Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nocsak van egy meccs amin kimondottan nem drukkolok a magyaroknak és nyernek???

kipróbálom máskor is,
kár hogy majd erre hivatkozva marad kisteleki h jó úton haladunk....

Durva lesz mert a Honvéd(Csepeli pálya), Loki és a Pécs szektor bezárást kapott és a kövi "szar szlovákiázásra" meg már -3 pontot is.

Mit adhatnak majd ezek a talpnyalók a Fradinak??
nincs mese, lehet hogy árulónak tartotok, de az MLSZ megtisztulásához is kell a "jó" zenicai eredmény! Azt akarom, hogy ezekhez semmilyen jó eredmény ne társuljon!!

forZa BOSNA I HERCEGOVINA!!!

mukika
Idézések futószalagon - a harc folytatódik... buzi mlsz. háború lesz.

!!! küldöttgyûlés szeptember 27-én !!!
😊))))

Segítsünk együtt a csapatnak!

Forrás: K-L szektor Fradi zenekar honlapja

Fradisták! Vége a jótékonysági koncert szervezésének! Most rajtatok a sor! SEGÍTSETEK, HOGY MINDENKI MEGTUDJA, MIKOR ÉS HOL LESZ A RENDEZVÉNY!
Felkerült a végleges plakát, aki tud segítsen! Mi zenészek megtettük, amit tehettünk ( K-L Szektor, Deák Bill Gyula, Beatrice, Hevesi Tamás, Zorall, Gidó, Fradimánia ).
2006. október 8-án a Fradi-Karcag meccs után a parkolóban! A Bevétel a Zöld Fehér Angyalok, László Atya által létrehozott számlára kerül, amihez Lipcsei Péter és Ifj. Albert Flórián férhet hozzá!
Személyes ígéretet kaptam több régi játékosunktól, hogy aki tud eljön! Természetesen ott lesz a jelenlegi keret valamennyi tagja is. További meglepetések várhatók! Az egész Fradi családra szükségünk van! Üdvözlettel: Mazula Imre ( K-L Szektor Fradi zenekar)

Fradidrukker.hu

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Végre gépközelbe 😊
Úgy nézem lesz miért izgulnunk az elkövetkezendõ idõkben 😛PP
HAJRÁ FRADI!

ui: Utólag is Gratulálok a Csapatnak., Szép volt Fiúk!

DJ Bee18
jézus... nem csodálkozok, hogy nem követem az eseményeket, ez a káosz már nem tud érdekelni

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

mukika
lál, mi lesz itt.

nos új hírek, az MLSZ nem tárgyal a Ferencvárossal, és a Labdarúgó Szövetség fellebez az elsõfokó ítélet ellen...

így most a FIFA vizsgálatot índitott az MLSZ ellen, az MLSZ eljárást índított a Ferencváros ellen, mert a ferencváros polgári perre vitte a dolgot.

már kiváncsian várom a másodfokú ítéletet...

nha jha és megint hazudik az MLSZ:

MLSZ alapszabály (pdf)
nb1huban írták:
"Az MLSZ alapszabályában nincs olyan, hogy nem szabad polgári bírósághoz fordulni (csak az MLSZ alapszabályába mellékletként -egy az egyben szó szerint- beemelt FIFA alapszabály szöveg miszerint ezt bele kell foglalni az alapszabályba) A sporttörvény valóban lehetõvé teszi a Sport Állandó Választottbíróság-hoz való fordulást, de az ehhez szükséges alávetési nyilatkozat nem létezik az MLSZ szabályzatában... Tehát nem kötelezõ ehhez a választott bírósághoz fordulni, a sporttv. szerint polgári bírósághoz is lehet!

Egyébként hiába van benne ez a FIFA szabályzatban, a Magyar Köztársaságban az Alkotmány szerint mindenkinek joga van bírósághoz fordulni, és ezért senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés, az ilyen szabályokat nem lehet figyelembe venni, ezért a Fradi jogosan perelhet majd ez ellen is.

Az MLSZ-nek inkább azzal kéne foglalkoznia, hogy miért járt el törvénytelenül! Õk sem gondolhatják komolyan, hogy nem lehet fellebbezni a határozataik ellen. Ilyen elven bármilyen határozatot hozhatnának büntetlenül! Továbbá az is kínos, hogy az MLSZ ment el a FIFA-hoz árulkodni... Jobb lenne, ha nem fellebbeznének, azt sem nézné jó szemmel a FIFA!
Az MLSZ-nek kellene egy egyszerû legenyhébb írásos megrovást kiadni a Fradi ellen, hogy a FIFA is elégedett legyen, és elfogadni a bíróság ítéletét fellebbezés nélkül, és vagy fizetni kártérítést vagy bepótoltatni azt a 4 meccset. Ha meg fizetésképtelen lesz a Fradi újra nb1-es ként akkor meg az általános szabályok szerint kell eljárni, mint a többi klubbnál."

Az hót ziher a 2006-07-es bajnokságban nem lesz a Fradi NBI-es,

Ha az MLSZ fellebez, akkor sok mindent elismer:
pl. hogy a bíróságnak van hatalma az MLSZ felett, de így ebbõl az egész ügybõl (FIFA eljárás Magyarország ellen) már nem jöhet ki jól Kleinteleki <#mf1>

A Fradi viszont tény kizárható lenne, mivel polgáriperre vitte az ügyet, kizárják az NB2-bõl, eredményeit törlik, egy évig semmi, és 2007 õszétõl NBIII Duna csoport (uhhh, Gázmûvek meg ilyenek asszem..komoly), csak hogy a Fradi mondhatni már "jogtalan" dolgait nem lehet újabb "jogatalnságba" atszítani....
csak hogy ezzel újra bíróságra lehetne menni "diszkrimináció" címén, mondván hogy a Ferenváros a Magyar Köztársaság törvényeit akarta betartani és betartatni, akkor majd idõvel a fõvárosi bíróság úgy elmeszeli az MLSZ hogy végre leformatáltuk a magyar focit.... 😊 ami jó, lehet épitkezni..."telepíteni"

ha nem rendezõdik, akkor max a FIFA felfüggeszti Magyarország tagságát (UEFA-val együtt) válogatott kizárva a selejtezõkbõl, eredményei törölve - ez amúgy nem is lenne baj 😊 , BL-bõl, UEFAkupából, Intertotó kupából magyar csapatok kizárva... azért ez elég durva lenne

Zizou5
jaja értem.

[Jakuza]
Nincs jogunk az NB1-re.

"Elsõ fokon a Ferencvárosnak adott igazat a Fõvárosi Bíróság abban a perben, amelyet az FTC az MLSZ ellen indított. Homolya Szilvia bírónõ az ítélettel megsemmisítette a szövetség elnökségének és a licencadó-bizottságok május 31. után hozott döntéseit, így azt is, amellyel a zöld-fehéreket kizárták az NB I-bõl. Ugyanakkor nem mondta ki, hogy a klubnak van NB I-es rajtengedélye."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zizou5
én is most olvasom, de most mi lesz?? megvan a jogunk az nb1re de már elkezdõdött az nb2 meg az nb1 is akkor most mi lesz???

FTC-MLSZ: 1-0
Budapest, szeptember 5., 17.05 A Polgári Bíróság szerint a Fradi helye elsõ fokon az élvonalban van.
Az FTC a labdarúgócsapat élvonalból történt kizárásával kapcsolatban a Fõvárosi Bíróságon felperesként keresetet nyújtott be az MLSZ ellen, az elsõ tárgyalási nap röviddel ezelõtt ért véget. Az MLSZ-t ügyvédként a szövetség egyik alelnöke, dr. Helmeczy László képviselte, aki rögtön a tárgyalás kezdetén a kereset azonnali elutasítását kérte a bírónõtõl.
Tette mindezt a magyar futball érdekére hivatkozva, de kérése nem talált meghallgatásra, a közel kétórás tárgyalás végén a következõ elsõfokú határozat született:
A határozat az alperes MLSZ összes határozatát megsemmisíti, és 51 ezer forint perköltséget tartozik fizetni.
Az indoklás szerint az MLSZ elnökségének nem volt joga az UEFA licenc-adási folyamathoz hozzányúlni, azon változtatni. Ez azt jelenti, hogy a mai napig a május 31-ei döntés az érvényes, azaz: a Ferencváros az NB I-re érvényes licenccel rendelkezik.
Az ügy még nem zárult le, az alperes MLSZ-nek 15 napon belül lehetõsége van fellebbezni, a jogi folyamatokat ismerve ezt meg is teszi - miképpen a Ferencváros is anyagi jóvátétellel fordulhat a bírósághoz.
Az MLSZ-nél egyébként szeptember 1-tõl fegyelmi eljárás indult az FTC ellen, mivel a klub polgári bírósághoz fordult, és ez ellentétes az MLSZ alapszabályával.
(sághi)
Nb1.hu

Nem vonta vissza keresetét az FTC - Jöhet a kizárás?

A Ferencváros a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fenyegetése ellenére nem vonta vissza a Fõvárosi Bírósághoz benyújtott keresetét, melyben megtámadta a magyar szövetség azon döntését, hogy megfosztotta a klubot az élvonalbeli induláshoz szükséges licenctõl.
A Fõvárosi Bíróságon így 14:30-tól megkezdõdött az érdemi tárgyalás a felperesi keresetlevél és a keletkezett iratok ismertetésével.

Az MLSZ a FIFA felszólítására szeptember elsején fegyelmi eljárást indított a Ferencváros ellen, mivel az egyesület polgári bírósághoz fordult, holott a FIFA rendelkezése értelmében csak sportbíróságnál kereshetett volna jogorvoslatot.
A Ferencvárost ezért akár az NB II-bõl is kizárhatják.
Helmeczi László, a szövetség jogi alelnöke szerint az MLSZ-nek nem kell attól tartania, hogy felfüggeszti a tagságát a FIFA, hiszen mindent megtett, amit kértek tõle. Ennek megfelelõen szeptember elsején, a Ferencvárosnak a beadványa visszavonására szabott határidõ másnapján fegyelmi eljárást indított a klub ellen. Az illetékes bizottság rövidesen tárgyalja az ügyet, aminek súlyos következménye lehet, hiszen kizárás fenyegeti azokat az egyesületeket, amelyek nem tartják be az MLSZ alapszabályát. Helmeczy a büntetés részleteibe nem kívánt belemenni, mondván, erre a fegyelmi bizottság jogosult.
Az alelnök megjegyezte, a fegyelmi eljárást most már akkor is le kell folytatni a Ferencváros ellen, ha a klub esetleg a Fõvárosi Bíróságon kedden 14:30-kor kezdõdõ elsõ tárgyaláson visszavonja keresetét, mivel ezt nem határidõre tette meg. Hozzátette, jelentõsen enyhítõ körülmény lenne, ha mégis megtenné.
(mti)

gabber_saviola
nagyon nyomatod ezt a provokator1-et, kezd reklámszaga lenni 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szabó István (Coca) elnökségi tagunkról jó kis lehúzós cikk a www.provokator1.hu -n! Megkapta a magáét az Ináncsy-bérenc! :-)
szánalmas a dal:o
"jegyzõkönyv":

Vecsés – Ferencváros 0-3 (0-2)
2006. szeptember 03., vasárnap 16.30, NBII-keleti csoport, 4. forduló

Puskás stadion, 10.000 nézõ
Játékvezetõ: Szabó Zs. (Kispál, Dr. Hegyi)

Vecsés
Elbert-Máj, Sidó, Hungler, Mihályi-Pisont, Menyhárt, Kun, Hegyi-Czipper, Folmer
Edzõ: Pisont István

Ferencváros
Kemenes-Bognár, Dragóner, Tímár, Balog-Lipcsei, Lazic-Bartha, Deme, Laczkó-Jovánczai.
Edzõ: Gellei Imre

Gólszerzõ: Dragóner (15.), Laczkó (33.), Lipcsei (54. 11-esbõl)

Csere: Faragó (Kun 46.), Szabó (Pisont 46.) Mészáros (Folmer 76.) / Szalai (Jovánczai 77.), Horváth D. (Bartha 87.), Brettschneider (Deme 87.)

Sárgalap: Hegyi (21.), Kun (30.), Cziper (37.), Sidó (52.), Szabó (54.), Elbert (55.) / Dragóner (6.), Tímár (34.), Lipcsei (55.), Bartha (63.)
Kiállítva: - / -

Ez egyszerûen fenomális hogy együtt értünk haza és egyszerre megy a beszámoló 😊)))))

jha a a amikor a negyedik hullámzás ellakadt akkor kezdtük szidni a "nyugdíjjasokat" unalmunkban, mert télleg fika meccs volt...

hazatértem, mert már K.O. 😛

cirka 8-10.000 nézõ volt, szal az NB1.hu meg az NS nagyjából reális, a szurkolás zsír volt, a bíró segg hülye volt, köze nem volt a meccshez, Pisont pityu a legnagyobb C' meg visszavesz majd az arcából. Jovit valahogy fel kéne pörgetni mert elég gáz volt... Lipcsei továbbra is fénykorát idézi, néha már látszott, a "jó van, jó van, nyugi van" mert nagyon éltettük... Kleinteleki és a tótok rendesen szidva voltak, de aztán a utóbbit áttettük a lefújás utánra.... (bár szerintem a "Felviék kitartás!" skandálása már nem sérthet senkit,, arra kéne inkább rászokni, mert a kleinteleki grupp keresi a fogást...) jha lefújás után még ment sokáig az éneklés a stadion elõtt a kis kékruhás rostélyos sapkáju senkiházi dõreségnek!! nem nagyon mertek ugrálni, egy-két hool stilust kedvelõ elég közel ment hogy hallja rendesen, meg doboltak a dobozos állatszállító verdákon is.. de be voltak rittyenve mert csak erõt demonstráltak, és húzódtak a szélre...

Lopott az ingem, lopott a cipellõm,
Angliából lopta sej a szeretõm.
Nem is tudja tán a rendõrkapitány,
hogy lopott az ingem és lopott a gatyám!
Tolvajok, Gyilkosok, Fasszopó rendõrök!!!!!
SIMON TIBI, SIMON TIBI!!!!!

mukika
hazaértem, nem szeretem a vasárnap estéket, holnap suli. :Cc

sima gyõzelem volt, de azt kell hogy mondjam, hogy kurvaszar meccs volt istenigazából. unalmas, és kegyetlen szarok voltunk azért.... jovánczai fákjú de már tényleg. nem véletlenül kezdõdött el a hullámzás, ami viszont nagyon loál volt. 😄d

viszont az "ultrák" vérig sértettek. -.- elsõ félidõben még a táborral voltam/tunk de mivel annyira átvérzett a lábam, hogy még a fásli is csupa vér lett, félidõben leültem oldalra az 1400as helyekre, mivel a kutya sem nézte milyen jegyed van (ez viszont nagyon szar volt rendezõi részrõl. meccs elõtt diák jegyet akartam venni, erre meg iylet szól a csaj, hogy nem tudják biztosítani, hogy a többiekkel egy szektorba kerüljek, lehet, hogy külön szektort kapnak a nyugdíjasok, diákok... mondom anyád akkor adjál teljes árut. erre meg lófasz volt minden... mind1, nem azt a pár száz forintot sajnálom, de akkor is... amatõrök), erre meg megkapom, hogy nyugdíjas vagyok a meccs végén a tábortól, meg hogy álljak fel meg minden. mondom mi a fasz. 😄DDDDd

annyi baromságot írtam én itt most össze, azt sem tudom mivel kezdtem már. 😄 átlag sörös este… :p

a bíró is amatõr volt. a kapus nagyon loál volt mikor fejjel védett… érdekes egy meccs volt annyi szent.

bye, majd ugrálj a zete elleni zakó után

BUDA > miskolc.

banok
grat a csapatnak!

OMG mit találtam

1993 Vasas-Ferencváros

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
grat a csapatnak, eddig ez bizony 100% 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Vége a meccsnek!

Vecsés - FERENCVÁROS 0-3

g.: Dragóner, Laczkó, Lipcsei

Szép volt fiúk! <#worship><#worship>

Jovánczai - Szalai csere

Csáooo 😊

Nekem viszont mennem kell 😊
HAJRÁ FRADI!
... Ferencvárosé, Ferencvárosé, a gyõzelem a Ferencvárosé!!!... <#wink>

Minden Fradistának, Topiklakónak további szép napot!

Jaja, Kistelekit sem hagyják békén, szerintem 😄

persze, nem nagyon akarnak botrányt 😊

gondolom szidják a szlovákokat rendesen

jaja énis most figyeltem, már van 9 sárga 😊

"A bíró megszakította a játékot a közönség bekiabálásai miatt. Kb. 1 percig állt a játék." NSO
😄 Ez nagyon LOL, úgy nézem a bírónak még meccs elõtt szóltak, hogy keménykedjen 😛

Huha itt sárgalap parádé van 😄DD

Mindjárt indulnom kell a koleszba :S (hülye iskola, hülye iskola, hülye iskolaaa!)
Remélem még sikerül rúgnunk 1, esetleg kettõ gólt 😊
Hajrá FRADI!
Mindent bele!

Hajrá Fradi, Hajrá Fradi, Hajrá Fiúk mert fõ a gyõzelem!
Száz kisleány, egy gólra vár, száz csókot ád majd a gyõztes meccs után, Galambom!
Hajrá Fradi, Hajrá Fradi, Hajrá Fiúk csak tovább!
Sûvít a labda, a hálóba varrva, Hajrá, Hajrá FTC!

Meghallgat ;-)

Szép!!! <#eljen>

54'
Jovánczai került földre a vecsési 16-oson belül, a játékvezetõ 11.est ítélt, míg Szabó sárga lapot kapott.

0-3

Lipcsei 11es-ból

<#eljen><#eljen>

Kezdõdik a 2. játékrész!

HAJRÁ!!!

"A Ferencváros többet birtokolja a labdát, többet támad, így teljesen megérdemelt a kétgólos félidei vezetése."

NSO

Elsõ félidõ vége!

0-2 <#taps>

Szép volt! Remélem a következõ játékrészben ráteszünk még egy lapáttal.

<#eljen> Ámen! HAJRÁ FRADI!

majd rájönnek, ha következõ szezonban lelépjük az nb1-et is 😊

"Nézõszám: 8000"
NS - kíváncsi vagyok mennyit kerekítettek lefelé 😛

Szánalmas a magyar foci... 😄 Nemtom minek zárják ki a Fradtit ha megnyeri 100 %-osan az NBII-t... HAJRÁ FRADI!!!!
😛P <#eljen>
Remélem még sokszor fogunk duplaüzenetet írni a mai nap folyamán 😄

GÓÓÓÓLLL!!!!
33' / 17:03 - Bognár ívelt át jobbról a hosszú oldalra, Bartha középre passzolt, az érkezõ Laczkó pedig 10 méterrõl a bal sarokba lõtt. 0-2

BOgnár ívelt át jobbról a hosszú oldalra, Bartha középre passzolt, az érkezõ Laczkó pedig 10 méterrõl a bal sarokba lõtt. 0-2

<#eljen><#eljen><#eljen>