Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leírtam egyik ismerõsöm példáját, ennyi.
Nem tartozom semmilyen Fradi csoporthoz, és sosem leszek akkora Fradista, hogy jópár dolgot feladjak érte. Én csak egy egyszerû meccsekre járó és semmilyen szélsõséges nézetet nem valló Fradi szurkoló vagyok. Sajnálom
"kerültünk" - gondolom a többesszámba Te is beletartozol mivel T/1 személyt használtál, és mint a kisdobos AKTÍV szerepet vállaltál és vállalsz a kapcsolatba került klubokkal 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Légy jó, légy hű Magyar!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Természetesen csakis ingyen tudunk "kampányolni". Nem hinném hogy az emberek szemében nem nõne egy picit sem az a médium amelyik erre "vetemedne".
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Próbálkozunk 😊 Itt errefelé amúgy se mindenkinek van internete.
ui: csak az a gond, hogy az ország lakosságának anyagi helyzetét elnézve, kétlem hogy sok embert sikerülne meggyõznöm.
Az itteni emberek meg úgy állnak a dolgokhoz,hogy "jaa majd megmenti valaki, nekem kell az a pénz"
"segítsen minél több emberhez eljuttatni a tagság hírét és segítsen toborozni minél több tagot"
😛
Számomra a legbosszantóbb a tehetetlenség. Itt ülök a gép elõtt és nem tehetek szinte semmit 😞
Az FTC elnöksége örömmel tudatja szurkolóinkkal és leendõ tagjainkkal, hogy húsz nap elteltével a Fradi Tagság létszáma átlépte az ezer fõt.
- 100%Fradi - Az elnökség köszöni azoknak, akik már tagjaink, hogy segítenek megmenteni a Ferencvárosi Torna Clubot és üdvözli rendes tagjainak sorában õket. A klubvezetés kér mindenkit, hogy aki már tag, segítsen minél több emberhez eljuttatni a tagság hírét és segítsen toborozni minél több tagot. Az idei terv legalább a 2.500-as taglétszámot elérni, amihez mindenkinek a segítségére számítunk! Mentsük meg együtt a Ferencvárost és legyünk minél többen tagok, a Fradi családban! Várjuk további tagok jelentkezését.
Ftc.hu
<#eljen>#eljen>
Bele sem merek gondolni, hogy ha elkaszálják a Fradit és mindent a nulláról kell elkezdeni 😞
Egyik szurkolótáborral sem így alakult ki a jó kapcsolat.
Remélhetöleg a Napoli is követi a Palermo példáját.
Mellesleg szerinte ha sikerülne a pénzügyi gondokat rendezni a Fradinál 3-5 éven belül már lehetne egy olyan csapat amelyik akár BL csoportkörbe is bejuthat, persze ahhoz sok támogató, szponzor és egy komoly befektetö kell. De semmi sem lehetetlen. <#vigyor1>#vigyor1>
Ez a nagy "haverkodás" ált. úgy kezdõdik, hogy hazánkfia odaköltözik. Ott van az egyik ismerõsöm, aki a volt keletnémetország területére költözött kb. 5 éve (faterja Német, anyuka Magyar ->fijuka sokat volt németben, sok barátot szerzett-> anyu-apu szakítás-> fijuka visszamegy Németbe, német srácokat rászoktat a Fradira....bla-bla...)
Amúgy szerintem egyáltalán nem rossz dolog, ha több Csapat szurkolói mellénk állnak. Sõõt...
Tessék figyelni a Fradidrukker Fórumát, mert ott kapsz bõvebb információt miként tudsz majd rendelni.
Erre tessék 😊
De a Celtic mellett ott van a Rapid, Panathinaikos, Baltyk Gdynia...
Légy jó, légy hű Magyar!
Szó se róla, én nem szeretem a fiorentinát, de szerintem nem gond ha valakinek tetszik a játékuk.
Légy jó, légy hű Magyar!
<#nevetes1>#nevetes1>
Újpest, fasszopó lilák,
Budapest szégyenei !
Pesten nincsen helyetek,
Leigázunk titeket,
Fiorentina csicskák,
Hogy tudtok szopni lilák !
<#vigyor3>#vigyor3>
Biztos nem a mezük/sáljuk miatt szerette meg 😊)
Amúgy ha nagyon zavar a szín, próbáld meg invertáltan nézni a meccset/képeket 😊
Mindjárt máshogy állunk majd hozzá 😄
Amúgy miért nem olyan háttérkép van a 2 játékos mögött, ahol jobban látszik a tábor?? 😛
Légy jó, légy hű Magyar!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Más: RIP Gábor, de hogyan lehet manapság vérmérgezésben meghalni? Az nem gyógyítható? Hihetetlen..
Nos, a megható szertartásra ma délelõtt 9 órakor került sor a B-közép elõtt, barátai a Nagyvárad tér felõli kapu gólvonalán vettek végsõ búcsút tõle.
nyugodjék békében.
football without ultras is nothing
Légy jó, légy hű Magyar!
már az is csoda volt hogy elég sok újpest fan vett bérletet respect-bõl a szezon elõtt
Légy jó, légy hű Magyar!
Ma 106 éve annak, hogy megalakult szerett Clubunk futball szakosztálya. Százhat szál gyertya és megannyi szép emlék...
28 bajnoki cím ( 1903, 1905, 1906-07, 1908-09, 1909-10, 1910-11, 1911-12, 1912-13, 1925-26, 1926-27, 1927-28, 1931-32, 1933-34, 1937-38, 1939-40, 1940-41, 1948-49, 1962-63, 1964, 1967, 1968, 1975-76, 1980-81, 1991-92, 1994-95, 1995-96, 2000-2001, 2003-2004 )
Ebbõl 1931/32-ben a 100%-os bajnokság, amelyet csak gyõzelemmel zártunk.
20 kupagyõzelem (1913, 1922, 1927, 1928, 1933, 1935, 1942, 1943, 1944, 1958, 1972, 1974, 1976, 1978, 1991, 1993, 1994, 1995, 2003, 2004.)
Valamint a csodás nemzetközi sikerek:
- 1928-ban és 1937-ben Közép-Európai Kupa gyõztese
- 1965-ben az UEFA kupa "õsét", a Vásárvárosok Kupájáthódította el,
- 1968-as VVK döntõbe jutás,
- 1972-ben az UEFA kupa elõdöntõjébe jutás
- 1975-ben KEK döntõbe jutás
A fenti sikerek mellett Ferencváros az egyetlen magyar csapat, amely a Bajnokok Ligájában és az UEFA csoportkörben is szerepelt.
Reméljük jövõre együtt, de jobb körülmények között, új sikerek kapujában köszönthetjük a 107-ik születésnapot.
Tempó, Fradi!
fradidrukker.hu
Úgy hiszem, szégyen, hogy nem a magyar klubok kezdtek hasonló "akcióba".
Bár aki ismeri, nap mint nap nyomon követi a Magyar Labdarúgást, annak nem meglepõ hogy szinte egyetlen egyesület sem tett, és nem is fog tenni értünk.
Hajrá Fradi!
Köszönjük Rapid!
Köszönjük a Rapidosoknak! 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Köszönjük a Rapidosoknak! 😊
Légy jó, légy hű Magyar!