23418
-
Grenzjager #12906 Akkor ő is Eu-n kívüli a norvég-szomáliai útlevelével. -
Csesza #12905
Abdi, most írák, hogy ö pl. norvég állampolgár -
Csesza #12904 július 14-én 19 órakor lesz a sufc ellen a meccs
nemtom mikor kezdődik pontosan a bajnokság -
#12903 Mikor is lesz pontosan a meccs? És mikor kezdődik a bajnokság? -
Csesza #12902 jah igen sorry -
Grenzjager #12901 18 év alattiaknak pedig ingyenes -
Csesza #12900 kicsit meglepődtem, hogy ilyen "olcsóak" a jegyek, lehet barátságos, de akkor is azthittem, hogy drágábbak lesznek
kár hogy nem ezen a héten van a meccs, mert akkor fel tudtam volna menni :S -
Csesza #12899 :DDDddd -
#12898 baszátok meg, nemtudom mit vártatok :D -
Takezó #12897 hát ebben nem mutat olyan húha megmozdulásokat:D -
Csesza #12896 egy ilyen 3-4 perces videót még Torghelle Sanyikáról is össze lehetne vágni, sőt biztos van is ilyen, ez nem mérvadó :D -
Csesza #12895 Sheffield elleni meccsre:
Jegyárak:
"A" kategóriás: 1450 Ft
"B" kategóriás: 1100 Ft
"C" kategóriás: 800 Ft
Nyugdíjas: 500 Ft
Vendég: 1100 Ft -
Csesza #12894 nem sok mindent tudok róla :S -
Grenzjager #12893 Granát Balázs (Győri ETO) iránt érdeklődik a Fradi -
#12892 Sheltonnak gecire örülnék :D -
Csesza #12891 hát igen, a kapus...
attól félek, hogy nem hoznak senkit :S -
Csesza #12890 gondoltam, csak, hogy Gillespie-nek elég "nagy" neve van
Shelton-t is asszem 2-3-4m font körül szerződtette annak idején a sufc, mind1 majd kiderűl :) -
Grenzjager #12889 és kapus továbbra sincs.(annyi, hogy a fiatal Komora (Soroksáron volt kölcsönben) felkerült Holczer mellé. -
Grenzjager #12888 a neveket gondolom csak tippeli az ftcpe, nyilván ők nem igen taroznak a Sheffield UTd gyakran kezdő játékosai közé. -
Csesza #12887 Gillespie (csodálkoznék ha ide jönne akkor 30felett van, akár nem)
Law (fiatal srác, lehet jót tenne ha idejönne)
Startosa (végre védőről is van szó)
Shelton (rajta is csodálkoznék ha ide jönne) -
Csesza #12886 Presov – REAC 5-1 (a REAC 1etlen gólját Lisztes lőtte)
:S -
Csesza #12885 Shelton az, Gillespie nem az
majd minnyá nyomok pár infot róluk -
Csesza #12884 Starosta, Law nevek nekem nem mondanak semmit, de csodálkoznék ha Shelton és Gillespie eljönne ide :O
nem ugy volt, hogy Márkus már eligazolt valahova? :O -
#12883 Ez a négy említett fiatal ember remélem nem színesbőrű.:D -
Grenzjager #12882 Augusztusban további sheffieldi játékosok érkeznek
"..ekkor érkezhet pl. Shelton, Starosta, Law, de akár Gillespie is – de hogy pontosan ki, az csak a Sheffield felkészülésének végén derül ki."
Horváth Dávid valószínűleg Ceglédre igazol.
Márkus Tibor (29y, Paks) jövő 7en érkezhet. És ő Fradi nevelés! :D
-
Csesza #12881 jaja, itt edz tél óta, csak teljesen elfelejtettem :) -
Grenzjager #12880 Elöző szezonban vmi gondok voltak a papírjaival, és nem merték játszatni. De már itt edz szerintem mióta itt a Shaw is. -
Csesza #12879 Szkukalek: "Éreztem Bobby Davison bizalmát"
tényleg még ő is itt van :) -
Bereet #12878 Petneházi nem kellett Davisonnak mert nem volt benne elég anyag -
#12877 Ennél kedvezőbb hír a zalai klubért rajongóknak, hogy az Orosházáról érkezett Petneházi Márkkal ötéves szerződést kötöttek a kék-fehérek. Szabó Viktor viszont visszatért Vácra, mivel állítólag korábbi egyesülete túlságosan is sokat kérne érte.
:||||||||| -
#12876 Petneházi:
Felkészülési mérkőzésen a ZTE FC labdarúgócsapata 3-1-re verte a horvát bajnokság hetedik helyezettjét, a Varteks Varazdin együttesét. Az egerszegiek találatait Waltner Róbert (49., 68.) és Tóth Zoltán (65.) szerezte, miután a varasdiak részéről az ötödik percben Josip Brezovec volt eredményes.
Az esti „fő-mérkőzésen” a következő összeállításban játszott az egerszegi legénység: Pogacsics (Vlaszák) – Kocsárdi, Hromkovic, Botis, Szamosi – Tóth Z. (Kovács G.), Davidov, Sluka, Tesevics (Petneházi) – Waltner (Kütsön), Pekic (Sági).
-
#12875 szerinted, szerintem meg nincs :S
Kíváncsi vagyok az első meccs ekzdőcsapatára...
Mikor kezdődik a bajnokság? Már e hónap végén, nem? -
toretto r34 #12874 tényleg ezt én is furcsálom hogy ennyi nem eu-s srácot leigazolnak -
Csesza #12873 sztem nagyrészüknek van eus-s útleve -
#12872 Csak azt nem tudom, hogy minek igazol a csapat ennyi feketét, meg amerikait, meg mittudomén, mikor hány nem eus pléját is lehet nevezni a meccsre, 5-öt? Tényleg kéne magyarokat is igazolni, vagy legalább több eust, mert nem lesz ez így jó... -
toretto r34 #12871 Remélem valami kemény ütös csapatot fognak összehozni, nem kéne még egy év a másodosztályban. -
Csesza #12870 Petneházy vszeg megy a ZTE-be :S
azt mondta, hogy a Fradi és a Loki sem kereste meg őt tél óta, így maradt Zalaegerszeg :S -
Csesza #12869 Fellebbez az MLSZ: Még titok, kik zárták ki a Fradit
ezek sem véletlenül felebeznek... -
Csesza #12868 Budapest, július 3., 15.25 Lipcsei Péter szerint megfelelő a munkavégzés.
Szorgalmasan, példamutató hozzáállással kezdte meg sokadik felkészülését Lipcsei Péter, a Ferencváros csapatkapitánya. Lipcsei elmondta, egyelőre még csak ismerkednek a külföldről érkezett játékosokkal.
- Még nemigen volt részem ilyenben, hogy ennyi próbajátékossal kezdjük meg az első edzéseket - mondta Lipcsei Péter. - A nemrég érkezett futballistákkal nem nagyon ismerjük egymást, de az ifisták már régóta itt vannak a klubnál, vagy velünk, ezért róluk már sejtjük, hogy mire lehetnek képesek. Az persze csak elkövetkezendő időszakban derülhet ki, hogy hosszútávon lehet-e rájuk számítani. Ez már a nagyon sokadik alapozásom a pályafutásom során, tapasztalatom alapján eddig megfelelő hangulatúak az edzések, akárcsak a munkavégzés.
nb1.hugy -
Csesza #12867 ehhh... :)