Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy figyel 😄
(próbálta titokban 😛)

ui: következõ hazaira a héten eldõl hogy megyek-e, lenne kedved hozzám és Petihez (bmffm856) csatlakozni?
Utálok egyedül meccsre menni :S

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Sajnos messze.
Ezért gondolom úgy, a hétvégén (Kecskemét ellen) jellezni kell, hogy ELÉG VOLT, ez nem elfogadható amit nyújtanak. Bebizonyították: képesek jobbra (tegyük hozzá akkor is csak a tapasztalt légió+talán Fitos hajtott).

éreztem hogy a tied lesz 😛

na az jó ha õsz végére sikerül...

õsz.... marha messze van még...

Reyi
sajnos ez a baj, remélem ha az ingatlan ügy sikeres lesz, elzavarják õket a picsába

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

gond hogy per pillanat nincs a helyükre jobb... de egy saller rájuk fér...

LIPCSEI PETI!!!!!!!!!!

Reyi
hihetetlen milyen meccs volt, szinte mindent kihagytunk naggyá tettük az orosháza mitugrász kapusát. Csepregi, Bartha, Kemenes, Ferencz, Horváth takarodó a csapattól!!!

LIPCSEI PETI!! LIPCSEI PETI!! LIPCSEI PETI!!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

Ideje lenne elgondolkozni hogy a következõ hazai mérkõzésen, a kecskemét ellen valahogy felhívjuk játékosaink figyelmét arra, hogy ELÉG VOLT!

-.-
Nem tudom, de ha nem lenne Lipcsei, Töki...
Valószínûleg nem lennénk még itt sem.

Köszönjük Peti.

banok
OMFG! Hová süllyed még ez a csapat?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

1-1!!!
LIPCSEI PETI!

1-0.
HOL A CSAPATUNK?

kezdheted hozni a poroltót -.-

banok
Égõ lenne kikapni egy Orosházától... :S

😄

ezen már csak mosolyogni tudok

100 tizeneggyesbõl 90et kihagyunk :SSS

kb

65' Lipcsei cselezgetett a 16-oson belül, majd átesett Koncz lábán. Sápi büntetõt ítélt, amelyet Lazics végzett el, de lövése a baloldali kapufán csattant.

BA***SZA MEG

Erõs negyed óra van hátra, most mutassuk meg nem csak enbéegyes csapatot tudunk kivégezni az utolsó 10-20 percben!

Fáradtak? -.-

mert sokan azt hiszik., hogy most megvertünk idegenben egy nb1es csapatot akkor mi vagyunk a faszagyerekek...

a többi aki küzd,- nekik egyedûl nemmegy :S

vagy csupán fáradt mindenki...

De ez elfogadhatatlan!
Megmutatták, hogy tudnak ennél százszorta jobban játszani, most miért nem megy?

HAJRÁ FRADI!

szokásos -.-

Helyzet, helyzet után, mégsem sikerül egy gólt berúgni?
Gyerünk srácok, KÜZDJETEK ÉRTÜNK!

Fitos helyére Csepregi állt be.

Holnap Fradi-Gyõr Kupadöntõ a SYMA csarnokban.

Amúgy - ,, Iszonyatosan gyenge a Fradi" - (ha jól hallottam) Grini a Stormy tagja mondta be a Lánchídrádión.

Gyerünk gyerekek! Kérlek titeket LÕJETEK EGY GÓLT SZEREZZETEK ÖRÖMET, KÜZDJETEK ÉRTÜNK MOST!

A második játékrész hamarosan kezdõdik. Remélem Gellei rendet rak ismét a fejekben és elmagyarázza (ha eddig nem tette volna meg) mit jelent a Ferencváros mezét valakinek magára ölteni :@

HAJRÁ FRADI!!!!

Bartha sárga lapot kapott amiért földhöz vágta a labdát, Demét pedig sérülés miatt lecserélték. Helyén Brettschneider játszik.

Olvastam... Közben nézem a Csajok meccsét, (mit ne mondjak, õk jobban küzdenek így részeredmény tudatában)

Küzdeni Kell, Csak Ferencváros!
Gyerünk Srácok!

banok
vezet az Orosháza... :S

A csajok pedig 14-11re vezetnek a Dunaferr ellen a Syma csarnokban. HAJRÁ CSAJOK!
HAJRÁ SRÁCOK!

szerk: félidõben 16-12 és szegény Tóth Timit fejbedobták idõntúli szabaddobás során 😞(

banok
megy az Orosháza-FTC meccs. Az ftc.hu szerint 3000 nézõ van kinnt.

Ahol követni tudjátok a meccset:

B-Közép
Lánchíd Rádió (Magyarországon) egyedülálló mûsora 17-20óráig ad közvetítést a ,,nem élvonalbeli" mérkõzésekrõl is.

Ezenkívül még ott a nemzetisport, várszegi.hu, nb1.hugy de egyiksem megbízható.

Várható összeállítás:
Ferencváros: Kemenes - Fitos, Dragóner, Ferencz, Bognár - Deme, Lipcsei, Lazic, Laczkó - Bartha, Tököli

Balog és Jovánczai Zoli sérülés miatt nem lépnek ma pályára.

Van csapatunk - interjú Gellei Imrével
Húsvétolás - Kézis csajaink látogatása a Heim Pal gyermekkórházban.
Tököli nyilatkozat - <#eljen>

nemtok menni oroshaus-ra<#rinya>

remélhetõleg az nekem is megoldható

kiderûl...

tudom -.-

😛PPP
Inkább tedd szabaddá április 30 - hétfõdet, mert jössz Horisszal meg Takival egyetembe Fradi-nyíregyre 😊

gabber_saviola
mikemény vagy már teis 😄DDDDddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄DDDDDDDddd
télen-nyáron rambó3

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😛
Remélem ha a Fradin múlik a billenytûzeted sokáig fog "élni".

ez asszem a 4. billentyûzetem volt ami egy foci meccs alatt halt hõsi halált 😊

"baleset érte a billentyûzetemet" 😛PP
Nálam csak a szekrények bánták, de azok keményebb fából voltak faragva mint az én lábam :S

:ASDasdasdsadasd

Lápföld 2.

nah csak most írok, mert tegnap este nagy idegességben baleset érte a billentyûzetemet és most szerváltam csak másikat 😄

2teljesen más félidõt láthattunk
az elsõbe csak 1-2 ember küzdött hajtott de amugy katasztrófálisan játszottunk
a másodikba valami eszméletlen módon felpörögtek a fiúk és gyönyörû foci láthattunk tõlük
de hogy Bognár meg Deme mit mûveltek egész meccsen az valami hihetetlen?! 😮
egyszerûen szánalmasak voltak egyetemben a fasszopó játékvezetõvel :SSSS

de annyi pozitívum van benne, hogy megnyertük ezt a meccset, igaz kiestünk és vszeg elszalasztottuk azt az 50milkát ami be lett igérve ha megnyerjük a kupát, de szépen helyt álltunk fõleg a 2.félidei teljesítmény miatt
Grat a csapatnak! (aki megérdemli)

mukika
"A Vasas-Ferencváros meccs elõtt az angyalföldi szurkolóknak fenntartott bejárat elõtt verekedés tört ki a két szurkolótábor egyes tagjai között. Szemtanúk beszámolója szerint 30 Vasas-szurkoló arra lett figyelmes, hogy a közelben 8-10 Fradi-szurkoló tartózkodik. Az angyalföldiek elkezdtek "beszólogatni" a fradistáknak, sõt, az egyikük egy dobozos sörrel is megdobta az egyik zöld-fehér szimpatizánst. Erre fel a fradisták ellentámadásba lendültek, amely láttán a Vasas-szurkolók mintegy 90 százaléka megfutamodott, az ottmaradottak közül egyiket állcsúcson vágták, míg a másik fején egy sörösüveg csattant. Ez utóbbit a mentõk azonnal az Árpád Kórházba szállították, ahol rögtön orvosi kezelésben részesítették."

😄DDDDDDDDDDDDDDD

mukika
Bognár, Deme, Laczkó, Bartha… meg a csapat fele elmehet a picsába. Lipcsei elõtt le a kalappal, hogy 35 évesen neki kell a legtöbbet futnia, helyezkednie. Nem is csoda, hogy elfáradt. Ettõl féltem, hogy 2-3 lesz, és akkor arról kell majd beszélni, hogy ha egy kicsit jobbak vagyunk… De nem kicsit voltunk jobbak, hanem nagyon, de azokat a kurva helyzeteke illenek berúgni. Vagy az elõzõ meccsen kihagyott 11-es… stb. 😞 Arany is egy barom!

A túra baszott jó volt. 😊 Közös metrózás nagyon tetszett… meg végre a rendõri kíséret is elmaradt. 😊 Hazai bejárat elõtt jöttünk ki, rendõrök is, meg a vasas szurkolók is nagyot néztek, hogy ajjaj. De nem lett semmi balhé. Akkor még befogták a szájuk, meg összefosták maguk, de a meccs közben ezt elfelejtették…

:-)
Mekkora szájuk volt, NB2 Keleti csoport, parasztok nincsen hangotok...stb

Amúgy engem pont a rend (h)éber õrei miatt nem akartak felengedni... Megverenek..stb - Szülõi aggodalom.

A meccsrõl osztom a véleményed. A második félidõben az idõsebb, tapasztaltabb játékosoknak kellett példát mutatni akarásból, küzdésbõl, az ambíciók nélkül játszó olykor sztem nagyképû fiataloknak (tisztelet a kivételnek).

Szabó Kálmán elsõre tetszett, ezután a kezdõ11ben a helye. Pozitívum, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki, helyzetkihasználáson javítunk, és nem lesz akadály egy ilyen vasas.

most értem haza meccsrõl, hát mit mondjak
a második félidõért le a kalappal, a többi.....
a hangulat jó volt, rohadt sok kék, lovasrendõr stb, terelgettek minket, mint a barmokat
ja: kell vkinek komcsi-vasas sál:-)

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Nuno88
szorítottam a Fradinak de sajnos nem jött nekik össze

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

banok
hát jah :/
Tudnak õk játsszani, csak.... nem tom.