23419
-
Csesza #13148 2-1 Shaw és Ferenczi; a másik oldalon volt egy 11es (Fülöp miatt)
Downing és Fülöp lefele, főleg Downing mert katasztrófa mit csinált :S -
Solt #13147 AAAA milyen hangulat van... én meg itt rohadok!!!!
Hajrá Fradiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
1-0, Shaw!
-
Shelton #13145 :D -
Grenzjager #13144 A Bőcs ellen Miskolcon, a Diósgyőri stadionban játszunk majd -
Grenzjager #13143 lesz ajándék poló
-
persze, jóhogy -
Grenzjager #13141 nyitva -
valahogy nekem ez nem tetszik, sokkal több külföldit kellett volna a kezdőbe rakni. -
Jegypénztárak vajon meccs előtt nyitva lesznek? -
valaki csináljon majd 1-2 képet pls, mert edzésem lesz aztán nemlátom a meccset, legalább képeken lássam majd mennyien lesznek :) -
Úgy kell azt :D
Devárom már a holnapot :D illetve ma -.- -
Ott leszek, viszem fatert is hadd szokja a légkört.
-

Ott leszünk;) -
:ASD?ASD -
Csesza #13133 potya kapusunk már van -.- -
Didát most kiakarja tenni a milan, ajánlanám :D -
Csesza #13131 sztem tökmind1 ki áll a kapuban, mert ahogy eddig tapasztalhattuk, ez a Williams egy igazi potyakapus :S
ezért kellett volna venni inkább Ferenczi helyett egy kapust -
Grenzjager #13130 Holczerben csak azt nem bírom hogy ahány kapura lövés, annyi gól... -
Legyünk holnap minél többen, mutassuk meg mit is jelent az a Fradi! -
Csesza #13128 nagyon kíváncsi leszek a holnapi meccsre
Fülöpöt inkább ültettem volna a kispadra
a rasztát meg a kezdőcsapatba vártam, de mondjuk a másik raszta még a cserepadon sincs :O -
Csesza #13127 A holnapi kezdő:
Holczer - Fülöp, Dragóner, Csiszár, Szkukalek - Fitos, Ashmore, Lipcsei, Abdi - Ferenczi, Shaw
Kispad: Williams, Souare (Wolfe), Baranyai, Tóth B., Bartha, Bartholomew, Moussa -
Grenzjager #13126 itt az ankét kérdései, válaszokkal
-
fradista91 #13125 Úgy hallottam az ankéton egész családi hangulat volt, remélem amik ott elhangzottak nagyrészt a valóságot fogják türközni az elkövetkezendő évben, és végre 3 év szenvedés után ismét elsőosztályú (majd később nemzetközi) mérközésekre járhat minden fradista.
Hétfő egy meghatározó nap az új kezdetben.
HAJRÁ FRADI, FRADISTÁK! -
Csesza #13124 Kevin McCabe levele a fradistáknak

-
LOL -
Solt #13122 Üsse kavics, de csak utána kapja a kegyelem lövést, miután megnyúztuk!
-
Csesza #13121 szavadon fogunk Pityu
-
Csesza #13120 itt van még pár kép az újak bemutatásáról
KÉPEK -
Csesza #13119
Hat sajátnevelésű fiatal is a felnőttcsapat keretében
Ők pedig a korábbi szezon hajrájában és a nyári edzőmeccseken megismert Tóth Bence, Nyilasi Bálint, Kiss Krisztián, Kutasi Zsolt, Pintér Balázs és Országh Péter. Utóbbi kivételével már profi szerződést kaptak a tehetséges labdarúgók, így az ő "jelenlétük" hosszútávon biztosított az Üllői úton.

-
Csesza #13118
Íme a hivatalos mezszámok:
Ferenczi István (13), Liban Abdi (7), James Ashmore (8), Carlos Diaz (31), Pölöskei Péter (60), Jan-Michael Williams (18), Rafe Wolfe (39), Jason Morrison (25), Matthew Bartholomew (9), Aaron Downing (11), Heitler Ádám (17). -
Nem, kevés volt a PA... :c -
nem kellett az angoloknak? :Ddd -
Csesza #13115 Fitos 2 évvel meghosszabbította a szerződését
-
Csesza #13114 Hétfő 18:45 Sport2 ÉLŐ
FERENCVÁROS - Tököl -
Csesza #13113 A jövőben Haáz Ferenc helyett Igaz András dolgozik a csapat mellett -
Csesza #13112 Helmeczy
Tekintse meg a hírTV felvételét! -
Csesza #13111 1-1 az Érd ellen :S
A kezdőcsapat: Holczer, Fülöp-Dragóner-Csiszár-Szkukalek, Bartha-Lipcsei-Ashmore-Abdi, Shaw-Ferenczi
Williams, Wolfe-Souare-Baranyai-Fülöp, Szalai-Tóth Bence-Bamba-Downing, Berci-Pisanjuk. -
Csesza #13110 Mátyus János a ciprusi másodosztályban szereplő ASIL Lyssi együtteséhez szerződött.
:D -
Grenzjager #13109 Ki érti ezt?
Csapatunkban hetek óta feltűnik egy szőke csatár, akiről eddig kevesen tudták, hogy ki is ő? Heitler Ádám próbajátékon szerepel az Üllői úton. A csatár az előző idényben az Újpest második csapatában szerepelt, kevés sikerrel. Heitler a harmadosztályban 8 mérkőzésen kapott szerepet, mindössze kétszer kezdőként. A bajnokságban egy gólt szerzett. A játékost a nyár folyamán tesztelte a Szolnok csapata is, ott egy edzés után megköszönték neki a részvételt. Nálunk több mint három hete élvezi a bizalmat, a hírek szerint elsősorban menedzsereinek köszönhetően…
(ftcpe)
Mit keres egy ilyen béna nálunk...
ez kezd már nagyon durván szánalmas lenni.