Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

turpert
szerintem is 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Fõleg lányok😛

Még a télen elugrunk Fehérvárra :ASDasdasdasd

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Oncsi
Fehérváron szintén rohangálnak😊
Fõleg lányok😛 magam sem értem 😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

...jha én meg nem is fogom fázni soha, de sál az kell 😄

...látom a szemükön, hogy nem csak a hidegrõl szól 😛

Zizou5
nekem még pont maradt 1. azt kaptam vkitõl karácsonyra! 😊

Brankley
Persze, mert jönnek a hidegek! 😊 Tavaly is ez volt télen... 😛 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Ha az orosz csávo bejönne szerintem csak pénzelné a fradit ahogy írva volt lentebb MÄTTHEUS-t hozná edzõnek gondolom Dámosy-t is megtartaná,ezenkívül Mättheus még mindig sgíti a magyar focit pl: Paranese-ben/abba a brzil csapatba ahova elment a magyar válogatott után oda is igazolt magyar fiíukat összesen 3-ról van tudomásom ezekbéol kettõt a fradi utánpótlásából most Salzburba elhozta Bodnárt de már nincs olyan ereje mert ott csak edzõ mert trapattoni a menedszer
Ezt csak megerõsíteni tudom 😊
Ugyanis Kaposváron is hasonló a helyzet 😛

..megjegyzem egyre több ember rohangál csakúgy szimplán Fradi sálban Pesten (...na jó ruha is van rajtuk<#idiota>) ...csatlakozom is

mert MI MINDENHOL OTT VAGYUNK !!!

<#eljen> Hajrá, Zsolt! Hajrá, Fradi!
A nehéz helyzet ellenére tehát arra kérek mindenkit, hogy az ünnepek alatt az FTC szebb jövõjére gondolva boldog perceket szerezzen magának, mintsem a gondok miatt õrlõdjön. Ennek szellemében kívánok mindenkinek nagyon békés, meghitt Karácsonyt. Isten áldjon Benneteket, Szeretteiteket és kiváltképpen szeretett Egyesületünket.
<#worship>

tormy
Dámosy levele az FTC tagjaihoz és szurkolóihoz

Kedves Ferencvárosi Torna Club Tagok,
Az utóbbi napok történései után kötelességemnek érzem a karácsonyi pihenõmbõl hosszabb idõt arra szentelni, hogy részletesen tájékoztassalak Benneteket az FTC és különösen annak labdarúgása körül kialakult helyzetrõl. Igyekszem, az összes elhangzott vádra, kérdésre és ötletre reagálni. Bizonyosan „olvashatatlanul hosszúra” fog sikerülni az a dolgozat, így megpróbálom majd úgy strukturálni, hogy címszavak segítségével mindenki megtalálja az õt leginkább érdeklõ témaköröket.

Eljutottam odáig, hogy nem vagyok hajlandó tovább tûrni a személyemen keresztül igazából az FTC ellen irányuló támadásokat. Tiszta vizet szeretnék önteni a pohárba a múltat illetõen, és MEG FOGOM VÉDENI AZ FTC-t olyan ügyeskedõktõl, akik aljas módszerekkel próbálják megszerezni maguknak a hatalmat az FTC-n belül. És teszik mindezt azért, hogy folytatódhasson az a rendszer, hogy a Fradiból tíz, illetve Hrutka János esetében százmillió!!! Ft fölött viszünk el pénzeket. Eddig, és nem tovább voltam hajlandó kompromisszumokat keresni. Innentõl fogva legyen nyílt sisakos a harc. Ha valaki ki meri jelenteni, hogy (még ha õ úgy is érzi, hogy jogos) személyes sérelmei miatt õ képes lenne elõidézni a több mint 100 éves FTC-labdarúgás felszámolását, az számoljon azzal, hogy ELLENSÉGE az FTC-nek, és ennek megfelelõen fogom õt kezelni a jövõben, fogok harcolni ellene.

Nyugodjatok meg Tag-társaim, ez a harc messze nem elveszett az FTC számára. Ellenkezõleg, amint sikerült végre a múlt SARAITÓL megszabadítani egyesületünket, akkor kezdõdik végre az új idõszámítás. Kérlek Benneteket, ne temessük idõ elõtt se a Labdarúgást és végképp ne az Egyesületet. Nem vitás, hogy nagyon kritikus idõket élünk, nagyon oda kell figyelnünk támadóink minden ütésére, de a csatát nem nyerheti más, mint az FTC. Nekem nincs más feladatom, mint meggyõzzelek Benneteket, kedves Tagjaink, arról a tényrõl, ami nekem ezekben a kegyetlenül nehéz hetekben az igazi lelki erõt adja, mégpedig hogy MINDEN LÉPÉSEM, MINDEN MÁSODPERCEM arról szólt és szól, hogy az FTC érdekeit védjem. Hogy ezzel rengeteg kritikust, ellenséget, sõt gyûlölködõt szerzek, szereztem, az számomra nem meglepetés, hanem kifejezetten dicsõség. Én egyetlen forintot nem vittem el és nem is fogok elvinni, olyat meg kiváltképpen nem, amire fogalma sincs az egyesületnek, hogy hogyan teremti elõ. Akik most követelnek, azok ezt tették. Számolatlanul! Rám például, azért orrolnak meg emberek, mert amíg én vagyok az elnök, addig kizárólag olyan ingatlantender bonyolítható le az Üllõi úton, ami az FTC érdekeit képviseli és nem privátemberek meggazdagodásához vezet. Itt és most is felajánlom, hogy ha bárki, bármikor, bármire az ellenkezõjét bizonyítaná rám, akkor azonnal veszem a kalapomat és bebizonyítom, hogy „nem ragadok a trónhoz”. Ellenkezõ esetben viszont joggal kérhetem majd 2.000 tagunkat és több százezer szimpatizánsunkat, hogy ne üljünk fel aljas támadásoknak, leplezzük le mások önös érdekeit, és közösen védjük meg a Ferencvárosi Torna Clubot. Mi együtt JÓVAL erõsebbek vagyunk támadóinknál. Az FTC-n belül sajnos MINDENT újra kell kezdeni, mindent rendbe kell tenni. Kezdjük el az elsõvel, állítsuk helyre az EGYETÉRTÉST. Ehhez kérem bizalmatokat. És teszem ezt nem üres frázisok harsogásával, hanem azzal, hogy a lehetõ legrészletesebben összefoglalom nektek elsõ három hónapos tapasztalataimat.

A nehéz helyzet ellenére tehát arra kérek mindenkit, hogy az ünnepek alatt az FTC szebb jövõjére gondolva boldog perceket szerezzen magának, mintsem a gondok miatt õrlõdjön. Ennek szellemében kívánok mindenkinek nagyon békés, meghitt Karácsonyt. Isten áldjon Benneteket, Szeretteiteket és kiváltképpen szeretett Egyesületünket.

Dámosy Zsolt

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

a felsõ sort idéztem...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tormy
na azért ez vicces. Szerintem semmit nem veszítene a szellemiségéböl a klub ha külf manager ill. játékosok jönnének a csapathoz. Ennyit megérne a BL csoportkör.
Arról nem is beszélve, hogy magyar játékost hol találsz ki jobb csapatba lenne való?

tormy
Szerintem senki nem magyar edzöre/managerre gondolt. <#idiota>

na meg is nézem majd, köszi

(közben láttam h a Lion's sport-nál is van, de az nem nagyon tetszik....)

hunbasser
nem muszály magyar embert hozni managernek,jó egy külföldi is,csak az a lényeg,h magyarokat játszasson

ReaL MaDRid x siempre

és oda jutnánk, hogy a nagy felemelkedés és esetleges BL sikerek közepette éppen csak a szellemiségét veszítené el a klub...

Huhhh 😊), asszem rohadtul nem érdekelne, ha ez megvalósulna 😄D, majd álmodban 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

olyat itt nem találsz 😄D

bmffm856
ezzel meg is válaszoltad a saját magad által feltett kérdést 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

hunbasser
miért nem?egy nagyon jó edzõ kell csak,akiben meg lehet bízni,és rendkívül inteligens.

ReaL MaDRid x siempre

bmffm856
csak ez szerintem kis hazánkban nem mûködne... 😮

hunbasser
az orosz milliárdos keze alá egy manager kellene-mint angliában.
és akkor az orosz csak a lovettát adná meg a papírokat írná alá,a manager meg döntene

ReaL MaDRid x siempre

bmffm856
a Kálvinon lehet kapni ott van egy sportbolt csak nem tudom nyitva van-e... de 2500 forintért mérik, és nekem is tervbe van véve hogy ellátogatok hozzájuk 😄

Na Fradishop kifosztva, uncsitesómnak akartam venni sálat, és nincs egy szem sem (ez amúgy jó hír, csak per pillanat pont most nekem nem, 1 db az kéne...)

hol lehet még kapni Trutyipesten?? köcce

bmffm856
én az orosz milliárdost kicsit máshogy kezelem... egy az hogy sem szlovákot sem ruszkit nem látnék szívesen tulajként, mert ahogy Grenzjäger is írta kimentek fegyverrel, visszanjönnek pénzzel és kereszttel... nekem ez nem biztos hogy tetszene, de ha ezen múlik a klub jövõje akkor legyen... viszont itt rögtön belefutunk a másik gondomba, hogy kurvára nem szeretném ha minicsleszkijként mûködne a klub, eltûnnének a magyar játékosok, stbstb... és oda jutnánk, hogy a nagy felemelkedés és esetleges BL sikerek közepette éppen csak a szellemiségét veszítené el a klub... ennél a dicstelen jövõképnél pedig szerintem még a dicsõséges vég is jobb... de ez egy szubjektív vélemény...

tormy
Tudod ki volt itt az utolsó focista aki ért valamit, hajtott amikor csak lehetett? Asszem te is tudod kire gondolok: Simon Tibi. Na olyan mentalitásra lenne szükség hogy fejlödjön a magyar foci.

Mellesleg rudi egy nagy szardarab. Hülyére kereste magát, tele van zsetonnal, de azért csak nem bír magával. Azért úgy látszik beszart hogy a népharag elsöpri, mert ugye visszavonták a felszámolási kérelmet. Remélem most lesz idö rá hogy rendbejöjjenek a dolgok, ha ez az orosz dolog bejönne....asszem Fradi szárnyalna pár éven belül, az ilyenek ugyanis nem sajnálják a pénzt a csapatokra mint ez a milliárdos. Nekik többet megér ha mondjuk BL csoportkörben ott ülhetnek a páholyban a másik csapat tulaja ill. elnöke mellett. Bizonyos szint után a pénz már másodlagos kérdés.

bmffm856
ezt maximálisan adom. én is ezt mondom... teljesítmény egy nagy 0. vagy dolgozzanak meg azért a pénzért -akár két vagy többfrontos harcban is-, vagy kapjanak kevesebbet, mert ez így kurvakönnyû, hogy meresztik a seggüket egész évben, egész pályafutás alatt, a 0-ra kapnak egy valag pénzt, és így hálálják meg mintahogy a túrórudi csinálja... eric cartmant idézve: egy nagy lófaszt!
itt tenném hozzá gyorsan hogy ez nem mindenkire vonatkozik, nálunk meg különösen nem, mert azért a mostani csapatunk ilyen szempontból (is) tiszteletre méltó amit csinál, már rég elmehettek volna, de a Fradi szív miatt maradnak. szóval õket most ezalól felmentem. de az nb1 szinte teljes mezõnyére viszont igaz...

tormy
Miért kapnak annyi zsetont? Na erre válaszolj. Teljesítményük alapján minimálbért adnék szinte az összes magyar focistának. Arra meg várhatsz hogy ezek elkezdjenek rendesen dolgozni. Az csak akkor lenne lehetséges ha teljesítmény alapján lenne a bérezés, de az meg az életben nem lesz ilyen Kisteleki - Mészöly stb. félékkel.

bmffm856
lehet hogy nem lenne nekik rossz... talán szoknák kicsit és javulna a kondijuk... ez a ne csináljuk mert nem bírnák dolog ez olyan minthogy dugjuk a fejünket a homokba... elõre meghátrálunk akkor semmi nem lesz itt... illetve pontosan az lesz. semmi.... többet keresnek egy hónapban mint anyám egy év alatt, pedig õ napi 7-8 órában teszi ezt, és akkor még sajnáljuk õket, hogy jajj szegények nem bírnák... ugyanmár... dolgozzák ki a belüket hamár zsíros fizetést kapnak...

tormy
Hm....kíváncsi lennék hogy bírnák a tempot a magyar focisták 2 "bajnokságban", amikor most 1-ben nem tudnak 90 percet végigfocizni, maximum csak ha kocognak egész meccs alatt, mint ahogyan azt teszik is.

bmffm856
a skandinávoknál is van Royal League, pedig azért valljuk be olyan sokkal annak a színvonala sem lenne egy ilyen közép európai ligánál... azt mégis hagyja az UEFA, igaz van mellette mindegyiknek nemzeti bajnoksága is...

thx all 😛

tormy
Nem igazán értem mi az isten van most. Nincs konzorcium vagy van? Mi van ezzel a milliárdos orosszal? Játékosok még mindig nem kaptak pénzt csak 150 ezret fejenként ha jól tudom. (Az más kérdés hogy amilyen szinten vannak, többet nem is adnék nekik. <#idiota> - de ez igaz az összes magyar játékosra tisztelet az egy kézen megszámolható kivételnek.)

Közép Európai "bajokság" pedig az életben nem lesz, az UEFA-nak nem tetszene. Inkább a bajonkságot kellene építgetni, már ha lenne egy hozzáértö ember aki bevállalná, de olyan meg nincs...

bmffm856
szerintem ezt beszéljétek meg egy langyos tea mellett 😄SADSADASDASDASDAS:_DAS😄AS

gabber_saviola
fu, meleg a hangulat :ASDsdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tudjuk, de téged így "szeretünk" :ASDasdasd
Viccet félretéve, nincs azzal gond, ha nem egész nap ezen rágódsz... Arra ott vagyunk mi 😊)

gabber_saviola
nem kell f0sni, itt vagyok 😊
már mondtam, hogy Én nem vagyok akkora Fradista, hogy egész nap azon kattogjon az agyam, meccsre eljárok (persze ha Lámasrác ráér -.-) és naponta benézek ide és csak akkor írok ide, ha van mit írnom 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
mondjuk egy ilyen mezõny...

Magyarország: Ferencváros, Zalaegerszeg, MTK*, Fehérvár
Ausztria: Rapid Wien, Austria Wien, Sturm Graz, RB Salzburg
Horvátország: Dinamo Zagreb, Hajduk Split, NK Zagreb
Szlovénia: Dom¾ale, Maribor, Primorje
Szlovákia: Artmedia**, Slovan**

*MTK: a fiataloknak szerintem kifejezetten jót tenne ha egy a magyar emzõnynél erõsebb közegben játszhatnának folyamatosan, és azért abovo a magyar futball érdekeit is nézem
**Artmedia, Slovan: csak azért mert valószínûleg teltházas meccsek lennének...

bmffm856
"..és nem elhanyagolható, hogy a Athletic-ben csak baszkok játszhatnak..."
nekem mondod? 😄

"(apró kérdés, mikor kaptad a büntit ?)"
volt egy kis nézeteltérésem pár interes kollégával, de nem tagadom megérdemeltem 😛

ezek is jó dolgok amiket mondasz, az mlsz feldughatja magának a 260-300 nézõt meccsenként Fradi nélkül az biztos...
de egy ilyen közép-európai bajnokság sem lenne rossz ötlet... 16 csapattal... osztrákok, horvátok, Fradi meg még aki akar Magyarországról, és szlovénok... a románokhoz, szerbekhez és szlovákokhoz valahogy nem füllene a fogam... bár egy Fradi - Slovan szerintem teltházas meccs lenne...

..és nem elhanyagolható, hogy a Athletic-ben csak baszkok játszhatnak...
(apró kérdés, mikor kaptad a büntit ?)

félõ, hogy itt többrõl is szó lehet.

szerintem meg újjáalakulás esetén már most komolyan kéne filózni azon, hogy inkább vmi külföldi bajnokságba kéne benevezni, addig amíg az MLSZ vissza nem hívja a csapatot az NBI-be, szervezze úgy a bajnokságot, oldja meg, addig meg 1-2 osztrák vagy horvát, persze ez esetben is elengedhetetlen egy "Ferencváros 1899". A dicsõségtábla pedig változatlan... deinkább kászlódjon ide Joe bácsi texasból az adományával... 😄

bmffm856
nézd egy alapvetõ erõ van a kezünkben... az hogy a Fradizmus már rég túlnõtt a Fradin mint szervezeten. maga az érzés, az összekötõ kapocs -eszmének talán túlzás lenne nevezni, bár a fene tudja- ha megszûnne a Fradi akkor is fentmaradna... és ez nagyon fontos fegyvertény... legjobb példa erre Baszkföld... soha nem volt önálló államuk pedig már több mint 3000 éve Európában vannak, mégis él és virágzik a baszk nyelv és kultúra, mert tudják hogy összetartoznak, és marha nagy az egység közöttük... hasonló ez is... mellesleg szerintem ha meg is szûnne a Fradi -Isten adja hogy ne következzen be- akkor is újjáalakulna, és egy kis névváltoztatással (mint a Fiorentina: 1926: AC Fiorentina, 2002: ACF Fiorentina) nem kéne jogutódnak lenni, amivel az összes adósság tárgytalanná válna. a hitelezõk -köztük hrutkapirospöcsösrudi is- baszhatnák a pénzüket... aztán meg kell venni egy nb2-es jogot, és onnét ahonnét most vagyunk, onnét lehetne folytatni -adósságok nélkül... de ez már egy elég szélsõséges eset, ami sajnos ténylegesen közeli, és folyamatosan közeledik...
VOLTUNK! VAGYUNK! LESZÜNK!

Amúgy adom... A jövõ hét is elég zûrös lesz. :S
De bízunk, remélünk, hiszünk!
Kitartás!

,,Hiszem hogy van feltámadás...!"

bmffm856
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
tudomén 😊 csak zrikáltam 😛
amúgy remélem igazad lesz, arra vonatkozóan hogy eljutunk oda... de mondom nekem még az NB2 16. fordulója is messzinek tûnik... nem kicsit...

Majd meglásd, mikor a Magyar Kupa döntõre megyünk 😊

bmffm856
persze most fut a Palermo szekere (4-0-ra nyertek) mostmár a Fradi háttérben van 😄SDASD:ASDA:SD:SAD:AS😄:ASD:

😊
Maradjunk annyiban bízunk Gabber barátunkban ^^
Õ is rég fordult már meg erre felé...

bmffm856
ez így van, ezt maximálisan osztom is... csak az "elfogadják" részében nem vagyok biztos... 😊

A Fradi az az Egyesület (a mögötte álló tömegek beállítottáságának is köszönhetõen) amely sokaknak szemet szúr (fõleg politikai erõk), épp ezért nem lehet róla e nélkül beszélni. Ezt a fórum moderátorai is érzik, elfogadják. (bizonyos szintig!)

bmffm856
szerintem is marhaság, de én már semmit nem merek itt 100%-ban kijelenteni... mintahogy azt sem hogy BLSZ 4-ben kezdünk jövõre... ezt csak 90%-kal merem... mert sajnos én már nem látok kiutat..............
a Nemzet felébresztésével meg maximálisan egyértek, de ez már politika, ami nem biztos hogy kell ide, noha ezt viszont -talán az egyetlen ilyen dolog- 100%-ban ki merem jelenteni -és ifj. Albert Flórián is megtette az NS-ben-, hogy komoly politikai erõk sorakoznak fel a Ferencváros ellen és követnek el mindent annak megalázása és módszeres kivégzése érdekében...