Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy Böde úrnak lassan reszeltek?

A Ligakupa kiesés után:

" Az elsõ perctõl kezdve futballozni szerettünk volna, de a támadójátékunk minõségével hónapok óta nem vagyok elégedett, és nem csak arról van szó, hogy nem szerzünk gólokat, nem mozgunk eleget és nem szerzünk labdákat, arra pedig nem hagyatkozhatunk, hogy valamelyik középpályásunk, majd eltalálja a kaput A következõ szezontól a csatársor arculatát meg kell változtatni. Ez túl kevés a mi szintünkhöz, illetve ahhoz is, hogy ezek a játékosok az új idényben is a Ferencvárosban futballozzanak” – mondta dühösen Thomas Doll, a vendégek mestere. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
A Regionalligából, azaz a német negyedosztályból szerzõdtetne támadót nyáron a Ferencváros. Errõl maga a kiszemelt, bizonyos Aziz Bouhaddouz beszélt a Reviersport hasábjain, ám a marokkói származású csatár kikosarazhatja Thomas Dollt.
A (játékos) minap úgy fogalmazott, hogy mivel a legjobb korban van, legalább a német harmadosztályban szeretne játszani. Azt is elismerte ugyanakkor, hogy Thomas Doll megkereste õt, a Ferencváros pedig ajánlatot tett neki. "Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen múlttal rendelkezõ klub igényt tartana rám. Nagyon jót beszélgettem a vezetõedzõvel, de inkább Németországban képzelem el a jövõmet. Itt magasabb célokért küzdhetnék."
gratulálok.magyar esetleg lesz mutatóbaqn a "nemzet csapatánál"?felháborító
Azt hittem tanultunk valamit a Töjp témából... 😞

Mor3llo
ez esetben sorry, én csak arra alapoztam, hogy korábban írta 1-2 személy, hogy nem értek el 😊

de azért ez parádés 😄D

Feladó: barnuska000
Elküldve: 2014. 04. 27. 18:05
Tárgy: te ratyi
Ne ugassál bele a felnõttek dolgába kisfiam!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Scriptet nem tudtam berakni, mert nem értek hozzá.
Én is szívesen kitiltanám.
Kértem segítséget de még nem kaptam rá választ.
Nem kell rá reagálni.
Köszönöm 😊

Én is írtam neki,a gyûlölködõ magatartásotok miatt,úgyhogy te se izguljál kisfiam!
Én elküldtem Cseszának a scriptet, de nem reagált rá. 😞

www.smart-bus.hu

Mor3llo
1. ne szóljatok hozzá
2. valaki tényleg tiltsa már ki
3. új HG is kellene, mert Csesza kb nem elérhetõ

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ne izguljál, a Debrecenrõl azt se tudják hogy ott van futball klub...

Csodálkozol?
Zenszkij
nem úgy volt, hogy ezt a faszt nem látjuk

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jó enne,ha nem így kellene reménykednünk a pontok miatt.Nekünk,a nemzet csapatának az elsõ helyen kellene lennünk,természetesen hazai játékosállománnyal.
sb1
Jó enne, ma a lilák elvennék az Eto-t,maradna a mindössze 2 pontos elõnyük 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Sokallod a jegyárat?Az általatok istenített zsoldosokat valamibõl finanszírozni kell.Ja hogy visszanyalt a fagyi
JimKirk
<#hawaii>
ezt a mondfatot jelzem a moderatornak kisfiam.mit sértegetsz?
JimKirk
Igy van! Doll szeret a vezetes tudataban beallni vedekezni, eddig bejott.😊
JimKirk
OFF:

Lofaszjoska hiaba irogatsz nekem privatot, instat torlom, meg el sem olvasom!<#eplus2>

ON:
sb1
Az elmúlt 5 meccsünkön sem volt túl káprázatos a játék, viszont 5 meccs 5 gyõzelem, 15 pont, ezt nem veheti el senki 😊
Nekem már mindegy milyen játékkal, csak húzzuk be a maradék meccseket is, és boldog leszek 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Szerintem csak az elején játszottunk jól!
JimKirk
A vegen nagyon magunkra huztuk az ellenfelet.
JimKirk
Lofaszjoska hozzaszolasait nem latjuk <#hawaii>

<#violent><#rinya>
Az még elmegy
1800 Ft lesz a legolcsóbb jegy elvileg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hozzászólásaidban az állandó kibaszott folyamatos unalmas egyhangú károgásodat nem tudnád színesíteni, több rétegûvé tenni?

sb1
Legalább profi kezekben lesz, és nem csesszük el, mint már oly sok-mindent.
A név viszont alap, hogy maradjon!

Szégyen,gyalázat.Szééééégyen,gyalááááázat!
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

akkor ezt most jelentem.
Leonardo marad, Jenner Gyulának bizonyítania kell még, Besic csak euró milliókért mehet

Zenszkij
Ez jó hír!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ReszegKoldus
28 > 6

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Most elégedett voltam a Ferencváros játékával.Ez az,csak így tovább!
Én elhiszem hogy ideges vagy, most hogy a Debrecen kissé visszaesett, de azért nem kell kétségbeesni. Meg ide írogatni se...

Zenszkij
Nõvel voltál már te nyomorék, az elõfeltétele, hogy gyereked legyen. Ahogy érzékelhetõ a megnyilvánulásaidból te inkább a seggedet járatod be, mint valami valagutat.

Mi bajod van vele?Nemrég még odáig meg vissza voltatok a külföldi zsoldosokért kisfiam.
ReszegKoldus
Böde játszik ma, csak egész héten szolizott, lefogyott 30 kilót és Somalia meze van rajta 😊

Zenszkij
A rendkívül "gólérzékeny" és most is "rettenetesen" hiányzó Böde ki is hagyta.

ReszegKoldus
nem tetszik hogy ennyi tizenegyest fújnak mostanában, mindig azt hiszem kimarad 😄

Zenszkij
Somáliát most kell kivágni ebbõl az országból.

Igen, csak olyan sértett fejjel vonult, azt hittem behisztizett, hogy nem lõheti! 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
Azé mer ápolták, le kellett mennie, de gondolom azóta kiderült már 😊)

JimKirk
Megvan a harom pont!8-)
banok
Legalább a 3 pont megvan 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/