Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott ahol volt a korábbi link onnan is meg lehet rendelni

tehát <<<<<INNEN>>>>>

gabber_saviola
😛
leírtam egyik ismerõsöm példáját, ennyi.
Nem tartozom semmilyen Fradi csoporthoz, és sosem leszek akkora Fradista, hogy jópár dolgot feladjak érte. Én csak egy egyszerû meccsekre járó és semmilyen szélsõséges nézetet nem valló Fradi szurkoló vagyok. Sajnálom

"kerültünk" - gondolom a többesszámba Te is beletartozol mivel T/1 személyt használtál, és mint a kisdobos AKTÍV szerepet vállaltál és vállalsz a kapcsolatba került klubokkal 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Brankley
Te valami álomvilágban élsz ember 😄 Ez nálunk nem így volt.. Baltykosokkal tudod pl hogy kerültünk kapcsolatba? Vagy akár a paosokkal?

Légy jó, légy hű Magyar!

Köszönet érte. <#eljen>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

tormy
Napoli még mindig félelmetesen népszerü. Azt hiszem Juve elleni meccsen több mint 60.000 nézô volt. 1 meccsen több mint 4 kisebb Serie A-s csapat meccsén összesen. <#eljen>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
Hehe ebböl 3-at én vételeztem. 1-et magamnak, 1-et a bátyámnak és 1-et a kisfiának. <#ravasz1>

Ez is igaz. Én inkább próbálkoznák az egyes médiumoknál, hogy rakjanak már be egy min. 3*3cm-es kis cikket arról, hogy miként lehet segíteni az Ország egyik kincsén. Vagy a sporthírek végén olvassák fel ugyanezen szöveget a országos/megyei/városi televíziókban.

Természetesen csakis ingyen tudunk "kampányolni". Nem hinném hogy az emberek szemében nem nõne egy picit sem az a médium amelyik erre "vetemedne".

gabber_saviola
az a gáz, hogy ez a Fradi kezdeményezés baromi kevés emberehez jutott el eddig, akinek nincs nete az nem is igazán tudhat róla. sajnos tv vagy rádió reklámot venni ehhez baromi drága lenne 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Leamortizált állapotban ezen felvetésen át is siklott az agyam 😄
Próbálkozunk 😊 Itt errefelé amúgy se mindenkinek van internete.

ui: csak az a gond, hogy az ország lakosságának anyagi helyzetét elnézve, kétlem hogy sok embert sikerülne meggyõznöm.
Az itteni emberek meg úgy állnak a dolgokhoz,hogy "jaa majd megmenti valaki, nekem kell az a pénz"

gabber_saviola
de tehetsz:
"segítsen minél több emberhez eljuttatni a tagság hírét és segítsen toborozni minél több tagot"

😛

Ezzel mindnyájan így vagyunk szerintem.
Számomra a legbosszantóbb a tehetetlenség. Itt ülök a gép elõtt és nem tehetek szinte semmit 😞

A Fradi Tagság létszáma átlépte az ezer fõt

Az FTC elnöksége örömmel tudatja szurkolóinkkal és leendõ tagjainkkal, hogy húsz nap elteltével a Fradi Tagság létszáma átlépte az ezer fõt.
- 100%Fradi -
Az elnökség köszöni azoknak, akik már tagjaink, hogy segítenek megmenteni a Ferencvárosi Torna Clubot és üdvözli rendes tagjainak sorában õket. A klubvezetés kér mindenkit, hogy aki már tag, segítsen minél több emberhez eljuttatni a tagság hírét és segítsen toborozni minél több tagot. Az idei terv legalább a 2.500-as taglétszámot elérni, amihez mindenkinek a segítségére számítunk! Mentsük meg együtt a Ferencvárost és legyünk minél többen tagok, a Fradi családban! Várjuk további tagok jelentkezését.

Ftc.hu

<#eljen>

gabber_saviola
jaja kell az Olasz focinak egy régi Napoli mostmár.
Bele sem merek gondolni, hogy ha elkaszálják a Fradit és mindent a nulláról kell elkezdeni 😞

Szerintem a mostani vezetõség képes lenne ezt véghez vinni. De elõtte még jópár "dolgot" el kell intézni. Hajrá Fiúk, Hajrá Fradi!

"felfelé nyalásos szimpatizálás" De jó a szóhasználat.
Egyik szurkolótáborral sem így alakult ki a jó kapcsolat.

tormy
Na igen, nem mindenki szurkol külföldi "nagy" csapatnak, bár a Palermo is kezd csatlakozni az elit szinthez. <#ravasz1>
Remélhetöleg a Napoli is követi a Palermo példáját.
Mellesleg szerinte ha sikerülne a pénzügyi gondokat rendezni a Fradinál 3-5 éven belül már lehetne egy olyan csapat amelyik akár BL csoportkörbe is bejuthat, persze ahhoz sok támogató, szponzor és egy komoly befektetö kell. De semmi sem lehetetlen. <#vigyor1>

gabber_saviola
mondjuk az is vicces, hogy Fradi-Palermo fan vagyok, pont stimmel a két csapat egymáshoz :ASdasdasd

gabber_saviola
nekem nem fekszik ez a felfelé nyalásos szimpatizálás, bõven elég a sógorokkal "haverkodni", bár már Õk is felettünk vannak már.

Ez a nagy "haverkodás" ált. úgy kezdõdik, hogy hazánkfia odaköltözik. Ott van az egyik ismerõsöm, aki a volt keletnémetország területére költözött kb. 5 éve (faterja Német, anyuka Magyar ->fijuka sokat volt németben, sok barátot szerzett-> anyu-apu szakítás-> fijuka visszamegy Németbe, német srácokat rászoktat a Fradira....bla-bla...)

Következõ meccsre elhívjuk a magyarországi Palermo ultras kisebb-nagyobb csoportját ^^
Amúgy szerintem egyáltalán nem rossz dolog, ha több Csapat szurkolói mellénk állnak. Sõõt...

Tessék figyelni a Fradidrukker Fórumát, mert ott kapsz bõvebb információt miként tudsz majd rendelni.

gabber_saviola
de akkor már a Palermo és a Fradi közt is van valami, mivel akikkel, mondhatni kapcsolatban (talán jó ez a megfogalmazás) állok, azok tudják, hogy Fradimeccsre járok, és kb. tudják, hogy mi megy nálunk (amit megértettek persze), és sajnálják a Fradit meg minden. 😛

Pedig igyekeztem olyan jól fogalmazni, hogy ne lehessen belekötni...
Erre tessék 😊

gabber_saviola
kölcsönös szimpátián alapuló egyoldalú barátság 😛

Szerintem a miénk inkább kölcsönös szimpátián alapuló barátság mint sem betegség 😊
De a Celtic mellett ott van a Rapid, Panathinaikos, Baltyk Gdynia...

gabber_saviola
az igaz, hogy Magyar-Olasz kapcsolat van és mindig is volt, ezt nem is vitattam

Brankley
Nem? Akkor jó lenne, ha elnéznél firenzébe, és bemennél klubokba. Köztudott, hogy normálisan mûküödött a CAV Budapest is, és nemcsak a szurkolok voltak jóban, bár azok még ma is, hanem a 2 csapat is...

Légy jó, légy hű Magyar!

gabber_saviola
Ez egy baromság, semmi köze az újpestnek a Fiorentínához, ez csak egy magyaros betegség, Olaszban azt sem tudják, hogy mi az az újpest. Ugyan olyan betegség mint a Fradi-Celtic és semmi több.

Ettõl függetlenül bmffm856 szurkolhat nekik 😄
Szó se róla, én nem szeretem a fiorentinát, de szerintem nem gond ha valakinek tetszik a játékuk.

Brankley
Na igen, meg azért mégiscsak az ujpest "testvércsapata". Köszönöm mukika 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Igaz-igaz, éreztem én hogy valamit elfelejtek 😄
<#nevetes1>

mukika
jó de akkor is:

Újpest, fasszopó lilák,
Budapest szégyenei !
Pesten nincsen helyetek,
Leigázunk titeket,
Fiorentina csicskák,
Hogy tudtok szopni lilák !

<#vigyor3>

Attól hogy lila a csapat színe, még szurkolhat nekik 😛
Biztos nem a mezük/sáljuk miatt szerette meg 😊)

Amúgy ha nagyon zavar a szín, próbáld meg invertáltan nézni a meccset/képeket 😊
Mindjárt máshogy állunk majd hozzá 😄

Brankley
Hát, ha Neked jó! 😊
Amúgy miért nem olyan háttérkép van a 2 játékos mögött, ahol jobban látszik a tábor?? 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

bmffm856
😛 elég normális a Fiorentina is 😉

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Brankley
ehh.. ejnye! 😊 Inkább valami "normál" csapatnak szurkolnál! 😛 😉

Légy jó, légy hű Magyar!

bmffm856
egyszerûbben mint azt hinnéd 😄

bmffm856
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps> MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

Brankley
Te hogy szeretheted a fiorentinát? 😄

Légy jó, légy hű Magyar!

bmffm856
nagy riszpekt ezért a Rapidnak! <#worship><#worship><#worship>

tormy
Boldog szülinapot Fradi! Leszünk mi még a BL-ben! :-)

Más: RIP Gábor, de hogyan lehet manapság vérmérgezésben meghalni? Az nem gyógyítható? Hihetetlen..

Fiatalon, 49 éves korában egy vérmérgezés következtében hunyt el néhány hete Bálintfi Gábor. Mivel korábban nem rendezhettek Fradi-meccset úgy, hogy ne legyen ott az Üllõi úti pálya lelátóján, utolsó kívánsága az volt, hogy hamvait a zöld-fehér "szentélyben" szórják szét.
Nos, a megható szertartásra ma délelõtt 9 órakor került sor a B-közép elõtt, barátai a Nagyvárad tér felõli kapu gólvonalán vettek végsõ búcsút tõle.

nyugodjék békében.

football without ultras is nothing

Brankley
az szerintem kamu info, hogy õk vettek volna.... legalábbis "olyanok"...

Légy jó, légy hű Magyar!

ezt mondjuk sztem nem is lehetett elvárni másik klubboktól fõleg magyarországon

már az is csoda volt hogy elég sok újpest fan vett bérletet respect-bõl a szezon elõtt

Brankley
Ugyan.. Melyik magyar klub tette volna ezt meg? Pont értünk... De nem is kell elvárni ezt!!

Légy jó, légy hű Magyar!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Boldog születésnapot! <#taps>

Ma 106 éve annak, hogy megalakult szerett Clubunk futball szakosztálya. Százhat szál gyertya és megannyi szép emlék...

28 bajnoki cím ( 1903, 1905, 1906-07, 1908-09, 1909-10, 1910-11, 1911-12, 1912-13, 1925-26, 1926-27, 1927-28, 1931-32, 1933-34, 1937-38, 1939-40, 1940-41, 1948-49, 1962-63, 1964, 1967, 1968, 1975-76, 1980-81, 1991-92, 1994-95, 1995-96, 2000-2001, 2003-2004 )

Ebbõl 1931/32-ben a 100%-os bajnokság, amelyet csak gyõzelemmel zártunk.

20 kupagyõzelem (1913, 1922, 1927, 1928, 1933, 1935, 1942, 1943, 1944, 1958, 1972, 1974, 1976, 1978, 1991, 1993, 1994, 1995, 2003, 2004.)

Valamint a csodás nemzetközi sikerek:
- 1928-ban és 1937-ben Közép-Európai Kupa gyõztese
- 1965-ben az UEFA kupa "õsét", a Vásárvárosok Kupájáthódította el,
- 1968-as VVK döntõbe jutás,
- 1972-ben az UEFA kupa elõdöntõjébe jutás
- 1975-ben KEK döntõbe jutás

A fenti sikerek mellett Ferencváros az egyetlen magyar csapat, amely a Bajnokok Ligájában és az UEFA csoportkörben is szerepelt.

Reméljük jövõre együtt, de jobb körülmények között, új sikerek kapujában köszönthetjük a 107-ik születésnapot.

Tempó, Fradi!
fradidrukker.hu

Igen, nagyon szép gesztus ez osztrák barátainktól.
Úgy hiszem, szégyen, hogy nem a magyar klubok kezdtek hasonló "akcióba".
Bár aki ismeri, nap mint nap nyomon követi a Magyar Labdarúgást, annak nem meglepõ hogy szinte egyetlen egyesület sem tett, és nem is fog tenni értünk.

Hajrá Fradi!
Köszönjük Rapid!

Brankley
http://www.rapidfans.at/index.php?modul=fradi
Köszönjük a Rapidosoknak! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
http://www.rapidfans.at/index.php?modul=fradi
Köszönjük a Rapidosoknak! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

<#eljen><#eljen>