Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ligakupa kiesés után:
" Az elsõ perctõl kezdve futballozni szerettünk volna, de a támadójátékunk minõségével hónapok óta nem vagyok elégedett, és nem csak arról van szó, hogy nem szerzünk gólokat, nem mozgunk eleget és nem szerzünk labdákat, arra pedig nem hagyatkozhatunk, hogy valamelyik középpályásunk, majd eltalálja a kaput A következõ szezontól a csatársor arculatát meg kell változtatni. Ez túl kevés a mi szintünkhöz, illetve ahhoz is, hogy ezek a játékosok az új idényben is a Ferencvárosban futballozzanak” – mondta dühösen Thomas Doll, a vendégek mestere. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A (játékos) minap úgy fogalmazott, hogy mivel a legjobb korban van, legalább a német harmadosztályban szeretne játszani. Azt is elismerte ugyanakkor, hogy Thomas Doll megkereste õt, a Ferencváros pedig ajánlatot tett neki. "Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen múlttal rendelkezõ klub igényt tartana rám. Nagyon jót beszélgettem a vezetõedzõvel, de inkább Németországban képzelem el a jövõmet. Itt magasabb célokért küzdhetnék."
Aziz Bouhaddouz
+ Radó ugye mintha szívesen jönne
de azért ez parádés 😄D
Feladó: barnuska000
Elküldve: 2014. 04. 27. 18:05
Tárgy: te ratyi
Ne ugassál bele a felnõttek dolgába kisfiam!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is szívesen kitiltanám.
Kértem segítséget de még nem kaptam rá választ.
Nem kell rá reagálni.
Köszönöm 😊
www.smart-bus.hu
2. valaki tényleg tiltsa már ki
3. új HG is kellene, mert Csesza kb nem elérhetõ
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Lofaszjoska hiaba irogatsz nekem privatot, instat torlom, meg el sem olvasom!<#eplus2>#eplus2>
ON:
Nekem már mindegy milyen játékkal, csak húzzuk be a maradék meccseket is, és boldog leszek 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A név viszont alap, hogy maradjon!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu