23418
-
#12223 naív vagyok na...:DDDDd -
Csesza #12222 maradt az 1-0
örültem volna egy góldúsabb meccsnek de sajna nem lett :S
Souare játéka nekem nagyon tetszett
az asszisztensek sztem borzasztóak voltak főleg amit az első félidőben csináltak 3-4x olyan helyzetekben állították meg a játékosokat ahol nem volt les
Lipcsei meg ma nagyon lassan paszzolt, pedig ha kicsit előbb reagál néha akkor több jó labdát adhatott volna
NdJodo meg küzdött rendesen ?) -
Csesza #12221 jajj Imikém, ezt te sem gondolod komolyan, rivális csapat mindenhol ez megy, ez mára már egy szokás, nemtom mit kell ezen értetlenkedni
és mondom igen mert nem érted hogy mit mondanak külföldön :) -
#12220 pl nem vágom miért kell elküldeni az Ujpestieket 5x-6x egy Vác elleni meccsen?:D
"(vagy csak nem vagyok hozzászokva mert angol,olasz meccseket nézek ált:D)" -
Csesza #12219 nemértem mi nem tetszik?
amugy meg külföldi meccsen ugyanez megy csak te nemérted... -
#12218 Megy a hátérrben a meccs...Csak úgy sugárzik a kultúra a szurkolókról..Lehet csak én várnék el túl sokat(vagy csak nem vagyok hozzászokva mert angol,olasz meccseket nézek ált:D) -
Csesza #12217 félidőben maradt 1-0 -
Csesza #12216 1-0ra vezetünk Shaw szép góljával -
#12215 oks, sebaj, majd meglátom holnap
jó lenne ha nem esne az eső... -
#12214 arra nem mert K-Lbe járok ott meg nem figyeljük a sorokat :) -
#12213 és a sor kérdésemre is tudsz választ adni? (10-es szektor) :)
A vác elleni jegyemnél viszont meg egy mammer volt :D -
#12212 ő Tóni bácsi :) nem tudom pontosan mióta de vagy 30 éve árulja a jegyeket nálunk :) -
#12211 Bocs a láma kérdésért :D
de már nagyon rég voltam fradi meccsen, és akkor még nem figyeltem, de a sorokat honnan kell számolni? Fentről? :D (1. sor a legfelső? vagy a legalsó?)
Arra emlékszem csak, hogy nem volt ki rakva hogy melyik sor hanyadik...találomra beültünk faterral valahova :)
Egyébként megvettem a jegyet a Sheffield elleni meccsre, hát volt előttem kb 20 ember max, de 1 órát legalább kellett várni rá...odaérek a pénztárhoz és ki ül ott, egy öreg papper...:DDD -
Csesza #12210 elfelejtettem, hogy ő a Vác edzője :D -
#12209 Te vagy a hg és ezt nem tudod? Monnyon le! :DDDDDD -
Csesza #12208 fuuu, most, hogy nézem az ftc.hu-t, el is felejtettem, hogy a Mágus csapatával játszunk holnap :DDDddd
-
#12207 Holnapi időjárás:S
-
#12206 én is megyek :D van szabadidőm pont tíztől :) -
Grenzjager #12205 -
Grenzjager #12204 Szerdán 13 órától az Albert stadion jegypénztáraiban kaphatók a belépők a március 25-én sorra kerülő Ferencváros- Sheffield United barátságos mérkőzésre.
-Jó hír a szurkolóink részére, hogy a belépők nem drágultak, vagyis egy sima bajnoki áráért láthatják az angol "Pengéket", ugyanakkor a bérletek nem érvényesek a találkozóra.
- Nem akartunk változtatni az árakon, reméljük, így minél többen szurkolnak majd a mieinknek - mondta Berki Krisztián. - Eldőlt az is, hogy a mérkőzésre 19 órakor kerül sor az Albert stadionban.
A jegyárak a következők: "A" kategóriás: 1450 Ft., "B" kategóriás: 1100 Ft, "C" kategóriás: 800 Ft. Nyugdíjas: 500 Ft.
A jegypénztárak pontos nyitvatartási időpontjai:
Szerda: 13.00-tól -17.00-ig
Csütörtök: 10.00-tól- 17.00-ig
Péntek, szombat, vasárnap, hétfő: 10.00-től- 15.00-ig
Kedd: 10.00-től- 19.00-ig
bár nyilván Pénteken a Vác elleni meccs miatt nem fog bezárni du3kor....:))))
holnap én is tiplizem jegyért :)) -
Haresz80 #12203 Ja és a jegyek ugyanannyiba kerülnek mint a bajnoki meccsre. -
Haresz80 #12202 FTC - Sheffield United
Barátságos mérkőzés
Dátum: 2008.03.25 \!/19:00\!/
X szektor X sor X hely
Eladási ár: X
Albert Stadion -
#12201 sok sikert neki -
#12200 Hattól kezdődik, istenség, akkor még a soros meccsünket is letudjuk játszani a bajnokságban ahol játszom. Természetesen ha később lett volna akkor is fradi meccsre jövök inkább és kihagyom a meccsünket:) -
Grenzjager #12199 Üllői út, Albert Flórián Stadion
2008-03-25 18:00
Ferencváros - Sheffield United
a jegy áráról majd később -
#12198 A Sheffield elleni meccsről már lehet tudni bármit is? Egyáltalán 25.-én lesz? Mert sehol nem olvastam semmit róla. -
Csesza #12197 A Fehérvárnak szabad, amit a Fradinek nem?! -
Solt #12196 Hmmm... ez igen! Utólag is üdv nekik! :) -
Grenzjager #12195 Azért tök jó, hogy két külföldi csoport is képviseltette magát a Vecsés ellen.
a lengyel Ba³tyk Gdynia
és az osztrák Tornados Rapid Wien
-
Grenzjager #12194 Nagypéntek, péntek délutáni pesti dugó, 17.30-kor még azért van aki dolgozik is, 'szal nagyon messze leszünk a teltháztól... -
#12193 Megoldottam:D -
Kanál #12192 3 perc alatt el lehet intézni. -
#12191 Olan kérésem van ,azokhoz akik mennek Pénteken meccsre:) valaki tudna nekem venni héten B-középbe 2 jegyet:) (ha igen ..akkor privibe egyeztetünk,telszámcsere..meg emccs elött tali és doaadom pénzt) scak nem akarunk sorbaállni AHverommal órákat.... köszönöm(Y) -
#12190 oks, ha nem felejtem el, akkor csinálok képeket :) -
#12189 ne sajnáld a fényképezőgépet, sok képet kérünk :D :) -
#12188 Na a pénteki meccsre megyek sztem, holnap veszek jegyet, kiváncsi vagyok mennyien leszünk, nagyon rég nem voltam meccsen, már ideje volt rászánnom magam :D -
#12187 -
#12186 A teltház a lényeg, meg kell lennie! -
Grenzjager #12185 A Sheffield elleni meccsre a hírek szerint jön néhány angol drukker is -
Grenzjager #12184 Inkább bajnokikra gyertek mint a MLSZ csapat ellen....