Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(próbálta titokban 😛)
ui: következõ hazaira a héten eldõl hogy megyek-e, lenne kedved hozzám és Petihez (bmffm856) csatlakozni?
Utálok egyedül meccsre menni :S
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Ezért gondolom úgy, a hétvégén (Kecskemét ellen) jellezni kell, hogy ELÉG VOLT, ez nem elfogadható amit nyújtanak. Bebizonyították: képesek jobbra (tegyük hozzá akkor is csak a tapasztalt légió+talán Fitos hajtott).
õsz.... marha messze van még...
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
LIPCSEI PETI!!!!!!!!!!
LIPCSEI PETI!! LIPCSEI PETI!! LIPCSEI PETI!!
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
Nem tudom, de ha nem lenne Lipcsei, Töki...
Valószínûleg nem lennénk még itt sem.
Köszönjük Peti.
LIPCSEI PETI!
HOL A CSAPATUNK?
ezen már csak mosolyogni tudok
100 tizeneggyesbõl 90et kihagyunk :SSS
kb
BA***SZA MEG
Fáradtak? -.-
a többi aki küzd,- nekik egyedûl nemmegy :S
vagy csupán fáradt mindenki...
Megmutatták, hogy tudnak ennél százszorta jobban játszani, most miért nem megy?
HAJRÁ FRADI!
Gyerünk srácok, KÜZDJETEK ÉRTÜNK!
Amúgy - ,, Iszonyatosan gyenge a Fradi" - (ha jól hallottam) Grini a Stormy tagja mondta be a Lánchídrádión.
HAJRÁ FRADI!!!!
Küzdeni Kell, Csak Ferencváros!
Gyerünk Srácok!
HAJRÁ SRÁCOK!
szerk: félidõben 16-12 és szegény Tóth Timit fejbedobták idõntúli szabaddobás során 😞(
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
B-Közép
Lánchíd Rádió (Magyarországon) egyedülálló mûsora 17-20óráig ad közvetítést a ,,nem élvonalbeli" mérkõzésekrõl is.
Ezenkívül még ott a nemzetisport, várszegi.hu, nb1.hugy de egyiksem megbízható.
Ferencváros: Kemenes - Fitos, Dragóner, Ferencz, Bognár - Deme, Lipcsei, Lazic, Laczkó - Bartha, Tököli
Balog és Jovánczai Zoli sérülés miatt nem lépnek ma pályára.
Húsvétolás - Kézis csajaink látogatása a Heim Pal gyermekkórházban.
Tököli nyilatkozat - <#eljen>#eljen>
kiderûl...
Inkább tedd szabaddá április 30 - hétfõdet, mert jössz Horisszal meg Takival egyetembe Fradi-nyíregyre 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
télen-nyáron rambó3
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Remélem ha a Fradin múlik a billenytûzeted sokáig fog "élni".
Nálam csak a szekrények bánták, de azok keményebb fából voltak faragva mint az én lábam :S
Lápföld 2.
2teljesen más félidõt láthattunk
az elsõbe csak 1-2 ember küzdött hajtott de amugy katasztrófálisan játszottunk
a másodikba valami eszméletlen módon felpörögtek a fiúk és gyönyörû foci láthattunk tõlük
de hogy Bognár meg Deme mit mûveltek egész meccsen az valami hihetetlen?! 😮
egyszerûen szánalmasak voltak egyetemben a fasszopó játékvezetõvel :SSSS
de annyi pozitívum van benne, hogy megnyertük ezt a meccset, igaz kiestünk és vszeg elszalasztottuk azt az 50milkát ami be lett igérve ha megnyerjük a kupát, de szépen helyt álltunk fõleg a 2.félidei teljesítmény miatt
Grat a csapatnak! (aki megérdemli)
😄DDDDDDDDDDDDDDD
A túra baszott jó volt. 😊 Közös metrózás nagyon tetszett… meg végre a rendõri kíséret is elmaradt. 😊 Hazai bejárat elõtt jöttünk ki, rendõrök is, meg a vasas szurkolók is nagyot néztek, hogy ajjaj. De nem lett semmi balhé. Akkor még befogták a szájuk, meg összefosták maguk, de a meccs közben ezt elfelejtették…
Mekkora szájuk volt, NB2 Keleti csoport, parasztok nincsen hangotok...stb
Amúgy engem pont a rend (h)éber õrei miatt nem akartak felengedni... Megverenek..stb - Szülõi aggodalom.
A meccsrõl osztom a véleményed. A második félidõben az idõsebb, tapasztaltabb játékosoknak kellett példát mutatni akarásból, küzdésbõl, az ambíciók nélkül játszó olykor sztem nagyképû fiataloknak (tisztelet a kivételnek).
Szabó Kálmán elsõre tetszett, ezután a kezdõ11ben a helye. Pozitívum, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki, helyzetkihasználáson javítunk, és nem lesz akadály egy ilyen vasas.
a második félidõért le a kalappal, a többi.....
a hangulat jó volt, rohadt sok kék, lovasrendõr stb, terelgettek minket, mint a barmokat
ja: kell vkinek komcsi-vasas sál:-)
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009