Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd 1 órát vártunk (teszem hozzá term. hiába) a játékosokra a Székház elõtt, hogy megmagyarázák a mai produkciót. Lett volna pár kérdésem a "csapathoz".
Gellei Imre bá: KÖSZÖNJÜK.
Nem tudom mi lesz ezekután... 😞
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
edzõbuktatás?
ha igen akkor szánalom az összes játékos aki ebben részt vett, nem így kell kimutatni, hogy nem kell az edzõ
NEM ÉRDEMLIK MEG A FERENCVÁROS MEZÉT!!!
nemtom mi lesz itt <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Fradi információi szerint Gellei Imre a mérkõzés után felajánlotta lemondását. A szakvezetõ a találkozót követõen azt mondta: nem érti a csapat fejetlen játékát, hiszen mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy milyen tétért játszunk. Gellei hozzátette: megszerette annyira a Ferencvárost, hogy ilyen helyzetben lemondjon.
Ezt nem hiszem el!
van ennél lejjebb??? jövõ héten tuzsér (ha az is x lesz leszopom magam) aztán nyíregy otthon, hát félek. ezt a kecskemétet a csoport 3/4-e elverte... nem értem az okát.
"Csordás szánta el magát 17 méterrõl lövésre, Kemenes óriásit hibázva a labda mellé vetõdött, és a játékszer a kapu közepében kötött ki. 0-1" - Szabót a kapuba!!
amúgy 1-1 az állás... :C
mármint a meccsre vagy esetleg az ultrákra, mert ezt egy zenekar estében eltom képzelni vagy mi közük van a Fradihoz?!
hh?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Taki meg nem veszi fel, asszem ez lesz az elsõ Fradimeccsem amire egyedül megyek 😄dddd
Értem. Marad a kecskemét. Õszintén remélem, hogy ma a Fiúk, Lányok megmutatják hol a Szívük. Bár utóbbiakra eddig sem volt panasz.
Hajrá, FRADI!
...marad a foci...
... marad a ketykemét....
a sör meg már itt van elõttem.
multkor még védett?!
amugy tényleg jobb lenne mint Kemenes, fiatal meg minden de elég sokat hibázik...
Kemenes helyére õ is jöhetne.
Amikor eghallottam én is erre gondoltam . Várunk feri 😄
Remélem egy bajnoki arannyal gazdagabbak lesznek május végén.
Hiszem hogy ha rendezõdik a klub helyzete, magyarán lesz sikeres tender, nem csak a labdarúgó szakosztályt tudjuk majd rendben. Nem lesz ugyanaz, rögtön semmiképp, de várunk, remélünk, mint mindig. Hajrá, Ferencváros! <#worship>#worship>
most erre mit lépjenek az edzõk és a játékosok:
Dámosy: "Németh András az FTC egyik legkarizmatikusabb alakja. Természetesen leülhetnék vele bármikor. És mit mondjak neki? Üres hülyeségekre, még ha õszinte is részemrõl a dicséret, garantáltan nem kíváncsi. A kérdés az, hogy „Quo vadis FTC kézilabda?” És ezt próbáltam már több alkalommal érzékeltetni, hogy addig, amíg nem tudok ÉPÍTÕLEG fellépni valahol, addig minek romboljak? A sokak által lesajnált, (itt most ebben az összefüggésben nem is érdekel, hogy okkal, vagy ok nélkül) szidott Maglódi Lajos összehozott egy európai szintû csapatot, szerzett annyi szponzorpénzt, amennyire a Labdarúgás képtelen manapság. Sajnos ennek ellenére hiányok vannak a kézilabda-költségvetésben, köszönhetõen többek között a labdarúgókét sokszor meghaladó fizetéseknek. Mit és hogyan tudnék én most ebbe belenyúlni? Hangsúlyozom, úgy hogy ELÕRE vigyem az ügyet és ne romboljak. Arra van más jelentkezõ az elnökségen belül."
meg még egy kis adalék:
Németh András, a Ferencváros nõi kézilabdacsapatának vezetõedzõje az osztrák Hypo csapatához szerzõdött.
Az 53 éves szakember továbbra is a magyar válogatott szövetségi kapitánya marad, amennyiben az elnökség megerõsíti posztján. A Ferencvárostól való távozását maga az érintett jelentette be.
„A távozásomban két ok játszott szerepet. Az egyik az FTC jelenlegi helyzete. A csapat életképes, tud dolgozni, javult az anyagi helyzete, azonban nem tud elõrelépni és nincs erõsítés – kezdte nyilatkozatát a tréner. – A húzóembereknek tartozik a klub, ezek a játékosok távozni akarnak, s úgy éreztem, nekem sincs maradásom. Tudomásul kell venni, hogy a fõváros nem tud eltartani egy ilyen csapatot és annyi pénzt szerezni, hogy a fejlõdés töretlen maradjon.”
„A másik ok – folytatta –, hogy 54. életévemben járok és olyan terhelést kaptam a klub és a válogatottbeli munka révén, hogy egyre fáradtabb és fáradtabb lettem.”
Németh András még nem döntött arról, folytatja-e azt a kettõs munkát klubcsapata és a válogatott élén, amit eddig, de erre – az új lehetõségek fényében – most lehetõség kínálkozik.
„A Hypóval kötött szerzõdésem alapján lehetõségem van rá, hogy folytassam a válogatottnál a munkát” – tette hozzá, ezt pedig Kiss István, a magyar szövetség elnöke is megerõsítette.
A sikeredzõ elmondása szerint, amennyiben továbbra is bizalmat szavaznak neki a nemzeti együttes élén, akkor éves fizetésébõl tíz havi bért a Hypo, két havit pedig MKSZ áll.
A Ferencváros csapata Németh Andrással a kispadon évek óta kiemelkedõ teljesítményt nyújt. Hat alkalommal nyert bajnoki címet, hétszer pedig a Magyar Kupa-gyõzelmet is bezsebelte.
Tavaly a csapat EHF Kupa-gyõztes volt, korábban egy-egy alkalommal Bajnokok Ligája illetve BEK-döntõt játszott.
A csapattal idén is remeklõ sikeredzõ utódját még nem jelölték ki a klubnál.
(nagyon remélem hogy nem a Köke lesz az!!!!)
mert pl.: hol a IX. kerületi önkormányzat, meg a Maglódi is megérdemelne a szájára egy kampót....
és viszi magával a 2 csajt is :CC
Kézilabda
Immár hivatalos, hogy Németh András, a Ferencváros nõi kézilabdacsapatának vezetõedzõje és a magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az osztrák Hypónál folytatja pályafutását.
Németh András 15 éve irányítja a zöld-fehér csapat szakmai munkáját, õsztõl azonban a legjobb osztrák együttes, a Hypo Niederösterreich edzõje lesz. A tréner hetekkel ezelõtt bejelentette, hogy fontolgatja a távozását, az osztrákok ugyanis rendkívül jó ajánlattal álltak elõ, a Ferencvárosnál pedig nem adottak a megfelelõ körülmények a sikeres munkához. Az sem érte meglepetésként a szurkolókat, hogy a szakember magával viszi a csapat két kulcsemberét, Tóth Tímeát és Kirsner Erikát is (a játékosok korábban honlapunknak is elmondták, hogy Németh távozása esetén a Hypót választanák és nem a Fradit).
Németh András eddig csak feltételes módban beszélt távozásáról, kedden azonban sajtótájékoztatón jelentette be, hogy mindenben megegyezett Gunnar Prokoppal, a Hypo elsõ emberével.
A Ferencváros csapata évek óta kiemelkedõ teljesítményt nyújt a szakember vezetése alatt. Az elmúlt 15 évebn hatszor nyert bajnoki címet, és hétszer Magyar Kupát. Tavaly EHF Kupa-gyõztes volt a csapat, 2002-ben BL-döntõt, 1994-ben pedig KEK-döntõt játszott. (samsungsport)
😞((((((((((((
közben filózom már az egész román túrán, sorban mondják le az emberk, már kocsi sincs.. vafffffffff
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
másik kapu mögött voltak az ETO-sok, oldalt meg vegyesen -a nyugdíjas szektor: D:ASD:A:SD:A:SD:
De:
Az osztrák Hypo Niederösterreich csapatának vezetõedzõjeként folytatja a pályafutását Németh András, a Budapest Bank-FTC vezetõedzõje, a magyar nõi válogatott szövetségi kapitánya.
Az információt már a Magyar Televízió élõ közvetítésének végén is közölték. Elhangzott: a szakember távozása még nem hivatalos, azonban kézilabdás berkekben immáron nyílt titok.
Forrás: ns
Ennyi lett volna?... <#shakehead>#shakehead>
de a bajnokságban majdnem biztos vagyok, hogy mi nyerjük meg...
2 cserével végigjátszani és megnyerni egy kupadöntõt egy összevásárolt kirakatcsapat Gyõr ellen, szinte képtelenség...
úgy hogy tegnap meg az Újvárossal játszottunk, meg különösen.
szépen helyt álltak a lányok. a Gyõr a csatát megnyerte (kupa), de a háborút mi fogjuk (bajnokság) 😊
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Sajnos most már nem csak a futballcsapatnál vannak (szakmai) gondok. Jól megy a csajoknak, de Németh Andráson kívül többeknek megadathat a távozás lehetõsége, mint említetted pl. a Hypohoz.
Bízom a változásokban, de a kezdeti lendület alábbhagyott.
Új tûz kell, és tiszta fej. HAJRÁ FRADI!
ui: 14-14a félidõben MK döntõ, HAJRÁ CSAJOK!
De mi lesz jövõre? Németh András valszeg Hypo, ha nem történik valami érdemi változás a kéziséknél... márpedig ha Németh távozik, akkor valszeg ez a romániai lesz egy jó darabig az FTC uccsó nemzetközi meccse... és lehet hogy nem csak kéziben...
utána jól játszott.....
Valószínû jobb idõtöltés lesz mint ez a hazai mérkõzés :S
#10223 : Hát ez az amit végképp nem tudok elképzelni Lipcsei Péterrõl. Bognár? kit érdekel mit mutogat, csak nehogy eltörjék a közeljövõbe neki azt a szép középsõ ujját.
A csapat lélektelen, szar játékot mutatott 0 támadással!
A második félidõben 2 dalt kiabált a "B-közép": alibi foci, hol a szívetek?
Erre a köcsög Bognár a középsõ ujját mutatta nekünk, majd lipicai péterünk az egyenlítõ gólja után kirohant hozzánk, és annyit mondott: menjetek a jó büdös faszba... Bocsánat a káromkodásért, idéztem!!!
Kurva ideges volt mindenki!!" - (fradidrukker.hu fórum- Norberto Sarto) - elmennek ezek a picsába. Petinek még elnézem, de Bognár...
Rimnicu Vilcea - Ferencváros