Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégiscsak ÉLÕ közvetítés a DunaTVn!

HAJRÁ FERENCVÁROS!
Jó szurkolást! 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Aki a mérkõzést megszeretné nézni, az a DunaTV oldalán kattintson a Net TV-re. Kommentár nélküli közvetítés az Üllõi útról 😊

HAJRÁ FRADI!

Nem írtam semmit, csak ajánlottam Fradista barátainknak, látogassák meg a Kossuth téri családi programot 😛

most nézem ftc.hu-n:

Mûsorváltozás a Duna TV-n

Az esti mérkõzést közvetítõ Duna TV honlapja szerint mûsorváltozás lesz a csatornán, így a televízó a mérkõzés kezdetekor, azaz 19 órakor is rendkívüli hírekkel jelentkezik.
A csatorna tájékoztatása szerint azonban közvetítés így is lesz, a Duna TV honlapja szerint ami a televíziós közvetítésbõl kimarad, azt a dunatv.hu NETTV csatornáján kommentár nélkül közvetítik.
A mérkõzésre szóló jegyinformációkról itt olvashat.
Honlapunk természetesen élõben számol be a meccsrõl.

football without ultras is nothing

mentem volna én is, mivel fennt akartm maradni válogatott miatt. de arra nem adok 5ezret, szl hazajöttem

mukika
nem. úgy volt, hogy de, aztán meg mégsem....

amúgy még nem dõlt el, hogy odaérek-e vagy sem. de mindent megteszek. ma 2 számjegyû különbség kell... 😄d

látom érted a poént!
okosvagy

a kossuth térit?
nem adja tv a meccset?

i hope so
gabber_saviola
Ferencváros szervez vmit a Kossuth Téren?
szerintem amire Te gondolsz az nem ide való 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
én is jó szurkolást kívánok mindenkinek aki ki megy a meccsre! Fradista91 utolsó mondatában leírta az okát miért nem jutok ma ki a Szentélybe (a Kossuth téren betöltött szervezõi munkaköröm okán), de lélekben ott (is) leszek! El kell kapni a Karcagot (Nem kicsit, nagyon 😄). Tuzsér alatt ne adjuk (7 gól megfelelõ is lenne 😛). No mégegyszer jó szurkolást azoknak akik kimennek! MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Ferencváros-Karcag
2006.10.06. 19:00

Remélem ma is közel teltház lesz a Szentélyben, és fölényes gyõzelmet aratunk 😊))
Én sajnos ismét kimaradok ebbõl (suli -.-)
2 hét múlva viszont a békéscsaba elleni meccsre ha törik, ha szakad elmegyek.

Aki megy, annak jó szurkolást, HAJRÁ FRADI!!

ui: nem elfelejteni, mérkõzés elõtt/után Kossuth tér 😊)
HAJRÁ MAGYAROK!

Kaplan
Hihetetlenül szimpatikus Dámosy Zsolt úr! Nem kertel, és inteligens. Menjünk meccsekre, ahõgy õ mondta "könyörög" Segítsük hõn szeretett klubunkat, végre elkezdõdött a MEGTISZTULÁS! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
holnap játszunk a lilák ellen korongon!!! jó lenne azért ha nem 150-en lennénk(mint az elmúlt 2-3 meccsen)... megérdemlik a fiúk a bíztatást maximálisan!!!

Nekünk adott igazat az ORTT Panaszbizottsága

2006. augusztus 19-én a Magyar Televízió Rt. "Híradó" címû mûsora valótlanságokat sugallt a Ferencváros szurkolóinak szolnoki utazása kapcsán, ezért a mûsorszolgáltató megsértette a rádiózásról és televíziózásról szóló törvényt.

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége elõbb kifogással élt a Híradó szerkesztõségénél, amely visszautasította megkeresésünket.
Törvény adta jogunkkal élve ezt követõen panasszal fordultunk az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságához, amely 2006. szeptember 26-i ülésén egyhangú szavazással helyt adott panaszunknak és megállapította a Híradó általi törvénysértést.

Amennyiben a mûsorszolgáltató nem fordul jogorvoslati kérelemmel az ORTT-hez (48 órán belül), a határozat jogerõre emelkedik, amelyet ismertetniük kell a legközelebbi adásban.

A Panaszbizottság határozatát hamarosan közzétesszük.

Zig GGG
fradidrukker.hu

Errõl a képrõl kiderül hogy melyik csoport hiányzott.
http://www.fradidrukker.hu/pic/03_1601.jpg
Ez viszont egy szép koreó 😊
http://www.fradidrukker.hu/pic/017_1615.jpg

Jah hogy te Szpari fan vagy?! 😄D
Nem is gondoltam volna hogy SGn is jelen vagytok 😄

Shep
Ott ki fogunk kapni, de ezt mindenki tudja, a csapatnak itthon kell mindig bizonyítania, ezt most megtette gólt ugyan nem rúgtunk de aki kiment és megnézte szerintem örül az xnek is.

A lenézõ hangnemet azért nem kellene túlzásba vinni, gondolok itt a tirpákiára és társaira.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy 5öst képesek lesznek benyelni! ;-)
- FERENCVÁROS -

Elvileg akkor túlvagyunk a legnehezebb meccsen az idei szezonban, ami a bajnokságot illeti, semmi gáz, Tirpákia tomboljon majd meglátjuk mire képesek az Üllõin...

Sry... Mikor írtam a hsz-t a vonatozó Fradistákra gondoltam, és azonnal debreceni átszállásuk jutott eszembe (ami hajdú bihar megyében van)

A meccsrõl: sok kihagyott helyzet, tökéletes védelem, és gyengébb szurkolás (mukika #8946 kommentjébõl kiderült miért :C)

De semmi gond, ezek a játékosok tudnak jobban és eredményesebben is futballozni! Jövõ hét péntek kitûnõ alkalom ezt bebizonyítani.

CSAK A FRADI!

gabber_saviola
😞

nagyon vártam a gyõzelmet

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
döntetlen...

amúgy a busz amivel a tábor nagy része ment lerobbant, és gyöngyösön ragadtak. :S

mukika
ha hozzuk a formánk és az utolsó percekben bekapunk egy gólt, én sírva fakadok... inkább rúgni kéne. ejnye már.

Shep
Ja lehet, bár nem sok közük van Nyíregyházához.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mukika
!!!THE SHOW MUST GO ON!!!

banok
hmm.... mit is irjak....? XD
HAJRÁ FRADI!

ez jó vót? XD

egyébként jó meccs lesz úgy hiszem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mukika
biztos õk is oda vannak... 😄

Shep
Milyen hajdu bihari?

mukika
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=123313

Szatke: "Azt mondom, nagyon szurkolok majd a Ferencvárosnak, hogy jövõre pontveszteség nélkül harcolja ki a feljutást. Mondom, jövõre...”

<#kocsog>

Így van <#eljen>

mukika
meg azt se felejtsük el, hogy találkozunk még az Üllõin is. 😉 amúgy sima meccs lesz, nagy a pofájuk, ezért remélem nagyot is koppannak.

sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. ez van. 😞

Igen, sokan úgy gondolják hogy ez a bajnoki döntõ...
Ha ma nyer a nyíregy akkor õk lesznek a bajnok, ezért van oda a sok hajdú bihari.
Pedig azt azért õk sem gondolják komolyan,hogy nem fognak pontot veszteni az idény során...

gabber_saviola
annyira felfújják ezt a szerencsétlen meccset, már a könyökömön jön ki

hát annak kéne lennie, remélem is hogy az lesz

gabber_saviola
sima

Legjobb csapatunkkal léphetünk pályára, nincs eltiltott, se sérült, valószínûleg teltház...stb egyszóval minden adott ahhoz hogy egy nagyon jó mérkõzésen sikerüljön elszakadnunk riválisunktól. HAJRÁ FRADI!

Mor3llo
Ámen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jobbulást muki!!

Mor3llo: reméljük lesz eredménye, és olyan emberek mennek ki akik nem balézni szeretnének, hanem tüntetni a Focinkért!

HAJRÁ FRADI!
HAJRÁ MAGYAROK!

Mor3llo
Srácok, nagyon szép dolog ez a tüntetés téma.Annál is inkább, h most félre próbáljuk tenni a szurkolótáborok közötti ellenszenvet, és összefogunk ez ellen a szutyok MLSZ ellen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mukika
ehhh 800 ft... nekünk meg 3 rongy(azaz kettõ, de akkor is)!

amúgy taknyom-nyálam egybe folyik, kibaszott megfázás... fejem is szétdurran, pedig már a jegyem is megvan. necces, hogy ki kell hagynom a holnapi napot.<#sir><#bdead>

szerk.: és természetesen az esti tüntetést is... 😞

Golyo69
császtok😄
Jösztök Szombaton Nyíregyre 😄
REmélem egy jó mecset játszunk 😄
Jegyem már van 😄

GGMU

<#eljen><#worship><#taps>

remélem, alakítanak valamit, végre itt a lehetõség 😊

gabber_saviola
miszter Dámossy <#smile>

mukika
Gratulálok Dámosy Zsoltnak és Bánknak! végre elkezdõdött a MEGTISZTULÁS! 😊

A csapat és a szakmai stáb 1000 forintot átvállal a nyíregyházi jegyek árából - ez nagyon nemes gesztus ezek után kötelezõ lemenni. 😉

gabber_saviola
<#smile>

a pfffbõl következtettem erre... 😉