Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A labdarúgók is kaptak egy levelet, s megdöbbentõ módon azt kérik tõlük, hogy ne lépjenek pályára, vagy veszítsék el a meccset, így tiltakozzanak a vezetõség ellen.
Ez már tulzás !!!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
asszem kihagyom az elsõ fordulót, amivel tiltakozom EZEN döntés ELLEN 😄ddd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Csank János az alábbi összeállításban küldte pályára csapatunkat: Zarzycki - Lazic, Dragóner, Mátyus, Nagy J. - Rédei, Deme - Zsivoczky, Lipcsei, Horváth P. - Ndjodo.
A mérkõzés elején Mátyus csúsztatott fejesével veszélyeztettünk, majd néhány vendégkontra után megszereztük a vezetést. Egy lecsorgó labdát Lipcsei 18 méterrõl bombázott a 17. percben a bal felsõ sarokba. Öt perccel késõbb megszerezte a második találatát is büntetõbõl. Az óbudaiak is veszélyeztettek idõnként, mivel a védelmünk nem mindig állt a helyzet magaslatán, ám összességében mi irányítottuk a játékot. Ndjodo két gólt is szerzett a folytatásban (egyet lábbal, egyet fejjel), de a játékvezetõ egyiket sem adta meg les miatt - valószínûleg tévesen...
Az egyik kontra után viszont lesgyanús szituáció után szépítettek a vendégek, de nem sokáig volt ilyen szoros az állás, mert a félidõ hajrájában Lipcsei labdájával Ndjodo lépett ki, és szépen lõtt a hosszú sarokba, így 45 percnyi játék után 3-1-re vezettünk.
Fordulás után a Szabó - Fitos, Nagy J., Rédei, Medgyesi - Nagy S., Brettschneider - Pele, Vincze, Bessong - Engam összeállításban folytattuk. A második félidõt Fitos ballábas lövése vezette fel, amely a felsõ lécen csattant. .
A 60. percben egy jó átadás után Vincze lépett ki, és okosan, a kapus felett a hálóba helyezett, megszerezve ezzel visszatérését követõen elsõ gólját. A folytatásban is támadásban maradtunk, bár idõnként akadozott a játékunk. Mégis sikerült növelni elõnyünket: egy lecsorgó labda után a hajrában a kameruni Engam állította be az 5-1-es végeredményt.
Csapatunk szombaton már tétmeccsen lép pályára, 19 órakor fogadjuk a BK Elõre együttesét.
Ndjodo minden meccsén lõ egy gólt !!!!
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mocskos alku... lehet hogy az. de azt nem értem, hogy ha alkut kötnek, és lesz befektetõ az a baj, azért van kiakadva mindenki, ha pedig kizárnak az nb3ba vagy lejjebb, akkor meg az lenne a baj. ez a van rajta sapka nincs rajta sapka esetére kezd egyre jobban hasonlítani.
ugyanakkor leszögezném, hogy pontosan ugyanoda kívánom a teljes mlsz és ország vezetést (a szálak összefüggnek) ahová ti, de ezt azt hiszem már többször leírtam. de nem most van itt a bosszú vagy nevezze ki minek akarja ideje, mert nem vagyunk abban a helyzetben. majd eljön az a nap is. kicsit ésszel is, a szív mellett...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
az mlszszel történõ békekötés elkerülhetetlen volt szerintem. kizárnak nb3-ba, és akkor még a befektetõt, akiknek igen impozáns terveik vannak is baszhattuk volna. így meg már csak Rieb kúrhatja el, remélem nem fogja.
és különbenis. nem most van itt a harc ideje. jön még mlszre úthenger...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
Valamiképp jelezni kell hogy ebbõl mi NEM kérünk!
Érdemes tanulmányozni, ezekután végképp kijelenthetõ hogy ezt a vezetõséget a lehetõ leghamarabb elkell zavarni!
http://www.ftc.hu/index.php?action=fansnews&nid=20368&sact=news <#boxer>#boxer>
Augusztus 11!
A szervezett szurkolói csoportok közleménye
A Ferencváros elnökségének és a Zrt IT tagjainak
1. Az Önök megválasztása a Közgyûlésén alapszabályt sértve, a Ferencvárosban igen hangsúlyos Erkölcs megkerülésével, ügyeskedéssel valósulhatott meg, így a jelenlegi vezetést illegitimnek tarjuk.
2. A Ferencváros vezetésében diktatórikus vezetési módszerek uralkodnak, egy szûk klikk nem enged betekintést semmilyen, a Ferencvárost közvetlenül érintõ ügybe sem, az elnökséget szavazógépként használja. Ezzel a Furulyás idõszak tért vissza, ami üldözendõ.
3. Rieb elnök úr hamis érvekre és hamis elõnyökre hivatkozva egy személyben behódolt Kisteleki MLSZ-ének és feladta a Ferencváros önvédelmi küzdelmét. Paktumával megalázta a szurkolókat és meggyalázta a címerünk három E betûjét.
4. A Ferencváros labdarúgó csapatát maffia érdekeknek rendelik alá, kétes érdekcsoportoknak adva hatalmat, döntési jogot játékospolitikai kérdésekben is, a Diósgyõr fiókcsapatává degradálva legendás történelmû klubunkat. Ez felháborító és elfogadhatatlan.
5. A Ferencváros vezetése az MLSZ napokban kiadott, több ponton kétséges jogszabályi és alkotmányos hátterû „zéró tolerancia” kiáltványa ellen nem szólalt fel, ismételten nem állt ki a szurkolók alapvetõ jogai mellett. Így, a rendszeresen törvényt sértõ Kisteleki klán esetleges újabb jogtiprása esetén, eleve vesztes pozícióból indulhat klubunk igazát keresni, a mostani önfeladó magatartásuk miatt.
Ezúton közöljük tehát Önökkel, hogy mi, részben tagjai, részben szurkolói a Ferencvárosnak, hogy a továbbiakban semmilyen formában nem kívánunk Önökkel együttmûködni, továbbá szurkolásunkkal sem tudjuk az eddig megszokott módon támogatni a Ferencváros labdarúgó csapatát. Lépésünk kétségbeesett figyelemfelhívás az Önök Ferencváros és szurkoló ellenes magatartására, amely mellett a jelenlegi viszonyok megváltozásáig kitartunk.
A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az FTC örökös bajnoka 323 mérkõzést játszott kedvenc csapatában, a zöld-fehérekkel háromszor ünnepelhetett bajnoki címet (1964, 1967, 1968), egyszer pedig Magyar-kupát nyert (1972). Az 1972-es évben a kupasiker mellett az Év labdarúgójának is megválasztották.
R.I.P. Nyugodjék Békében,Béke Poraira<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
ááá mi leszünk a Black Ferencvárosi Afrika TC 😊 de nem baj !!!! már emgéltünk sok mindent !!! ennek is jönnie kell ezekszerintt !! és ha repitenek minket a kupagyõzelem felé akkor nekem jo !!!!
Légy jó, légy hű Magyar!
Ha télleg hasznosak lesznek és jók,nemcsak ellézengenek akkor nekem nem lesz velük bajom !!!
MEGTISZTULÁST!!!
jelen pillanatban a Ferencváros a klubot kinyirni akaró cashteleki bandájának lett az örömlánya.... és még finoman fogalmaztam...
inkább BLSZIV mint alamizsna NB2...
Sevcsenkót utána a manager még a Vasashoz is elvitte, ahol Illovszky Rudi bá szó szerint aszonta, hogy ilyen spílerbõl nálunk egy rakat van... és elküldték... Mondjuk az ukrán jobban járt hogy elzavarták Magyarországról...
FTC-Soroksár 1-0 G: Ndjodo
Ndjodo 4mecs / 4gól ... ez eddig szép😊
Légy jó, légy hű Magyar!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Légy jó, légy hű Magyar!
www.smart-bus.hu
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu