Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mesterhármas <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
5 - 0
.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
4-0 és még csak a 23.perc
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Gólszerzõ(k): Tököli (11., 16.), Tímár (18.), Laczkó (23.)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de seperc alatt lenn vagyok Pécsen ha arról van szó 😊
eddig minden Pécs - Fradin lenn voltam
Kár h nem itt lesz...:S:S:S
Jólenne, utoljára pécs-fradi meccsen voltam tavaly itt pécsett meccsen...Mostanában nemmegyek ki, alig van ember, amikr feljutottak volt 8-10000 ember...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
kezdek nagyon pipa lenni az indexre, illetve a médiára. meg a kékekre is. tegnap nem is 1 békés tüntetõt megvertek, elvittek, csak azért mert zöldben volt...
úgy látszik tiltva van a Fradi.
1-2
na most lehet oltani a lilákat, mert anno ez a kaposvölgye verte ki õket az mk-ból -.-
<#vigyor2>#vigyor2>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#wink>#wink>
grrrrrr
ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!! :CCCCCCCCCCCcc
megkérdezem a laptopos ismerõst
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
csak laptopot kéne vennem, nincs véletlenül egy használtad olyan 100-130 körül?:o
azért fogsz ide írni ugye? az árak jóak nagyon 😛
amúgy lehet novemberben költözöm:c
SOUTHAMPTON POWA😄😄
Taki: Láma is jön akkor 😛
ez aztán kurva nagy bizonyíték:
valki már ilyet mond, hogy azért volt ott Orbán a jászapáti ellen, hogy huligánokat toborozzon... NO COMMENT!
jó nem azt, mondom, hogy nem láttam 1-2 ismerõs arcot a tömegben, de ezt kurvára nem a klubb miatt tették... szombaton lesz itt még nagy lázadás, illetve csütörtökön, ha nem lesz változás.
gratula a Kecskemétnek, megérdemelték az egy pontot.
Már látom az NS címlapot...
Örüljön a sok marha, mert következõ hét szerdán kupameccsen kiütjük a nagyberkit, utána meg a Tuzsér következik!
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A második félidõben a Ferencváros teljesen visszafogta magát, a hazaiak viszont egy némileg szerencsés góllal egyenlítettek.
vége a 100%nak
2-2
Ezaz, percek óta nem hallottam próbálkozásokról sem, MINDENT BELE!
ÁLÉ ÁLÉ Lõjetek egy gólt, szerezetek örömet, küzdjetek értünk most!!!
"Hajrá Fradi!" "Hajrá Ferencváros!" 😊)) 😛PP
A frissítés kellett, gyerünk Szalai, gyerünk Fiúk!
Gyerünk Töki!
Kicsit izgalmassá tették a Fiúk, de sebaj, így még értékesebb lehet a gyõzelem 😊))