Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá! Mentsük meg a Fradit!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Azt Õ se tudta igazán miért, végülis az õ szakterületük, tudják mit, miért csinálnak (vagyishát reméljük).
Emellett ha figyeled a napi történéseket, tudhatod hogy vannak komoly érdeklõdõk, akik egy bizonyos mértékig konszolidált Fradiba "ölnének" pénzt.
Úgy gondolom nincs más lehetõségünk, mint bízni az elnökségben, és mindenben segíteni õket.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
azt meg nem értem h név szerint miért nem lehet perelni a tsz elnököket (furulya, ináncsy).... min. vagyon elkobzás
Budapest, november 24. A Fõvárosi Bíróságon szerdán újabb keresetet nyújtottak be a Ferencváros Zrt ellen.
Billy Jennigs menedzser közremûködött Gera angliai szerzõdésének összehozásában. Az angol szakember most szerzõdés-szegéssel vádolja a zöld-fehéreket, minden valószínûség szerint azért, mert nem kapta meg az üzletbõl járó részesedését. Abban az esetben, ha a bíróság Jennigsnek ad igazat, úgy a Ferencváros még egy lépéssel közelebb kerülhet a csõdhöz, amelytõl már most sincsen túl távol.
(si)
embéegyhugy
De amíg Kisteleki van az MLSZ élén addig sajnos csak a válogatott ELLEN tudok drukkolni -> A VÁLOGATOTT ELLEN A VÁLOGATOTTÉRT
saja ez van, mert ha kikapunk még Vanuatutól is akkor tán-tán eltakarodik....
szóval csak legyen szépen a szövap: Mészöly "B'meg" Kálmán", jöjjön vissza Bácsi Sándor és Váczi Dénes is a válogatottba!! és verjenek szét mindent!
a jó, büdös, narkós k*rva annyukat...
Kisteleki is mehetne már Malmöbe (és vigyen magával még egy embert)
(csak ez már fokozott szemétség a svédekkel, akik erre nem szolgáltak rá)
Köszönjük mlsz, legyetek boldogok... Ti tényleg azt hiszitek tönkretehetitek a Ferencvárost? Lehet, hogy a következõ körben az utét kisorsoljátok nekünk (természetesen véletlenül) és bírói ráhatással (talán) eléritek hogy kiessünk, de jól jegyezzétek meg: a Ferencváros Mi vagyunk!
Egy esetleges kupakudarccal sem tudjátok elérni legfõbb célotok, hogy a Fradit teljesen ellehetetlenítsétek. Bennünk az érzés, mely a legnehezebb pillanatokban is több ezer embert kovácsol össze.
Mindenkitõl sorry az indulatos reagálásért, de ez már jóideje kikívánkozott.
kedves, aranyos, drága mlsz, a szeretetreméltó kistelekivel az élén. hogy mi lenne velünk nélkületek... a büdös kurva életbe. 😞
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!
😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd
ez a nap beszólása 😄DDDDDDDDDdddddd
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ezkész ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hisz csak 990FT oda testvír ^^ <#hehe>#hehe>
Nekem is a Fradi körüli gondokon jár a fejem, és mindig elõjön mi lesz ha...
Mindenki tudja mi a mondat vége.
Itthon se néznek már normálisnak néha, mert nem értik meg mennyire fontos számomra ez az Egyesület...
"Isten, Haza, Család, Ferencváros!" Ez az én sorrendem 😊
Azt szerettem volna ezzel elmondani, hogy akármennyire is legyen rossz a helyzet - bár reményeim szerint ennél rosszabb már nem lesz - kitartok a Fradi mellett. Remélem minden Fradista így tesz.
Márcsak azért is mert vannak játékosok, szakemberek akik nap mint nap azon fáradoznak hogy Nekünk szurkolóknak örömet szerezzenek, és feledtessék velünk a hét gondjait egy-egy gólzáporos gyõzelemmel.
Igenis kötellességünk segíteni a Ferencvároson.
Én szeretném kivinni gyerekeimet Fradi meccsre. És Ti?!
Hát Tegyünk érte. Most vagy Soha!
Hajrá Fradisták! Nem adjuk fel!
Lehet hogy most azt mondjátok mit beszélek én 15 évesen ilyenekrõl, de ezt érzem 😊
Mellesleg tartom, hogy ha nem sikkasztják el a 95-ös BL-bõl befolyó pénzt az akkoriak, akkor nem itt járunk most...ott kezdõdött minden...😞
minden nap eszembe jut
"Hannich Péter (Gyirmót): - Amennyiben labdarúgásunk abba az irányba halad, amit a Ferencváros ma a sportszerûség terén mutatott, akkor a sportág egy nagyon rossz utat választott." - focizni kellett volna faszfej. a az nb2-es gyirmót az NB2-ES FERENCVÁROS ellen, kettõs emberelõny után sem tudott kiegyenlíteni. ennyi.
jó komment nb1.hu - ról:
Válasz Hannich Péternek: Amennyiben labdarúgásunk abba az irányba halad, hogy egy csapat teljesen feladva a támadások lehetõségét 11 emberrel foggal körömmel védekezik idegenben egy nb 2-es csapat ellen (ezt csak azok miatt írom akik nem gyõzik sokszor hangsúlyozni hogy a Fradi nb-2es minden téren) ,akkor a sportág nagyon rossz utat választott, arról nem is beszélve hogy mondjuk nem egy nb1 -es csapatból kiebrudalt noname játékosokkal kellene egy ilyen kis csapatot feltölteni ,hanem mondjuk saját nevelésû vagy környékbeli fiatalokból kellene egy bátran futballozó csapatot összehozni MESTER......nagy volt az arc és ekkora koppanás lett belõle ,nehéz lehet ezt elviselni!
és tényleg köszönjük a csapatnak ezt az õszt. és köszönjük, hogy kitartottak, és remélem tavasszal megújult erõvel hódítunk.
mekkora egy seggarc ez a Bede?!
remélem, lila-fehér foltokkal megy haza 😛P
További szép estét minden Fradistának 😊
Hajrá Fradi, Kitartás!