Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint közismert május hónapban egyetlen egyszer sem játszunk hazai pályán.
4 idegenbeli mérkõzést kell megnyernünk hogy lépést tartsunk a nyíregyházával. Az elsõ akadályt sikerrel vettük Karcagon, és jobb gólkülönbségünknek (+2) köszönhetõen még elsõk vagyunk. Hála az mlsznek a Nagy testvérek, Kuntic keze alatt védelmünk meghatározó játékosai nem játszhatnak, mert a válogatottnál "szükség" van rájuk.
Remélem a Fiúkat is hajtani fogja a CSAKAZÉRTIS, mert nem az elsõ (és valszeg nem az utolsó) eset hogy keresztbe tesz kistelki(0).
Fel kell jutnunk!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
KÜZDENI KELL!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Nemet mondott az MLSZ
természetesen nagyon nem akarják, hogy újra az elsõ osztályban játszunk... <#gunyos1>#gunyos1>
maradt a 2-1, 2vel jobb a gólkülönbségünk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
75' Domonkos bal oldali szögletét követõen Kemenes ért szerencsétlenül a labdához, majd Kádár centikkel a kapu mellé gurított.
<#pardon1>#pardon1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az a baj, hogy nyíregy is nyert 2-0ra. igy ha mi is nyerunk 2-0ra akkor ki lesz az elsõ helyen ?
BUDA > miskolc.
kár, pedig szabadon igazolható volt
BUDA > miskolc.
a fradi meg csak 5 percekre tudott iszonyatos nyomást csinálni pl az elsõ félidõ vége fele ha ott nincs helyén a kapus nagyon könnyen fordíthatattok volna.
05.06. 16:45 Karcag-Ferencváros
25.forduló:
05.12. 17:30 Jászberény-Ferencváros
26.forduló:
05.19. 15 óra Békéscsaba-Ferencváros
27.forduló:
05.27. 18 óra Bõcs-Ferencváros
28.forduló:
06.03. 18 óra Ferencváros-Kazincbarcika
29.forduló:
06.09. 18 óra Budafok-Ferencváros
30.forduló:
06.16. 18 óra Ferencváros-Baktalórántháza
az a baj, hogy idegenben nagyon gyengék vagyunk az nb2ben... megpróbálok minimum 3 idegenbeli meccsen is ott lenni, és buzdítani a csapatot. 4 meccsen voltam idegenben idén, abból három meccsen nyertünk, szal... 😛 jövõhéten irány karcag!!!
Na igen enyhén leesett az állam amikor a sárgát húzta ki...
Semper Fidelis
"Az utolsó öt percben összeûrösödtek az események, Lipcsei végezhetett el egy tökéletes szabadrúgást, amit Erdélyi hárítani tudott. Bagoly 42. percben egyértelmûen piros lapot érõen buktatta utolsó emberként Tökölit, de csak sárga lapot kapott a játékvezetõtõl. A lefújás elõtt, pedig Tököli szerezhetett volna vezetést, de Erdélyi több nagy védést is bemutatott." - nso.hu