Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nincs pénz és annyi amennyi kéne már nem is lesz, ez a valóság

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Most ezt kellene valahogy helyrehozni... Nem fog egyik napról a másikra menni, viszont meg kell mozgatni minden követ.

Hajrá! Mentsük meg a Fradit!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Figyelj, nem akarlak elszomorítani, de ahogy a magyar futball helyzete áll (valahol lennt a béka feneke környékén), nem nagyon vonzza a komoly befektetõket. A befektetéseknek van egy olyan tulajdonsága, hogy megtérülés. Esetünkben nem túl rózsásak a kilátásaink. Ebbõl az következik, hogy ilyen furulyásfélék kerülnek a képbe, akik nem képesek kirántani a bajból a csapatot, hanem csak vegetálás van még 1-2 évig, és észrevesszük, hogy nem változik semmi, sõt az utóbbi évek tendenciái azt mutatják,hogy egyre szarabb a helyzet. Hát mindig egyre nagyobb problémák vannak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A Klub jogi képviselõi javasolták, hogy ismeretlen személy ellen tegyenek feljelentést, ne konkrét ember ellen. Még csütörtökön mondta Zsolt a Duna TVben.

Azt Õ se tudta igazán miért, végülis az õ szakterületük, tudják mit, miért csinálnak (vagyishát reméljük).

Figy, Dámosyéknak konkrét elképzelésük van a Fradi megmentésére. Jelenleg amit mi szurkolók tehetünk, hogy Klubtagságit váltunk. Karácsonyig muszály lenne legalább 10 ezer tagot összehozni!!!

Emellett ha figyeled a napi történéseket, tudhatod hogy vannak komoly érdeklõdõk, akik egy bizonyos mértékig konszolidált Fradiba "ölnének" pénzt.

Úgy gondolom nincs más lehetõségünk, mint bízni az elnökségben, és mindenben segíteni õket.

sajnos az elõzõ FTC vezetések is már megkezdték ezt az ellehetetlenítést, a saját zsebük céljából...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lol 😄DDDD

most tényleg nem azért, de melyik esélyre gondoltál?

azt meg nem értem h név szerint miért nem lehet perelni a tsz elnököket (furulya, ináncsy).... min. vagyon elkobzás

Én vagyok üldözési mániás, vagy tényleg nem véltetlen hogy pont most - amikor esély van rá hogy megmeneküljünk, befektetõt találjunk - zúdul a nyakunkba perek sora?! <#falbav>

Újabb per a Fradi ellen
Budapest, november 24.
A Fõvárosi Bíróságon szerdán újabb keresetet nyújtottak be a Ferencváros Zrt ellen.

Billy Jennigs menedzser közremûködött Gera angliai szerzõdésének összehozásában. Az angol szakember most szerzõdés-szegéssel vádolja a zöld-fehéreket, minden valószínûség szerint azért, mert nem kapta meg az üzletbõl járó részesedését. Abban az esetben, ha a bíróság Jennigsnek ad igazat, úgy a Ferencváros még egy lépéssel közelebb kerülhet a csõdhöz, amelytõl már most sincsen túl távol.
(si)

embéegyhugy

Most már csak abban reménykedem, hogy Bölöni nem lesz Kisteleki alkalmazásában (amúgy örülnék ha magyar szövkap lenne, csak nem mostanában),

De amíg Kisteleki van az MLSZ élén addig sajnos csak a válogatott ELLEN tudok drukkolni -> A VÁLOGATOTT ELLEN A VÁLOGATOTTÉRT

saja ez van, mert ha kikapunk még Vanuatutól is akkor tán-tán eltakarodik....

szóval csak legyen szépen a szövap: Mészöly "B'meg" Kálmán", jöjjön vissza Bácsi Sándor és Váczi Dénes is a válogatottba!! és verjenek szét mindent!

pfffffffffffff....

a jó, büdös, narkós k*rva annyukat...

....és akkor folytatom....

Kisteleki is mehetne már Malmöbe (és vigyen magával még egy embert)
(csak ez már fokozott szemétség a svédekkel, akik erre nem szolgáltak rá)

A Petõfi Rádió sporthíreit hallgatva értesültem kisteleki bandájának újabb jótételérõl.
Köszönjük mlsz, legyetek boldogok... Ti tényleg azt hiszitek tönkretehetitek a Ferencvárost? Lehet, hogy a következõ körben az utét kisorsoljátok nekünk (természetesen véletlenül) és bírói ráhatással (talán) eléritek hogy kiessünk, de jól jegyezzétek meg: a Ferencváros Mi vagyunk!

Egy esetleges kupakudarccal sem tudjátok elérni legfõbb célotok, hogy a Fradit teljesen ellehetetlenítsétek. Bennünk az érzés, mely a legnehezebb pillanatokban is több ezer embert kovácsol össze.

Mindenkitõl sorry az indulatos reagálásért, de ez már jóideje kikívánkozott.

mukika
Súlyos büntetések tárgyalás nélkül

kedves, aranyos, drága mlsz, a szeretetreméltó kistelekivel az élén. hogy mi lenne velünk nélkületek... a büdös kurva életbe. 😞

bmffm856
😄DDDDDDDDDDASDASXCYÍSXCASDAXSDCD:ADS
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!
😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd
ez a nap beszólása 😄DDDDDDDDDdddddd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
😄DDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddd
ezkész ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

banok
ASD😄:ASD😄:ASD XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szervusz <#wave>

há sziiiiia 😊

sziasztok
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

LOL 😄DDD
Hisz csak 990FT oda testvír ^^ <#hehe>

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szépen húzzál el te is Malmöbe a többi haveroddal együtt, és vissza se gyere!!!

gabber_saviola
héé, azért a stílus nálunk is üssön meg egy szintet 😊

bmffm856
elgurult a gyógyszered? ::ASDSDASDSCX

kurva annyát,ideszédeleg1köcsög!
mukika
Életkor: 30-35 között

gratulálok.

gabber_saviola
fu most aztán megmondtad 😛

Mo.Organ
mocskos fradi <#duhos2>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Egy kis lelkesítõ beszéd 😊

Nekem is a Fradi körüli gondokon jár a fejem, és mindig elõjön mi lesz ha...
Mindenki tudja mi a mondat vége.

Itthon se néznek már normálisnak néha, mert nem értik meg mennyire fontos számomra ez az Egyesület...

"Isten, Haza, Család, Ferencváros!" Ez az én sorrendem 😊
Azt szerettem volna ezzel elmondani, hogy akármennyire is legyen rossz a helyzet - bár reményeim szerint ennél rosszabb már nem lesz - kitartok a Fradi mellett. Remélem minden Fradista így tesz.

Márcsak azért is mert vannak játékosok, szakemberek akik nap mint nap azon fáradoznak hogy Nekünk szurkolóknak örömet szerezzenek, és feledtessék velünk a hét gondjait egy-egy gólzáporos gyõzelemmel.

Igenis kötellességünk segíteni a Ferencvároson.
Én szeretném kivinni gyerekeimet Fradi meccsre. És Ti?!
Hát Tegyünk érte. Most vagy Soha!
Hajrá Fradisták! Nem adjuk fel!

Lehet hogy most azt mondjátok mit beszélek én 15 évesen ilyenekrõl, de ezt érzem 😊

bmffm856
ááá...Várszegivel nekem nem az a bajom, ami sokaknak. Nekem konkrétan az, hogy a Fradit csak és kizárólag üzleti érdekbõl vette meg (lássuk be, jövedelmezõbb mint az MTK), de közben az MTK-t erõsítette -nem egyszer volt Fradistákkal. Pénze volt, van is, ez biztos. De ezek erkölcsi dolgok, mert ne olyan ember adja a pénzt, akinek a legpatinásabb magyar klub nem több egyszerû üzletnél.

Mellesleg tartom, hogy ha nem sikkasztják el a 95-ös BL-bõl befolyó pénzt az akkoriak, akkor nem itt járunk most...ott kezdõdött minden...😞

gabber_saviola
nem akarom elhinni, hogy nincs senki aki kihúzná a bajból a csapatot. Várszegi megcsinálta volna

bmffm856
hát nem azért de szerintem a blasz 4 közelebb van mint az nb 1...😞😞 nekem is mindennap eszembe jut...😞😞

gabber_saviola
egyre jobban fosok már, hogy eljön az a balsz 4 😞
minden nap eszembe jut

szép lenne, megcsokoltatni velük a seggünket, de dragóner,tímár és töki nélkül nagyon nehéz lenne 😊

mukika
lilákat bárhol, bármikor, bárhogy. 😉

inkább a vasas, mert a játékosaink fele hiányzik...

mukika
remélem, hogy a következõ MK meccsünket, a lilák vagy a vasas ellen játszuk. de eküszöm a vasasnak jobban örülnék, aztán köv. fordulóban pedig jöhetnek a lilák. szar, szemét vasas. de jó lenne istenem...

mukika
nincs kedvem magyarázkodni, fáradt vagyok, beteg vagyok, de rövid válaszom, hogy: de rájuk lehet.

"Hannich Péter (Gyirmót): - Amennyiben labdarúgásunk abba az irányba halad, amit a Ferencváros ma a sportszerûség terén mutatott, akkor a sportág egy nagyon rossz utat választott." - focizni kellett volna faszfej. a az nb2-es gyirmót az NB2-ES FERENCVÁROS ellen, kettõs emberelõny után sem tudott kiegyenlíteni. ennyi.

jó komment nb1.hu - ról:

Válasz Hannich Péternek: Amennyiben labdarúgásunk abba az irányba halad, hogy egy csapat teljesen feladva a támadások lehetõségét 11 emberrel foggal körömmel védekezik idegenben egy nb 2-es csapat ellen (ezt csak azok miatt írom akik nem gyõzik sokszor hangsúlyozni hogy a Fradi nb-2es minden téren) ,akkor a sportág nagyon rossz utat választott, arról nem is beszélve hogy mondjuk nem egy nb1 -es csapatból kiebrudalt noname játékosokkal kellene egy ilyen kis csapatot feltölteni ,hanem mondjuk saját nevelésû vagy környékbeli fiatalokból kellene egy bátran futballozó csapatot összehozni MESTER......nagy volt az arc és ekkora koppanás lett belõle ,nehéz lehet ezt elviselni!

és tényleg köszönjük a csapatnak ezt az õszt. és köszönjük, hogy kitartottak, és remélem tavasszal megújult erõvel hódítunk.

😄DDDDDDD

jajj, maraggyál már a hülyeségeiddel, én is utálom és kifüstölném az mlsz-t, de ezeket a dolgokat nem lehet rájuk fogni

bmffm856
én meg remélem lila-fehér foltokkal bedéved a IX. kerületbe 😄SSDASDASDSDXYC

Reyi
Akit az mlsz irányít...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

jolvan, ez most vszeg nem az mlsz miatt volt hanem a phöcs bíró miatt...

Reyi
MOCSKOS MLSZ!!! Három kiállítás? Nevetséges...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

grat a fiúknak a gyõzelemért és a kitartásért amit a kettõs majd késõbb a 3as emeberhátrány jelentett

mekkora egy seggarc ez a Bede?!

remélem, lila-fehér foltokkal megy haza 😛P

<#eljen> NEM SZÁMÍT SEMMI SE, CSAKIS FRADI TE!

További szép estét minden Fradistának 😊
Hajrá Fradi, Kitartás!

bmffm856
MI AKKOR IS BAJNOKOK LESZÜNK! EGÉSZ VILÁG HOGYHA ELLENÜNK!