Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

52 Vezet a Ferencváros! Egy hosszan elõre vágott labdát Tököli kezelt le 14 méterre a kaputól. Az FTC csatára a kimozduló Czirbus felett okosan a kapu közepébe emelt.

TÖKI!
HAJRÁ FIÚK!
TÁMADÁS!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

remélem nem szürkülünk tovább az nb2 szintjéhez, mert akkor a köv. szezonban gondok lehetnek

Hajrá Fiúk!

Elvileg elkezdõdött a második 45perc. Hajrá Fiúk, mutassátok meg hogy tudtok jobban játszani ÉRTÜNK szurkolókért.

Valószínû vége az elsõ félidõnek. (bár még hivatalosan nem találtam sehol -.-)
Hozzuk a tavaszi formát, kihagyunk büntetõt, nem támadunk, nem szögezzük oda a saját kapujához ellenfelünk, nem tömjük ki a nálunk sokkal gyengébb csapatot.

Remélem a szünetben nagy fejmosást rendez Gellei mester, és a második játékrészben hozzuk amit hoznunk kell! GYÕZELEMRE FEL!

39 Dragóner kapott sárga lapot szándékos durvaságért.

Kezdõdik?
"Szándékos durvaság"...
Kíváncsi vagyok.

Hajrá Fiúk!

37 Balog hibázott el egy büntetõt. A ferenvárosi védõ a jobb kapufa tövére vágta a labdát.

Ezt nem hiszem el gyerekek. Ezt dirket csináljuk? :@

Eddig 2 makói kapott sárga lapot.
Mi történt ezzel a Bedével? 😄

Csak el ne kiabáljam 😊

23 A Makó is eljutott a kapuig, Varga fejesét Kemenes védte.

29 perc elteltével 0-0.

19 A Ferencváros birtokolja többet a labdát, de veszélyes helyzetet eddig nem tudtak kialakítani.

alias NS.

10 Egy szép Tököli- Laczkó- Deme összjáték után utóbbi 17 méterrõl lõtt kevéssel a kapu fölé.

Makó: Czirbusz- Szaveljev, Szamosszegi, Mórócz, Magyar- Szûcs, Varga, Kiss, Fülöp, Schreiber, Kulacsík

Ferencváros: Kemenes- Bognár, Dragóner, Ferencz, Balog- Fitos, Deme, Csepregi, Laczkó- Jovánczai, Tököli

Hajrá, Fradika!
Mindent bele! 😊
Remélem sikerül pótolni valamelyst Lipcseit.

Nyugodjék Békében!

sztem láttalak is a tévében, az eggyik képrõl amit belinkeltél ismerõsnek tûnt egy svrác 😛

bmffm856
ott voltam! 😊
SZÉP VOLT LÁNYOK!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kupagyõztesek Európa Kupája, negyeddöntõ visszavágó
Budapest Bank-FTC
- GOG 28-19 (15-10)
Népliget, 1200 nézõ

Továbbjutott a Budapest Bank-FTC csapata 57-48-as összesítéssel.
Kupavereség, Géza bácsi távozása után szépségtapasz ez a gyõzelem/továbbjutás.
Remélem a Fiúk még egy kicsit segítenek rajt a vasárnapi meccsel.

Hajrá, Fradika!

Száz év Fradistaként a nemzet szolgálatában.

Tegnap kaptuk a szomorú hírt egyik szurkoló társunktól, hogy aznap reggel, száz éves korában elhunyt nagypapája. Az ilyenkor illendõ részvétnyilvánítás után döntöttünk úgy, hogy kivételesen egy kis hírben megemlékezünk szurkoló társunk közeli hozzátartozójáról.

Bandi nagypapája híres építészmérnök már fiatalon. 1934-ben a Fõvárosi Közmunkák Tanácsa mérnöki osztályára került, ahol sorozatos elõléptetések után 1944-ben miniszteri mûszaki fõtanácsos lett. 1940-es évek elején Mindszenty bíboros felkéri a Normafa közelében lévõ Anna-réten épülõ kápolna terveinek megalkotására. A tervek elkészülnek egy nõvér álmai alapján, amit Jézus Urunktól kapott. Az építkezés az ismert történelmi és politikai változások miatt elmaradt.
A fiatal építészmérnök elkötelezett híve a Fradinak, miként a 30-as években a Club tenisz-szakosztályának sportolójává is válik. Elkötelezettsége gyermekeire is átragad. Ez olyannyira sikerül, hogy legkisebb fiát az éppen százéves édesapa nagy-nagy örömére megválasztják az FTC Labdarúgó Zrt elnökének...
Bandi barátunkon kívül, nagybátya, a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-szakosztályának elsõ embere is népes családjával sok-sok éve a 7-es szektorból nézi végig a mérkõzéseket. A mai napig is.

A 7SIDE ezúton nyilvánít részvétet a gyászban Dr. Hermány Csabának és családjának.

Hermány Géza †
1906 - 2007 <#sir>
Isten nyugosztalja!

Már hétközbe bántam hogy nekem nincs egy rokonom se Kapvár közelében.
Akivel megbeszéltem haverral hogy éjszakázunk, máshogy alakította az estéjét és végül elintézte hogy érte jöjjenek -.-

Majd nyáron bepótoljuk. Addig is Hajrá Zöldek!

lol.

//off: Kárpátiát bánhatod. kibaszottnagy volt.

football without ultras is nothing

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jó és eléggé velõs cikk!

http://index.hu/velemeny/jegyzet/070323ftc/
Érdemes elolvasni. (az elsõ jó újságíró az indexen)

http://img0.tar.hu/gyuriszolika/img/28908069.jpg#3
Ezen pedig Gabber tudja mit kell nézni <#nevetes1> <#smile>

A meccsrõl nem tudom elmondani a véleményem mivel sajnos/nem sajnos nem láttam.
(Lehet hogy jobb is)

A fiúk az eredmény alapján nagyon gyengén játszottak, és eddig mindenki akit kérdeztem azt mondta, hogy szánalmasan gyengék voltunk. Volt kivétel. Pepe ismét "vért izzadt" a pályán. (viszont egy fecske nem csinál nyarat)

Ezek a srácok nem képesek egyelõre átérezni mit jelent Fradi mezben játszani. Nem a vasas nyerte meg a meccset, hanem mi vesztettük el. Ahogy Balogh Ákos is mondta (Fradidrukker fórum) elfogadhatatlan a hozzáállás.

Emellett biztos vagyok benn, hogy Gellei mester és Peti tudja mit kell tenni. Nem szabad cserben hagyni a Csapatot (bár nem hiszem hogy bárkinek is megfordult volna a fejében 😊) Az elkövetkezednõ bajnoki meccsekre és a visszavágóra is ugyanolyan vehemenciával kell kimenni. Én ott leszek a visszavágón, remélem egy teljesen más felfogásban játszó Fradi fog pályára lépni, és továbbjutunk.

Hajrá, Fradi!

banok
igen., oldott már meg ennél sokkal nehezebbeket is. Csak akkor a csapat is sokkal jobb volt!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Reyi
nullák voltunk, ennyi...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

elég katasztrófális volt ez a meccs :S
Vasas, érthetõ módon beállt védekezni, ezt át kellett volna nekünk tõrni de ez csak akkor sikerûlt amikor Peti elõrejött irányítani (kevészer) mivel ha nem megy vissza a védelembe akkor többet is kapunk...
egyedûl Laczkó volt az aki hajtott végig a meccsen!

remélem ha a köv. meccsre visszajön Dragó és Töki akkor Lipcsei visszakerûl a KP-ra és jobban tud majd irányítani
nehéz lesz az idegenbeli meccs szinte lehetetlen, de a fradi már oldott meg nehezebb feladatokat is!

ha Lipcsei nincs a védelemben akkor nem áll meg a vasas 2nél...
bocs mukika, de a 10es szektorba voltunk asszem.
a támadójáték ma este nagyon siralmas volt, viszont a tábor tüzezése tetszetõsre sikeredett, nyomtam is két gyenge minõségû videót telóval.
mi még iszogatunk itthon azért, minden jót, kitartás!

Demét kihagytad!! Mit keres itt, de azért örülhetünk Noel nagy tehetség😞
egyetértek
most értem haza, hát mit mondjak??
joggal féltem ettõl a meccstõl, bár ne lett volna igazam

egyet mondjon meg valaki: Peti miért a védelemben játszik? ezenkívül Kemenes, Lazics, Jovi mit keresnek a csapatban?

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

mukika
kapja be mindenki

mindjárt kezdõdik

Csak Ferencváros küzdeni kell!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

huha, hát nem ígérem, hogy felismerlek, de ha mégis... ^^ na lassan szisszentjük az elsõ söröket is idehaza

mukika
ott leszek a környékén, ha látsz, dobálj meg vagy valami... 😊

legyen máááááááááááár esssssssssttttteeeeeeeee!!!!!!!!!4

lehet énis megyek ismerõssel. összefutunk? side-ba leszel?
maj' betalállak! 😊

Kaplan
Ezek a szép UEFA kupás idõk! Remélem a jövõben sok-sok ilyenben lesz még részünk! 😊 Számomra feledhetetlen volt a Ferencváros ezévi UEFA kupa menetelése 😊 Ekkor voltam már úgy eszemnél és tudtam, hogy mi a tét. 😊

Mindörökké FRADI!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bmffm856
3...2...1...: FRADI!
<#vigyor3><#vigyor1>

3
2
1
FRADI

bmffm856
hámárhogyafenébene?! 😄

kapu mögé senki?

mukika
7es szekt. elvileg tegnap már 6k jegy elment, sokan leszünk. 😊

mondjuk én is beszervesztem 3 olyan arcot akik életükben elõször jönnek ki meccsre. év eleje óta ezt a meccset várom...

Reyi
3-as szektor

osztom a véleményt

tegnap néztem gézáékat és van bennem egy kis félsz....majd a lelátón elmúlik

nektek hová szól a jegyetek, bérletetek?

Reyi
na már hivatalos, visszatért Bogesz. Én nem haragszok rá, lejárt a szerzõdése élete lehetõsége volt, hogy a Serie A-ba igazolt.

igen, õ rettentõen fog hiányozni a Vasas ellen :S

a csapatnak kéne, de így azért még is furcsa és mivel annyira nem tudjuk a körûlményeket, ebben van egy kis kétszínûség is Bognár részérõl...

Reyi
szerintem is kell. Nincs igazi jobb hátvédünk, Balog Zolinak egy jó beadása nem volt a Szolnok ellen....

azért jól jön, Dragóner sem lesz

gabber_saviola
kell a ráknak, ha volt arca lelépni, akkor vissza ne jöjjön

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Reyi
én is nagyon remélem. egyébként Bognár Zsolti valszeg visszajön.

Remélem teltház elõtt viszed majd, és az elõzõ kupameccshez hasonló szinvonalú, eredményes találkozó lesz 😊

Hajrá Fradi!