Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
kb. ennyit legalább, ha nem többet

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Az a gond hogy az MLSZ is csóró, nem tudom milyen kártérítést tudnak ezek fizetni..<#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

bmffm856
hát...ekkora ellenszélben pert nyerni sem volt egyszerû...akkor szerintem -legalábbis remélem- ezt is jól és ésszel megoldják majd a klubnál...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Brankley
ezaz, de valahogy még azt is megkell tervezni, hogy be lehessen hajtani tõlük ezeket a pénzeket. Kiváncsi vagyok, mit fog lépni a klub!

Légy jó, légy hű Magyar!

bmffm856
rajtam múlna gond nélkül kifizettetném velük az adósságainkat...egy percig nem érezném túlzásnak.... :@

Brankley
azaz, kártérítés, s nemcsak a szponzori pénzek miatt. Hanem minden miatt, amit ezek tettek velünk!

Légy jó, légy hű Magyar!

bmffm856
például...

tormy
Aham, elég csak a szponzori pénzekre gondolni, jóval kevesebb lett a Fradi bevétele a 2. osztályban.

bmffm856
hát elsõ osztályba tuti nem tesznek már vissza, de nekem nem is kéne. egy vaskos kártérítést viszont mindenképpen le kell gombolni az mlszrõl, hogy ízleljék meg végre a mocsadékok milyen az amikor fizetéskényszerben vannak. mellesleg nem kevés -magyar viszonylatban legalábbis- pénztõl estünk el a másodosztályba történõ sorolással, melybõl a magas jegy és bérletbevételek csak egy részt fedeznek, így az mlsz a törvénysérétések mellett a bennünket ért komoly anyagi kárért is felelõs, amit joggal követelnénk rajtuk...

tormy
Ez most mit jelent? Elsö osztályba most már nem raknak át...kártérítést követelünk! <#ravasz1>

bmffm856
CSAK FERENCVÁROS KÜZDENI KELL!!! A GYÕZELEM A FERENCVÁROSÉ!!!

"Az NB II-be számûzött FTC a nyár óta harcol a szövetséggel, mivel úgy gondolja, hogy jogsértõ volt a kizárásról hozott döntés. A szeptemberi tárgyaláson is elhangzott, hogy május 31-én a másodfokú licencadó testület megadta a klublicencet az FTC Zrt.-nek. Ezt pedig nem volt joga felülbírálni a szövetség elnökségének, mert a licenceljárás szabályai erre nem hatalmazzák fel. Vagyis a Ferencvárosnak most is az elsõ osztályban kellene szerepelnie, noha pénzügyi helyzete jelenleg sem rózsás, igaz az új vezetõség folyamatosan dolgozik a helyzet javításán." Tovább >

Brankley
Amúgy akinek kell polo, és nem tud/akar rendelni, decemberben lesz a székházban, úgyhogy mehettek oda is venni! Persze elején sajnos csak korlátozott számban lesz.

Légy jó, légy hű Magyar!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Szégyelhetjük is magunkat hogy nem mi kezdtünk bele... De ha már így történt, abszolút nekivághatnánk mi is.

Itt egy kis videó, igaz Rapid ultrák, de nagyon hasonló a mi szurkolásunkhoz:
SK Rapid Wien - Redbull

ilyen partit vmelyik magyar sörözõ is szervezhetne......

jobban is csúszna az alko-HOL!?!

Nem 😛
Csak azt hittem a kommenten nevetsz...

Reyi
Talán sírjak? <#rinya><#nevetes1>

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

Köszi de most mi ezen olyan vicces? -.-

Reyi
Viszont <#nevetes1>

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

Boldog Mikulást minden Fradistának! <#wink>

,,Zöld-fehér ruhában jár a Télapó, körülálja puttonyát sok Fradi szurkoló,
szeretet járja át most a szíveket, békességben töltsük együtt az Ünnepeket!"

Segítsünk a rászorulókon!

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége mindenkit vár december 22-én a székház elé este 7 órakor, hogy a Ferencváros szurkolói együtt segítsen azokon, akik az ünnepeket az utcán töltik.
A gyülekezés után indulás 19:30-kor, lehetõleg együtt, kocsikkal, de ezt a helyszínen pontosítjuk. A tavalyi akció keretében végigjártuk Budapest fõbb csomópontjait, idén is így tervezzük.
Mindenkit kérünk, hogy akik velünk tartanak a következõ dolgokkal szerelkezzenek fel, ezek lehetnek a leghasznosabbak:
- ruhák (overálok, pulóverek, kabátok, sálak, sapkák, kesztyûk, zokni, stb…😉
- élelmiszerek (konzervek, szendvicsek, gyümölcsök, zöldségek, flakonos italtermékek, stb…😉
- egyebek (pokrócok, takarók, stb…😉
Ezen kívül persze minden dolog hasznos lehet.
Tavaly az angyalföldi piacon lehetett kapni 1200 Ft-ért pokrócot, kistáskával, nagy segítség lehet a hideg éjszakákon ha idén is kapható.

Aki adományoz, a lelkét sokszorozza!

<#taps> Mindenki az Utcára!

turpert
na most megy Barta vagy nem ?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Tököli és Dragóner eltiltását is mérsékelték

A 100% Fradi információi szerint a Fegyelmi Bizottsága 1-1 mérkõzésre mérsékelte Tököli Attila és Dragóner Attila büntetését.
-100% Fradi-
Mint ismeretes a két játékosunkat a Gyirmót elleni Magyar Kupa visszavágón állították ki, és tárgyalás nélkül kaptak 2-2 meccses eltiltást, csakúgy, mint Tímár Krisztián, aki szintén a kiállítás sorsára jutott.
A Fegyelmi Bizottság Dragóner és Tököli esetében elismerte, hogy nem volt szó súlyos szabálytalanságról, ezért enyhítettek a büntetésen.

FTC.hu

<#eljen>

hunbasser
nem,nem vagyok utés ha erre gondolsz -.-

ReaL MaDRid x siempre

bmffm856
ok küldöm máris 😄Sdasdasdsdd

gabber_saviola
😄DDDDDDDDddddddddddddd

emilt a modimélre, a bannert meg csinálom is 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
ilyenre gondoltál? <#vigyor1> (kérem a házigazda jogokat, valamint egy bannert -.-)

hüle keccci... :ADSAdasd

gabber_saviola
jaja tisztelet meg minden nekik, de lehet hogy egy Rapidos topik is elférne, nem Peti? <#vigyor1>

bmffm856
nem kezdek el nekik fanolni, de ezek a gesztusok, azért akárhogyis nézed amellett hogy példaértékûek, minden Fradista szívnek jól esnek... (mellesleg a Rapid is zöld-fehér és elég szép mezük is van <#vigyor1> )

gabber_saviola
jó lenne ha elkezdenél már nekik is fanolni Peti <#vigyor1>

bmffm856
nagy tisztelet az osztrákoknak! hihetetlen komolyan mondom...csak ámulok...

(komolyan elkezdtem gondolkozni egy Rapid Wien mez vásárlásán... megérdemelnék annyi biztos...)

tormy
nice! <#eljen>

Attól szerintem meg nem kell tartani hogy nem fogy el csak pár üveg Jägermeister ^^ <#hehe>
Viccet félretéve bízok bécsi sógorainkban 😊

gabber_saviola
nah ez a nem gyenge gesztus, szavunk nem lehet 😊

Szóval, minden elfogyasztott Jägermeisterbõl 50 cent a Fradié ;-)
Szép gesztus csak úgy mint a póló.

Das Ferencváros-Jägermeister wochenende
2006.12.07 -> 09
von jedem Jägermeister der Konsumiert wird gehen 50 cent an die Aktion Rettet Ferencváros.

Rapidfans.at , Tomtomclub.at

Nem igazán tudok németül, de annyi azért kiolvasható, hogy a Rapidosok ismét (más úton-módon) segítenek nekünk. <#eljen>

gabber_saviola
eléggé sok embernek van itt utés infója, nah de srácok mik nem derülnek ki :ASdsadassad

hunbasser
ha jól tudom,ute drukkerek szoktak utakat szervezni firenzébe fio meccsre,de ez is csak olyan kapcsolat,amit leírtál #9499-ben

na off off 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
😄DDDDDDDDddddddddddd

mukika
😄d

Nincs mit sajnálnod, sok Fradista van aki így tengi napjait 😊
Igaz, nem pont én vagyok rá a megfelelõ példa, de hidd el nem vagy egyedül ;-)

Abszolút igazad van, csak nem tudom valahogy nekem bonyolult az osztrák rendelés :ASDasdsad

Fiorentina meg a lilákhoz kapcsolódik amúgy a világ egyik legjobb sport-sztorija....
Firenzében egy székházban van a Fiortentina mega Florentia (asszem) vizilabda csapat irodája, eü intézményei stb... meg minden ami lila (jujjj.no mindegy a most a sztori a lényeg) a városban és sport. Név szerint már nem emléxem de egy pár újpesti polós kiszerzõdött a firenzei csapathoz, a székházban bóklásznak melegítõen, majd lifteznek, az egyik emeleten beszál egy másik - szintén- lila melegítõs sportoló... Gabriel Omar Batistuta.... aki szépen megkérdi a magyar polósoktól a liftezés közben, hogy mit sportolnak (asszem kezd beugrani, mert a Gálra emléxem) erre az egyik ex-újpest:
"Mi vizilabdázunk - és egy laza kérdéssel Batistutához - És te mit sportolsz ?? " 😄

(hozzátartoztik hogy az argentínt haja - na meg a karrierje - miatt is bárki még hátulról is felismerte olaszroszágban, természtetesen a magyarok is, de ezt a fricskát nem hagyhatták ki)

remélem nem volt nagy OFFF

szerintem sima postai utánvétel, átváltva ft-ra az akutális deviza árfolyamok szerint, bár a Királyi Postánál biztosan jobban tudják....

nekem most erre sajna nincs nekem majdnem 4 rúgóm.... majd jövõre összehozzuk ha még lesz ,,,,,

Brankley
Remélem is! 😉
Nah, most lelépek, szerda délután/este re! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

gabber_saviola
okés, akkor ezt megbeszéltük 😛

turpert
lehet ft al fizetni ? 😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Brankley
Én nem klubokrol, hanem szurkolokrol beszélek. Amúgy meg a "kerültük kapcsolatba" lehet úgy is érteni, hogy Mi, Fradisták. Nem muszáj az emberek szavait kiforgatni.

Légy jó, légy hű Magyar!

Összesen tehát 10 (poló ára) + 5 (postaköltség külföldre) = 15 euróért