Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Adom hogy mindenre figyelsz 😄
Tóth Csabika emberei a meccs után szétverték a nyíregyházi drukkekeret!
Részleteket nem tudok!! Fradidrukker
isi, neked nem ott lett volna a helyed? 😊
amúgy de kurva hamar hazaértél... meccs elõtt 6 órával elindulsz, de 10 perccel a vége után már ide írkálsz.
nem szeretném, ha többel ide írnál, köszönöm.
BUDA > miskolc.
Persze ez attól is függ hol tekinted meg a meccset 😊
1 értékelhetõ helyzet volt azt be is lõttétek és ennyi
BUDA > miskolc.
az 1. félidõ végét jól megnyomtuk, akkor kellett volna fordítani, de most már mindegy
méskor fog eldõlni a bajnokság
Nb1 26.forduló össznézõszám: ~17900 (8mérkõzés)
NB2 23.forduló össznézõszám: ~22350 (11mérkõzés)
Lehet hogy 4 mérkõzéssel többet rendeztek a másodosztályban, de ha jól tudom az a profi liga -.-
Abban teljesen igazad van, hogy rég láttunk ilyen " küzdést, akarást, hajtást" Aminek nagyon örülök.
Na hát igen tököli 3 as helyzetébõl 1et illett volna berugni 😄
Semper Fidelis
Meg se tudnám számolni hány olyan döntése volt, ami döntõen befolyásolta a meccs végkimenetelét. Ezzel ne vegyük le játékosaink válláról a terhet, mert igazán illet volna 6millió+1 helyzetbõl az egyiket berúgni. De mint mondtam, én most elégedettebb voltam a Csapat teljesítményével. Kár hogy itt egy kicsivel több kellett volna.
Amiket fújt...<#wow3>#wow3>
Semper Fidelis
Ha a srácok ezután jobb helyzetkihasználással játszanak, legalább ilyen odaadással, kezünkben a sorsunk, a végén még segíthetünk is kihúzni a bilibõl nyíregyházi "barátaink" kezét.
HAJRÁ FERENCVÁROS!
#10452, ez a tíregyháza sokkal többet mutatott mi?... melyik meccset nézted?
Üllõi út, 15ezer nézõ
Gólszerzõ: TÖKÖLI
Pozitívum elsõsorban hogy végre helyenként küzdést, akarást, hajtást lehetett látni, valamint hogy ismét teltház volt az Üllõi úton. A játékvezetésrõl no comment, a nyíregyháziakról szintúgy, az elsõ 10-15 percben simán 90-10%os volt a játékbirtoklás... ennyi.
Nem tudok örülni az 1pontnak, de mindenképp jobb játékot láthattunk ma mint tavasszal úgy átlagban. Kuntic kezemunkája nem 1-2 meccs után lesz látható. Abban viszont szinte biztos vagyok, ezzel az elánnal tudjuk hozni 1-2 góllal az idegenbeli meccseket.
Jah, és még valami, a helyzetkihasználásunk még mindig katasztrofális. Tököli 2-3 gólt is szerezhetett volna egymaga, és akkor már is más hangulatban mennek haza szurkolóink.
ez a fradi verhetõ lett volna nagyon bátrabban kellett volna játaszani.. ez a ftc semmit nem mutatott...
Na ja. Csak így tovább, hajrá Fradi!
Semper Fidelis
kicsit meg is zavarodott a bíró
remélem 2. félidõ is ilyen pörgõs lesz
football without ultras is nothing
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na de gól!
Jókor irtam...<#vigyor4>#vigyor4>
Mondjuk ettõl még akkor is több kéne.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nembaj még csak 0-1.
Hajrá Fradi!
Semper Fidelis
mondejuk nem értem, miért nem lehet este játszani a meccseket, nb1be is ott sülünk meg a lelátón.
most attól még, mert nem minden pályán van villanyvilágítás, az üllõin simán lehetne este 8kor a meccs
Bízom a Fiúkban, és szerintem sem ez életünk meccse, de mindenképp az év legfontosabb összecsapásának (remélem valós) visszavágója!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
HAJRÁ FRADI!
GYÕZNI KELL!
meg az 500 nyíregyire is
BUDA > miskolc.
kiváncsi vagyok hányrendõr fog kísérni minket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BUDA > miskolc.
10es szektorban fogok szurkolni 😊
Hajrá Fradi !
Én bízom a fiúkban, bár ugyanígy hittem a kecskemét elleni feltámadásban is...
Na mindegy, Kuntic remélem feltudja rázni õket, áttudja éreztetni velük azt, mit is jelent a Fradiban játszani.
Minden Fradistának jó szórakozást, jó szurkolást, és nem mellesleg 3 pontot 😊
Hajrá, FERENCVÁROS!