Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

44' Tímár adta be a labdát a bal oldalról, amely átszállt a védõk feje fölött, s a túloldalon érkezõ Tököli 6 méterrõl jobbal a kapuba lõtt. 5-0

TÖKI

mesterhármas <#eljen><#eljen>

góóól

5 - 0

"Lipcsei ívelte be a labdát, amelyet Balog fejelte balról keresztbe a kapu elõtt. Így Laczkó felé pattant a labda, aki 8 méterrõl fejelt kapura, de a gólvonaltól másfél méterre álló Tököli hátát találta el"

.<#idiota><#idiota><#idiota>

jééézus, teljesen elfelejtettem...

4-0 és még csak a 23.perc

<#eljen><#eljen>

banok
már 4-0 az állás!!!!!!!!!!!
Gólszerzõ(k): Tököli (11., 16.), Tímár (18.), Laczkó (23.)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nem, én Tolnai vagyok...

de seperc alatt lenn vagyok Pécsen ha arról van szó 😊

eddig minden Pécs - Fradin lenn voltam

GTheo
Pécsi vagy te is? xD
Kár h nem itt lesz...:S:S:S
Jólenne, utoljára pécs-fradi meccsen voltam tavaly itt pécsett meccsen...Mostanában nemmegyek ki, alig van ember, amikr feljutottak volt 8-10000 ember...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

most azt kell mondjam, hogy sajnos nem, én is kimentem volna...

GTheo
Ugye pécsen lesz a meccs?Tuti kimegyek 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

végre "nagy" csapat lesz majd az ellenfél a PMFC!! kiváncsian várom, a baranyaiakat azért tuti lenyomjuk

A gond az, hogy amit leír az index, azt már az olvasóinak 99% tutira veszi. Magyarul azt csinálnak a Fradival amit csak akarnak, úgy járatják le ahogy az nekik jónak esik...és ebben az mlsz meg kisteleki partner

bmffm856
Anélkül hogy bármiféle politizálásba belemennék (álláspontomat az nso olasz topikjában az offban bárki elolvashatja, de ez mellékes), tartom azt a már a Fradi körüli hacacáré elején kialakult véleményemet, miszerint a Ferencváros nemes egyszerûséggel egy koncepciós per áldozata. Kisteleki jómunkásember, jó cimborája az országunkat vezetõ elvtársaknak. A Ferencváros -talán nem túlzás ezt állítani- nemzeti szimbólum, és mint olyan, a posztkommunisták bögyében igencsak benne van. Innentõl evidens, hogy minél mélyebbre el kell tüntetni, és ahol csak lehet, negatív fényben feltüntetni. Ez zajlik most is. Ezért kenik rá a teljes randalírozást a szurkolókra, amely vádakat a Ferencváros Szurkolók Szövetsége is visszautasított, és minden Fradista barátom, cimborám, testvérem nevében én is visszautasítom, és kikérem magamnak. Én ott voltam az MTV ostrománál, de tisztes távolból néztük az eseményeket az amúgy szintén Fradista haverokkal, majd mikor durvulni kezdett elindultunk hazafelé. Szóval mint szemtanú, bizton állíthatom, a mindennemû média gusztustalan sulykolásával ellentétben, NEM Ferencváros szurkolók csinálták a balhét. Remélem elég hiteles volt amit leírtam, bár szerintem ezt ebben a topikban senkinek nem kell magyaráznom. 😊 Hajrá Fradi!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

mukika
"...az lehet a magyarázata, hogy napközben letartóztatták az elõzõ két napi randalírozás 137 résztvevõjét, részben az, hogy a futballhuligánok egy része feltehetõen elkísérte a Ferencvárost egy vidéki kupamérkõzésre."

kezdek nagyon pipa lenni az indexre, illetve a médiára. meg a kékekre is. tegnap nem is 1 békés tüntetõt megvertek, elvittek, csak azért mert zöldben volt...

úgy látszik tiltva van a Fradi.

mukika
vége.

1-2

na most lehet oltani a lilákat, mert anno ez a kaposvölgye verte ki õket az mk-ból -.-

mukika
51. perc: VEZET A FRADI! Lipcsei labdájával tört be a 16-oson belülre Deme, akit lerántani sem tudtak. A középpályás 4 méterrõl higgadtan a kapuba gurította a labdát.

<#vigyor2>

gabber_saviola
nahvégre <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
44. perc: Ezúttal Dragóner fejelt kapura, majd a játékvezetõ kezezés miatt 11-est ítélt, amelyet Lipcsei értékesített.

<#wink>

mukika
35. perc: Újabb Fradi kapufa. Ezúttal Jovánczai forgácsolta szét a felsõlécet. A szögletbõl ismét Jovánczai próbálkozhatott, de fejesét a kapus a gólvonalról kiütötte.

grrrrrr

mukika
31. perc: VEZET A NAGYBERKI. Horváth Gyula 16 méterrõl lõtt, Kemenes nem tudta hárítani a bombát.

ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!! :CCCCCCCCCCCcc

te hüüüüüülye 😊

gabber_saviola
szemét 😄DDDDDdddddd
megkérdezem a laptopos ismerõst

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jah, 8mbites netem lesz😄
csak laptopot kéne vennem, nincs véletlenül egy használtad olyan 100-130 körül?:o
gabber_saviola
:-(
azért fogsz ide írni ugye? az árak jóak nagyon 😛

csak egy pötty off:
amúgy lehet novemberben költözöm:c
SOUTHAMPTON POWA😄😄
gabber_saviola
mindig visszajön <#wink>

bannoldapicsába <#smile>
gabber_saviola
ez a stílus szerintem nem kell ide <#smile>

most csak vicceltél <#smile>
gabber_saviola
remélem senki nem hozza be a politikát a topikba

Taki: Láma is jön akkor 😛

áh, kepper, börtönbe kerülünk😮OOO😄
mukika
ááááááááááááááááááááá megõrülök. ennyi ostoba barmot..... persze minden a mi hibánk.

mukika
kicsit kezdem unni, hogy bármi történik az országban mi vagyuk a felelõssek.

ez aztán kurva nagy bizonyíték:

valki már ilyet mond, hogy azért volt ott Orbán a jászapáti ellen, hogy huligánokat toborozzon... NO COMMENT!

jó nem azt, mondom, hogy nem láttam 1-2 ismerõs arcot a tömegben, de ezt kurvára nem a klubb miatt tették... szombaton lesz itt még nagy lázadás, illetve csütörtökön, ha nem lesz változás.

bizony,
gratula a Kecskemétnek, megérdemelték az egy pontot.

mukika
grat a kecskemétnek.

Kecskemét - FERENCVÁROS 2-2...
Már látom az NS címlapot...
Örüljön a sok marha, mert következõ hét szerdán kupameccsen kiütjük a nagyberkit, utána meg a Tuzsér következik!
HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Vége a mérkõzésnek.
A második félidõben a Ferencváros teljesen visszafogta magát, a hazaiak viszont egy némileg szerencsés góllal egyenlítettek.

Ezt nem hisZem el!!!! :CCCCC

banok
OMG 2-2
meglepetés in the air..... :/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nembírtuk ám volna ki azta 2 percet... 😞((((

vége a 100%nak

bazmeg

2-2

84' Lipcsei bombaerõs lövésébe beleléptek a védõk, szöglet következett.

77' Lipcsei, Tököli összjáték után utóbbi nagy lövését szépen védte Nagy Zsolt.
Ezaz, percek óta nem hallottam próbálkozásokról sem, MINDENT BELE!

Remélem sikerül feltörnünk a kecskeméti blokádot, és rúgunk még egy gólt 😊

Továbbra is erõs a ferencvárosi mezõnyfölény, de helyzetek nem alakulnak ki. Kissé leült a mérkõzés.

HAJRÁ FRADI!
ÁLÉ ÁLÉ Lõjetek egy gólt, szerezetek örömet, küzdjetek értünk most!!!

Pécs-Gyõr meccs a Petõfi Rádióban:
"Hajrá Fradi!" "Hajrá Ferencváros!" 😊)) 😛PP

61' Deme helyén Szalai folytatja.
A frissítés kellett, gyerünk Szalai, gyerünk Fiúk!

48' Tököli 28 méteres lövését Nagy Zsolt a léc alól ütötte szögletre.
Gyerünk Töki!

Félidõ 😊
Kicsit izgalmassá tették a Fiúk, de sebaj, így még értékesebb lehet a gyõzelem 😊))