Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ciao!

A Margit szigetes focistáink bulija teljesen igaz. Én is beléjük botlottam. És most lehet sokan majd elfognak ítélni meg minden de Bognárt ugy ahogy van szememköptem (és nem fogom arra h igen sok volt a pupomban meg ilyenek semmire,és még "gizdázni" sem akarok sõt még valamennyire igy utolag bevallom h szégyelem is magam de ott nem mérlegeltem,kijött az elkeseredés)
Fradidrukker

Mukikát idézem: FUTBALLKURVÁK

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Zenszkij
Cashteleki fel akarta nyomatni a Vasasát, mert Vasas drukker. mellesleg megjegyzem a Vasas hatalmas szurkolótáborral rendelkezik LOLOLOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Semmit nem akartak csinálni, és ezáltal nem is ment nekik. Legalábbis szerintem...
Lipcsei kihagyott egy tizenegyest, görögtüzek repültek a pályára, az elõadás vége felé székeket tördeltek az oldallelátón álló szurkolók (sajnos egy játékos sem tapasztalta meg milyen kényelmes) kirendelték a sárga ruhás majmokat, hosszabbításban még több görögtûz, és egy rigmussal köszöntük meg az egész (fél) éves hozzáállást: SZÉGYEN!

Ezután a Székház elé vonultunk, szerettünk volna hallani egy lelkiismeretes játékosunk szájából azt a szót, hogy BOCSÁNAT!

Megpróbáltuk megállítani a forgalmat, a kékek elkezdtek terelni minket, majd szépen lassan a többség haza szivárgott, mi kb 10ig pár haverral még ott maradtunk és elindultunk mi is.

Ennyit sikerült így másnap reggel összeszedni, remélem a lényeg bent volt.
Jah és KURVÁRA OLCSÓN MEGÚSZTÁK!

sajnos tegnap este nem votam otthon, azoktól kérdezem akik ott voltak a meccsen, hogy mégis milyen volt? egyszerûen semmit nem akartak csinálni a játékosok vagy csak nem ment nekik? a szurkólók? kihívták a játékosokat a közönség elé? volt valami csetepaté?

thx.

NEKÜNK NEM KELL!!! <#eljen>

mukika
ha így kerülnénk fel az nem az jelentené, hogy elvettük valakitõl a jogot. a szabály az szabály. de ez NEKÜNK NEM KELL!!!

The FlashBack
igen, szeritem se vegyétek el senkitõl a jogot. Vannak akik jobban megérdemlik mint a fradi:|

The FlashBack
Zenszkij: Miért kell mindig másra fogni a vereséget? :O

mukika
tavaly kitettek jogtalanul minket az elvonalból, kicsit más. alanyi jogon járna az elsõ osztály... de tényleg nem vagyunk valók oda. inkább legyünk éveken át az nb2-ben. de én nagyon nem akarom, hogy a tatabánya helyén induljunk. vagy valaki más helyén. az összes futball kurva elmehet a picsába.

Ideje volt? Miért lett volna ideje?
A tartozást nyugodtan hagyhatjuk,mert vagy rendet rakunk és kizárunk mindenkit aki ezért vagy azért nem felel meg (nem tudom 5 csapat maradna?),vagy nem rakunk ki csak egyet külön.Ez ilyen tipikus magyar focis megoldás volt,hogy aztán kinek a nyomására,kinek az érdekében (Mészöly család) az már megint más kérdés.Ezerszer lerágott,sohasem kiderülõ kérdés.
De ez már elmúlt.
Ez a tavasz viszont botrány volt.Hogy itt már megint ki miért játszott ugy ahogy,ez asszem szintén titok lesz örökre.Mert ez a csapat ha NB1-es akkor nem a kiesés ellen küzd az elsõ osztályban az is biztos.És még összel nagyjából úgyis ment minden ahogy kellett,ha nem is lett túl nagy különbség,de ki gondolta volna,hogy nem hogy a feljutás marad el ,de ilyen kiábránditó,lélektelen,helyenként minõsithetelen játékot fognak produkálni.
Most a Kuntics viszi a balhét,hogy Õ magára vállalja.Hát vicc.Bár szerintem nem volt jó döntés Õt kinevezni,mert egy sokkal "agresszivebb" ember kellett volna akkor amikor váltottunk.Egy olyan aki leordibálja 1-2 ember fejét mikor csak lézeng a pályán.Nem csodálkoznék hogy a Kuntics csak arra kellet hogy számolva a beégés lehetõségével,valaki vigye a balhát valóban...
De hát egy Budafokot edzõ nélkül is 3 gólal ütni kellett volna minimum...Erre olyan gólokat lõnek hogy kabaréba illik.
Most aztán lehet várni valaki helyén felnyomnak-e,vagy itt rohadunk meg.Hogy meddig?Hát mostmár a franc tudja... Ha ezzel a (papiron) erõs csapattal nem ment,akkor kivel fog?Most hogy valószinû a nagy része szétszéled,nem tudom még egy újab év NB2-re kit lehet rávenni.Na nem mintha némelyikért kár lenne,ha megy...
Most minden adott volt hogy egybõl visszamenjünk,félek jövõre már a 2. hely is távol lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DjDano
Nem kéne az áldozati bárány szerepét játszani... A Fradit nem egyszer mentette már meg a hírneve.... tavaly kiestek az élvonalból, aminek már ideje volt, most viszont be is bizonyították, hogy nem valók oda

Szégyen. Ez a szó mindent elmond a mai napról és úgy az egész tavaszról.

Mellékesen mint Fradidrukker, mint szabad magyar állampolgár jogom/jogunk van kinyílvánítani nemtetszésünket!!! Akinek ez nemtetszik az elmehet a k* a*ba.

És megkérném a tisztelt szurkolót, aki szerint "csoda hogy nincs a Fradinál botrány", hogy konkrét példával támassza alá állításait. És ha lehet ne 4 évvel ezelõttiekkel gyere elõ!

Rohadt életbe.
KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS!

Maximálisan igazuk volt, látják mi a helyzet, nagy csalás megy a magyar fociban és a Fradi is áldozatává vált.

Focizni kéne, ez van sajnos, nem mindig másokban hibát keresni... Játékosoknak ez elég nagy szégyen, ennyire talán még nem durva a helyzet, hogy a pénz ezt ellensúlyozza, sok kell ahhoz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zenszkij
Azért játszottak ilyen gyengén mert szerintem lebundázták az egészet....nevetséges.

Kaplan
Sajnos teljesen igazad van..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DjDano
Milyen csalásról beszélsz? Szánalmasan játszott a csapat, a múltkori meccsen meg döntetlent játszott az NB2-es kiesõvel... Ezek után NB1-et érdemelne a Fradi? Még egy abszolut elfogult fradi drukker se gondolhatja komolyan

Zenszkij
Maximálisan igazuk volt, látják mi a helyzet, nagy csalás megy a magyar fociban és a Fradi is áldozatává vált.

Zenszkij
Ezt is lecsalta a játékosgárda, egy újabb bundameccs volt. Takarodjon is Tököli meg a sok szarrágó a csapatból. Szégyen, qrva annyukat!!!

DjDano
Egyszerûen szánalmas amit a szurkolók mûveltek, persze a fradinál már az megy csodaszámba ha nincsen balhé

gercse
az...
szerintem is jót tenne még egy év itt, jönnének a fiatalok, és szíbõl fociznának

Mészy
Kutyaütõ banda, nem érdemlik meg a másodosztályt sem...
Szomorú, hogy ez lett a Fradiból...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

istenem 0-0 lett... 1000 ft úszott áááááá
nah magyarokra soha többet:D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

online nézhetõ valahol a meccs?

Kaplan
Lehet, hogy érdemes lenne megtenni az ikszet, vagy a Vecsés gyõzelmet. :DDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bmffm856
bwinen 10,50szeres pénzt fizet a Vecsés mai gyõzelme...
ha úgy alakulna ahogy gondolom, elõre szóltam...
ha nem úgy alakulna, akkor majd valahogy bûbánatot gyakorlok gyanakvóságomért...:)

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

banok
jelents. :|

ma meg.... marad az NBII.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Biztos ezért járkál ide szegény, egyedûl van! :D

Na de ez a téma egy szót nem érdemel meg, MA, csak zúgjon (A): HAJRÁ FRADI! SZÍVVEL, LÉLEKKEL! Erkölcs, Erõ, Egyetértés!

bmffm856
jaja :)
amúgy tirpák barátunknak a tírség topikban még egyetlen hozzászólása sem volt :)

Kaplan
Szerkesztgetünk, szerkesztgetünk? Elsõ verzió is kifejezõ volt... ^^

Kaplan
Srác, van egy tûréshatárom, de ez mostmár tényleg sok ;)
A Te csapatodnak is van topikja, menj ode kérlek. Köszönöm.

bmffm856
szólás szabadság kell?
ám legyen: húzz innen a jegesmedve mélyhûtött picsájába :)

korlátozod a szólásszabadságomat? feljelentelek az mlsz fegyelmi bizotságánál.

gabber_saviola
következõ ilyen kommentednél megy a bünti mostmár, ELÉG VOLT

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gercse
van már topikja a csapatodnak, ott lehet püfffögni

pffffff

mukika
2007-06-15 20:39:40
Közlemény

A Ferencváros Szurkolók Szövetségének elnöksége felháborítónak tartja a Nyíregyháza Spartacus FC hivatalos honlapján megjelent közleményt, amelyben a Ferencvárosi Torna Club szurkolóit gyomorforgató módon azzal vádolják, hogy nemtelen eszközökkel kívánják befolyásolni a nyírségi csapat Vecsés elleni találkozóját.
A nyíregyházi klub nem elõször támadta meg mind az FTC-t, mind a Ferencváros szurkolóit és próbálja pályán kívüli eszközökkel befolyásolni az NB2-es bajnokság végkimenetelét.

A közlemény hangvételét és valamennyi sorát visszautasítjuk.

Mint az köztudott, a Fradi szervezett szurkolói csoportjainak egységes véleménye, hogy csapatunk kizárólag a pályán elért eredményei alapján jusson vissza az elsõ osztályba, hiszen bármilyen más eszköz méltatlan az FTC hírnevéhez. Ezt kértük és várjuk is el a Fradi vezetõitõl, játékosaitól.

Szánalmasnak tartjuk, hogy az NySFC-hez hasonló kiscsapatok veszik maguknak a bátorságot, hogy akár szeretett clubunkat, akár táborunkat olyan ténykedéssel vádolják, amelyekkel pontosan õk élnek.

Ezért a Ferencváros Szurkolók Szövetsége megkeresi az FTC, valamint az FTC Labdarúgó Zrt. vezetését és hivatalosan is kezdeményezi, hogy a Clubot és szurkolóinkat ért sérelmek orvoslásáért indítson bírósági eljárást, továbbá tegyen feljelentést a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságánál.

Vessünk véget a Ferencvárosi Torna Club folyamatos üldöztetésének, érjük el, hogy soha többé ne történhessen hasonló szégyenletes megnyilvánulás, védjük meg a Fradit!

Rendet a magyar labdarúgásban!

a Ferencváros Szurkolók Szövetségének Elnöksége
Szerzõ: FSzSz

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Jaja.

na mégse megyek :\\\\

BUDA > miskolc.

bmffm856
én 16:45-kor találkozom lent a bkv pénztárnál csapattársammal, 5-kor meg hátul a K-L-nél a többiekkel, ott megvárlak ok?

:) Rendben, akkor holnap 17kor a székház elõtt.

#10822 <#worship>

HAJRÁ FERENCVÁROS! <#smile>

szánalmas de 'evvan, a maga média nemében õk is jól csinálják, már elõre készülnek kire lehet kenni ha mégse jönne össze...

ettõl függetlenül sajnos szánalmas a Fradi az én szememben most, pontosabban a játékosok, meg 2-3 vezetõ...

mert ha feljutunk, én se gondolok arra h tiszta volt a bajnokság,
mellesleg az soha nem volt tiszta az NBII-es bajnokság.

Nyugati csoportról vannak tapasztalatok, de átalában már szeptemberre lehet tudni (tehát szezon indulás után egy hónappal) h ki lesz a feljutó. Igaz ez még a Keszei-mihalecz- és tsi társaságra vonatkozik, akik körbe vándoroltak, és mindenki mindent ismert, és mindig minden le volt zsírozva, igen 5. forduló után a flejutó (Hali, Kanizsa, ZTE, Siófok, jó azóta a ZTE fentmaradt az I-be),de nem hinném hogy a Keleti csoprot, vagy az ország keleti végein más lenne a helyzet... vagy hogy változott volna vmi azóta a téren,...

bmffm856
ez tényleg szánalmas...

mukika
szolnok lett volna asszem, de ez tök mind1. amúgy jót mosolyogtam, hogy a buzi öreg mészöly beszélt éppen errõl a szabályról most este a zuhanyhíradóban. elmennek ezek is a picsába a tirpákokkal együtt. szánalmas... nb1. hu-n is piros betûs hír.

bmffm856
abszolute így van

bmffm856
akkor szépen megkerültek egy szabályt. nem a Vasasnak kellett volna bentmaradnia, hanem a Felcsútnak vagy a Gyirmótnak vagy nem tudom ki volt a legjobb második feljutnia... csakhát véletlenül a Vasas edzõjének és a magyar futball egyik legnagyobb jótevõjének vezetékneve egyezik...

gabber_saviola
tök igazad van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Lipcsei elõtt azért le a kalappal, mert a B'fok ellen legalább amiket õ lõtt az csak centikkel és nem 5-7 méterrel ment mellé, valamint ha felé ment a labda, abból akkor nem bedobás lett. Örülnék ha maradna, persze takarítás után...

...és tökölit ne is lássam többet...

Lipcsei Péter egy nyilatkozatdarabja az ftc.hu-ról:

Több helyütt is megjelent a sajtóban, hogy ha nem jutunk fel, akkor befejezed. Lehet, hogy az utolsó meccsed lesz a szombati a Ferencvárosban?
- Nem teljesen azt mondtam, ami a lapokban megjelent. Arra céloztam, hogyha nem változik semmi, akkor nincs értelme tovább játszanom. Ha nem jutunk fel, és közben elmegy a csapat hat-hét erõssége, és nem lesz jövõképünk, akkor nem vállalnám tovább a másodosztályt. Ha azonban lenne remény arra, hogy rendezõdik a klub sorsa, és végre pozitív híreket kapnánk, akkor szívesen játszanék tovább, bármelyik osztályról is legyen szó. De most még csak arra tudok gondolni, hogy jövõre már újra az élvonalban játszhatok majd.

:)))))))))))))

Ha a Fradi feljut, akkor sajtótájkoztató a meccs után egy órával, ha a Fradi nem jut fel, akkor a sajtótájékoztató "biztonsági okokból" elmarad....

Ilyenkor nem az van, hogy az NB I-bõl nem esik ki senki,

lásd-> Fradi kizárása, akkor sem az NBII-es másodiknak kedvezett, hanem a Mészöly családnak...