Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
miért, nyíregyre mentek, vagy mi?😄
szal jövõhéten a Ferencváros-Karcag bajnoki labdarúgó mérkõzésre elkisérsz minket 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Habár Koko köztudottan Fradista, elképzelni sem tudom hogy mivel tudna segíteni.
Jah és nem mellesleg Boros Bánk Levente a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke is bennt van az elnökségben (!)
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A küldöttgyûlés eseményei
Az alábbi, folyamatosan frissülõ hírben beszámolunk az FTC küldöttgyûlésének minden fontos történésérõl.
- 100%Fradi -
12.04 - Dámosy Zsolt lett az FTC elnöke.
12.01- Ezekben a percekben az elnökség tagjai mini sajtótájékoztatót tartanak, amelyen Sipos Jenõ bejelentette, hogy az elnökségi tagságot köszönettel vállalja, azonban, hogy egyedüli elnökként vezetesse a Ferencvárost, az erre szóló jelölést nem vállalja.
11.45 - A gyûlés az elnökválasztással folytatódik.
11.42 - A küldöttek január 31-ig a következõ, tizenkét tagú elnökségnek szavaztak bizalmat:
Albert Flórián (tiszteletbeli elnök)
Balogh Ákos
Boros Bánk Levenete
Dámosy Zsolt
Hermány Csaba
Kassai György
Kévész György
Kruj Iván
Dr.Lányi István
Sipos Jenõ
Reib György
Takács Tibor
11.23 - Megvan az elnökség tizenegy jelöltje. Tagságukról hamarosan szavaznak a küldöttek, ám csaknem biztosra vehetõ, hogy õk alkotják majd a testületet:
Balogh Ákos
Boros Bánk Levenete
Dámosy Zsolt
Hermány Csaba
Kassai György
Kévész György
Kruj Iván
Dr.Lányi István
Sipos Jenõ
Reib György
Takács Tibor
11.20 - Klubunk legendás játékosát, Albert Flóriánt 94 százalékos eredménnyel - ismét - a klub tiszteletbeli elnökévé választották. "Mandátuma" határozatlan idõre szól. Albert Flórián ezzel már biztosan az elnökség tagja. 11.16 - Sipos Jenõ neve is felkerült a jelöltek közé.
11.10 - Dámosy Zsolt felkerült az elnökség jelöltjei közé.
11.08 - Bácsalmási Ottó az elsõ körben nem kapta meg az elnökségi tagságra jelöléshez szükséges többséget. (A küldöttek ABC sorrendben szavaznak a lehetséges tagokról.)
11.02 - A küldöttek nagy, 92 százalékos többséggel úgy döntöttek, az új elnökség mandátuma 2007.január végégig szól majd. Felmerült, hogy a grénium hosszabb távra kapjon megbízást, végül azonban a jelenlévõk a bõ négy hónapos mandátum mellett szavaztak.
11.00 - Eldõlt, hogy nem vesznek fel új jelöltet az eddigiek mellé, azaz az FTC elnöke Bácsalmási Ottó, Dámosy Zsolt és Sipos Jenõ közül kerül ki.
10.58 - A jelenlévõk visszahívták az ezidáig regnáló elnökségbõl megmaradt négy tagot.
9.22 -A 100%Fradi színes hetilap úgy tudja, a kézilabda szakosztály képviseletében senki sem lesz tagja az új gréniumnak.
Az elmúlt idõszakban regnáló elnökségnek - lemondásáig - tagja volt a szakosztály részérõl Kökény Beatrix, valamint Maglódi Lajos is.
Ináncsy Miklós lemondott <#gonosz1>#gonosz1>
és más, amire tuti elmegyek:
"KÖZLEMÉNY
Tisztelt magyar szurkolók, futballkedvelõk, sportbarátok!
Mindannyian láthatjuk, és újból és újból keserûen megtapasztalhatjuk, hogy hol tart, milyen mélységekbe süllyedt a magyar futball 2006-ra. És az is látható, hogy hosszú évek óta ugyanaz a belterjes, megújulni nem tudó és nem is kívánó, a futballunk felemelkedéséhez szükséges alapvetõ és radikális változásokat még koncepció szinten sem kidolgozó „futball elit” tagjai cserélõdnek – az éppen aktuális erõviszonyoknak megfelelõen – a vezetõi posztokon.
A Magyar Labdarúgó Szövetség jelenlegi vezérkara megválasztásakor a rend, fegyelem, törvényesség hármas jelszavát meghirdetve látott munkához. Ezzel szemben mit tapasztalhatunk azóta? Ad hoc és törvénytelen döntések sorozatát, következetlenséget, kiszámíthatatlanságot, értelmetlen és értelmezhetetlen szabályokat és talán ebbõl következõen nemzetközi szinten is egyre eredménytelenebb futballt.
Mi, akik hétrõl-hétre kísérjük figyelemmel lepusztult stadionokban, a mai kornak messze nem megfelelõ kiszolgálás és indokolatlanul magas jegyárak melletti, sokszor nézhetetlen produkciót – amelynek orvoslására futballvezetésünk még csak meg sem kísérel alternatívát adni -, egyre kisebb és kisebb létszámban bár, de kitartunk.
Mégis – és ez levelünk megírásának végsõ kiváltó oka -, az MLSZ vezetése, és erre számtalan példát idézhetünk, minket, szurkolókat kiált ki elsõ számú felelõsnek a magyar futball jelenlegi helyzetéért, bennünk látja a fejlõdés legfõbb gátját, mint ez csaknem minden megnyilvánulásából, különbözõ kétes indokú és célú szurkoló ellenes intézkedéseibõl (szektorbezárások, pontlevonással való fenyegetés, a vélemény és szólás szabadságának nagyarányú korlátozása) leszûrhetõ. Mindezekkel, meggyõzõdésünk, hogy saját felelõsségüket és szakmai alkalmatlanságukat próbálják elfedni.
A jelen helyzet oly mértékben tarthatatlanná vált, amely Magyarországon példátlanul nagy szurkolói összefogáshoz és megmozdulás meghirdetéséhez vezetett. A legnagyobb szurkolótáborral rendelkezõ csapatok aktív szurkolói, szolidaritást vállalva egymás közös problémáival, bejelentett tüntetést hirdetnek „Rendet! – demonstráció a magyar futball vezetés megújulásáért” címmel 2006. szeptember 29-én, pénteken 18:00 órára, a Roosevelt térre, a Magyar Tudományos Akadémia parkolójába.
A tüntetés során egy egységes, közösen elfogadott petíciót kívánunk átadni az éppen Budapesten tartózkodó, a magyarországi EB rendezés feltételeit vizsgáló UEFA delegáció tagjainak, melyben tájékoztatjuk õket a magyar futballirányítók szurkolói ügyekben tapasztalt kompromisszum képtelenségérõl és tendenciózusan számunkra hátrányos állásfoglalásairól, döntéseirõl.
A demonstrációra klubszínektõl és hovatartozástól függetlenül minden jóérzésû szurkolót, futballbarátot szeretettel várunk és hívunk.
Az alábbi csapatok szurkolótáborai:
DEBRECEN
DIÓSGYÕR
FERENCVÁROS
KISPEST
ÚJPEST
VIDEOTON
Szerzõ: Grini Stormy "
" Fradisták!
Egy közleményt olvashattok az oldalon, melyben egy tüntetésrõl írunk. A tüntetést a 6 legnagyobb magyar tábor vezetõi szervezik. Ezen kívül reméljük még sok tábor csatlakozik hozzánk.
A Ferencváros szurkolói pénteken délután 4 órakor találkoznak a Népligetben, majd 16:30-kor elindulunk a tüntetés helyszínére, a Roosevelt térre, a Magyar Tudományos Akadémia parkolójába.
Kérünk mindenkit, hogy most tegye félre a más táborok iránt érzett érzelmeit, gondolatait és a tüntetés lényegét vegye figyelembe, tartsa szeme elõtt! Viselkedjünk úgy, ahogy ezen a tüntetésen illik és tartsuk be a szervezõk kéréseit, segítsük õket!
Pénteken 16:00 Népliget!
Szerzõ: Grini Stormy "
"A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubok belügyének tekinti a jegyár képzést, melyre nincs ráhatása, így minden gazdasági vállalkozás saját maga szabhatja meg a belépõk árait.
Üdvözlettel:
MLSZ Kommunikáció" "
komolyan. erre nem tudok mit mondani.
- Nem érne minket így sem veszteség, mert biztos anyagi háttérrel rendelkezünk. Azért adtunk át csak kétezer darab jegyet, mert a helyi rendõrség ennyi szurkoló biztonságát tudja garantálni - közölte Nagy.
Ha a zöld-fehér drukkerek megveszik az összes jegyet a mérkõzésig, akkor a helyszínen vendégjegy vásárlására nem lesz mód, míg ha marad belépõ, úgy azokat a mérkõzés napján, Nyíregyházán lehet megvásárolni hasonló áron.
Az ügyben megkerestük az FTC sportigazgatóját, Tepszics Ignácot is, aki érdekesen fogalmazott:
- A háromezer forintos jegyárat a Ferencvárosra nézve diszkriminatívnak tartjuk, és ezért máris az MLSZ-hez fordultunk, és várjuk a mihamarabbi döntést - fogalmazott Tepszics.
Hozzátesszük, a vonatkozó szabályok értelmében a vendégszektorba szóló jegyek nem kerülhetnek többe, mint a hazai drukkerek részére árusított legdrágább belépõk. Ez pedig jelenleg 1400 forintot jelent.
(si-harm) - nb1.hugy"
ezzel csak az fogják elérni, hogy jópár fradista a nyíregyiek közé fog keveredni.... és akkor lesz nemulass. ajánlom, hogy legyen változás.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"a vonatkozó szabályok értelmében a vendégszektorba szóló jegyek nem kerülhetnek többe, mint a hazai drukkerek részére árusított legdrágább belépõk. Ez pedig jelenleg 1400 forintot jelent."
EEEMEELEEESZ!!!!
na ilyenkor kéne a Fradi-Nyíregyháza meccsre 10.000Ft+5.000Ft letét - ért adni a jegyet a vendégszektorba..., ha meg nincs pénzük, maradjanak otthon a tirpákok...
tudjátok hogy indul a nyírségi traktor??
tir-pákpákpákpákpákpákpák
SÖTÉT VAN NEM LÁTOK, HOL VANNAK A TIRPÁKOK (na jó ez diósgyõri ének)
Megemelt jegyárak a fradistáknak?
hát beszarok.......... buzi nyírségi parasztok. persze utazzak 2-3 ezer forintért minimum (elvileg lehet lesz busz lefele, az lenne a legolcsóbb, legjobb) és akkor még vegyek 3 ezerért jegyet...... tartok 5-6 ezernél, és akkor még igyak, egyek, de fõleg igyak. minimum 10 ezer forint(ami egy átlag túra, csak egy túrán ált. másnap jövök haza, ez meg csak mondjuk az oda-vissza út. az éjszakázás nincs benne. 😄). gratulálok. gondolnak a diákokra. remélem lesz változás, mert ha nem ,akkor csak balhézni fogok lemenni..... ááááááá.
football without ultras is nothing
Úgy érzem még ma megcsinálom ezt a logót 😊
ui:
Csak elõtte megfürdök ha nem gond -.-
Ideiglenes a logó 😛
ui: bár most nem sikerült feljutnom remélem két hét múlva hazai meccsen már ott lehetek 😊
Már hiányzott hogy nem tudtam hozzászólni az eseményekhez 😊
[fradi meccs alatt is itt volt <#smile>#smile> ]
Utólag is grat a Fiúknak, csajoknak, ugyanis focicsapatunk mellett a kézis csajok is kitettek magukért <#eljen>#eljen> ;-)
HAJRÁ FRADI!
http://www.sendspace.com/file/ngc2yg
esküszöm lilák ellen nem volt még ennyi rendõr amennyi tegnap kint volt. és csak keltették a feszültséget azzal amit az aluljáróban mûveltek.... vízágyú, lovas rendõr, kutyás rendõr, stb... báh. persze igazoltattak is. gusztustalan.
Töki viszont beszt volt. az elmúlt 2 meccs, nem volt a legjobb, de újra megmutattok kik vagyunk. viszont jövõ héten nyerni kell!!!! az lesz az igazi rangadó, tuti lemegyek. 😉
kösz. 😉
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Name: ftc_oroshaza.rar
Size: 44MB
Description: ftc_oroshaza.rar
most töltöm fel a mai meccset
Ferencváros - Tuzsér 7-1
SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT FERENCVÁROS!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Mezö
öngól
83'
Közel lakok Tuzsérhoz,sajnálom a csapatot,de eddig bõven erõn felül teljesítettek,most jön ki szintkülömnbség...
59' Lipcsei végzett el szögletet a jobboldalról, amelyet Dragóner fejelt a kapuba. Egy védõ ugyan kifejelte a labdát, de már csak a gólvonal mögül.
6-0
Jovánczai!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps>