Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma 13.

BUDA > miskolc.

Jah, tvs kommentátor "barátunk" megemlítette hogy "balhét" látott méghozzá Fradisták között -.-

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gercse
melyik szektorban voltál?

mukika
már a meccs alatt is benyomultak a biztonságiak, majd késöbb a kékek is... de a 7sideban is volt egy kis összetûzés a biztonságiakkal az elején.

meccs elõtt 6 órával elindulsz, de 10 perccel a vége után már ide írkálsz.

Adom hogy mindenre figyelsz 😄

Friss infó:
Tóth Csabika emberei a meccs után szétverték a nyíregyházi drukkekeret!
Részleteket nem tudok!!
Fradidrukker

isi, neked nem ott lett volna a helyed? 😊

mukika
mert ti aztán kurva sokat mutattatok..... szánalmas szar brigád vagytok. nekünk szégyen volt igen a meccs, de abból a szempontból, hogy veletek kell megvívni úgymond a "bajnoki döntõt"... kontrára építeni, 10 emberrel védekezni, ez megy nektek.

amúgy de kurva hamar hazaértél... meccs elõtt 6 órával elindulsz, de 10 perccel a vége után már ide írkálsz.

nem szeretném, ha többel ide írnál, köszönöm.

fu elsõ félidõ utolsó 10 percében olyan hanghulat volt aaa.

BUDA > miskolc.

Én minden meccset végigállok 😊)
Persze ez attól is függ hol tekinted meg a meccset 😊

mert ti igen 😄
1 értékelhetõ helyzet volt azt be is lõttétek és ennyi

BUDA > miskolc.

gercse
na hazaértem a meccsrõl. jó sokan kint voltunk, állni kellett szinte egész meccsen, de megérte
az 1. félidõ végét jól megnyomtuk, akkor kellett volna fordítani, de most már mindegy
méskor fog eldõlni a bajnokság

Nem is mondtam hogy fikáztad, és hogy a sporikra fogtad volna, csak kicsit indulatosra sikeredett a hszm.

Csak úgy érdekességbõl:
Nb1 26.forduló össznézõszám: ~17900 (8mérkõzés)
NB2 23.forduló össznézõszám: ~22350 (11mérkõzés)

Lehet hogy 4 mérkõzéssel többet rendeztek a másodosztályban, de ha jól tudom az a profi liga -.-

Armani
Nem fikáztam a csapatot és nem a játékvezetõkre fogom az 1-1- et.

Abban teljesen igazad van, hogy rég láttunk ilyen " küzdést, akarást, hajtást" Aminek nagyon örülök.

Na hát igen tököli 3 as helyzetébõl 1et illett volna berugni 😄

Semper Fidelis

Játékvezetõk? ugyanmár. fejétõl bûzlik a hal (mlsz)

Meg se tudnám számolni hány olyan döntése volt, ami döntõen befolyásolta a meccs végkimenetelét. Ezzel ne vegyük le játékosaink válláról a terhet, mert igazán illet volna 6millió+1 helyzetbõl az egyiket berúgni. De mint mondtam, én most elégedettebb voltam a Csapat teljesítményével. Kár hogy itt egy kicsivel több kellett volna.

Armani
Na meg akkor is lehetett volna több gól ha nem ilyen a játékvezetõ...

Amiket fújt...<#wow3>

Semper Fidelis

Meglátjuk ki nevet a végén.
Ha a srácok ezután jobb helyzetkihasználással játszanak, legalább ilyen odaadással, kezünkben a sorsunk, a végén még segíthetünk is kihúzni a bilibõl nyíregyházi "barátaink" kezét.

HAJRÁ FERENCVÁROS!

Takarodj... bunkó.

#10452, ez a tíregyháza sokkal többet mutatott mi?... melyik meccset nézted?

Ferencváros - nyíregyháza 1-1
Üllõi út, 15ezer nézõ
Gólszerzõ: TÖKÖLI

Pozitívum elsõsorban hogy végre helyenként küzdést, akarást, hajtást lehetett látni, valamint hogy ismét teltház volt az Üllõi úton. A játékvezetésrõl no comment, a nyíregyháziakról szintúgy, az elsõ 10-15 percben simán 90-10%os volt a játékbirtoklás... ennyi.

Nem tudok örülni az 1pontnak, de mindenképp jobb játékot láthattunk ma mint tavasszal úgy átlagban. Kuntic kezemunkája nem 1-2 meccs után lesz látható. Abban viszont szinte biztos vagyok, ezzel az elánnal tudjuk hozni 1-2 góllal az idegenbeli meccseket.

Jah, és még valami, a helyzetkihasználásunk még mindig katasztrofális. Tököli 2-3 gólt is szerezhetett volna egymaga, és akkor már is más hangulatban mennek haza szurkolóink.

Armani
1-1...<#rinya>

Semper Fidelis

a nyíregyi védelem hihetetlen szar volt.

ez a fradi verhetõ lett volna nagyon bátrabban kellett volna játaszani.. ez a ftc semmit nem mutatott...

Armani
Vicces volt hogy a gyúro ott rohangászott 😄DD

Na ja. Csak így tovább, hajrá Fradi!

Semper Fidelis

azért az Eisemann-os Tököli buktatásos eset se volt semmi..
kicsit meg is zavarodott a bíró

remélem 2. félidõ is ilyen pörgõs lesz

football without ultras is nothing

Na az utolsó 7-8 perc az már igen.Igy kell egy fradinak otthon hajtani.Rosszkor jött a szünet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egyszerüen semmi elképzelés nincs.Már Lipcsei kaphatott volna egy pirosat mikor utolsó emberként felrugta a kontránál az ellenfelet...
Na de gól!
Jókor irtam...<#vigyor4>

Mondjuk ettõl még akkor is több kéne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Armani
1-1 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<#fogmosas>

Semper Fidelis

Armani
Mész te a picsába...

Semper Fidelis

Armani
Istenem ilyen gólt bekapni.... <#rinya>

Nembaj még csak 0-1.

Hajrá Fradi!

Semper Fidelis

fú de lassú eddig a játék..
mondejuk nem értem, miért nem lehet este játszani a meccseket, nb1be is ott sülünk meg a lelátón.
most attól még, mert nem minden pályán van villanyvilágítás, az üllõin simán lehetne este 8kor a meccs

Nem tudom, de én már most pörgök mint az állat, mi lehet azokkal akik ki tudtak menni 😊)
Bízom a Fiúkban, és szerintem sem ez életünk meccse, de mindenképp az év legfontosabb összecsapásának (remélem valós) visszavágója!

HAJRÁ FERENCVÁROS!

Armani
Adom biza.

Nekem is csak a tv marad... :'(

Semper Fidelis

A tvbõl majd úgyis kiderül hogy a felüljáróból is szurkolnak-e vagy sem 😊

HAJRÁ FRADI!
GYÕZNI KELL!

mukika
Most érdeklõdtem a 100% Fradi szerkesztõségénél, akik kapcsoltak a Fradi székház információs irodájába, majd onnét a pénztárhoz kapcsoltak. A pénztárnál egy hölgy vette fel, az õ tájékoztatása szerint mindössze pár száz jegy van hátra, mivel a reggel 10 órai nyitáskor már csak 3800 jegy volt. Szerinte garantált a telt ház... Most még azon filóznak, hogy az E szektorba viszik a tirpákokat, s a 15-16-t is megnyitják. Amely +1200 jegyet jelentene a fradistáknak. További tájékoztatása szerint nincsenek nagy sorok, de sokan, mint pl. Felvidékrõl vagy éppen Szerbiából (!!) telefonon keresztül foglaltak le jegyet. Infó szerzés 100%-ra biztos!!!!!!!!!!! - fradidrukker - vegeltomi

mukika
inkább veszek egy jegyet a bérletem mellé, ahogy azt ma is tettem, meg ahogy azt már többször is tettem... nem támogatok ilyen szutykot...

mukika
elugrottam egy pár jegyet venni, szép kis sor volt, illetve már jópár jegy elfogyott... remélem lemossuk a nyíregyet. nem kell azért õket olyan komolyan venni... 😉

patrik köszi az üzit, én sem megyek, mivel most jöttem rá, hogy ma lesz és ugye hosszúhétvégére meg naná, hogy itthon maradok, pláne mert itthon is játszottunk szóval nekem is marad a tv. kiváncsi leszek 😊
meg az 500 nyíregyire is

gyaa talizhattunk von :o

BUDA > miskolc.

Zizou5
sok siket, de nekünk többet 😛 ez a meccs a sorsdöntõ, hajrá fiúk !!!

na indulok Pestre.. Hajrá Nyíregyháza!

kiváncsi vagyok hányrendõr fog kísérni minket.

Shep
ok kösz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gercse
keleti csoportból jut fel 1, meg a nyugatiból 1(asszem)

gercse
Remélem begyüjtjük a három pontot 😊
nagyon kell most

Shep
Hogy is van az NB2-bõl való feljutás? Valaki röviden felvázolná?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is megyek ;|

BUDA > miskolc.

gercse
én megyek ki a meccsre, életem elsõ fradi meccse😄...
10es szektorban fogok szurkolni 😊
Hajrá Fradi !

banok
Én is majd tv-n keresztül fogok szurkolni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hát igen, onnantól kezdve nem a mi kezünkben lesz sorsunk.
Én bízom a fiúkban, bár ugyanígy hittem a kecskemét elleni feltámadásban is...
Na mindegy, Kuntic remélem feltudja rázni õket, áttudja éreztetni velük azt, mit is jelent a Fradiban játszani.

Armani
Nyerjük

Semper Fidelis

muszály lesz a 3 pont, mert ha x lesz vagy vereség akkor ennyi volt....

A holnapi meccset sajnos csak tvbõl fogom tudni követni, de lélekben mindenképp a Csapattal, és veletek leszek.
Minden Fradistának jó szórakozást, jó szurkolást, és nem mellesleg 3 pontot 😊

Hajrá, FERENCVÁROS!