Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nsnél tudnak fogalmazni.
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mondjuk én egy 1-2 gólos gyõzelemmel is megelégednék jelen esetben. Csak legyen meg a 3 pont. Hajrá!
mondjuk 7-3-al kiegyeznék...
Ez is bizonyítja, hogy a védelem még nem áll biztos talpakon. Sebaj, idõt kell adnunk hisz még új felállás.
na de nekem mennem kell mert edzõmeccset játszunk 5-tõl és negyed 5-kor van találkozó...
szurkoljátok ki a gyõzelmet! KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
A második 45 percre még harcosabb felfogásban kell kijönni. Egyelõre nem számít hogy egy védelmi hiba miatt egyenlített a tuzsér.
Hajrá, FERENCVÁROS!
amúgy az ns közvetítéséhez negyed óra után sikerült találniuk egy tuzsér címert <#buck>#buck><#vigyor>#vigyor>
Ez term. nem Grenznek ment 😊
Cséke (25.), Nagy S. (30.), Dancs B. (31.), Baka (32.)
de persze ha neadjisten nem nyernénk akkor storno az egész 😊
Gyerünk srácok! Mutassuk meg hogy ha akarunk tudunk játszani.
ki a gólszerzõ?
Tuzsér
1 Nagy Z.
3 Mezõ Á.
20 Cséke
4 Dancs B.
21 Baka
2 Csobán
14 Szilágyi K.
7 Iván
13 Kóka
10 Mitró
11 Krajnc
Vezetõedzõ:
Révész Attila
eddig helyzet csak nálunk volt, de azért betévednek a 16oson belülre a tuzsériak is.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Nézõszám: 3 000
Játékvezetõ: Szabó Zs.
Asszisztensek: Kelemen A., Márton Zs.
Ferencváros
35 Szabó K.
9 Nagy S.
17 Ferencz
26 Dragóner
27 Csepregi
15 Bartha
8 Lazics
6 Lipcsei
18 Laczkó Zs.
55 Tököli
20 Brettschneider
Vezetõedzõ:
Zoran Kuntic
Amint már beszámoltunk róla, Gyepes Gábor közös megegyezéssel szerzõdést bontott az angol másodosztályú Wolverhamptonnal. A szakítás oka, hogy az egy éve sérüléssel küzdõ futballista nem volt hajlandó tovább Angliában gyógyíttatni magát, a külföldi kezelésekhez pedig nem járult hozzá a klub.
- Kitölthettem volna sérülten is a szerzõdésemet jövõ nyárig - mondta Gyepes -, ám a lelkiismeretem nem engedte, hogy így döntsek. Ezért vállaltam a szerzõdésbontást, és elutazom Hollandiába, ahol az Ajax rehabilitációs trénere, Laurens Ebben kezei alatt fogok gyógyulni. Remélem, hogy minél elõbb rendbe jön a térdem, és egy másik angol klubnál folytathatom pályafutásom.
(FLV)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
majd itt talán formába lendül...
szerintem visszatér a Fradiba, de eléggé formán kívül lehet.
football without ultras is nothing
szerintem nem jönne vissza, de jó lenne
hmm és mot nézem, 30adika az hétfõ, jól látom, ugye?
mert akkor kinézek
IGEN!!!
VÉGRE VAN VALAKI AKI BEVÁLLALJA EZT !!!!!!!!!!!!!!
http://kezilabda.info/index.php/hazai-palya/noi/2007/04/17/a-fradibol-is-erosithet-a-dunaferr/#respond
Kemenes meg.... <#wow3>#wow3><#levele>#levele><#wilting>#wilting>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/