Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reyi
már megvan a jegyem <#nevetes1> Ja és valszeg megint én fogom vinni az egyik zöld-fehér csíkos zászlót.

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

kössz

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

mukika
10-17

holnap meddig van nyitva jegypénztár? meg kell venni gyorsan a jegyet, nehogy elfogyjon

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Reyi
7064 asszem. Egyébként én vittem az egyik zöld-fehér csíkos zászlót!

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄DDDDDDDDDDDDA:SDSADASDSAD:AS😄Sasdsasa

bmffm856
lassan beférnek a Milanba :SDAS😄AS😄A:SDAS😄:ASDAWSd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

😊)
A két nyugdíjas :ASDasdasd

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

😄

gabber_saviola
Mi meg ebben a szektorban vagyunk 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Monsters:

Stormy:

Forrás: http://kep.tar.hu/zsozsi80/50446165/

Nem is rossz ötlet 😊
Szünetben összefutottam 2 haverommal, de így is "ismeretlen" Fradistákkal szurkoltam a K szektorban.

Jah és grat az ultráknak a lelátó alatti "graffitikhez". Nagyon ütnek a csoport drapik 😊 Emellett természetesen riszpekt a többi szurkolónak is a stadion átfestése miatt.

bmffm856
de letöltöttem õket csak azóta volt formatcékettõspont.... és vindózinstaller is... 😄

:ASDadsadasdsa

gabber_saviola
nem azt akarod mondani ugye, hogy az ide belinkelt meccsek utáni kécsomagjaimat egyszer sem töltötted le? 😄DDDD

<#idiota><#vigyor3>

bmffm856
nem kicsit. nagyon. :SAD:SD:AsA😄SDA:sADSA:dS:A

kicsit nagyon megkéne, igen 😊

bmffm856
ami a meccset illeti... remélem ez a tegnapi iksz kellõképpen nagy pofon volt ahhoz hogy észrevegyük, hogy a bajnokságot az NB2-ben sem presztizsre osztják... talán felébrednek a srácok, aminek elsõ jeleként a Vasast kéne kicsit megdolgozni csütörtökön... 😊

bmffm856
nem emlékszem rá úgyhogy egy képpel felfrissíthetnéd a memóriámat :SY😄AS😄:A:SD
amúgy amíg vártam K-L bejárata elõtt a többiekre, addig ha 10-15 igencsak szemre(vagy máshova?! 😄)való muff nem masírozott el arra, akkor egy se...

a lilákoknak meg van Barbie-juk. legalábbis Barbie-házuk.... :SD:ASÛD:AS😄aS😄A::Sd.A:s

gabber_saviola
láttad azt a sunát akirõl régen nyomtam ide pikcsõrt, nah Õt nem lehet überelni. de nem Õ az egyetlen jó suna ott. 😊

bmffm856
K-L-ben is akad néhány szemrevaló málnás! de nem az a többség... de pár sorral elõttünk állt egy szöszi aki így több óra távlatból is jól nézett ki 😄SAD:SADSADS

gabber_saviola
legközelebb akkor úgy találkozunk, hogy meccs elõtt még összeismerkedtek 91-el 😊
Mi nem, én öreg vagyok már bohócnak, meg azokat a csajokat nem cserélném le a K-L-re. 😊

bmffm856
Azt sejtettem hogy õ is K-L-ben volt, de aztem ti is Gábor.... 😮
Legközelebb ha jön kéne találkozni szerintem is 😊

<#worship>

gabber_saviola
Avanti 😊
amúgy jó lenne, ha összeszednétek egymást Fradista91-el, mert egyedül jár abba a szektorba ahova Te.

bmffm856
7067 ha jól emlékszem 😛

úgyis lássák majd, hogy errõl beszélgettünk és szvsz le fogják ide írni 😛

gabber_saviola
de kérdezd meg Reyit, mert Õ kint volt, és hátha tudja 😊

thx 😊

akkor majd bizonyos, hogy beírja...

gabber_saviola
6000 környékén asszem, de Láma tuti megjegyezte

mennyien voltak?

gabber_saviola
Lámával megtapsoltuk ám a haverod 😊

mukika
50 ropi. adtunk egy tök jó zászlót a csapatnak cserébe. 😄 . a helyi bajnokságban szereplõ baráti csapat zászlóját. szaft-os azaz szilasligeti alkoholistág focista társaságja. Gelleinek adta oda. 😊

gabber_saviola
Hideg, nulla foci, jó csajok a szektorban (mint mindíg). a produkciót leszámítva elégedett vagyok mindennel.

Ne is mondd. 4 vagy 5 kapufa (már én se tudom) plusz egy ajtó ablak helyzet, és szerintem szabályos meg nem adott gól. Nem értem miért csak az utolsó 20 percre aktivizálják magukat játékosaink. Egy ilyen szolnokot 3-4 vagy akár 5 góllal is verni kéne.

Remélem rendet rak Gellei mester a fejekben, és hétközben kiütjük a vasast. Be kell bizonyítani hogy igenis többre képes a Csapat, és igenis meghálálják (eredményekkel) is a szurkolók kitartását.

Összességében jól éreztem magam megérte feljönni, sajnálom hogy nem egy gyõzelemmel ünnepeltem névnapom, de örültem hogy ismét találkoztam mind Gabberrel és Horisszal, mind más Fradista haverokkal. <#wink>

Küzdeni kell, Csak Ferencváros!

Reyi
basszus ennyi helyzetet kihagyni....

gabber_saviola
azon leszek -.-
mi pénz volt?

mukika
Nagyi cimborámat megtapsolni a kezdõrugásnál!! 😊 30. szülinapjára dobtuk össze neki.

:C
Majd legközelebb 😊
A szurkolás remélem meglesz. Neked kitartást a munkához 😛

ui: mit is dolgozol? 😄

bmffm856
még szép 😊
amúgy a Honvéd, meg az MTK is merda akárcsak a lilákok, oszt mégse rühelli a nagy többség a Milányot, meg a Laziot (azt meg különösen nem!) pedig színek szerint eléggé megegyeznek... csak a Fiorentinának jutott ez a "köztisztelet"... 😞

gabber_saviola
<#sir> már most hiányzol

na, hali, focizni voltam, de írtam is neked Gabber, csak nem válaszoltál, motsokgyerek😄
nem tudok ma menni, mert dolgozom sajna, de nexttájm bepótoljuk: ) jó szurkolást!
Nah, helyes 😊

bmffm856
nem -.-
mindannyian Fradisták 😊
a Fio pedig egy külön történet, lévén 1000 kilométerre van ide -.- Budapest viszont zöld-fehér, egyedül zöld-fehér, csak zöld-fehér <#vigyor1><#vigyor1>

😛PPP

gabber_saviola
lila Fiós barátaiddal :ASDsdasdsa

Már mindegy 😄
Mondtam neki hol leszünk , ha jön ott találkozunk 😊

gabber_saviola
alszik még, most nem szabad zavarni 😊