Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TÖKI!
HAJRÁ FIÚK!
TÁMADÁS!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Hajrá Fiúk!
Hozzuk a tavaszi formát, kihagyunk büntetõt, nem támadunk, nem szögezzük oda a saját kapujához ellenfelünk, nem tömjük ki a nálunk sokkal gyengébb csapatot.
Remélem a szünetben nagy fejmosást rendez Gellei mester, és a második játékrészben hozzuk amit hoznunk kell! GYÕZELEMRE FEL!
Kezdõdik?
"Szándékos durvaság"...
Kíváncsi vagyok.
Hajrá Fiúk!
Ezt nem hiszem el gyerekek. Ezt dirket csináljuk? :@
Mi történt ezzel a Bedével? 😄
Csak el ne kiabáljam 😊
29 perc elteltével 0-0.
alias NS.
Ferencváros: Kemenes- Bognár, Dragóner, Ferencz, Balog- Fitos, Deme, Csepregi, Laczkó- Jovánczai, Tököli
Hajrá, Fradika!
Mindent bele! 😊
Remélem sikerül pótolni valamelyst Lipcseit.
Budapest Bank-FTC - GOG 28-19 (15-10)
Népliget, 1200 nézõ
Továbbjutott a Budapest Bank-FTC csapata 57-48-as összesítéssel.
Kupavereség, Géza bácsi távozása után szépségtapasz ez a gyõzelem/továbbjutás.
Remélem a Fiúk még egy kicsit segítenek rajt a vasárnapi meccsel.
Hajrá, Fradika!
Száz év Fradistaként a nemzet szolgálatában.
Tegnap kaptuk a szomorú hírt egyik szurkoló társunktól, hogy aznap reggel, száz éves korában elhunyt nagypapája. Az ilyenkor illendõ részvétnyilvánítás után döntöttünk úgy, hogy kivételesen egy kis hírben megemlékezünk szurkoló társunk közeli hozzátartozójáról.
Bandi nagypapája híres építészmérnök már fiatalon. 1934-ben a Fõvárosi Közmunkák Tanácsa mérnöki osztályára került, ahol sorozatos elõléptetések után 1944-ben miniszteri mûszaki fõtanácsos lett. 1940-es évek elején Mindszenty bíboros felkéri a Normafa közelében lévõ Anna-réten épülõ kápolna terveinek megalkotására. A tervek elkészülnek egy nõvér álmai alapján, amit Jézus Urunktól kapott. Az építkezés az ismert történelmi és politikai változások miatt elmaradt.
A fiatal építészmérnök elkötelezett híve a Fradinak, miként a 30-as években a Club tenisz-szakosztályának sportolójává is válik. Elkötelezettsége gyermekeire is átragad. Ez olyannyira sikerül, hogy legkisebb fiát az éppen százéves édesapa nagy-nagy örömére megválasztják az FTC Labdarúgó Zrt elnökének...
Bandi barátunkon kívül, nagybátya, a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-szakosztályának elsõ embere is népes családjával sok-sok éve a 7-es szektorból nézi végig a mérkõzéseket. A mai napig is.
A 7SIDE ezúton nyilvánít részvétet a gyászban Dr. Hermány Csabának és családjának.
Hermány Géza †
1906 - 2007 <#sir>#sir>
Isten nyugosztalja!
Akivel megbeszéltem haverral hogy éjszakázunk, máshogy alakította az estéjét és végül elintézte hogy érte jöjjenek -.-
Majd nyáron bepótoljuk. Addig is Hajrá Zöldek!
//off: Kárpátiát bánhatod. kibaszottnagy volt.
football without ultras is nothing
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Érdemes elolvasni. (az elsõ jó újságíró az indexen)
http://img0.tar.hu/gyuriszolika/img/28908069.jpg#3
Ezen pedig Gabber tudja mit kell nézni <#nevetes1>#nevetes1> <#smile>#smile>
(Lehet hogy jobb is)
A fiúk az eredmény alapján nagyon gyengén játszottak, és eddig mindenki akit kérdeztem azt mondta, hogy szánalmasan gyengék voltunk. Volt kivétel. Pepe ismét "vért izzadt" a pályán. (viszont egy fecske nem csinál nyarat)
Ezek a srácok nem képesek egyelõre átérezni mit jelent Fradi mezben játszani. Nem a vasas nyerte meg a meccset, hanem mi vesztettük el. Ahogy Balogh Ákos is mondta (Fradidrukker fórum) elfogadhatatlan a hozzáállás.
Emellett biztos vagyok benn, hogy Gellei mester és Peti tudja mit kell tenni. Nem szabad cserben hagyni a Csapatot (bár nem hiszem hogy bárkinek is megfordult volna a fejében 😊) Az elkövetkezednõ bajnoki meccsekre és a visszavágóra is ugyanolyan vehemenciával kell kimenni. Én ott leszek a visszavágón, remélem egy teljesen más felfogásban játszó Fradi fog pályára lépni, és továbbjutunk.
Hajrá, Fradi!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Vasas, érthetõ módon beállt védekezni, ezt át kellett volna nekünk tõrni de ez csak akkor sikerûlt amikor Peti elõrejött irányítani (kevészer) mivel ha nem megy vissza a védelembe akkor többet is kapunk...
egyedûl Laczkó volt az aki hajtott végig a meccsen!
remélem ha a köv. meccsre visszajön Dragó és Töki akkor Lipcsei visszakerûl a KP-ra és jobban tud majd irányítani
nehéz lesz az idegenbeli meccs szinte lehetetlen, de a fradi már oldott meg nehezebb feladatokat is!
bocs mukika, de a 10es szektorba voltunk asszem.
a támadójáték ma este nagyon siralmas volt, viszont a tábor tüzezése tetszetõsre sikeredett, nyomtam is két gyenge minõségû videót telóval.
mi még iszogatunk itthon azért, minden jót, kitartás!
most értem haza, hát mit mondjak??
joggal féltem ettõl a meccstõl, bár ne lett volna igazam
egyet mondjon meg valaki: Peti miért a védelemben játszik? ezenkívül Kemenes, Lazics, Jovi mit keresnek a csapatban?
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Csak Ferencváros küzdeni kell!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
legyen máááááááááááár esssssssssttttteeeeeeeee!!!!!!!!!4
maj' betalállak! 😊
Mindörökké FRADI!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor1>#vigyor1>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
2
1
FRADI
mondjuk én is beszervesztem 3 olyan arcot akik életükben elõször jönnek ki meccsre. év eleje óta ezt a meccset várom...
tegnap néztem gézáékat és van bennem egy kis félsz....majd a lelátón elmúlik
nektek hová szól a jegyetek, bérletetek?
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Fradi!