Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kölcsönbe adjuk nyárig. 45e Euroért ( uszkve 11,5 milla). Ha nyár után is marad, akkor plusz 75e Euró jön érte. De nem eladjuk, hanem kölcsön.
Az ok: a szervezõ és a vezetés közötti viszony.
GTheo
Tímárért állítólag lehet kapunk kb. 50 millát a kölcsön miatt...az nemszar....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tormy
Timar azert jobb jatekos mint Balog hogy oszinte legyek, erte azert nagyobb kar...

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

nem lenne jó ha mind2-en elmennének :SSS (sõt, egyikse lenne jó ha elmenne)

Zizou5
Tímár valószínûleg Angliában folytatja

A 100%Fradi pénteken elsõként számolt be arról, hogy Tímár Krisztián kölcsönbe kerülhet a Plymouthoz.
A hétvégén egyeztettek a felek, és amennyiben az angolok írásban is megerõsítik a megbeszélteket, akkor a védõ külföldre igazol.

Tímár meg a Plymouthnál...

tormy
Heh, be is szarok he leigazoljak azt a ketballabast. <#idiota>

Balog Leedsbe ment príobajátékra
én csak hallottalak 😛

gabber_saviola
jah Kanált kihagytam, mert csak Õ látott 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

egyszer láttalak cipõt kötni a pénztárnál <#idiota>

BUDA > miskolc.

😛
Ebben az évben is összefuthatunk meccsek elõtt, ha gondolod/gondoljátok.
Fõleg az elsõ hazai & utolsó hazai meccsre (remélhetõleg bajnoki döntõre), és a köztük lezajló fontosabb kupameccsekre gondolok. Ezekre mindenképp szeretnék eljutni 😊

ui: persze ez nem azt jelenti hogy a nagyobb derbikre nem akarnák felmenni, de majdnem biztosra csak ezeket tudom mondani 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
jaj, most látom, hogy te is idejársz 😊
meccsrejáró Fradista vagy, netán Taki féle fotelos?

amúgy a topikból eddig Takival, Lámával, Fradista91-el és Fiorentínás Petivel találkoztam már meccsen.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Taki & Láma, idén nincs kifogás, hogy ki miért nem tud meccsre jönni 😊
megyünk és kész 😛

Zizou5
Fradi-siker a Gabora-gálán

A névadó, Gabora János 15 év óta remek szervezéssel hívja életre az év eleji gálát, emellett nemcsak az öregfiúk-torna szervezését irányítja, hanem a futballjáról egykor méltán híres Salgótarjánban utánpótlás-tornát is szervez.
Az eseményen a résztvevõ csapatok közül a Ferencváros és a Dunaszerdahely magaslott ki a mezõnybõl, ugyanakkor az ötszörös világbajnok Orvosválogatott szinte bemutató mérkõzést játszott a dugig telt lelátók elõtt. A többszörös világ- Európa- és olimpiai bajnok kenusokból összeállított válogatott, élén Pulai Imrével, ugyan nem a futball gyönyöreit mutatták be, de megjelenésükkel emelni kívánták a gála színvonalát.
A döntõben a Ferencváros Öregfiúk szoros csatában, 2-1-re diadalmaskodtak a dunaszerdahelyiek ellen, míg a dobogó harmadik fokára az Újpest állhatott a Pécs legyõzésével.

grat fiúk!

Zizou5
én is ideges lettem 1 "picit" ezen a híren... nb1.hu...

és miaz h jellemzõ?

football without ultras is nothing

Zizou5
Felavatták Zavadszky síremlékét:

Ma délelõtt a Kozma utcai temetõben avatták fel az egy évvel ezelõtt, tragikus körülmények között elhunyt Zavadszky Gábor síremlékét. A sírnál elõbb - a volt játékostársak nevében - Szeiler József mondott rövid beszédet. Megjegyezte, mivel „Zava” egyik kedvence a Monthy Python volt, így õ is John Cleese-t idézi, aki azt mondta Graham Chapman elhunytakor:
- A társulat addig nem játszik, amíg Graham vissza nem tér...
Ezt követõen az MTK Baráti Kör nevében Frank Sándor emlékezett a volt kedvencrõl, majd megható pillanat következett: az édesapa, Zavadszky János és a Zava-ikrek egyike leplezte le Gábor mellszobrát.
Jellemzõ, hogy a Ferencvárost – hivatalosan - senki nem képviselte a megemlékezésen…

miaz h nem képviselte senki tõlünk?!

Boldog 2007-et is mindenkinek!

mukika
no comment.

mukika
üdv minálunk. 😊

Ferencvárost érintõ hírek, cikkek, hirdetések...satöbbi nem számítanak reklámnak.
Hajrá, FRADI!

ui. a hírhez annyit, hogy örülök neki, és thanks for Rapid Ultras.

Rexor
Akkor ok<#crazya>

nem reklám...

Zizou5
én ugy vélem h ez nem reklám.... régebben is volt írva ehez hasonló közlemény, az nem volt reklám, akkor ez miért lenne az?!

Rexor
Kösz a reklámot.

Újra kaphatóak a Rettet Ferencváros feliratos Rapid polók az FTC székházban!

Az árusitás idöpontja: január 2.-tól január 6.-ig naponta 10-töl 18-óráig
Sziasztok. Egy kósza ötlet révén bereggelek ide. 😊
Rexor
Én csak annyit szeretnék mondani: Hajrá Fradi!

Kaplan
Ferencváros színeiben, mindenkit megsegítsen, 2007 éve legyen, a harmónia, a sikeresség és az összetartás éve! Boldog és sikeres új évet kívánnék minden Magyarnak, és Fradista barátaimnak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csak csatlakozni tudok Oncsihoz:
Zöld-fehér sikerekben is, egészségben is gazdag, nagyon Boldog Új Évet minden Magyarnak, Fradistának és családaitoknak! <#wink>

Oncsi
SIKEREKBEN GAZDAG 2007-es ÉVET Kivánok MINDEN:
Fradistának,Magyarnak !!!
Szép 2007-et a klubnak és mindenkinek aki a Ferencvárosért tett is valamit az elmúlt idõszakban !!!
Megtisztulást-Pénzt-magyarkupát-elsõosztályt-és nyugalmas 7köznapokat !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rexor
<#eljen>

<#smile> Mostmár csak rajtunk, és az elnökségen van a sor. Mutassuk meg, nem a levegõbe beszél Zsolt, és kiállunk teljes mellszélességel mellette.

Szebb jövõt Fradista testvéreim!

banok
végre valami jó hír.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Megállapodott az FTC zRt. és a Sportmarketing Kft.

Többnapos tárgyalássorozatot követõen megegyezett egymással a Labdarúgó Zrt. és a Ferencváros Sportmarketing Kft., így az utolsó akadály is elhárult a Zrt. megmentésére létrehozott konzorcium mûködésének megkezdése elõl.
- 100%Fradi -

A sajnálatos ellentéteket félretéve, Dámosy Zsolt, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, illetve az õt a megbeszéléseken képviselõk, valamint Hrutka János, a Sportmarketing Kft. képviselõje is a klub érdekeit helyezte elõtérbe, így jöhetett létre a megállapodás.

Az egyezség értelmében a Sportmarketing Kft. vállalja, hogy legalább két hónapig nem kezdeményezi a felszámolási eljárás folytatását, és ezzel lehetõséget teremt a Zrt. vezérkarának arra, hogy a 120 millió forintos alaptõkéjû konzorcium segítségével megkezdje tartozásai törlesztését.

Dámosy Zsolt klubelnök elmondása szerint a tárgyalások és kifizetések 2007 elsõ napjaiban megkezdõdnek, illetve lezárulnak. Mindkét fél egyetértett abban, hogy a megállapodásnak köszönhetõen megmenekülhet a ferencvárosi labdarúgás, ami nem csupán az FTC, de az egyetemes magyar sport érdeke is.

<#eljen> <#taps> HAJRÁ FRADI!

<#eljen> Szerintem érdemes elolvasni Elnök Úr beszámolóját. Fõleg azoknak akik nem nap mint nap követték nyomon szeretett Klubunk történéseit. Hajrá, Fradi!

Dámosy Zsolt beszámolója

Kedves jelenlegi és leendõ Tagjaink!

Ígéretemnek megfelelõen igen részletesen számolok be Nektek az Egyesületünket érintõ összes fontos kérdésrõl, problémáról, gondolatról.

Sajnos óhatatlan, hogy ezzel a beszámolóval néhányan támadva érzik magukat. Ezektõl az emberektõl õszinte elnézést kérek, nem áll módomban senkit személyesen megbántani, sértegetni. Amit leírtam, azt kizárólag Egyesületem védelmében írtam le, sõt úgy gondolom, voltam KÖTELES leírni.

Elfogadom azt is, ha innentõl fogva bárki személyes ellenségként gyûlöl engem, bár lelkem mélyén (talán a karácsony hangulata teszi ezt velem) remélem, hogy a beszámoló elolvasása után talán még ellenfeleimet is meg tudom gyõzni arról, hogy nem ellenük, hanem az FTC-ért teszem, amit teszek, és leszünk annyira intelligensek, hogy akár súlyos véleménykülönbségek sem vezetnek emberi gyûlöletekhez.

Sajnos a mai vezetés eltávolítására indított nyílt támadás célzottjaként nem tehetek másként, mint hogy felvegyem a kesztyût és megvívjam a harcot.

Kihasználtam a Karácsony adta nyugalmat arra, hogy igen részletesen tájékoztassalak Benneteket ez elmúlt három hónapban végzett munkámról.

Ezúton köszönöm azt a számtalan sms-, illetve email-jókívánságot, amit kaptam tõletek. Sajnos sansztalan vagyok ezekre egyenként válaszolni, így ezt a lehetõséget ragadom meg, és További nagyon kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek

Dámosy Zsolt

Tovább >>

<#eljen> <#wink>
Azt hiszem követendõ példát állítottál, és igen, lehetõségeink szerint követni kell!
Nagyon boldog Karácsonyt, Zöld-fehér sikerekben (is), egészségben gazdag Új évet neked is és családodnak!

Hajrá FRADI!

tormy
Kellemes Unnepeket mindenkinek!

A legjobbak!

A Fradinak mint egyesületnek pedig mit is kívánhatnék....csakis a legjobbakat. Jó anyagi helyzetet, bajnoki címet jövöre, megtisztulást az MLSZ-ben, és ha a sors úgy hozza, BL csoportkört hamarosan!
Azt hiszem én már kivettem a részem alaposan abból hogy tegyek valamit a Fradiért, 3 tagságit is vettem, és a múlt héten még kettöt! Lehetöségeitek szerint tegyétek ti is ezt!

Tormy.

Kaplan
Boldog zöld-fehér karácsonyt kívánok minden egyes Fradista magyarnak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
viszont

bmffm856
Boldog Karácsonyt minden Fradista testvérnek! És ne feledjétek: voltunk, vagyunk, leszünk!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Boldog ZÖLD-FEHÉR Karácsonyt mindenkinek!!!

gabber_saviola
Boldog Karácsonyt Fradisták!

Oncsi
Boldog Karácsonyt FRADISTA Barátaim !!!
Minden Fradi szeretõnek Boldog Karácsonyt !!!
Egy befektetõt kérek Karácsonyra,akinek sok pénze van !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Áldott békés Karácsonyi ünnepeket Fradista testvéreim!

Hajrá Fradi!

Boldog Karácsonyt Fradisták!

Mindörökké Ferencváros!

...egyszer én is rohangáltam Fehérváron Fradi sálban.......... 😄

Brankley
MIndnekinek Békés, Áldott Karácsonyi Ünnepeket!
FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!!

Légy jó, légy hű Magyar!