Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én holnap nem tudok menni, de lélekben ott leszek veletek, mindenki aki megy MARADJON KINT A SRÁCOKKAL!

Örökké kitartunk!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Közlemény

Országos szinten megtervezett merénylet folyik minden olyan közösség ellen, amely képes nagyobb létszámot magába tömöríteni és fellelhetõ a nemzeti öntudat minimális jele. Ez a támadás most elérte az egyik legnagyobb tömeget megmozgatni képes Klubot, a Ferencvárost is, de a többi magyar csapat szurkolói is hasonló üldöztetésnek vannak, ill. lesznek kitéve.

Biztosan mindenki ismeri a történteket, de dióhéjban felvázoljuk még egyszer: az MLSZ vezetése a magyar alkotmányon és törvényeken felülemelte magát, és életbe léptetett egy olyan kiáltványt, amelyben minden szurkolónak le kell mondania az õt megilletõ jogairól. A ferencvárosi vezetõség ezt a törvénytelenséget támogatta és elkezdte "felszámolni" a Ferencváros drukkereit. Mi továbbra is hisszük, hogy egy szurkolónak kötelessége véleményt formálni bármilyen helyzetben a Klubjában, illetve a magyar labdarúgásban kialakult állapotokról, legyen az akár pozitív, akár negatív kritika. Mi ezt a magunk módján megtettük a BKV elleni mérkõzés alkalmával, mert „zéró tolerancia” ide, „házirend” oda, nekünk továbbra sem tetszik a törvénytelen, a problémákat elkendõzõ, diktatórikus MLSZ vezetés, és nagyon mélyen csalódtunk a saját vezetõségünkben is, akik behódoltak az erkölcstelenségnek és elárulták a Ferencvárost. Ennek eredménye, hogy azóta nem látogathatjuk a Ferencváros mérkõzéseit, mert a rendezvény biztonságára veszélyesnek minõsítettek minket és törvényekre fittyet hányva tiltottak ki bennünket Szentélyünkbõl.
Olyan embereket, akik évek, évtizedek óta rendszeresen pénzt, idõt, energiát nem sajnálva követték mindenhová (Skóciától Albániáig) szeretett futballcsapatukat. Akiket semmilyen anyagi érdek nem köt ehhez a Klubhoz, kizárólag a Ferencváros eszmeisége és az itt létrejött közösség az, amelyért hétrõl hétre képesek elutazni az ország bármely pontjára. Olyan emberek, akiknek az FTC az életük lett. Akik csak annyit tettek, hogy alkotmányos jogukat gyakorolták a lelátón… Szégyen!
A demokrácia teljes sárba tiprása megkezdõdött, melyet a rendezõkkel hajtatnak végre. A terror és a megfélemlítés teljesen eluralkodott a lelátókon. Köszönjük szépen, de mi szabad és független szurkolók, nem állunk be ebbe a sorba. Harcolni fogunk a szabadságunkért, a jogainkért, magunkért, a mozgalmunkért, a Ferencvárosért!!!

Pár szót a jövõrõl:
Lehet, hogy ez az önkényuralmi rendszer pár mérkõzésig, de lehet, hogy hosszabb ideig fog tartani. Az idõ mindig igazságot szolgáltat, ezért hisszük, ha kitartunk, túl fogjuk élni ezt a nehéz idõszakot. A következõ (Paks elleni) mérkõzésen a Székház elé vonulunk, és aki nem ért egyet ezzel a gyomorforgató helyzettel, tartson velünk. Minél nagyobb tömeget kell megmozgatni huzamosabb ideig, hogy hatásos és egyértelmû legyen az üzenetünk. Legyünk minél többen, akik ha kell a stadionon kívûlrõl is, de megmutatjuk, hogy a Ferencváros mi vagyunk. Egy olyan nemzeti bázis, amelyet nem börtönözhet be a hatalom és bármikor, bármilyen helyzetben képes megszólalni.
Küzdeni kell, ki kell tartani és nem szabad feladni a reményt! Tehát a keddi mérkõzés ideje alatt bízunk benne, hogy sokatokkal találkozunk a Székház elõtt és méltó módon felemeljük a hangunkat a törvénytelenség ellen.
Akik úgy döntenek, hogy mégis bemennek a stadionba azoktól csak annyit kérnénk, hogy hagyják üresen a KL szektorokat.

Kérünk mindenkit, hogy akár a lelátót választja, akár a szervezett csoportokkal tart vigyázzon magára és társaira. Csak magunkra számíthatunk.

Ferencváros mindörökké!

ULTRAS FERENCVÁROS

Oncsi
MErt idén sem szabad feljutni !!!! Tavaly ugyanez volt !!! 2-3 ÉV A MÁSODOSZTÁLYBAN !! EZ MÁR LE VAN FIXÁLVA !!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

irónia...

Zenszkij
Hát ez így egy nagy rakás xar. 3 meccs 5 tetü pont. Ilyen nyomoronc Vecséseket nem tudunk elverni már bocsánat, gyalázat!!!! Rohadt életbe, ez már döglõdés...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

inkább nem is kommentálom, mert úgyis törõlve lenne!

www.smart-bus.hu

A szervezett szurkolói csoprotokat kitiltotta a Ferencváros. (Berki a Zrt elnöke, Rieb az FTC elnöke, valamint Tóth Csaba, as "TCS", "Tócsa", aki a biztonsági alfönõk (na pl õ egykor az a hool volt, akiért büntették meg a fradit, randalirozás,), mondván 100 millió ft büntetést fizetett a Fradi az MLSZnek meg az UEFA-nak büntik miatt (- a szám erõs túlzás amúgy, gyenge médiafogás), de fontos kiemelni, hogy a Fradinál a biztonsági szolgálatot adó Leo Security (honlapján ott figyel a DVTK link, mivel 30%os tulajdonrésue van a DVTK-ban) alkalmazásban állók, egy jelentõs része egykori hool. De majdnem elfelejtettem, hogy Berki egyébként Sallói pityu sógóra. A LeoSec amúgy Kisteleki hathatós segítségének köszönhetõen egy csomóhelyre rátette a kezét, asszem csak Újpest, Egerszeg és Debrecen kivétel, a Honvédtól meg most rúgják majd ki õket). Nagyobb gon hogy ezt a hool a bandát, a Leosecet elég nehéz lesz kirakni, mivel nyilván nem az a társaság amely szó nélkül elsunnyog. Nyilván pénzzel is lóg nekik a Fradi, szal még õk zsarolhatják a klubot, h pl perelni akarják a zséjüket,

"A mérkõzéseken elhangzó trágárságok, rasszista felhangok távol tartják a kulturált körülmények között szórakozni, kikapcsolódni kívánó nézõket, családokat, gyermekeket, a rendbontások és felelõtlen szurkolói cselekedetek pedig a jelentõs szponzorokat. Ez utóbbi kár is több tíz millió forintot jelent évente a csapat költségvetésében."

Áll a Fradi közleményében, h korrektek legyünk.
És ezért kitiltják az ultrákat. Ezek f@szok, okés megértem a rigmusok veszélyesek lehetnek, de a Kisteleki b'meg az anyádat, már rég nem ment, mert a szurkoló is találékony, "kisteleki a többit már tudod.."

De emlkészem a Szlovákiázás miatt is volt, hogy egy két domináns fradsita leállította azokat akik elkezdték (-igaz ez a büntetés után volt, de tény, hogy az ultrák között nagyobb a kontroll, mint a mi most megy erre visszatérek.

Nem az ultra balhézik egyébként. balhé? kinek mi jut eszébe, melyik volt az utolsó nagy balhé, vilgágos, Debrecenn ellen az Üllõin. Kérdem én az ultra, odaért volna egyáltalán balhézni?? Kirúgta le Szentes Lázárt?? Egy oldalról befutott kétgyermekes postás, aki bevoltrúgva..

" A Ferencváros-Vecsés labdarúgó mérkõzésre érvényes jegy birtokában sem engedett be Tóth Csaba, biztonsági igazgató, mintegy 200 Fradistát. Tette ezt Rieb György (az FTC elnöke), Berki Krisztián (a zRt. vezetõje) és Lapid Lajos (biztonsági fõigazgató) tudtával és beleegyezésével.
Semmiféle írásos indoklást nem adott, mindenkit ránézésre tiltott ki.
Név szerint megjelölve többeket, köztük két közismert Fradistát: Magyar Balázst, az FSZSZ elnökét, az elnökségi ülések állandó meghívottját és Boros Bánk Leventét az FSZSZ alelnökét, az FTC elnökségének és a zRt. Igazgató Tanácsának korábbi tagját.
Õket és a többieket is a "rendezvény biztonságára veszélyesnek" minõsítette."

Ez az eljárás jogilag erõsen kifogásolható..., nincs ügyvéd aki elveszíteni..+érvényes jegy...

De a durva az, hogy ez úgy mükõdik, hogy a TCS arcra bemondja (érdekes egy azonosítási módszer, jogilag dettó kifogásolható), h te "mehetsz",vagy "nem mehetsz"... van egy pár ember akiknek pl semmi közük sincs egyik csoporthoz sem, de nem engedték be õket. mintahogy a csoprotok tagait sem, + a szutkolók szövetségének elnökét, sokakat. ÉRVÉNYES JEGGYEL!, na ezzel el is szúrták.

egyébként:

4/2004 (III.31.) Korm. rendelet a sportrendezvények biztonságáról

17. § (1) A sportrendezvény látogatásától való eltiltást a szervezõ köteles az eltiltott személlyel írásban közölni. Az eltiltás az errõl szóló szervezõi közlés kézbesítése napjától hatályos.

(2) Az eltiltásról szóló írásbeli közlésben ismertetni kell:

a) az eltiltás alapjául szolgáló cselekményt, annak idõpontját és helyszínét;

b) az eltiltás idõtartamát;

c) azokat a sportrendezvényeket, illetve sportlétesítményeket, amelyekre kiterjed az eltiltás hatálya."

"Sajnos ismét olyan események vezették be Csapatunk tegnap esti bajnoki mérkõzését, ami mellett nem mehetek el szó nélkül. Mivel olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a Klub vezetõsége hivatalosan is kitiltotta a Szentélybõl két Ultra csoportunkat - Green Monsters, Stormy Scamps - a 7SIDE úgy döntött, hogy elkísérjük barátainkat a beengedõ kapuhoz. A bejáratnál a biztonsági szolgálat nagy létszámú brigádja és vagy egy tucat állig felfegyverzett rohamrendõr fogadott minket. A biztonságiak fõnöke kedélyesen mosolyogva elmagyarázta, hogy a Fradi leghûségesebb és legfanatikusabb szurkolói nem kívánatos egyének az Üllõi úton, mert kockázati tényezõt jelentenek. Szerinte, ha beengedi õket, akkor viselkedésükkel kárt fognak okozni a Klubnak és õ ezt nem engedheti meg. Külön elbeszélgetett a Ferencváros Szurkolók Szövetségének Elnökével és alelnökével és biztosította õket, hogy õk ketten végképp nem látogathatják kedvenc csapatuk mérkõzéseit. Arra a kérdésre, hogy meddig tart ez a kitiltás, azt a választ kaptuk, hogy ameddig a biztonsági fõnök úgy látja jónak. Jogállam, 2007. Magyarország. No comment.

Ezután a Székház elé vonultunk, ahol Ultráink a földre terítették le a drapijaikat. Ekkor érkezett a helyszínre Takács és Jakabházy úr elnökségi tagok. Nekem úgy tûnt, hogy fogalmuk sem volt a kitiltásról, felháborodva értesültek az eseményekrõl. Jakabházy úr azonnal telefonálgatni kezdett, mivel mellette álltam, hallottam a beszélgetést. Szó szerint azt mondta a telefonba, hogy felháborító, hogy ezek a derék Fradista fiúk, akik mindenhova elkísérik a Csapatot, nem mehetnek be a stadionba. Nem tudom, hogy ki volt a vonal másik végén, de az volt a válasz, hogy nincs szükség rájuk…" (7side) - Ferencváros, 2007.

Most egyébként kis tinédzser senkik lettek hirtelen a nagyurak a kapu mögött.. akik utána mattrészegen nekimentek az 1es villamosnak... mert lényeges (hopsz! a "hat általános hipos ferikét" kihagytam), ezek között már nem lesz semmi kontroll, nem is ultrák.. senkik... szóval bravó vezetõség...

Játékosok is segíthetnének...

Innentõl kezdve mindenki tudja.

A lényeg, kedden a Paks elleni Magyar Kupa meccsen, TÖBBENT KINT, mint bent!

hogy mi????

www.smart-bus.hu

😮 ???

FRADI - Vecsés 2-2

g.: Ndjodo, Dragóner

megijedt a szurkolóktól, és inkább nem fektet be.
f*szom.

Kaplan
Kérdem én : Hol a befektetõ?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
szégyen ami itt folyik...

Törökbálint - FERENCVÁROS 0-6

Szabó - Rédei, Dragóner, Mátyus, Nagy S. - Lazic, Deme - Fitos, Vincze O., Zsivoczky - Ndjodo

0-1 Vincze
0-2 Vincze
0-3 Bábik (ög.)
0-4 Zsivocky
0-5 Bartha
0-6 Vincze

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Oncsi
Az élvonalbeli Paks csapatával játszunk a Magyar Kupa 3. fordulójában. A találkozóra az Üllõi úton kerül sor augusztus 29-én, várhatóan 19 órakor, de errõl még folynak az egyeztetések. A párharcról egy meccs dönt. Érdekesség, hogy jelenleg a Paksot erõsíti az a Tököli Attila, aki korábban két Magyar Kupa-elsõséget is szerzett a Ferencvárossal.

mukika
0 - 6. tetszett. hazaiak közé becsücsültünk(igaz közvetlen a Fradisták mellé, azaz azok mellé a Fradisták mellé akik bejöttek a meccsre). Ottónak nagyon ment ma. 😉

ma a leosokkal nem volt semmi probléma, legalábbis én nem tapasztaltam. a törökbálinti szurkolók annál inkább... megtudták ki az a Hypos.

Nagy József hamarosan Franciaországba utazhat, mert az AS Monaco labdarúgócsapatának szakmai stábja tesztelni hívja.

„- Érkezett hozzánk egy megkeresés, mely szerint a Monaco tesztelné fiatal védõnket - mondta Berki Krisztián klubigazgató, majd így folytatta: - Klubunk hivatalosan még nem adta áldását a játékos próbajátékára, hiszen szeretnénk rögzíteni a megfelelõ garanciákat, de várhatóan nem lesz akadálya a kiutazásnak.

A 19 éves védõ eddig hat NB II-es mérkõzésen szerepelt a ferencvárosi zöld-fehéreknél. Nagy valószínûleg egy bajnokiról hiányozna a tesztelés miatt, a sikeres próbajáték és megfelelõ ajánlat esetén azonban valószínûleg az AS Monacóhoz igazol.

ez betenném újra

"Grenzjager 2007. júl. 12. 14:27 | galéria | válasz erre | #11012

...és hogy mizu a fradistákat viperáztató céggel????

Fradisták figyelem! Ezt a levelet terjesszétek a Ferencváros és a magatok érdekében! Klubunk veszélyben van! A Leo security észrevehetõen Diósgyõrbõl beszervezi az embereit a mi klubunkba! Aki nem tudná: a Leo securitynek tulajdonrésze van diósgyõrben! Ebben az az összefüggés, hogy a Leo sec.-bõl jól ismert tót csaba a Fradi pályán biztonsági fõnök! Elõszõr idekerült Jeremias Buz! Csak azért vette meg a Fradi a diósgyõri védõt, hogy õ neki legyen ebbõl pénze!Nem szabadna hagynunk hogy egy diósgyõri részesedésû ember a Fradi pályán még csak takarítást is vállaljon! Itt a háttérben meg kõkeményen azon van hogy elõbb-utóbb a Fradiból is legyen része! Aztán idehozták szintén diósgyõrbõl a Berkit! Utána Csankot! Ez a három ember mind a Leo sec.-nek alkalmazásában áll! Így tehát itt is azt fogják csinálni amit nekik parancsolnak! Mivel eladható lett a földterületünk, így szép lassan idehozták a hiénáikat és ha arra kerül sor majd hogy építhetünk stadiont és lesz befektetõnk,akkor végleg beleülhetnek a trónba! És ez a Ferencváros és a mi jövõnkre nézve is a véget jelenti!!!!!! Tegyetek érte hogy a klub ne kerüljön ilyen kézbe! A vég közeleg, tehát tegyünk ellene! Minden szurkolói csoport tegyen meg mindent! Ez fontosabb mindennél! A Ferencváros jövõje forog kockán!!! Köszönöm a Ferencvárosi Torna Club nevében! "

Akkor egy páran leszóltak, szerintem viszont egyre világosabb...

Brankley
Fradisták!

A Magyar Labdarúgó Szövetség "zéró tolerancia" kiáltványának és a Ferencváros "házirendjének" életbe lépése óta érezhetõen megszaporodtak a Ferencváros vezetése által alkalmazott biztonsági cég részérõl a Ferencváros szurkolóit érõ atrocitások, megalázó, goromba, mitöbb durva tettlegességig is fajuló intézkedések.
Miután jól látható, hogy az illetékesek nem vesznek tudomást e probléma létezésérõl, illetve elviselhetetlenségig való fokozódásáról, hozzátok, meccsre járó szurkolókhoz fordulunk segítségért.
Kérünk benneteket, hogy minden, az utóbbi napokban általatok mérkõzések elõtt, alatt, után tapasztalt, látott, hallott, törvényekbe, "Házirendbe", jó erkölcsbe ütközõ visszaéléseket, fizikális, verbális atrocitásokat, emberi méltóságunk megsértéseit, károkat, melyeket a biztonsági cégünk miatt szenvedtetek el ti vagy mások, írásban dokumentáljatok és küldjétek el az alábbi e-mail címek mindegyikére:

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Az elküldött levelek lehetõleg legyenek konkrétak (megnevezve a jogtalanul intézkedõ Fradi alkalmazottat vagy annak azonosító számát ha az tudható, és megjelölve a helyet, helyszínt), egyszerûen, képesen leírók, részletesek.
Jelen helyzetben a teljes nevet nélkülözõ írások is megfelelõek, de aki névvel tudja vállalni mondandóját, az lehetõleg tegyen így.
Kérünk mindenkit, hogy mielõbb küldje el panaszát a megadott címekre.

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége vállalja, hogy a címére elküldött leveleket összegyûjti, rendszerezi és eljuttatja azokat a megfelelõ fórumokra.

Ne törõdjünk bele a törvénytelenségek sorába, és ne hagyjuk magára barátunkat, ismerõsünket, ismeretlen szurkolótársunkat. Mozduljunk ismét együtt, egymásért.

Ferencváros Szurkolók Szövetsége
Szerzõ: fszsz

Légy jó, légy hű Magyar!

Oncsi
Kazincbarcika -FTC 2-2 :S:S:S:S

Gólszerzõ: Elek (56.), Deák (68.) ill. Lipcsei (22.), Hováth (65.)

amúgy 0-1, Lipcsei 25 méteres szabadrúgásgóljának köszönhetõen!

HÁBORÚ! <#boxer>
Ez már undorító, 25én remegni fognak a székház falai!
Remélem minden jóérzésû Fradista ott lesz, ki kell állnunk elveink mellett!

Kitartás ott barcikán Fradisták!

mukika
TCS nem engedi be a nagyobb szurkolói csoportjainkat barcikán...

Kaplan
Sikerült elolvasnom a hozzászólásokat, nagy nehezen. Komolyan mondom, van itt minden. Szánalmas, Ndojo leköpése, az öregekkel szembeni viszály, a biztoságiak elleni harc.. Keresztes hadjáratot miért nem indítunk? Ilyen méretû széthúzást még egyetlen egy csapat táborában nem láttam, soha. Három részre vagyunk szakadva, akik jót akarnak a klubnak, akik az E.E.E-t elfogadják, de jót akarnak a klubnak, és akik teljes mértékben annyira bele vannak hülyülve a hülye elveikbe, hogy azt hiszik õk irányítják a klubot és az õ szempontjaik alapján kell a költségvetést, a játékosokat, az edzõt és az elnökséget irányítani. Szerény személyem szerint és a második 'kategóriába' tartozom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
gondolom a köpködés érdekel. fradidrukker fórum tábor topic... egy csomó hozzászólás van ezzel kapcsolatban. én is csak meccs után hallottam, hogy mi történt.

errõl kicsit bõvebben, mert sajnos nem voltam meccsen és most tájékozódok csak

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

chrissparduc
Hol lehet fradi pólókat rendelni? Tudja valaki? Az FTC.hu-n nem találtam 😞

Oncsi
Kicsit furcsa volt,h kapu mögötti hely üres,de igy is szép számmal voltunk !!

az angyon bosszantott,hogy lövéseink ritkán mentek kapura és voltak nagyon ygatra próbálkozásaink is !!! Ndjodo-nak szurkoltam angyon,be is találta,de nem a megfelelõ formával játszotta végig a meccset !!!,egyfolytában szélra paszsoltuk ki a labdákat ,nem emrtünk egy egybe válalni párharcot !!! dragó és mátyus játéka tetszett !!!

Buzi Mlsz meg Kisetelkis daloknál jöttek rendezök !!😄😄 TCS meg narancsosok !!! 😊

a Nagy testvérek és Zsivócky is szarok voltak?

no comment a tegnapról. hányinger kerülgetett. a végén valakinek még volt kedve szívbõl ünnepelni... hagyjuk.

mukika
ilyen szar játékot ami tegnap volt, rég nem láttam... 😞 a lényeg a 3 pont, de rég történt az meg, hogy a góloknál nem örültem. Jodo harmatgyenge... középhátvédnek képzelte tegnap magát? 99%-ban háttal állt a kapunak, és visszapasszolta a labdákat. viszont leköpni nem kellett volna... Feri jogosan osztogatta a pofonokat. Lipcsei meg a center poszton, ez nagyon szar edzõi húzás volt.

Tökölit, meg olvasgatom, mit mûvel pakson... 😄 hozza a formáját.

Majd megbánjátok <#ravasz1>

Hajrá, Fradi!

ui: itt kezd borulni, nyugodtan kibírhatná mondjuk este 9-10ig...

Kaplan
IX - felhõs, néhol-néhol elõbújik a nap. Most is ezt teszi. 6-8ig is lehetne jó idõ mert én akkor focizom. 😊

XIII ker - Itt süt a nap 😊

Oncsi
Tud valaki pesti idõjárásjelentést?😊

Láma!
rendben. ugy legyen.

nem egy dologról beszélünk, nem vagyunk egy hullámhosszon! a lényeg, hogy szívbõl kívánom, hogy neked legyen igazad! egyet megígérhetek, ahogy bejutunk a bl csoportba, ezen oldalon fogom méltatni az elõre látásod, és beismerem, hogy tévedtem. részemrõl a téma lezárva...

www.smart-bus.hu

Láma!
a magyarok valoban ezt fogják csinálni, ezért lesz a tulaj, egy angol cég, akinek tapasztalata van focicsapat irányitásában... és gondolod hogy ha megnyerik a pályázatot, akkor nem hoznak embereket? nem világitják át az egészet? nem hülyék, hogy pénznyelöbe fektessenk, ök profik, nem magyar piocák

gabber_saviola
mégjobb.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

attól, hogy lekezelõ vagy még nem lesz igazad! a bl-be jutás után azt mondták, hogy 10 évre elõre megvan a fradi költségvetése...nézd meg most mi van! ugyanaz a gárda van a háttérben mint akkor, gondolod most másképpen lesz? elvi kérdés, hogy nem hódolok be annak aki így megszivat / mlsz /, eleve gyanús, hogy most hírtelen békülni akarnak. próbáld meg átgondolni logikusan és ne vakítson el, hogy mit ígérnek. egy jó ügyvéd olyan szerzõdést ír, hogy észre sem vesszük és kiszáltak a csapat mögül... nézd meg mit mûvelt a várszegi! ezeknek a köröknek nem lehet elhinni azt sem amit kérdeznek, lehet, hogy az angolok tényleg fer módon akarnak majd mindent, de az tuti, hogy "magyar" oldalról megkeverik majd a szart! amíg nincs megtisztulás és olyan vezetés aki a 3E alapján sport politizál, addig csak szívni fogunk. már most látni ahogy gyûlnek a pénzszagra... hírtelen egyre több ellenségbõl lesz majd barát... ez nem paranoia, hanem 31 év tapasztalata... ezeknek a pénz az istenük, minden mást leszarnak... a fradit is lefogják...

www.smart-bus.hu

Láma!
kicsit paranoiás e vagy? sok itt a háttéralku, közös érdek, összeesküvés... azt hiszem nem mi lennénk az egyetlen csapata az angoloknak... ugy beszélsz mintha, egy névtelen multi akarná kisajátitani a területet, és nem rögzitenék irásba hogy stadiont adnak, pénzt adnak, és elöteremtik a sikeres müködéshez szükséges feltételeket... ja hogy ezt nem ingyen teszik? te megtennéd? johogy kérnek cserébe terültet, amivel azt csinálhatnak amit akarnak... méghogy nem érdekli majd öket a csapat? drága barátom, ha a csapat sikeres, az több szurkolot, több bevételt, és a felépülö bevásárloközpontban több potenciális vevõt jelent... az hogy frakventált hely, csak hab a tortán... szóval, szerintem ne nézz annyi amcsi filmet...

lentebb már megtettem: #11161, #11169

www.smart-bus.hu

Láma!
elmagyaráznád?

Oncsi
Én ezzel egyetértek !!!

látom még mindig nem érted a lényeget! :S

www.smart-bus.hu

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Láma!
Felejtsük már el azt hogy inkább emelt fejjel nb3, mint megalkudva nb2.... a Fradi nb1-be valo csapat!!! azt hiszem ebben egyetérünk. viszont oda csak az nb2-böl lehet jutni... ls ha emelt fõvel kibasznak az nb2-bõl akkor annyi.... járhattatok volna nb3-as meccsekre pár honapig, aztán csõdeljárás, játékosok, személyzet el... csapat amatõr, és a fradi mint olyan megszünik létezni...
na akkor gyanitom nem azt mondta volna a B. B. Levente hogy na, jolvan, de legalább emelt fövel szüntünk meg, hanem emlegetne mindenféle törvénytelenséget, és adná ki a nyilatkozatokat. Ugyanugy nem lenne jo az sem. El kellene fogadni, hogy nem lett elnökségi tag, van ilyen, veszíteni is tudni kell. De ha ez az ára (meg az hogy megegyezünk a köcsög kistelekivel), hogy 3-4 éven belül csili-vili 30ezres stadionunk legyen, minden joval felszerelve, amiben majd a most hisztizõ B-közép extázisban szurkol a BL fõtáblán, akkor legyen. És gyanitom akkor nem fognak ilyen leveleket küldözgetni, hogy uygan már gyerekek feküdjetek le a Benficanak, vagy a Milannak, mert 4 éve visszavontuk a keresetet. Loszart, senki nem fog erre emlékezni, és ez igy van jol. Mert a mostani befektetõjelöltek az eddigi leghitelesebbnek tûnöek a celladam, és társai óta. Ez a véleményem.

Láma!
teljesen igazad van!

Láma!
olvastam, nem kerülte el a figyelmet, azonban nem árt néha gondolkodni....
és ebböl az irományból nem sok ész süt...