23418
-
Csesza #13067 nekem is első osztály ugrott be :o -
#13066 Azt hittem ez egy első osztályú izraeli klub, aztán most látom, hogy a 3. osztályban tolják (wiki ezt írja, NS meg azt hogy 2. osztályú ) ... :c
Mind1, jó eredmény ez is. -
Grenzjager #13065 egy edzőmeccs nagy titokban közben:
Ferencváros-Hapoel Haifa 3-2
Holczer - Országh, Souare, Baranyai, Kulcsár - Szalai, Morrison, Deme, Downing - Pölöskei, Pisanjuk.
Országhot sajnos sérülés miatt le kellett cserélni, őt Moussa váltotta. A szünetben beállt egyébként Williams, Tóth B., Dramane, Heitler és Diaz is.
G.: Dramane(2), Pisanjuk
A találkozón azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik a legutóbbi edzőmeccseken kevesebb játéklehetőséghez jutottak. -
#13064 WELCOME FERENCZIVÁROS !!!
Ferenczi István percekkel ezelőtt aláírta szerződését a Ferencvároshoz. -
Csesza #13063 Balog az Üllői úton
Balog Zoltán jelenleg szabadon igazolható. A válogatott védő jelenleg is az Üllői úton tartózkodik, információink szerint a klubvezetőkkel tárgyal. Mivel a játékos felé fennálló tartozást már korábban rendezte az angol tulajdonos, könnyen lehetséges, hogy egy esetleges visszatérés lehet a tárgyalás témája. -
Csesza #13062 Lamine marad
Sokáig kérdéses volt, hogy hol folytatja Lamine, szóba került az is, hogy esetleg kölcsönadjuk. A középpályás a felkészülési mérkőzéseken meggyőzte Bobby Davisont, hogy érdemes vele számolni, így biztosra vehető maradása. A labdarúgó márciusban kötött másfél éves szerződést klubunkkal. Lamine a nyár folyamán költözött be a klubtól kapott új lakásába. -
Csesza #13061 Ferenczi -
#13060 Mindent bele leányzó! Szééééép... -
#13059 Ferenczi akkor mégis a Fradiban?! Minek? -
bár minden játékosnak ilyen lenne a hozzáálása.... -
Grenzjager #13057 Ashmore: Kihívás a Fradi
Az angol középpályás boldog, hogy a Fradi játékosa lehet és tisztában van azzal, hogy ilyen kaliberű klubban nem nagyon lesz lehetősége játszani, ha ezt a lehetőségét elszúrná.
A Sheffield United több játékosa a magasabb fizetés miatt inkább alacsonyabb osztályú angol csapatba igazolt a Fradi helyett. Vannak azonban ez alól kivételek, ezek egyike James Ashmore, aki remekül érzi magát a Fradiban. Információink szerint a középpályást az elmúlt hetekben is több harmad- illetve negyedosztályú brit csapat kereste (többek között Cresswell jelenlegi klubja is), de az ajánlatokat köszönte szépen - és elutasította. Ashmore a kevesebb bér ellenére is megtiszteltetésnek érzi, hogy egy nívós, jegyzett klubban játszhat, nem pedig egy angol sokadrangú csapatban, és ez számára mindennél többet ér. -
Grenzjager #13056 Fradidrukker.hu szavazás: mezről, stadionról. -
#13055 majd recskázzatok a lelátón! :) -
Solt #13054 Nem bírom a palit, de korrekt! :) -
#13053 Schumi!! -
Grenzjager #13052 Az Albert-staionban rendezendő forma1 gála előtt:
Michael Schumacher hivatalos nyilatkozata:
Michael Schumacher: Jövő szerdán megköszönöm minden magyarnak!
Legutóbb amikor itt jártam még versenyeztem és győzni jöttem a Hungaroringre. Most nem versenyezni térek vissza, hanem futballozni egyet a barátaimmal és azért, hogy újra élvezzem a mindig fantasztikus magyar közönség támogatását. Szeretek részt venni ezen a gálán, hiszen a jótékonysági esemény révén valamit visszaadhatok azoknak az embereknek, akik kevésbé szerencsések az életben, mint én. Úgy érzem ez a mostani budapesti meccs jó alkalom lesz számomra, hogy köszönetet mondjak minden magyarnak, aki szurkolóként mellettem volt, és támogatott pályafutásom során. Nagyon várom már a meccset, és remélem, hogy ugyanolyan jól fogjuk magunkat érezni, mint a korábbi években! -
#13051 szegények
mondjuk én sem ellenkeznék, ugyanakkor mégis úgy mindki eltt :))))) -
Grenzjager #13050 és most olvasom, hogy mindekettőt kitiltották már a stadionból. -
Grenzjager #13049 a sztorihoz azért az tegyük hozzá, hogy amikor kórusban biztatták a srácot meg csajt ("mindent bele!!"), akkor a csapat azt hitte nekik szurkol az oldal lelátó (..tehát ultráknak semmi közük a szituhoz!) és löttek is egy gólt az angoloknak. -
Grenzjager #13048 befizették a félkarú társukat...
a csaj meg valszeg totál kész volt vmitől... -
Csesza #13047 LigaKupa
Az első kör játéknapjai a következők:
10.01.: FTC-Baktalórántháza
10.15.: Honvéd-FTC
10.29.: Fehérvár-FTC
11.05.: FTC-Kecskemét
11.12.: REAC-FTC
-
#13046 ja rögtön a kombinálás
szerintem emg eygszerüen jó volt mindkét félnek
vagy unták a meccset -
Grenzjager #13045 Erkölcs
(3E a címerben: Erkölcs, Erő, Egyetértés)
egyesek szerint így üzentek, hogy nem tetszik a narancssárga meg a sok új játékos... -
#13044 aza baj hogy a mai gyerekek már baszó kutyákat sem látnak az udvaron
Szent Ágoston meg előszőr széjjelkurvázta magát csak aztán lett szentfazék -
#13043 E mi? -
Grenzjager #13042 ahol történt, akik körbe állták ...stb eddig sem egy szánóbánó társaság. és maximálisan jogos sokak felháborodása, mert az egyik "E" elég durván sérült. -
#13041 hehe, most olvasom mi volt a lelátón, a sok vojőr álprűd most meg veri a nyálát, és hányja a keresztet -
Csesza #13040 Bartha 2 évvel meghosszabbította a szerződését :o -
Solt #13039 No igen... változnak az idők! ;) -
Csesza #13038 jah, értem :)
kemény -
Solt #13037 Csak akkor, ha pályára lép! -
Csesza #13036 Decemberre kiderűl, hogy hol lesz az új stadion -
Csesza #13035 mivan? :D
nem lesz fizetése? -
Csesza #13034 a Nagy testvéreket vinné Kecskemét -
#13033 nem arra gondoltam... alapfizut sem kért a REAC-tól -
Csesza #13032 mennyiért ment volna? lejárt a szerződése :S -
#13031 Lisztes nulláért a reacba ment... fasza -
Csesza #13030 reménykedtem benne még 1 darabig, hogy ö lesz az új Lipcsei, de most már 2-3éve nagyjából körvonalazódik, hogy esélytelen :S -
Grenzjager #13029 Csepregi Richárd -> kölcsön Szigetszentmiklós -
#13028 én leszek a legnagyobb fanja :DDD