23418
-
#13668 igen.. hát Shaw "helyzetén" kívül kapura veszélytelenek voltunk.. Pölöskey ha én lennék az edző , nálam kijátszotta volna magát a kezdőből.. nem tudta átvenni a labdát, körülményes, lassú, és nincs meg az alázat..egy labdáért nem indult el.. a 2 Színes bőrű játékos hozta a kötelezőt..ahogy szokták, gyengék voltak. Ha nincs Tóth Bencénk sehol se lennénk jelenleg, na meg Persze Dragi nagyon jó napot fogott ki szerencsére.. Szóval ez így nem lesz jó!! ERŐsíteni kell minden posztra! HAJRÁ FRADI! -
Csesza #13667 hát ez nehéz szülés volt :/
de a lényeg megvan :p -
Solt #13666 majdnem meglett! :D -
Csesza #13665 89.percben kapunk majd egy gólt és 1-1 -.- -
Solt #13664 Ez a két okos miért nem fogja fel, hogy pont azok sérültek akiknek fazont kéne szabniuk a játékunkban? Kezdenek idegesítőek lenni... -
Verseghy #13663 Nb1es meccset láthatunk a Sport 2-n!^^ -
Solt #13662 Igen, igen, igen... :)) -
Csesza #13661 Palííííííííííííííííííííííííííííí -
Csesza #13660 -
Solt #13659 Jaja... én szeretem az ilyen meccseket, de azért remélem sérülés nem lesz egyik oldalon sem...
A háttér "zajok" zene füleimnek! :D -
Csesza #13658 szó szerint
az első becsúszásnál azt hittem, hogy eltörik Morrison(?) lába -
Solt #13657 Jó kemény kis meccs eddig... :) -
Csesza #13656 Fülöp jobb szélen és a Lamine - Morrison középső középpálya duó elég labilisnak tűnik :S -
Csesza #13655 Williams- Fülöp, Dragó, CSiszár, Szkuki - Zsivó, Lamine, Morrison, Tóth B. - Shaw, Pölöskey. -
Csesza #13654 én is úgy tudom :/
ezt viszont sajnálom, hogy nincs ott keretben, mert sztem sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint Holczer mint Williams :S -
#13653 Van már játékengedélye, én úgy tudom. -
#13652 vagy még nincs játékengedélye? -
#13651 Gyerekek.. HOl van MEGYERI??? NINCS AZ UTAZÓ KERETBEN?? MERT????????? -
#13650 botlott a bőcs, ezt ki kell használni, szerintem nyerünk 2 góllal -
#13649 sajnos olyan érzéseim vannak, hogy nem sikerül 3pontot szereznünk debrecenben....ti hogy vagytok ezzel ? -
Grenzjager #13648 aktuális, s a reakció csak növekedni fog a hivatalos lépés hiányában...
(FTC-MTK2) -
Csesza #13647 -
#13646 Szolnok - Bőcs 1-0
Nyernünk kell !!! -
#13645 Ha egy jó tippet akarsz tőlem, akkor szerintem ne reklámozz. :)
Erre az egész herce-hurcára semmit nem mondok, szánalmas. -
Csesza #13643 1. Sportklub azt állítja, hogy veszélyben érezték magukat azért állt le a közvetítés; aztán pedig azt mondták, hogy azért "a mivel valaki, vagy valakik kitépte a közvetítőkocsi távkábelének fali csatlakozóját"
érdekess
2. aztán az is érdekes lesz, hogy a Román médiahatóság kinek ad igazat, mivel a Sportklub ő hozzájuk tartozik
kíváncsi leszek erre, hogy a románok, hogy állnak ehhez a trianoni kérdéshez a mi szemszögünkből?! nah vajon? :) -
Csesza #13642
ha megtörtént minden amit ők kértek akkor muszáj lett volna közvetítsenek, igaz úgy is muszáj lett volna ha minden zászló és transzparens kinn marad
így elég nagy kártérítést lehet követelni a tőlük!!! -
Csesza #13641 :SSSSSSSsssssssssss -
Grenzjager #13640 Mocskos buzi rtl!! -
Grenzjager #13639 ...norvég () nélkül érdekesek lesznek a meccsek :))) -
Grenzjager #13638 Abdi ebben az évben már nem játszhat a bajnokságban.
Liban Abdinak, a Ferencváros támadó középpályásának ismét két hét pihenőt írt elő dr. Berkes István, a Sportkórház főorvosa – adta hírül a 100%Fradi. -
#13637 Kamaterol elmondták hogy a csapatban a leggyorsabb játékos..DE attol hogy ő a leggyorsabb focizni még nemtud :S -
Grenzjager #13636 a trinidadi kapusohoz képest csak jobb kapus nőtt fel bárhol a Kárpát-medencében...
én se értem az angolokat, ezt a sok noname, focizni képtelen légióst... akiket még az angol edző sem mer játszatni... -
#13635 de gyerekek ez a Bamba Moussa a játékhoz teljesen Bamba.. nem való focipályára.. méterekre pattan tőle a labda... botrányos.. többi Fekete Párducról ne is beszéljünk! Ellenben a Megyeri az Biztos Pont a kapuban, szerintem! Zseniálisan védett és magabiztosnak tűnik! -
Csesza #13634 nekem is, csodálkozom, h nem játszik folyamatosan -
Takezó #13633 a Díaz nekem tetszett -
#13632 Elég szánalmas meccs, iram meg.. Arról ne is beszéljünk. A grundon gyorsabb meccsek vannak. -
#13631 Deme kezdő, ő a csk :D -
#13630 Holczer - Balog, Short, Baranyai, Sváb - Fitos, Moussa B., Deme, Kulcsár - Kamate, Pisanjuk. -
#13629 igen sport1/2 -
#13628 tv adja a meccset?