Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint a bátya', igaz kisfiam 😊

Mor3llo
"és abban hogy jövõre is bent tudunk maradni az nb1-ben"

azért parádés a pali <#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kisfiam,nézd meg a Mezõkövesd elleni csapatunkat.Igazad van,vanbenne magyar is.
Namármost.Semmi bajom a külföldi játékosokkal,de mi lennénk a nemzet csapata,vagy mi a fene.Nemde?
ReszegKoldus
xenofób vagy?
egyébként a játékosok jó része nem külföldi

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

külföldi = edzõ és a játékosok jó része
Na kíváncsi vagyok rá,hogy a nagyrészt külföldi csapatunk,meg tudja e verni a nagy és hatalmas DVTK-t?Én bízom a gyõzelmünkben,és abban hogy jövõre is bent tudunk maradni az nb1-ben,ahová nem is tudom hány év után feljutottunk.Hajrá Fradi!
Mocskos dáblácán... hát nem hiszem el

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Én is bírom, nincs ezzel gond! 😄

www.smart-bus.hu

Részben igazad van Vass Ádám ügyében, de nálam õ mindig handykappel indul 😊 ma pl mindent megtett a Fradi nemzetközi szerepléséért, mostmár csak a debrecenieknek kell drukkolni a kupadöntõért.

adnám, ha jönne Radó, Márkvárt, Bobál
Hááááát nem tudom... a Radó és a Márkvárt oké, Kiskokó és a Kõvári esetleg, de a Futács és a Vass Ádám... no meg a Hajnal... pfff...

Láttam pár dió meccset mostanában, bûn gyenge a Futács, nála még a Böde is jobb, ráadásul a Doll azt mondta amikor idejött, hogy õ a gyors játékosokat szereti.

A Vass Ádámtól semmi olyat nem láttam, ami miatt a Fradiban lenne a helye, a Hajnal meg ezer éves, akkor inkább már a Kiskokó.

A Bobál gyereket is meg lehetne környékezni, vagy esetleg a Németh Krisztián Koman kettõst! 😊

www.smart-bus.hu

Fradiszív átigazolási pletykák

Bödét elzavarni? Akkor már Holmant is elküldhetik...
Hajnal Tamás?? õ tud még járni? szegény nyugger, német harmadosztályba nem jó de talán feltámad...

Vass Ádám, Radó, Márkvárt mind nagyon jó lenne. Talán még a pécsi Kõvári és Kiskokó is jöhetne.

JimKirk
<#hawaii>
nagyon vicces vagy fiacskám
Én nem tudom úgy is az MTK nyeri a kupát szóval minden hiába, csak gondoltam csepegtetek nektek egy kis csalfa reményt. 😄
Zenszkij
Akkor hajrá lilák? Van lejjebb? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ha Lilák és a Loki jut be a kupa döntõbe akkor a 4. is kupainduló, mert a Loki úgyis dobogón lesz az UTE-t meg kizárta az UEFA és õk nem MLSZ, hogy az érdemeik miatt felmentsék a barbikat az eltiltás alól.
Narxis
Ez az év elmegy építkezésre, majd jövõre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meglesz a 3.hely
Zenszkij
Nehéz lesz ez a 3. hely. Sajnos a Vidinek könnyebb a sorsolása, megint úgy fogunk járni, mint tavaly. Moniz elbaszott itt egy fél évet, ami kárba ment, jövõre jó lenne a nemzetközi kupát érõ helyet simán behúzni.

Nem hisztizni kellene a sárgák miatt,hanem viselkedni!Érdekes,mindíg a bíró a hibás.....Nem tudom megérteni az értelmetlen és egyben felesleges sárgák begyûjtését.
JimKirk
Remelem Dani formaba lendul..
"Szokásos" 1-0 meglett.
Idén ha többi meccset is ezzel az 1-0-al behúzzuk, már jó. De azért jövõre nem ártana valami épületesebb támadójáték.
Böde meg, hagyjuk... Mondjuk annyiból érthetõ, ha a 30 másodperc játéka alatt odakeveredett, már maga akarta befejezni. De hát ekkora ziccerre nem passzolni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JimKirk
Passzolhatott volna...
ReszegKoldus
Böde 1 perc alatt be is mutatta miért jó hogy csak csere volt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Bunkógyuri csapata, gratulálok, a bíró is egy töketlen pöcs.

JimKirk
Mind2 belso vedonket elveszitettuk...
Zenszkij
max pirosat, Pavlovicot mért kellett kisárgázni, menjen a fenébe

ReszegKoldus
De

Zenszkij
Meg a bíró se jó, a második félidõben nemigen oszt sárgát.

Egy nulla a játék.
Elõny megvan a szünetre.
Kövesdiek szépen besárgázták magukat, szerintem lesz is kiállítás.
Játék annyira nem jó, de ma elég lehet ennyi is ha nem csinálunk valami hülyeséget, mert az ellenfél támadásban nulla.

Zenszkij
Gyõr is bukhat, nincs mese, minden meccset hozni kell!

sb1
Szerencsére az sem, hogy gólt kapjunk, utoljára a lilák találtak be, 6 meccs alatt 1 kapott gól az azért eléggé rendben van 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Sajnos sok jó nem néz ki nekünk, mert a Videoton a következõ 2 találkozón a Kaposvár/Mezõkövesd párossal találkozik, míg mi a Diósgyõr/Haladás-sal,de azért bizakodjunk, hátha lesz egy kisiklásuk, mi meg hozzuk mind a kettõ meccset 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mondjuk azért az mostanában nem gyakori hogy megszórjuk az ellenfelet.

Rengeteg gólt kellene szerezni! Növelni kell a gólkülönbséget, mert pontegyenlõségnél mintha majd azzal dõlne el, ha majd szükség lesz rá a Fideszoton ellen.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Fõleg hogy ma 115 éves a klub. Illene egy jó eredménnyel ünnepelni.
Ehhez az ellenfél adott, utolsó 4 meccsükön 1 pontot szereztek, és már kiesõ helyen a Véber alakulat.
Sajnos nyert a Videó is, úgyhogy fõleg kell a 3 pont.

banok
Ma meg kell (!) verni a Mezõkövesdet! Kell a harmadik hely, kell az Európa Liga!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jah azt nem tudtam apám nagy Lokista és õk különösen rühellik a fajtáját azért írtam neki. 😊
Mor3llo
õ sosem volt Fradista, csak trollkodni járt ide, lokista létére 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az lehet, hogy nem tetszik neked a csapatod jelenlegi játéka és játékospolitikája így bojkottálod õket, de e-miatt egy rivális csapatnak szurkolni érdekes jellemre vall....

Mondom ezt úgy, hogy sohasem voltam Fradista, de inkább legyen valaki az, mint áruló.
Láma!
Túl sokan lepontozták, és ilyenkor elrejti a hozzászólásait.

JimKirk
En mar hetek ota nem latom, hogy mit ir. Azt latom, hogy idehanyt valamit de a tartalma el van rejtve. Ez hogy lehet?
Na hála istennek.
Akkor remélem ezentúl mindennemû okosságodat abba a topikba fogod hányni.

Ismét Loki drukker leszek.Ti meg szerencsétlenkedjetek,meg sopánkodjatok tovább a zsoldosokkal.SZÉGYEN,SZÉGYEN,SZÉÉÉÉÉÉÉGYEN
Azt hiszem,az nb2 a nekünk való.Emberelõnyben nyernünk kellett volna a DVTK ellen.
Szégyen,gyalázat