Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a télen elugrunk Fehérvárra :ASDasdasdasd
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Ugyanis Kaposváron is hasonló a helyzet 😛
mert MI MINDENHOL OTT VAGYUNK !!!
A nehéz helyzet ellenére tehát arra kérek mindenkit, hogy az ünnepek alatt az FTC szebb jövõjére gondolva boldog perceket szerezzen magának, mintsem a gondok miatt õrlõdjön. Ennek szellemében kívánok mindenkinek nagyon békés, meghitt Karácsonyt. Isten áldjon Benneteket, Szeretteiteket és kiváltképpen szeretett Egyesületünket.
<#worship>#worship>
Kedves Ferencvárosi Torna Club Tagok,
Az utóbbi napok történései után kötelességemnek érzem a karácsonyi pihenõmbõl hosszabb idõt arra szentelni, hogy részletesen tájékoztassalak Benneteket az FTC és különösen annak labdarúgása körül kialakult helyzetrõl. Igyekszem, az összes elhangzott vádra, kérdésre és ötletre reagálni. Bizonyosan „olvashatatlanul hosszúra” fog sikerülni az a dolgozat, így megpróbálom majd úgy strukturálni, hogy címszavak segítségével mindenki megtalálja az õt leginkább érdeklõ témaköröket.
Eljutottam odáig, hogy nem vagyok hajlandó tovább tûrni a személyemen keresztül igazából az FTC ellen irányuló támadásokat. Tiszta vizet szeretnék önteni a pohárba a múltat illetõen, és MEG FOGOM VÉDENI AZ FTC-t olyan ügyeskedõktõl, akik aljas módszerekkel próbálják megszerezni maguknak a hatalmat az FTC-n belül. És teszik mindezt azért, hogy folytatódhasson az a rendszer, hogy a Fradiból tíz, illetve Hrutka János esetében százmillió!!! Ft fölött viszünk el pénzeket. Eddig, és nem tovább voltam hajlandó kompromisszumokat keresni. Innentõl fogva legyen nyílt sisakos a harc. Ha valaki ki meri jelenteni, hogy (még ha õ úgy is érzi, hogy jogos) személyes sérelmei miatt õ képes lenne elõidézni a több mint 100 éves FTC-labdarúgás felszámolását, az számoljon azzal, hogy ELLENSÉGE az FTC-nek, és ennek megfelelõen fogom õt kezelni a jövõben, fogok harcolni ellene.
Nyugodjatok meg Tag-társaim, ez a harc messze nem elveszett az FTC számára. Ellenkezõleg, amint sikerült végre a múlt SARAITÓL megszabadítani egyesületünket, akkor kezdõdik végre az új idõszámítás. Kérlek Benneteket, ne temessük idõ elõtt se a Labdarúgást és végképp ne az Egyesületet. Nem vitás, hogy nagyon kritikus idõket élünk, nagyon oda kell figyelnünk támadóink minden ütésére, de a csatát nem nyerheti más, mint az FTC. Nekem nincs más feladatom, mint meggyõzzelek Benneteket, kedves Tagjaink, arról a tényrõl, ami nekem ezekben a kegyetlenül nehéz hetekben az igazi lelki erõt adja, mégpedig hogy MINDEN LÉPÉSEM, MINDEN MÁSODPERCEM arról szólt és szól, hogy az FTC érdekeit védjem. Hogy ezzel rengeteg kritikust, ellenséget, sõt gyûlölködõt szerzek, szereztem, az számomra nem meglepetés, hanem kifejezetten dicsõség. Én egyetlen forintot nem vittem el és nem is fogok elvinni, olyat meg kiváltképpen nem, amire fogalma sincs az egyesületnek, hogy hogyan teremti elõ. Akik most követelnek, azok ezt tették. Számolatlanul! Rám például, azért orrolnak meg emberek, mert amíg én vagyok az elnök, addig kizárólag olyan ingatlantender bonyolítható le az Üllõi úton, ami az FTC érdekeit képviseli és nem privátemberek meggazdagodásához vezet. Itt és most is felajánlom, hogy ha bárki, bármikor, bármire az ellenkezõjét bizonyítaná rám, akkor azonnal veszem a kalapomat és bebizonyítom, hogy „nem ragadok a trónhoz”. Ellenkezõ esetben viszont joggal kérhetem majd 2.000 tagunkat és több százezer szimpatizánsunkat, hogy ne üljünk fel aljas támadásoknak, leplezzük le mások önös érdekeit, és közösen védjük meg a Ferencvárosi Torna Clubot. Mi együtt JÓVAL erõsebbek vagyunk támadóinknál. Az FTC-n belül sajnos MINDENT újra kell kezdeni, mindent rendbe kell tenni. Kezdjük el az elsõvel, állítsuk helyre az EGYETÉRTÉST. Ehhez kérem bizalmatokat. És teszem ezt nem üres frázisok harsogásával, hanem azzal, hogy a lehetõ legrészletesebben összefoglalom nektek elsõ három hónapos tapasztalataimat.
A nehéz helyzet ellenére tehát arra kérek mindenkit, hogy az ünnepek alatt az FTC szebb jövõjére gondolva boldog perceket szerezzen magának, mintsem a gondok miatt õrlõdjön. Ennek szellemében kívánok mindenkinek nagyon békés, meghitt Karácsonyt. Isten áldjon Benneteket, Szeretteiteket és kiváltképpen szeretett Egyesületünket.
Dámosy Zsolt
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Arról nem is beszélve, hogy magyar játékost hol találsz ki jobb csapatba lenne való?
(közben láttam h a Lion's sport-nál is van, de az nem nagyon tetszik....)
ReaL MaDRid x siempre
Huhhh 😊), asszem rohadtul nem érdekelne, ha ez megvalósulna 😄D, majd álmodban 😊)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ReaL MaDRid x siempre
és akkor az orosz csak a lovettát adná meg a papírokat írná alá,a manager meg döntene
ReaL MaDRid x siempre
hol lehet még kapni Trutyipesten?? köcce
Mellesleg rudi egy nagy szardarab. Hülyére kereste magát, tele van zsetonnal, de azért csak nem bír magával. Azért úgy látszik beszart hogy a népharag elsöpri, mert ugye visszavonták a felszámolási kérelmet. Remélem most lesz idö rá hogy rendbejöjjenek a dolgok, ha ez az orosz dolog bejönne....asszem Fradi szárnyalna pár éven belül, az ilyenek ugyanis nem sajnálják a pénzt a csapatokra mint ez a milliárdos. Nekik többet megér ha mondjuk BL csoportkörben ott ülhetnek a páholyban a másik csapat tulaja ill. elnöke mellett. Bizonyos szint után a pénz már másodlagos kérdés.
itt tenném hozzá gyorsan hogy ez nem mindenkire vonatkozik, nálunk meg különösen nem, mert azért a mostani csapatunk ilyen szempontból (is) tiszteletre méltó amit csinál, már rég elmehettek volna, de a Fradi szív miatt maradnak. szóval õket most ezalól felmentem. de az nb1 szinte teljes mezõnyére viszont igaz...
Közép Európai "bajokság" pedig az életben nem lesz, az UEFA-nak nem tetszene. Inkább a bajonkságot kellene építgetni, már ha lenne egy hozzáértö ember aki bevállalná, de olyan meg nincs...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Viccet félretéve, nincs azzal gond, ha nem egész nap ezen rágódsz... Arra ott vagyunk mi 😊)
már mondtam, hogy Én nem vagyok akkora Fradista, hogy egész nap azon kattogjon az agyam, meccsre eljárok (persze ha Lámasrác ráér -.-) és naponta benézek ide és csak akkor írok ide, ha van mit írnom 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Magyarország: Ferencváros, Zalaegerszeg, MTK*, Fehérvár
Ausztria: Rapid Wien, Austria Wien, Sturm Graz, RB Salzburg
Horvátország: Dinamo Zagreb, Hajduk Split, NK Zagreb
Szlovénia: Dom¾ale, Maribor, Primorje
Szlovákia: Artmedia**, Slovan**
*MTK: a fiataloknak szerintem kifejezetten jót tenne ha egy a magyar emzõnynél erõsebb közegben játszhatnának folyamatosan, és azért abovo a magyar futball érdekeit is nézem
**Artmedia, Slovan: csak azért mert valószínûleg teltházas meccsek lennének...
nekem mondod? 😄
"(apró kérdés, mikor kaptad a büntit ?)"
volt egy kis nézeteltérésem pár interes kollégával, de nem tagadom megérdemeltem 😛
ezek is jó dolgok amiket mondasz, az mlsz feldughatja magának a 260-300 nézõt meccsenként Fradi nélkül az biztos...
de egy ilyen közép-európai bajnokság sem lenne rossz ötlet... 16 csapattal... osztrákok, horvátok, Fradi meg még aki akar Magyarországról, és szlovénok... a románokhoz, szerbekhez és szlovákokhoz valahogy nem füllene a fogam... bár egy Fradi - Slovan szerintem teltházas meccs lenne...
(apró kérdés, mikor kaptad a büntit ?)
félõ, hogy itt többrõl is szó lehet.
szerintem meg újjáalakulás esetén már most komolyan kéne filózni azon, hogy inkább vmi külföldi bajnokságba kéne benevezni, addig amíg az MLSZ vissza nem hívja a csapatot az NBI-be, szervezze úgy a bajnokságot, oldja meg, addig meg 1-2 osztrák vagy horvát, persze ez esetben is elengedhetetlen egy "Ferencváros 1899". A dicsõségtábla pedig változatlan... deinkább kászlódjon ide Joe bácsi texasból az adományával... 😄
VOLTUNK! VAGYUNK! LESZÜNK!
De bízunk, remélünk, hiszünk!
Kitartás!
,,Hiszem hogy van feltámadás...!"
tudomén 😊 csak zrikáltam 😛
amúgy remélem igazad lesz, arra vonatkozóan hogy eljutunk oda... de mondom nekem még az NB2 16. fordulója is messzinek tûnik... nem kicsit...
Maradjunk annyiban bízunk Gabber barátunkban ^^
Õ is rég fordult már meg erre felé...
a Nemzet felébresztésével meg maximálisan egyértek, de ez már politika, ami nem biztos hogy kell ide, noha ezt viszont -talán az egyetlen ilyen dolog- 100%-ban ki merem jelenteni -és ifj. Albert Flórián is megtette az NS-ben-, hogy komoly politikai erõk sorakoznak fel a Ferencváros ellen és követnek el mindent annak megalázása és módszeres kivégzése érdekében...