Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
"Az NB II-be számûzött FTC a nyár óta harcol a szövetséggel, mivel úgy gondolja, hogy jogsértõ volt a kizárásról hozott döntés. A szeptemberi tárgyaláson is elhangzott, hogy május 31-én a másodfokú licencadó testület megadta a klublicencet az FTC Zrt.-nek. Ezt pedig nem volt joga felülbírálni a szövetség elnökségének, mert a licenceljárás szabályai erre nem hatalmazzák fel. Vagyis a Ferencvárosnak most is az elsõ osztályban kellene szerepelnie, noha pénzügyi helyzete jelenleg sem rózsás, igaz az új vezetõség folyamatosan dolgozik a helyzet javításán." Tovább >
Légy jó, légy hű Magyar!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Itt egy kis videó, igaz Rapid ultrák, de nagyon hasonló a mi szurkolásunkhoz:
SK Rapid Wien - Redbull
jobban is csúszna az alko-HOL!?!
Csak azt hittem a kommenten nevetsz...
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
,,Zöld-fehér ruhában jár a Télapó, körülálja puttonyát sok Fradi szurkoló,
szeretet járja át most a szíveket, békességben töltsük együtt az Ünnepeket!"
A Ferencváros Szurkolók Szövetsége mindenkit vár december 22-én a székház elé este 7 órakor, hogy a Ferencváros szurkolói együtt segítsen azokon, akik az ünnepeket az utcán töltik.
A gyülekezés után indulás 19:30-kor, lehetõleg együtt, kocsikkal, de ezt a helyszínen pontosítjuk. A tavalyi akció keretében végigjártuk Budapest fõbb csomópontjait, idén is így tervezzük.
Mindenkit kérünk, hogy akik velünk tartanak a következõ dolgokkal szerelkezzenek fel, ezek lehetnek a leghasznosabbak:
- ruhák (overálok, pulóverek, kabátok, sálak, sapkák, kesztyûk, zokni, stb…😉
- élelmiszerek (konzervek, szendvicsek, gyümölcsök, zöldségek, flakonos italtermékek, stb…😉
- egyebek (pokrócok, takarók, stb…😉
Ezen kívül persze minden dolog hasznos lehet.
Tavaly az angyalföldi piacon lehetett kapni 1200 Ft-ért pokrócot, kistáskával, nagy segítség lehet a hideg éjszakákon ha idén is kapható.
Aki adományoz, a lelkét sokszorozza!
<#taps>#taps> Mindenki az Utcára!
A 100% Fradi információi szerint a Fegyelmi Bizottsága 1-1 mérkõzésre mérsékelte Tököli Attila és Dragóner Attila büntetését.
-100% Fradi- Mint ismeretes a két játékosunkat a Gyirmót elleni Magyar Kupa visszavágón állították ki, és tárgyalás nélkül kaptak 2-2 meccses eltiltást, csakúgy, mint Tímár Krisztián, aki szintén a kiállítás sorsára jutott.
A Fegyelmi Bizottság Dragóner és Tököli esetében elismerte, hogy nem volt szó súlyos szabálytalanságról, ezért enyhítettek a büntetésen.
FTC.hu
<#eljen>#eljen>
emilt a modimélre, a bannert meg csinálom is 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(komolyan elkezdtem gondolkozni egy Rapid Wien mez vásárlásán... megérdemelnék annyi biztos...)
Viccet félretéve bízok bécsi sógorainkban 😊
Szép gesztus csak úgy mint a póló.
Das Ferencváros-Jägermeister wochenende
2006.12.07 -> 09
von jedem Jägermeister der Konsumiert wird gehen 50 cent an die Aktion Rettet Ferencváros.
Rapidfans.at , Tomtomclub.at
Nem igazán tudok németül, de annyi azért kiolvasható, hogy a Rapidosok ismét (más úton-módon) segítenek nekünk. <#eljen>#eljen>
na off off 😊
ReaL MaDRid x siempre
Igaz, nem pont én vagyok rá a megfelelõ példa, de hidd el nem vagy egyedül ;-)
Firenzében egy székházban van a Fiortentina mega Florentia (asszem) vizilabda csapat irodája, eü intézményei stb... meg minden ami lila (jujjj.no mindegy a most a sztori a lényeg) a városban és sport. Név szerint már nem emléxem de egy pár újpesti polós kiszerzõdött a firenzei csapathoz, a székházban bóklásznak melegítõen, majd lifteznek, az egyik emeleten beszál egy másik - szintén- lila melegítõs sportoló... Gabriel Omar Batistuta.... aki szépen megkérdi a magyar polósoktól a liftezés közben, hogy mit sportolnak (asszem kezd beugrani, mert a Gálra emléxem) erre az egyik ex-újpest:
"Mi vizilabdázunk - és egy laza kérdéssel Batistutához - És te mit sportolsz ?? " 😄
(hozzátartoztik hogy az argentínt haja - na meg a karrierje - miatt is bárki még hátulról is felismerte olaszroszágban, természtetesen a magyarok is, de ezt a fricskát nem hagyhatták ki)
remélem nem volt nagy OFFF
nekem most erre sajna nincs nekem majdnem 4 rúgóm.... majd jövõre összehozzuk ha még lesz ,,,,,
Légy jó, légy hű Magyar!