyított
FRADI! FRADI! FRADI!
SZÉP VOLT FIÚK! 😊
gyárfás nyilatkozta azt, hogy a Magyar-norvég meccsen, jó lenne ha a b-közép majd egy béke jelet ábrázolna elõ képként(fõleg a fradi meg újpest szurkolók összefogva) ezzel válaszolva a horvátoknak a horogkeresztre amit az olaszok ellen mutattak be.
úgy utálom azt az embert. 😄dd
A meccs csúcs volt! ha a játék még nem is annyira (Szalai, Fitos nem nagyon jók, jöhetnének még fiatalbbak, de Lipcsei folyamatosan marha jó formában van, fénykorát idézi!),a szurkolás meg "orkáni" volt, a hangszálak még regenárlódhattak volna de sör bekavart..
amúgy lehet hülye vaok, de a drapi kiknek szólt (ha polos a téma, küldjétek privibe, mert gondlom itt sasol vhol az egyik kedvenc modim - nem Gabberre gondolo - mert õ is sasol😊 , és nehogy bünti legyen), mert ugye az elejét értem, de "Nálunk bérezel", pont ott a szóvivõ és nem jól kivehetõ, s rendszerint késtem (elsõ gólról is) és háturlól nem is láttam ezt...😊, fszsz-en meg még nincsnenek friss képek..
Már várom és köszönöm
ui: nagyon jó volt ismét összefutni veletek <#wink>#wink> 😊
Nagyon jó volt a meccs, a hangulat meg minden 😊
Mist töltöm le Gabber képeit <#vigyor2>#vigyor2>😛
HAJRÁ FRADI!
Ferencváros-Makó képek báj gabber
Name: fradi_mako.rar
Size: 43MB
Description: fradi_mako
a személyes képeket pm-ben továbbítom
töltöm fel a képeket 😊
úgy fáj a szívem, hogy nem tudtam elmenni… illetve, hogy még nem nagyon szabad járkálnom. 😞
itt porosodik csak a bérletem…. de azért szép volt fiúk. 😊
és ismét 12000 ember. még leírni is jó érzés. a legjobb az lenne, ha vecsés ellen megtöltenénk a puskást. 😊
FTC - Makó
3-0
Dragi,Bartha(2)
eddig...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
jaja nekem van közelebb... azaz kb. annyi idõre van mint az Üllõi út.
de mind1, Pisontot bárhol el tudjuk küldeni az anyjába. fõleg amit lenyilatkoztak, hogy meghúzzák majd az oroszlán bajszát. 😛
Nagyobb poén lett volna Vecsésen 😊, de legalább nem kell sokat utazni az idegenbeli meccsekre, bár ha jól emléxem neked (vagy Fradista91nek..nemtom) pont Vecsés lett volna közelebb...
csak hogy a vérképed is szép legyen 😊))
..be kell csempészni a lapos üveget.... 😛
aznap nagyon benyomtam/benyomtunk. megünnepeltem a kórházba menetelem, illetve a gyõzelmet természetesen.
nem gyengén nyomod 😛
10 sör után, tûzõ napon, 40 fokban, 90 perc alatt megszomjazik az ember. hidd el rosszul is lettem tõle. :p de mást nem igen lehetett kapni.
Reméljük Albert Flóri bá' lemondásával elérhetõ közelségbe kerül a mindenki által várt Megtisztulás.
Hajrá Fradi! Hajrá Magyarok!
-1000 ft-os jegyár ugyebár. jó ok, ez még nem vészes.
- 5 perccel meccs kezdés elõtt, már 100 ft egy pohár szotyi...
- 450 ft egy ásványvíz, és mást nem is nagyon lehet kapni...
- stb....
úgy voltak vele, hogy végül is, egyszer jön ide a fradi, meg 6-7 ezer ember, most kell megszedni magunkat. viszont a szervezés, lebonyolítás korrekt volt.
bár azt nem értem, hogy honnan van ennyi pénze a vecsésnek. hm... ezért kíváncsi leszek, hogy mennyibe fog kerülni egy jegy mondjuk középre oldalra. :CCCc
sok emberre számítanak, gondolom, azt remélik, még anyagilag jól fognak kijönni belõle, ha a magas jegyárak miatt a puskásba teszik. meg kéne szívatni õket, és vagy nem elmenni a meccsre, vagy a legolcsóbb jegyet venni mindenkinek. de mivel õk a pályaválasztók kinézem belõlük, hogy oldalra teszik a tábort, ahol pedig megemelik a jegyárakat… nem hinném, hogy egységes árak lesznek, bár ne legyen igazam.
biztos nem fért volna el a vednég tábor az üllõin.... (aminek már igazán lehetne neve)
sajnos szombaton nem tudok kimenni a meccsre. lábam jószar, illetve tele van/lesz még varratokkal, amiket csak jövõ héten szednek ki.
viszont vecsés ellen a Puskásban ott leszek. 😊
Budapest, augusztus 24., 13.00 A Császár követte az õt maradásra bíró, ám idõközben távozott elnökségi tagokat.
A 100%Fradi színes hetilap információi szerint pár perccel ezelõtt lemondott Albert Flórián. Az Aranylabdás tiszteletbeli elnökként tagja volt az elnökségnek.
A Császár az alábbi sorokat juttatta el nemrégiben Ináncsy Miklóshoz, az FTC elnökéhez.
"A legutolsó elnökségi ülésen szóban jeleztem, hogy nem kívánok a megbízott pozíciómban tovább dolgozni.
Az ülésen az elnökségi tagok többségének kérésére visszavontam lemondásomat.
Az elmúlt napokban azok az elnökségi tagok, akik maradásra bírtak, lemondtak. Ezek után a mostani lemondásomat véglegesnek tekintem.
Kérem döntésem tudomásul vételét."
Albert Flórián
(ftc.hu)
Akkor elvileg ezzel megszûnt ugye az elnökség ?!?!?!
😊😊😊 HURRÁ!! JUH-héj!Y!Y!Y!Y!Y
mert akkor már 6an mondtak le eddig, és innentõl Ináûncsy és tsainak semmi joga nincs,
pl arra sincs joga, hogy eldaja a Fradit a tót médiaolajcézárslotapajtásnak...
Futballistáink és a 100%Fradi színes hetilap közös árverésén egyedi pólókra licitálhatnak, s ezzel segíthetik a csapatot szurkolóink.
- 100%Fradi -
A kezdeményezéshez örömmel csatlakozott a Duna Televízió, a magyar sport elkötelezett támogatója is.
A Fradi-tábor az elmúlt idõszakban többször is bizonyította, ahogyan csak tud, segíti a Ferencvárost, kedvenceit. Rengeteg szurkolónk érdeklõdött, hogy a bérletvásárláson, szeretetén túl miként tudna segítõkezet nyújtani a csapat felé. Most lehetõség nyílik erre.
Elsõ NBII-es mérkõzésükön valamennyi futballistánk "Köszönöm Istenem, hogy fradistának teremtettél" feliratú pólóban futott ki a pályára. Ezen pólók közül három, Dragóner Attiláé, Kemenes Szabolcsé, valamint Lipcsei Péteré kerül most árverésre. A felsõket futballistáink kézjegyükkel is ellátják, hogy leendõ tulajdonosuknak még nagyobb örömet okozzanak vele. Az árverésre a Duna Televízió jövõ hétfõi (augusztus 28., 20.00) Sportaréna címû mûsorában kerül sor. A befolyt összeg teljes mértékben a T-Mobile-al közösen, a csapat javára nyitott számlára folyik be, segítve ezzel együttesünket.
ftc.hu