Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Jó szurkolást! 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
HAJRÁ FRADI!
Mûsorváltozás a Duna TV-n
Az esti mérkõzést közvetítõ Duna TV honlapja szerint mûsorváltozás lesz a csatornán, így a televízó a mérkõzés kezdetekor, azaz 19 órakor is rendkívüli hírekkel jelentkezik.
A csatorna tájékoztatása szerint azonban közvetítés így is lesz, a Duna TV honlapja szerint ami a televíziós közvetítésbõl kimarad, azt a dunatv.hu NETTV csatornáján kommentár nélkül közvetítik.
A mérkõzésre szóló jegyinformációkról itt olvashat.
Honlapunk természetesen élõben számol be a meccsrõl.
football without ultras is nothing
amúgy még nem dõlt el, hogy odaérek-e vagy sem. de mindent megteszek. ma 2 számjegyû különbség kell... 😄d
szerintem amire Te gondolsz az nem ide való 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
2006.10.06. 19:00
Remélem ma is közel teltház lesz a Szentélyben, és fölényes gyõzelmet aratunk 😊))
Én sajnos ismét kimaradok ebbõl (suli -.-)
2 hét múlva viszont a békéscsaba elleni meccsre ha törik, ha szakad elmegyek.
Aki megy, annak jó szurkolást, HAJRÁ FRADI!!
ui: nem elfelejteni, mérkõzés elõtt/után Kossuth tér 😊)
HAJRÁ MAGYAROK!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2006. augusztus 19-én a Magyar Televízió Rt. "Híradó" címû mûsora valótlanságokat sugallt a Ferencváros szurkolóinak szolnoki utazása kapcsán, ezért a mûsorszolgáltató megsértette a rádiózásról és televíziózásról szóló törvényt.
A Ferencváros Szurkolók Szövetsége elõbb kifogással élt a Híradó szerkesztõségénél, amely visszautasította megkeresésünket.
Törvény adta jogunkkal élve ezt követõen panasszal fordultunk az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságához, amely 2006. szeptember 26-i ülésén egyhangú szavazással helyt adott panaszunknak és megállapította a Híradó általi törvénysértést.
Amennyiben a mûsorszolgáltató nem fordul jogorvoslati kérelemmel az ORTT-hez (48 órán belül), a határozat jogerõre emelkedik, amelyet ismertetniük kell a legközelebbi adásban.
A Panaszbizottság határozatát hamarosan közzétesszük.
Zig GGG
fradidrukker.hu
http://www.fradidrukker.hu/pic/03_1601.jpg
Ez viszont egy szép koreó 😊
http://www.fradidrukker.hu/pic/017_1615.jpg
Nem is gondoltam volna hogy SGn is jelen vagytok 😄
A lenézõ hangnemet azért nem kellene túlzásba vinni, gondolok itt a tirpákiára és társaira.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- FERENCVÁROS -
A meccsrõl: sok kihagyott helyzet, tökéletes védelem, és gyengébb szurkolás (mukika #8946 kommentjébõl kiderült miért :C)
De semmi gond, ezek a játékosok tudnak jobban és eredményesebben is futballozni! Jövõ hét péntek kitûnõ alkalom ezt bebizonyítani.
CSAK A FRADI!
nagyon vártam a gyõzelmet
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HAJRÁ FRADI!
ez jó vót? XD
egyébként jó meccs lesz úgy hiszem.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szatke: "Azt mondom, nagyon szurkolok majd a Ferencvárosnak, hogy jövõre pontveszteség nélkül harcolja ki a feljutást. Mondom, jövõre...”
<#kocsog>#kocsog>
sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. ez van. 😞
Ha ma nyer a nyíregy akkor õk lesznek a bajnok, ezért van oda a sok hajdú bihari.
Pedig azt azért õk sem gondolják komolyan,hogy nem fognak pontot veszteni az idény során...
Legjobb csapatunkkal léphetünk pályára, nincs eltiltott, se sérült, valószínûleg teltház...stb egyszóval minden adott ahhoz hogy egy nagyon jó mérkõzésen sikerüljön elszakadnunk riválisunktól. HAJRÁ FRADI!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mor3llo: reméljük lesz eredménye, és olyan emberek mennek ki akik nem balézni szeretnének, hanem tüntetni a Focinkért!
HAJRÁ FRADI!
HAJRÁ MAGYAROK!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amúgy taknyom-nyálam egybe folyik, kibaszott megfázás... fejem is szétdurran, pedig már a jegyem is megvan. necces, hogy ki kell hagynom a holnapi napot.<#sir>#sir><#bdead>#bdead>
szerk.: és természetesen az esti tüntetést is... 😞
A csapat és a szakmai stáb 1000 forintot átvállal a nyíregyházi jegyek árából - ez nagyon nemes gesztus ezek után kötelezõ lemenni. 😉