Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül bízom a Fiúkban, és remélem hogy minden Fradista számára emlékezetes este lesz.
JOBBULÁST! <#wink>#wink>
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csak azt ne felejtsük el, hogy az teljesen más gárda volt...
Tököli Attila szerint nem lehetetlen a továbbjutás a kupában.
- 100%Fradi - A támadó az idei kupasorozatban három meccsén négy gólt szerzett, ma is szükség lenne a góljaira.
- A legfontosabb az, hogy hatékonyabb támadójátékra lesz szükség, mint két hete, mert akkor szegény Jovánczai a legtöbb esetben egyedül küzdött a védõkkel - mondta Tököli a 100%Fradinak. - Keményen, és olykor durván védekezõ Vasasra számítok, nem szabad, hogy ez kizökkentsen majd minket a játékból. Bízom abban is, hogy Németh Gabinak - akit sokra tartok - nem lesz még egy ilyen jó napja, mint az Üllõi úti meccsen volt.
A reményt soha nem szabad feladni, gondoljunk csak arra, hogy a 2003-as kupadöntõn csak egy félidõnk volt arra, hogy egy nagyon erõs Debrecen ellen fordítsunk. Akkor sikerült, most pedig erre kétszer annyi idõnk lesz...
Remélem az akkori kupadöntõ második félidejéhez hasonlóan eredményes meccset látunk majd. Az akkori elsõ játékrész épp úgy felejtõs mint a mostani elsõ meccs.
HAJRÁ FRADI!
Mindenkinek jó szurkolást, továbbjutást, én ma sajnos itthonról sasolom a meccset 😞
jóérzés látni ezt a kapcsolatot a 2 klub között
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
A szombati gyõzelmet követõen meglehetõsen letargikus állapotban volt Tököli Attila, aki nem is maradt sokáig az öltözõen, láthatóan nem a legjobb hangulatban hagyta el az Üllõi úti stadiont.
- 100%Fradi - A játékos akkor nem kívánt az érzéseirõl beszélni, és minden érdeklõdést elhárított. A vasárnapi edzést követõen sem volt beszédesebb, bár Gellei Imrével váltott pár szót, hétfõn viszont már beszélt arról, hogy miért volt a gyõzelem ellenére lehangolt:
- Azt hiszem aki látta a meccset az megérti, hogy miért nem voltam boldog - mondta a támadó a 100%Fradinak. - Persze nyertünk, és ez jó, ráadásul a Nyíregyháza bukott két pontot . Én is boldog lennék, ha az újságban olvasnám mindezt, de átélni nem volt ilyen vidám. Pontosan tudom, és aki látta az is tudja, hogy mindez történhetett volna fordítva is, azaz bukhattunk volna mi két pontot.
Sajnos nem vagyunk jók, minden meccsen szenvedünk, és úgy érzem egyre nehezebb a helyzetünk. Hiába vezetünk most két ponttal, ez a teljesítmény nem lesz elég. Egy kicsit az az érzésem, hogy a klub háza táján túl kevesen csinálnak presztízskérdést abból, hogy megnyerjük az NB II-t, és sokan gondolják azt, hogy ez automatizmus. Akik így gondolkoznak, azok keservesen csalódni fognak, ha nem változnak a dolgok gyökeresen, és gyorsan.
Nagyjából ilyen gondolatokról beszélgettünk Gellei Imrével is, akivel szinte mindenben egyetértettünk. Imre bá' próbált nyugtatgatni, de nem volt könnyû dolga. Lipcsei Petivel már többször beszélgettünk errõl, tudom, hogy õ is hasonlóan gondolkozik. Alapvetõen egyébként is kritikus ember vagyok, aki ritkán boldog felhõtlenül, de most nagyon messze vagyok attól, hogy jókedvû és önbizalommal teli legyek.
Mindenki részérõl sokkal több kellene, különben baj lesz. Mondjuk egy, a Fáy utcában elért bravúr pont olyasvalami lenne, ami kirángathatná a csapatot a gödörbõl, úgyhogy azon leszünk, hogy ez megtörténjen.
Mindenki a Fáy utcába!
Hajrá, Töki! Hajrá, Fradi!
Szerdán 18:00-kor Vasas – Ferencváros, visszavágó a Magyar Kupában.
Találkozó a Népligetben 16:00-kor.
Indulás 16:30-kor.
Kérünk mindenkit, hogy együtt, szervezetten vonuljon a csoportokkal erre a rendkívül fontos mérkõzésre!
Szombaton 16:30-kor Orosháza – Ferencváros.
Akik vonattal szeretnének a mérkõzésre utazni, azoknak az Ferencváros Szurkolók Szövetsége a következõ vonatot javasolja:
Találkozó a Keletiben 10:00-kor.
A vonat 10:45-kor indul és 1 átszállás után 15:14-re ér le a mérkõzés helyszínére.
Hazafele a vonat 19:24-kor indul és 23:27-re ér be a Nyugatiba, szintén egy átszállással.
Képviseljük mindkét helyszínen a lehetõ legnagyobb létszámban a Ferencváros táborát!!!
<#eljen>#eljen>

Rexor: Nem, félreértettél, tudom hogy kint voltál, csak furcsa volt hogy tetszett a meccs, ezért kérdeztem kicsit indulatosan melyik meccset nézted 😛
Én megpróbálok elmenni, remélem gyõzelembe szurkoljuk õket.
Hajrá, Fradi!
BUDA > miskolc.
by ns
Hát nem tudom így van-e, az eredmény és az emberelõny tudatában viszont lehet némi valóságalapja. Sajnálom hogy még mindig nem tanulták meg a srácok egy két kivételtõl eltekintve, mit jelent a ZÖLD-FEHÉR mez.
Ez a Menyhárt valami oltári nagy színész lehet, vagy nem tudom.
78' Jovánczait Horváth Dávid váltotta.
Ez a sok sárga bizonyítja, milyen színvonalú a játékvezetés a magyar labdarúgásban <#levele>#levele>
ns színvonal , mindjárt vége a meccsnek de 69 percbeni cserét csak most írják ki.
Hajrá, Fradi!
Ez már kicsit sok :@
LIPCSEI PETI! LIPCSEI PETI! LIPCSEI PETI!
A LEGNAGYOBB FRADISTA!
HAJRÁ FIÚK!
Jó lenne ha Tököli és Jovánczai is mozgósítaná magát.
Egyelõre nem vagyunk távoli lövésekre kényszerítve. HAJRÁ FIÚK!
Hajrá, FERENCVÁROS!
Szerdán mint említettem énis a helyszínen szeretném kiszurkolni a továbbjutást, de elõbb gyõzzük le a Vecsést! Könyörgöm Fiúk, HAJTSATOK, HARCOLJATOK ZÖLDSASOK!
A Fradi nagykezdõbetû paraszt nemzetietlensport!
Emberelõny gyerekek, most már belekell döngölni a földbe ezt a szerencsétlen vecsést!
HAJRÁ FRADI, HAJRÁ FRADI, HAJRÁ FIÚK MERT FÕ A GYÕZELEM!