Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért parádés a pali <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Namármost.Semmi bajom a külföldi játékosokkal,de mi lennénk a nemzet csapata,vagy mi a fene.Nemde?
egyébként a játékosok jó része nem külföldi
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Láttam pár dió meccset mostanában, bûn gyenge a Futács, nála még a Böde is jobb, ráadásul a Doll azt mondta amikor idejött, hogy õ a gyors játékosokat szereti.
A Vass Ádámtól semmi olyat nem láttam, ami miatt a Fradiban lenne a helye, a Hajnal meg ezer éves, akkor inkább már a Kiskokó.
A Bobál gyereket is meg lehetne környékezni, vagy esetleg a Németh Krisztián Koman kettõst! 😊
www.smart-bus.hu
Bödét elzavarni? Akkor már Holmant is elküldhetik...
Hajnal Tamás?? õ tud még járni? szegény nyugger, német harmadosztályba nem jó de talán feltámad...
Vass Ádám, Radó, Márkvárt mind nagyon jó lenne. Talán még a pécsi Kõvári és Kiskokó is jöhetne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Idén ha többi meccset is ezzel az 1-0-al behúzzuk, már jó. De azért jövõre nem ártana valami épületesebb támadójáték.
Böde meg, hagyjuk... Mondjuk annyiból érthetõ, ha a 30 másodperc játéka alatt odakeveredett, már maga akarta befejezni. De hát ekkora ziccerre nem passzolni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kövesdiek szépen besárgázták magukat, szerintem lesz is kiállítás.
Játék annyira nem jó, de ma elég lehet ennyi is ha nem csinálunk valami hülyeséget, mert az ellenfél támadásban nulla.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Ehhez az ellenfél adott, utolsó 4 meccsükön 1 pontot szereztek, és már kiesõ helyen a Véber alakulat.
Sajnos nyert a Videó is, úgyhogy fõleg kell a 3 pont.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mondom ezt úgy, hogy sohasem voltam Fradista, de inkább legyen valaki az, mint áruló.
Akkor remélem ezentúl mindennemû okosságodat abba a topikba fogod hányni.