Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-0

<#eljen><#eljen>

Így a kezdõcsapatunk: Kemenes - Bognár - Dragóner - Tímár - Balog - Deme - Lipcsei - Lazic - Lackzó - Bartha - Jovánczai

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Vezetünk!
15. perc / 16:45 - Lipcsei szögletét Dragóner 8 méterrõl fejelte a kapu jobb alsó sarkába. 0-1

HAJRÁ FRADI!
ui: Töki nem léphet pályára mivel nem készült el idõben az sportorvosi igazolása...

Most indulok én is, drukkoljatok hogy elcsípjem a jäger-kört !! 😊 nagyon fontos 😊))) lehet hogy a vonulást lekésem de legalább nem esek be minden ivóba a népligettõl a puskásba 😊

😄DDDDDD

jó mulatást 😊

Lol 😄DD
Jó szórakozást 😊

mukika
nekem meg mindég a sörpénz a gáz. 😄DDDd

most is már 2kor elindulunk kb. szóval 2:30kor már bent fogok piálni a 3. félidõben ha nyitva lesz. ehh.... átlag vasárnap délután elé nézek. 😊

oszt. társam vecsési, és kint is lesz a vecsés ultrákkal. megdobálom, megkergetem, valamit kitalálok. 😉

😊)
OFF
Fõleg hogy most Ferike úgy érezte, emelni kell, így is nagy a jólét 😛
ON

HAJRÁ FRADI!

jah nekem is az ut pénz a gáz, olyan 3-4ezer körûl van oda-vissza 😊

😄D
Nem a jegyárral van gondom 😛
Csak az utazás + a visszaút 2 ezer forint.
Meg nem szeretnék elsõ nap hiányozni suliból 😊)
De kövi, vagy azutáni hazai meccsre (inkább a következõre 😛) mindenképp elpróbálok menni 😊

Ma pedig Hajrá Fiúk! Mutassuk meg hogy igenis létezik itthon Foci!
Az itthoni futball egyetlen jövõjét Mi jelenthetjük, ha rendezni tudjuk a saját házunk táján lévõ próblémákat, akkor (szvsz) óriási lehetõség nyílik arra, hogy feltámasszuk az egykor tündöklõ Magyar focit!

ui: Mindenki szurkoljon ám! HAJRÁ FRADI!!! <#wink>

700 forint 😛

BUDA > miskolc.

meg lesz a teli torok, ha nem lesz elõtte túl hideg a serrrrrrrrr<#nyes>

Én sajna nem lehetek ott (hülye iskola) :C
Csak lélekben 😊 A következõ, vagy az utáni hazai meccsre mindenképp összeszedem a pénzt, kiveszek 1nap "szabit" és irány az Üllõi út 😊
Aki megy, annak jó szórakozást, és nem utolsó sorban jó szurkolást, mérkõzést! <#wink>

HAJRÁ FRADI!

holnap telitorokból 😊

BUDA > miskolc.

Riddick73
<#eljen>

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Dámossyval semmi bajom, róla se sokat tudok, amit meg igen az jó,
Ináncsy helyére a kutyám is jobb lenne, az legalább nem tud aláírni semmit....

amúgy nagyon vicces lesz, már látom:
Magyarszág-Norvégia, Szusza Stadion, 12.500 nézõ
(mivel a megyeri max 13.500, és 1.000fõ helye tutkó üres lesz, mert a norvég szektort le kell választani),

na ennél többen leszünk vasárnap a Puskás Stadionban a Vecsés ellen
HYPERLOL KLEINTELEKI!!!!

banok
Dámossyt elnöknek! XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gábor ha gondolod itt vszeg összefuthatunk 😊

de még sok idõ van addig...

Igaz, Rácz kb 350-400 milliót ölt a Vasasba, csak elmarták onnan, kicsinálták. Egyébként van egy írás a www.provokator1.hu portálon Rácz befektetési tervérõl a Fradiba. Korrekt elképzelésnek tûnik.
Igen, Mini Menotti a beceneve. Jó szakember, ez biztos.
háááááááát........

miccoli002
LÁSZLÓ CSABA!!!!!!LÁSZLÓ CSABA!!!!!!!!!!!!!!!LÁSZLÓ CSABA!!!!!!!!!!!!LÁSZLÓ CSABA!!!!!!!!!!!!!!

<#taps><#vigyor1>

miccoli002
László Csabát idén júniusban nevezték ki az ugandai szövetségi kapitánynak, a szakembert, aki korábban a Ferencváros edzõjeként tevékenykedett, négyéves szerzõdés köti az afrikai ország válogatottjához. A FIFA-ranglistáján 99. pozíciót elfoglaló együttes célja, hogy sikerrel abszolválja soron követezõ selejtezõit, és kvalifikációt nyerjen a 2008-as Afrika-kupára. A csapat a magyar tréner irányításával a felkészülési idõszakban biztató eredményeket ért el: a szakember debütáló mérkõzésén, Botswanával szemben gól nélküli döntetlent játszott, majd Líbiában egy szoros összecsapáson 3-2-re veszített, legutóbb pedig 0-0-t ért el Burkina Faso legjobbjai ellen.

- Minek köszönhetõ a biztató eredménysor?
- Az az igazság, hogy sokat tudok együtt dolgozni a csapattal. Napról napra fejlõdünk, a lehetõségek adottak a jó munkához. Egy 50 ezres stadionban játsszuk a nemzetközi mérkõzéseinket. A legtöbb találkozón megtelik az aréna, habár Burkina Faso ellen "csak" 20 ezren szurkoltak nekünk, az Afrika-kupa hétvégi nyitómérkõzésére biztosan telt ház várható. Mindez nagy erõt ad a játékosoknak, a futball jelenti itt a rögbi mellett a nemzeti sportot. Ami a mérkõzéseket illeti, sok helyzetet kidolgozunk, ám sajnos, ezidáig nem találtam két olyan csatárt, aki a birtokában lenne annak a bizonyos góllövõ cipõnek. Sokat gyakoroljuk a támadások befejezését, de egyik napról a másikra nem lehet vérbeli csatárt faragni senkibõl. Egy játékos, Nata most csatlakozik hozzánk Egyiptomból, ahol tavaly gólkirály és az év játékosa volt. Remélem, az õ jelenléte segíteni fog nekünk ezeken a gondokon. A legnagyobb probléma, hogy sok játékos szerepel külföldön; az argentin, a dél-afrikai, a jugoszláv vagy az amerikai bajnokságokban játszó labdarúgók csak a hivatalos nemzetközi mérkõzésekre jöhetnek a kerethez, Líbiában például a rendelkezésemre álltak.
- Ezen a mérkõzésen 3-2-es vereséget szenvedtek. Milyen tapasztalatai voltak?
- Érdekes volt... A 93. percben még 2-1-re vezettünk, a 98. és 101. percben kaptuk a két, vereséget jelentõ találatot. A játékvezetõ nem közölte, hogy mennyi a ráadás, minden jelzés nélkül 10 perccel toldotta meg a meccset. Többek mellett ez is az afrikai futball egyik sajátossága.
- Európában is ismert játékos szerepel-e a keretükben?
- Európában csak egy játékosom futballozik, Joseph Nestroy, aki a Vojvodinában szerepel, de õ sem annyira ismert. Ibrahim Argentínában légióskodik, az egyik legismertebb futballista itt a kontinensen - õ a csapatkapitányunk. A kontinensen elsõsorban Ghána, Kamerun és Elefántcsontpart válogatottja számít felkapottnak, amelyek egyaránt kint voltak a legutóbbi világbajnokságon.
- Mikor kezdik meg a selejtezõket?
- Szombaton játsszuk az elsõ Afrika-kupa selejtezõt Lesotho ellen, amely az eddigi legfontosabb mérkõzésünk lesz. Ekkor már számíthatok mind a tíz, külföldön szereplõ játékosomra. Remélem, jó eredményt érünk el, és hazai környezetben meg tudjuk szerezni a három pontot. A lebonyolítás hasonló ahhoz, mint az Európa-bajnoki selejtezõké. Minden afrikai válogatott részt vesz a sorozatban. Mi Lesotho mellett Nigériával és Nigerrel vagyunk egy csoportban. A kvartettbõl kiemelkedik Nigéria, de itt Afrikában sok mérkõzést láttam, amelyek rendre kiélezett eredményt hoztak, a kicsik rendre helytálltak a nagycsapatokkal szemben. Uganda például tavaly döntetlent játszott Ghánával.
- Meséljen a tapasztalatairól! Milyenek a körülmények Ugandában?
- Rengeteg tehetséges játékos van, a képzettségükön ugyan akad még javítanivaló, de a feltételek javulásával kibontakozhatna a tudásuk. A klubok munkája nem a legjobb, kevés a futballpálya, pláne a jó minõségû gyep, ebben feltétlenül fejlõdnie kell az országnak. Az itteniek egyetlen kitörési lehetõsége a sport. Szeretnék a csapatommal Európában játszani valamikor egy-két mérkõzést, biztos vagyok benne, hogy sok európai klub felfigyelne a játékosaimra. Nem vagyok menedzser, de elmondhatom, hogy sok ügyes futballista játszik itt, mint ahogyan a többi afrikai országról is kijelenthetõ mindez. Burkina Faso, amely ellenfelünk volt, rendkívül atlétikus csapat, az ex-francia gyarmat legtöbb játékosa a francia bajnokság elsõ-, illetve másodosztályában szerepel. Korántsem bántam meg, hogy ide szerzõdtem, igazolva látom döntésem helyességét, és megtiszteltetés itt Afrikában szövetségi kapitányként dolgozni. A szombati selejtezõt követõen egy rövid idõre hazamegyek, és magammal viszem a családomat is.
- Miben más Uganda, mint Magyarország, milyen az ottani emberek attitûdje?
- Az elsõ két hét furcsa volt, de már megszoktam, persze elsõsorban a munkámra koncentrálok. Észak-Uganda a mai napig nem biztonságos hely, habár gyönyörû szép. A területet az afrikai kontinens gyöngyszemének nevezik, itt van a Viktória-tó, a világ második legnagyobb édesvízû tava. Sok turista fordul meg itt, lassan többen járnak ide Szafarira, mint Kenyába. Gazdag a természet, a hegyi gorillák helyi sajátosságnak számítanak. Az ország napról napra fejlõdik. Kampala Afrika legbiztonságosabb városa, a szintén "alakuló" fõvárosban bármikor nyugodtan lehet járni-kelni, és semmiben nem különbözik az európai városoktól. Az emberek barátságosak, néha már túlságosan is. Itt a köszönés nem az odahaza megszokott "jó napot", hanem "how are you" (hogy vagy?), és ez így megy minden percben. Mindenki angolul beszél, a luganda mellett az angol a hivatalos nyelvük. Errefelé szeretik a külföldieket, a kormány, a politika beléjük nevelte, hogy a külföldi ember hozza a pénzt. A fehérek próbálják is betölteni ezt a szerepet, gyárak, autóházak, egyéb dolgok épülnek általuk, az amerikai, angol, francia, holland cégek jelenléte mellett valahol tényleg a kezükbe veszik-vették az irányítást. A fehérek egyébként összetartanak, egy ír pubban minden pénteken találkoznak a fiatalok, de a fehérek és a színes bõrûek jól megférnek egymással. Magyar étteremmel még nem találkoztam. Számomra csak az a rossz, hogy túl lassúak a mindennapok. Az itteniek felfogása: "take it easy", a "holnap is nap lesz". Ezzel nem tudok azonosulni.

hunbasser
a játékosok ki lettek fizetve? (ez jó magyar volt...)

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
Nyugodj békében Simi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

miccoli002
SIMI nyugodjék békében!!!!!

miccoli002
Én azért semmi képpen nem mondanám,hogy Kiss Lacival rosszul járnánk!!!!
Ha ezt az imént emlitett üldözési mániályát le tudja vetkõzni,akkor õ igen nagy segitségére lehetne a csaptanak!!!!!
Az õt favorizáló Rácz úrrol pedig annyit,hogy nem õ tette tönkre a Vasast,mint ahogy sokak szájából hallnai lehet,õ oda komoly pénzeket vitt,közel 1 miliárdot,azonban a körülötte dolgozók kicsinálták,mert túl jóhiszemû volt!!!!
Inkább jöjjön õ ide mint az a rohadt szlovák!!!!

<#eljen> Barátságos jegyárak.
Nyugodj békében Simi... <#sir>

mukika
én még jó, hogy megcsináltattam a diákomat mert a diákjegy 700 ft lesz. 😊

Csapatunk második idegenbeli meccsére Vecsés helyett, egy számunkra sokkal közelebb álló helyen, a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor.
A jegyek 1400 illetve 1100 forintba kerülnek, de a nyugdíjasok és a DIÁKOK alig 700 forintért tekinthetik meg a mérkõzést.
Három meccs az NB2-ben, összesen 37000 nézõ. Bíztassuk továbbra is ilyen szép számban csapatunkat és köszöntsük együtt a visszatérõ Tököli Attilát!

amúgy Simi ma lenne 41 éve. Nyugodjon Békében. :'(

és "Mini Menotti"-nak (vagy mi a szösznek) szokták becézni ugye? (fõleg nb1.hu)

No akkor ha jól vágom, a jegyek, a nyugdíjjas-tapsikolós helyre 1.400Ft, a legolcsóbb meg 1.100 Ft(Ultrák gondolom mind ide😛) a Puskás Stadionban a Vecsés ellen.

gabber_saviola
láttátok? 😄ddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kiss Laci volt a Vasas, a Honvéd, a Kaposvár, a Pécs vezetõedzõje is. A Fradiban is dolgozott régebben pályaedzõként. Legutóbb Zalaegerszegen volt Szentes pályaedzõje. Korábban Maldív-szigeteken szövetségi kapitány. Jó szakember, csak krónikus üldözési mániában szenved... Viszont hazug Ináncsy elkotródhatna már vissza, Szabolcsba teheneket fejni! Hazudozik össze-vissza. Hülyíti a játékosokat, az edzõket, mindenkit. Az sem igaz, amit kérdez!
Láma!
jaja, öt láttuk a multkor

és õ jó nekünk?? nem lila?? hol dolgozott utoljára?? de õ szakvezetõ is volt itt valahol az nb1.ben

gabber_saviola
mostanában a meccsek elött mindig ott ólálkodik a székház elött :-)

Igen, õ. Az õrült Kiss Laci...
[Jakuza]
Na ne.
Meg egy komcsinyulvany palyazik az elnoki szekre ?
Kosz, de kosz nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ááá a volt Maldív-szigeteki szövetségi kapitány 😊))

Nem. Ez az edzõ Kiss Laci. A Kampo.
Ez a Kiss László a Vám és Pénzügyõrség (egykori/jelenlegi) szóvivõje? ott volt Fradi elnökségi tag 2006, júniusától, õ jó csóka 😊))

Az NSO szerint a De Vries-Mandarics-Rácz Gábor féle konzorcium 200 milliós tõkeinjeikciót nyújtana a Fradinak részvényekért és Kiss lászló válságmenedzseri tisztségéért cserébe. A késõbbiekben, a teljes vezetõség távozása esetén, további pénzeket fektetnének az FTC Labdarúgó Zrt-be. Ez lehet az a cégcsoport, amelyrõl Jakabházy többször beszélt, és amely összesen 800-900 milliót fektetne a Fradiba, ha hazug Ináncsy és társai végre eltakarodnak... Ez már legalább valami konkrétum.
go!!!
amúgy meg mi a Francra költötték a T-Mobil pénzét, a jegybevételt, meg azt az állítólagos 50millió tót forintot ?? ma van a fizetési határidõ (NS)

(és akkor így részletesebb)
Programajánló

Szeptember elsõ napján, pénteken szomorú évfordulóra emlékezünk. Simon Tibor 41 éves lenne.
Mindenki emlékezzen meg méltó módon Simirõl!

Délután 6 órakor jégkorong derbi a Megyeri úton.

18:00 Ferencváros - Újpest

Szombaton reggel 9 órakor az U19-es csapat, 11 órakor az U17-es csapat mérkõzik meg a Dunaújvárossal a Népligetben. Este 6 órakor pedig ismét hoki a Megyeri úton.

09:00 Ferencváros - Dunaújváros
11:00 Ferencváros - Dunaújváros
12:30 Túrócszentmárton - Ferencváros

Vasárnap ismét hoki, ezúttal délután 1 órakor a Csíkszereda ellen a Megyerin, majd 3 órakor nõi foci derbi! 16:30-kor kezdõdik a Vecsés – Fradi meccs. Jelen pillanatban a Puskás Ferenc stadionban. Ha változik a helyszín, arról hírt adunk.

13:00 Ferencváros - Csíkszeredai Sportklub
15:00 Ferencváros - Újpest
16:30 Vecsés - Ferencváros
(FSzSz)

Urbántól megvált a REAC

Kutasi Róbert klubigazgató a Nemzeti Sportnak elmondta: péntek délutánra meglesz Urbán utódja.
"Az az ember lesz az új vezetõedzõ, aki szombaton reggel kilenckor ott áll majd mellettem a Farkasréti temetõben Simon Tibor sírjánál. Simi most lenne 41 éves, és a csapattal együtt úgy döntöttünk, hogy megkoszorúzzuk az emlékmûvét."

Na, most akkor hol is van az az 50 millió, amit a szlovák Kmotrík átutalt több mint 1 hete??? HAZUGSÁG VOLT, hogy Ináncsy megmentse magát!!!! Nem jött egy árva korona sem!!!! Ináncsy hazudik nappal, hazudik éjjel, hazudik minden pillanatban!!!! Az NB III-ig fogja taszítani a Fradit!!! Meglátjátok. :-(
Ináncsy elvtárspajtás megígérte fizet aug31-ig, és azt is mondta õ becsületesember (mint a kisteleki)
..nos zsé senkitõl, befektetõ sincs általa, MIÉRRRRRRRT NEM MEGY MÁR EL A TOSZBA???

Az NB III-ba számûzhetik a Fradit

A Magyar Sportújságírók Szövetsége nyílt levélben fordult Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszterhez a Ferencváros megmentése érdekében.
A szervezet azt javasolja, hogy a klub kapjon kedvezményes állami hitelt milliárdos adósságának visszafizetéséhez, a szakosztályok pedig egyszeri gyorssegélyt a talpraálláshoz. A Ferencvárosnak holnapig kellen törlesztenie adósságát a játékosokkal, edzõkkel szemben is. Ha ez nem történik meg, és a hitelezõk közül bárki feljelenti a klubot, az az FTC csõdjét jelenthetné. Azaz a másodosztályból az NB III-ba számûzhetik a futballcsapatot.