Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor végülis egy dolog miatt vagyunk szomorúak, egy dolog miatt nincs ma életkedvünk. Én (szerencsére?!?) nem betegség miatt nem tudtam felmenni. Családon belüli viszály -.-

Ettõl függetlenül bízom a Fiúkban, és remélem hogy minden Fradista számára emlékezetes este lesz.

JOBBULÁST! <#wink>
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Kaplan
Hidd el nekem is, hulla beteg vagyok, nem tudok kimenni a meccsre pedig iszonyatosan szeretnék 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bocs, de rohadt sz*r reggelem volt.

Kaplan
Meg ne ölj amiért nem tudtam 😛😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Reyi
remek sál, honnan lehet ilyet beszerezni?

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

ez meg méginkább igaz 😛

Igaz, viszont ez a vasas sem üti meg az akkori loki szintjét.

remélhetõleg tényleg olyan jó lesz a csapat mint akkor
csak azt ne felejtsük el, hogy az teljesen más gárda volt...

Tököli: Kétszer annyi idõnk lesz

Tököli Attila szerint nem lehetetlen a továbbjutás a kupában.
- 100%Fradi - A támadó az idei kupasorozatban három meccsén négy gólt szerzett, ma is szükség lenne a góljaira.
- A legfontosabb az, hogy hatékonyabb támadójátékra lesz szükség, mint két hete, mert akkor szegény Jovánczai a legtöbb esetben egyedül küzdött a védõkkel - mondta Tököli a 100%Fradinak. - Keményen, és olykor durván védekezõ Vasasra számítok, nem szabad, hogy ez kizökkentsen majd minket a játékból. Bízom abban is, hogy Németh Gabinak - akit sokra tartok - nem lesz még egy ilyen jó napja, mint az Üllõi úti meccsen volt.
A reményt soha nem szabad feladni, gondoljunk csak arra, hogy a 2003-as kupadöntõn csak egy félidõnk volt arra, hogy egy nagyon erõs Debrecen ellen fordítsunk. Akkor sikerült, most pedig erre kétszer annyi idõnk lesz...

Remélem az akkori kupadöntõ második félidejéhez hasonlóan eredményes meccset látunk majd. Az akkori elsõ játékrész épp úgy felejtõs mint a mostani elsõ meccs.

HAJRÁ FRADI!
Mindenkinek jó szurkolást, továbbjutást, én ma sajnos itthonról sasolom a meccset 😞

A.C.A.B = All Cops Are Bastards...

Kaplan
Lehet, hogy hülyén hangzik de fogalmam sincs minek a rövidítése az az A.C.A.B, segítenétek? 😊

<#wow1> <#eljen> Nagyon ász! 😊

<#worship><#worship>

jóérzés látni ezt a kapcsolatot a 2 klub között

kíváncsi leszek rá, biztos vagyok benne, hogy jó játékkal mutatkozik majd be <#eljen>

mukika

<#szeret>

mukika
Szabó véd majd a kupameccs(ek)en - ezt a húzását most nagyon adom Gelleinek. <#eljen>

köszöntem

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

mukika
"Klubunk 2500 belépõt kapott, melyek egységesen 1200 forintba kerülnek. A pénztárak pénteken 13-tól 16 óráig lesznek nyitva, szombaton 10-tõl 17-ig, hétfõn és kedden pedig 10-tõl 16-óráig lehet megváltani a jegyeket, míg a meccs napján 10-tõl 14 óráig szerezhetõk be a tiketek."

jegyet hol és mikor lehet venni szerdára????

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

teljesen igaza van!!!

Tököli szerint baj lesz, ha így megy tovább minden <#eljen>

A szombati gyõzelmet követõen meglehetõsen letargikus állapotban volt Tököli Attila, aki nem is maradt sokáig az öltözõen, láthatóan nem a legjobb hangulatban hagyta el az Üllõi úti stadiont.
- 100%Fradi - A játékos akkor nem kívánt az érzéseirõl beszélni, és minden érdeklõdést elhárított. A vasárnapi edzést követõen sem volt beszédesebb, bár Gellei Imrével váltott pár szót, hétfõn viszont már beszélt arról, hogy miért volt a gyõzelem ellenére lehangolt:

- Azt hiszem aki látta a meccset az megérti, hogy miért nem voltam boldog - mondta a támadó a 100%Fradinak. - Persze nyertünk, és ez jó, ráadásul a Nyíregyháza bukott két pontot . Én is boldog lennék, ha az újságban olvasnám mindezt, de átélni nem volt ilyen vidám. Pontosan tudom, és aki látta az is tudja, hogy mindez történhetett volna fordítva is, azaz bukhattunk volna mi két pontot.

Sajnos nem vagyunk jók, minden meccsen szenvedünk, és úgy érzem egyre nehezebb a helyzetünk. Hiába vezetünk most két ponttal, ez a teljesítmény nem lesz elég. Egy kicsit az az érzésem, hogy a klub háza táján túl kevesen csinálnak presztízskérdést abból, hogy megnyerjük az NB II-t, és sokan gondolják azt, hogy ez automatizmus. Akik így gondolkoznak, azok keservesen csalódni fognak, ha nem változnak a dolgok gyökeresen, és gyorsan.

Nagyjából ilyen gondolatokról beszélgettünk Gellei Imrével is, akivel szinte mindenben egyetértettünk. Imre bá' próbált nyugtatgatni, de nem volt könnyû dolga. Lipcsei Petivel már többször beszélgettünk errõl, tudom, hogy õ is hasonlóan gondolkozik. Alapvetõen egyébként is kritikus ember vagyok, aki ritkán boldog felhõtlenül, de most nagyon messze vagyok attól, hogy jókedvû és önbizalommal teli legyek.

Mindenki részérõl sokkal több kellene, különben baj lesz. Mondjuk egy, a Fáy utcában elért bravúr pont olyasvalami lenne, ami kirángathatná a csapatot a gödörbõl, úgyhogy azon leszünk, hogy ez megtörténjen.

Mindenki a Fáy utcába!
Hajrá, Töki! Hajrá, Fradi!

mukika
Utazási információk

Szerdán 18:00-kor Vasas – Ferencváros, visszavágó a Magyar Kupában.
Találkozó a Népligetben 16:00-kor.
Indulás 16:30-kor.
Kérünk mindenkit, hogy együtt, szervezetten vonuljon a csoportokkal erre a rendkívül fontos mérkõzésre!

Szombaton 16:30-kor Orosháza – Ferencváros.
Akik vonattal szeretnének a mérkõzésre utazni, azoknak az Ferencváros Szurkolók Szövetsége a következõ vonatot javasolja:
Találkozó a Keletiben 10:00-kor.
A vonat 10:45-kor indul és 1 átszállás után 15:14-re ér le a mérkõzés helyszínére.
Hazafele a vonat 19:24-kor indul és 23:27-re ér be a Nyugatiba, szintén egy átszállással.

Képviseljük mindkét helyszínen a lehetõ legnagyobb létszámban a Ferencváros táborát!!!

<#eljen>

Rexor
Jah, értem 😊

<#eljen> Most kell leszakítani élvonalra szomjas riválisunkat 😊

Rexor: Nem, félreértettél, tudom hogy kint voltál, csak furcsa volt hogy tetszett a meccs, ezért kérdeztem kicsit indulatosan melyik meccset nézted 😛

Rexor
Ferencváros - Vecsés (1 - 0). Kint voltam a Fradi pályán, élõben néztem a meccset.

mukika
bõcs - nyíregyháza 1 - 1 <#szeret>

Te melyik meccset nézted, milyen oldalról?

Rexor
Jó meccs volt, nekem tetszett!

mukika
ez szerdán kevés lesz... az biztos, hogy azon a meccsen sok minden el fog dõlni.

Hát akkor csak remélni tudom hogy szerdára tartalékoltak, és a héten felkészülnek hogy tovább kell jutni, mert a Klub jövõjét nagyban befolyásolja a Kupa.

Én megpróbálok elmenni, remélem gyõzelembe szurkoljuk õket.
Hajrá, Fradi!

így volt, iszonyat gyenge meccsen 3 pont ennyi. töki kapufája viszont szép vot

BUDA > miskolc.

90+2' Gyenge játékkal, roppant nehezen nyert a Ferencváros, amely csak a kiállításnak köszönhette mezõnyfölényét, a helyzetbe nem is kerülõ vecsés ellen. A három pontnak örülhetnek a zöld-fehérek, másnak aligha.

by ns

Hát nem tudom így van-e, az eredmény és az emberelõny tudatában viszont lehet némi valóságalapja. Sajnálom hogy még mindig nem tanulták meg a srácok egy két kivételtõl eltekintve, mit jelent a ZÖLD-FEHÉR mez.

89' Horváth Dávid húzta vissza Menyhártot. Õ is besárgult.

Ez a Menyhárt valami oltári nagy színész lehet, vagy nem tudom.

73' Lipcsei kapott sárga lapot reklamálásért.
78' Jovánczait Horváth Dávid váltotta.

Ez a sok sárga bizonyítja, milyen színvonalú a játékvezetés a magyar labdarúgásban <#levele>

69 Fitos helyére Bartha állt.

ns színvonal , mindjárt vége a meccsnek de 69 percbeni cserét csak most írják ki.

Kb 10 perc lehet max vissza, és utoljára a 65 perc környékérõl kaptunk valamire való támadásról információt (igaz abból gól született). Remélem csak a vendégek bunkerfocijának köszönhetõ hogy nem szerzünk több gól.

Hajrá, Fradi!

65 Az imént beállt Brettschneider csúszott rá Menyhárt lábára, így õ is sárga lapot kapott.

Ez már kicsit sok :@

64 Deme cselezgetett a bal oldalon, majd Lipcseihez passzolt, aki felnézett és 18 méterrõl lágyan a kapu bal alsó sarkába csavart. 1-0

LIPCSEI PETI! LIPCSEI PETI! LIPCSEI PETI!
A LEGNAGYOBB FRADISTA!

1-0! VÉGRE!
HAJRÁ FIÚK!

Végre támadásokról kapunk hírt, EZAZ csak kicsit pontosabban SRÁCOK!

55 Tököli vitte be a labdát a tizenhatoson belülre, majd sarokkal visszatette a labdát Lazicnak, aki középre adott, Máj azonban tisztázott.

47 Lipcsei 22 méteres lövés szállt fölé.

Jó lenne ha Tököli és Jovánczai is mozgósítaná magát.
Egyelõre nem vagyunk távoli lövésekre kényszerítve. HAJRÁ FIÚK!

Kötelezõ kihasználni, gólarányjavításra is!
Hajrá, FERENCVÁROS!

banok
Jó lenne kihasználni az emberelõnyt....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Igen. Amúgy boldog születésnapot neki.

Szerdán mint említettem énis a helyszínen szeretném kiszurkolni a továbbjutást, de elõbb gyõzzük le a Vecsést! Könyörgöm Fiúk, HAJTSATOK, HARCOLJATOK ZÖLDSASOK!

mukika
ha most nem nyerünk, akkor soha... havernak most lesz 30. szülinapja (mostanában mindenki 30 már 😊 ) ezért nem mentem ki. majd szerdán.

45+2 Véget ért a félidõ, amely rendkívül gyenge színvonalú játékot hozott. A vendégek masszívan védekeznek, de a Fradi nem igazán izzasztotta meg õket.

A Fradi nagykezdõbetû paraszt nemzetietlensport!

44 Csillag buktatta Demét, amiért megkapta második sárga lapját, s egyben a pirosat is.

Emberelõny gyerekek, most már belekell döngölni a földbe ezt a szerencsétlen vecsést!

HAJRÁ FRADI, HAJRÁ FRADI, HAJRÁ FIÚK MERT FÕ A GYÕZELEM!

Sajnos a sárgulás mellett szürkén is játszunk.