Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
fölötte kettõvel barna pulóveren Fradi mezben, sállal és széttárt karral meg én vagyok 😄
Jó volt a szurkolás is. 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
football without ultras is nothing
Üllõi út, 500 nézõ. V: Farkas T.
Ferencváros: Kemenes (Szabó K.) – Fitos (Medgyesi), Lipcsei (Nagy S.), Ferencz, Balog Z. – Bartha, Lazics (Nagy J.), Deme, Csepregi (Buz) – Tököli (Zsivoczky), Horváth D.
MTE: Kovács I. (Cséfalvay) – Csintalan, Kovács Sz., Koczka, Pálla (Facucho) – Gál, Szabó L., Horváth A., Laki – Kertész, Mörtel (Burkus)
G: Tököli (4), Horváth D., Bartha, Balog Z. (11-esbõl), ill. Laki (2), Gál, Kertész
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
2. Ferencváros - Kaposvár 1 : 1 (G.: Deme)
3. Ferencváros - Vác 0 : 2
4. Besztercebánya - Ferencváros 1 : 0
5. Ferencváros - Dunaújváros 2 : 2 (G.: Dragóner, Jovánczai)
6. Tatabánya - Ferencváros 2 : 2 (G.: Laczkó, a másik öngól volt)
7. Paks - Ferencváros 1 : 0
8. ZTE - Ferencváros 2:1 (G.: Tököli)
9. Veszprém - Ferencváros 0 : 6
10. Ferencváros - REAC 0 : 1
Olvastad, hogy megyünk Bécsbe jövõ szerdán? Jó buli lesz... a rapidosok már várnak minket egy jelentõs italozásra! 😊
Messina, február 13., 11.15 Elhalasztotta a döntést a szicíliai csapat vezetése.
Már egy hete a Seria A osztályban szereplõ csapatnál tartózkodik a Ferencváros lejárt szerzõdésû labdarúgója, Bognár Zsolt. Korábbi értesüléseink szerint hétfõn döntöttek volna arról, hogy szerzõdtetik-e a jobbhátvédet.
- Az elnök szerdára halasztotta a döntést - mondta honlapunknak Bognár Zsolt -, addig még egy edzésen és egy edzõmeccsen bizonyíthatok. Amennyiben nem kerül sor megállapodásra, akkor csütörtökön visszatérek Magyarországra, és játékra jelentkezem a Ferencvárosnál, ahol a szezon végéig biztosan maradok. Korában is kijelentettem már, hogy amennyiben nem jön létre a külföldi szerzõdésem, úgy csak az Üllõi út jöhet számításba.
(nb1.hu)
kevertem a baloghgal keresztnevet 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Végre a Csapat tehetségéhez mérten játszott.
Külön gratula Csepreginek & remélem a bajnokságban, kupában is hasonló eredményesek lesznek támadóink 😊
Hajrá, FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A meccs gólja viszont Csepregi nevéhez fûzõdik, aki a 77. percben ollózó mozdulattal talált a kapuba.
Ez igen, gratula!
BUDA > miskolc.
8. ZTE - Ferencváros 2:1 (G.: Tököli)
9. Veszprém - Ferencváros 0 : 6
Március 10-én kezdõdik a bajnokság. de sírjunk elõre. Ez olyan magyar...
Újabb vereség...
Semmi pánik, ez is 1 edzõmérkõzés volt.
Lesz még 1 pár vereség, bocsánat edzõmérkõzés.
football without ultras is nothing
Edzõmeccseket elnézve marad NB2-ben! Sajnálom...
Lezárult a Simon-ügy; Simon Tibor, a volt ferencvárosi labdarúgó halálos bántalmazása miatt egyetlen vádlottnak kell börtönbe vonulnia a Fõvárosi Ítélõtábla csütörtökön kihirdetett jogerõs döntése nyomán. Az öt évvel ezelõtti eset miatt korábban már az elsõrendû vádlott 3 és fél évet, három társa pedig több mint egy évet töltött elõzetes letartóztatásban.
Az elsõ fokon eljáró Fõvárosi Bíróság elõször emberölés miatt 8 és 12 év közötti szabadságvesztéseket szabott ki, ám azt a döntést a tábla korábban megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte.
A megismételt eljárásban az elsõrendû bûnösségét már csupán halált okozó súlyos testi sértés, társaiét pedig garázdaság miatt mondta ki a Fõvárosi Bíróság, és éppen annyi szabadságvesztésre ítélte õket, amennyivel a korábban letöltött elõzetes letartóztatást beszámítva még nem kellett börtönbe vonulniuk.
Ezt a határozatot csütörtökön az ítélõtábla a másodrendû esetében úgy változtatta meg, hogy másfél éves szabadságvesztését két és fél évre súlyosította, így a lehetséges kedvezményeket is figyelembe véve legalább hét hónapra kell visszamennie a börtönbe. (index)