Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
kurva jó szurkolás volt 😄 és ment a "Játszik a FRADI! is, szóval minden adott volt 😄 😊 jók voltak a csajok. nem kicsit. nagyon. 😄:SD:AS😄A:S😄A

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
Peti ultra 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
jaja eléggé... 😄S😄A:S😄A:S😄
fölötte kettõvel barna pulóveren Fradi mezben, sállal és széttárt karral meg én vagyok 😄

Oncsi
Fehér atlétás durva<#buck>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

bmffm856
tegnapi Vasas-Fradi kézimeccsen voltunk kint csapattársakkal. Kurva nagy hangulat volt és jól játszottak a lányok is. 38-26-ra nyertünk, de sokkal több is lehetett volna közte.

Jó volt a szurkolás is. 😄

Oncsi
THX Rapid a 4 milláért meg mindenért !!!

banok
1-0 volt a félidõben aztán a Rapid a B-csapatával állt fel a 2. félidõre.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#wow2><#eljen>

dardevil
Rapid Wien - Ferencváros 1 : 2 (G.: Tököli, Laczkó)

gabber_saviola
fu annyira jófej srác skristof meg minden, meg Õ is hpb-zik ha nekem van, így hpb neki ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

köszi 😊

football without ultras is nothing

HBD skristof!

dardevil

Oncsi
Ferencváros - Mosonmagyaróvári TE 7–4 (4–1)
Üllõi út, 500 nézõ. V: Farkas T.
Ferencváros: Kemenes (Szabó K.) – Fitos (Medgyesi), Lipcsei (Nagy S.), Ferencz, Balog Z. – Bartha, Lazics (Nagy J.), Deme, Csepregi (Buz) – Tököli (Zsivoczky), Horváth D.
MTE: Kovács I. (Cséfalvay) – Csintalan, Kovács Sz., Koczka, Pálla (Facucho) – Gál, Szabó L., Horváth A., Laki – Kertész, Mörtel (Burkus)
G: Tököli (4), Horváth D., Bartha, Balog Z. (11-esbõl), ill. Laki (2), Gál, Kertész

dardevil
1. Ferencváros - ESMTK 6 : 0 (G.: Dragóner, Deme, Lipcsei, Horváth (2), Zsivóczky)
2. Ferencváros - Kaposvár 1 : 1 (G.: Deme)
3. Ferencváros - Vác 0 : 2
4. Besztercebánya - Ferencváros 1 : 0
5. Ferencváros - Dunaújváros 2 : 2 (G.: Dragóner, Jovánczai)
6. Tatabánya - Ferencváros 2 : 2 (G.: Laczkó, a másik öngól volt)
7. Paks - Ferencváros 1 : 0
8. ZTE - Ferencváros 2:1 (G.: Tököli)
9. Veszprém - Ferencváros 0 : 6

10. Ferencváros - REAC 0 : 1

rémlik valami... 😊))

Olvastad, hogy megyünk Bécsbe jövõ szerdán? Jó buli lesz... a rapidosok már várnak minket egy jelentõs italozásra! 😊
mukika
természetesen ismerõs, és rád gondoltam. látásból ismerjük is egymást. ha én rám nem is emlékszel, Madár cimborámra aki tarkopasz, 2 méter magas, 150 kiló, és egy keltakereszt van a nyakára tetoválva biztosan. baráti társaság vagyunk 10-15 fõvel akik jégkorong meccsen, foci meccsen, kézi meccsen(igaz ezen ritkábban) ott vagyunk otthon, idegenben, külföldön egyaránt ha tehetjük. Ági mamánál/zöld villámban szoktunk sörözni, de ha tehetjük akkor inkább kint a buszfordulóban.

mukika
frissítettem a bannert.

arra a meccsre vettük meg cimborámnak a kezdõrugást születésnapjára. 😊

A 2. fordulóban (h mikor? pásssz)

Bognár Zsolt még vár
Messina, február 13., 11.15 Elhalasztotta a döntést a szicíliai csapat vezetése.

Már egy hete a Seria A osztályban szereplõ csapatnál tartózkodik a Ferencváros lejárt szerzõdésû labdarúgója, Bognár Zsolt. Korábbi értesüléseink szerint hétfõn döntöttek volna arról, hogy szerzõdtetik-e a jobbhátvédet.
- Az elnök szerdára halasztotta a döntést - mondta honlapunknak Bognár Zsolt -, addig még egy edzésen és egy edzõmeccsen bizonyíthatok. Amennyiben nem kerül sor megállapodásra, akkor csütörtökön visszatérek Magyarországra, és játékra jelentkezem a Ferencvárosnál, ahol a szezon végéig biztosan maradok. Korában is kijelentettem már, hogy amennyiben nem jön létre a külföldi szerzõdésem, úgy csak az Üllõi út jöhet számításba.
(nb1.hu)

Oncsi
Szolnokkal mikor játszunk?

ha "jól tudom" lejárt a szerzõdése

😊

kevertem a baloghgal keresztnevet 😊

Oncsi
nem Bognár Zsolt?

Zizou5
de ingyen? :s

feyenord is hívja Bognárt
Aldo Dolcetti, a Messina pályaedzõjének közremûködésével, Bognár Zoltán az olasz klubnál van próbajátékon. A szerzõdése lejárt ha jól tudom, szóval õ ingyen menne, de ha nem jön össze a próbajáték akkor marad a Fradiban.

Mor3llo
kiütéééééééés 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szép volt Fiúk!
Végre a Csapat tehetségéhez mérten játszott.
Külön gratula Csepreginek & remélem a bajnokságban, kupában is hasonló eredményesek lesznek támadóink 😊

Hajrá, FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

dardevil

A meccs gólja viszont Csepregi nevéhez fûzõdik, aki a 77. percben ollózó mozdulattal talált a kapuba.

Ez igen, gratula!

banok
na végre valami siker.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

G.: Fitos 2, Csepregi, Jovánczai, Bartha, Horváth D.

BUDA > miskolc.

dardevil
1. Ferencváros - ESMTK 6 : 0 (G.: Dragóner, Deme, Lipcsei, Horváth (2), Zsivóczky)
8. ZTE - Ferencváros 2:1 (G.: Tököli)

9. Veszprém - Ferencváros 0 : 6

dardevil
Veszprém - FTC 0 : 6 (részeredmény)

Igazad van.. Zavarjunk el mindenkit. Fejezzük le õket. Törjük kerékbe a teljes csapatot, küldjük bitó alá Gelleit. Mindezt a sz*ros edzõmeccsek miatt.

Március 10-én kezdõdik a bajnokság. de sírjunk elõre. Ez olyan magyar...

ZTE - FTC 2:1

Újabb vereség...
Semmi pánik, ez is 1 edzõmérkõzés volt.
Lesz még 1 pár vereség, bocsánat edzõmérkõzés.

Oncsi
Teljes mértékben egyetértek veled !!!

ez nagyon szakszerû volt.. -.-

football without ultras is nothing

Zizou5
aha... nem tudom értesz e a futballhoz. az edzõmeccsek azért vannak, hogy a tartalékokat játszathassák, mert az idényben nem kaptak idõt meccseken, illetve kiakarják próbálni az új játékosokat... fõleg, hogy nem vérre megy, itt új taktikokat, új felállásokat, mindenféle új dolgokat próbálnak ki.. és nem az a lényeg, hogy hogyan kupálod el a többi csapatot. ha valóban azon gondolkodsz, hogy a fradi nem tud feljutni az nb1be, kérlek majd látogass már el pl. ide és ott megtalálod, hogy kinek van most a legnagyobb esélye arra, hogy feljússon...

Nem újdonság!
Edzõmeccseket elnézve marad NB2-ben! Sajnálom...

dardevil

Kaplartom
hello! Apáti-Fradi mecs lesz, és én leszek a labdaszedõ!!<#gonosz1> Apáti simán nyer itthon a fradi ellen! Ez már rangadónak számít a 2. osztályban!! Hajrá Apáti!!

dardevil

Ilyenkor hangoztatom azt a kedvenc mondatomat, hogy kis hazánkban jogszolgáltatás van nem igazságszolgáltatás.
Attól függ kire gondolsz, mert ide reggelt már egy ilyen név és ezért kellett oe betûvel írnom... De ha a FradiDrukker ismerõs neked, akkor a válasom igen én vagyok én és nem hasonlóság... 😊
Oncsi
Szánalmas:S:S:S:S:S::S:S:S::S:

Nincs több börtön Simon Tibor támadóinak

Lezárult a Simon-ügy; Simon Tibor, a volt ferencvárosi labdarúgó halálos bántalmazása miatt egyetlen vádlottnak kell börtönbe vonulnia a Fõvárosi Ítélõtábla csütörtökön kihirdetett jogerõs döntése nyomán. Az öt évvel ezelõtti eset miatt korábban már az elsõrendû vádlott 3 és fél évet, három társa pedig több mint egy évet töltött elõzetes letartóztatásban.

Az elsõ fokon eljáró Fõvárosi Bíróság elõször emberölés miatt 8 és 12 év közötti szabadságvesztéseket szabott ki, ám azt a döntést a tábla korábban megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte.

A megismételt eljárásban az elsõrendû bûnösségét már csupán halált okozó súlyos testi sértés, társaiét pedig garázdaság miatt mondta ki a Fõvárosi Bíróság, és éppen annyi szabadságvesztésre ítélte õket, amennyivel a korábban letöltött elõzetes letartóztatást beszámítva még nem kellett börtönbe vonulniuk.

Ezt a határozatot csütörtökön az ítélõtábla a másodrendû esetében úgy változtatta meg, hogy másfél éves szabadságvesztését két és fél évre súlyosította, így a lehetséges kedvezményeket is figyelembe véve legalább hét hónapra kell visszamennie a börtönbe. (index)

dardevil
1. Ferencváros - ESMTK 6 : 0 (G.: Dragóner, Deme, Lipcsei, Horváth (2) Zsivóczky)

laslandes
legyen igazad 😊

azt hogy, lesz és februárba 😄DD