23418
  • Oncsi
    Ilyet akarok látni .....Kiráz a hideg !!!
  • Solt
  • Pluskast
    Kis OFF sory :)

Idősebb Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. A felsége nézi,
    amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal:
    - Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem.
    - Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is!
  • Grenzjager
    senki sem szidta a debrecenieket, sőt utána közös program volt a lokistákkal...
    ennyiről: ennyi
  • miki36
    Dehogynem lesz. Minket is megbüntetnek ezek a senkiháziak itt Pécsen. Meg még sok más klubot is(ZTE, MTK, DVSC, Cegléd, Makó).
  • Verseghy
    Csak a Fradi mindig balhét csinál...
    Igazából nem értem, hogy miért... Miért jó a vendégeket basztatni? Ugyanazt szeretik mindketten, csak épp más csapatnak szurkolnak, ÉS? Elmentem Fradi-KTE meccsre, még el se kezdődött a meccs, de mögöttem már a 13 éves kiskölök szidta a Kecskemétet....
  • ICEMAN15
    "Megbüntették klubunkat"
    "Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága megbüntette klubunkat. A testület a DVSC - FTC mérkőzésen a vendégszurkolók részéről elkövetett rendzavarások miatt a Ferencvárost - mint visszaesőt - 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére és a soron következő hazai bajnoki mérkőzés nézők nélküli, zártkapus megrendezésére kötelezi, de utóbbi végrehajtását 2009. március 31-ig felfüggesztette - írja az mlsz.hu."
    Annyira egy fasság ez, más klubok nagyobb balhékat csinálnak és semmi nem lesz belőle erre nekünk!!
  • Grenzjager
    két trinidadinak szeva - érdemes volt őket az angolok leigazolni...

Az FTC zRT. a hétfői napon szerződést bontott Matthew Bartholomew-val és Aaron Downinggal. Mindkét játékos nyáron csatlakozott keretünkhöz, ám egyikük sem vált alapemberré csapatunkban, így tavasszal már más klubban folytatják. (ftc.hu)

még mennek más egy jó páran, az tuti, s a távozók a nyáron érkező külföldiekből fognak kikerülni

• Mor3llo
    csatlakozom, de valahogy erre is számítottam sajnos...
    ftcpe.hu-ről:
    "A jövőt illetően csak annyit ígérhetünk, továbbra is figyeljük és ellenőrizzük, hogy az MLSZ vezetői ne csak szavakban legyenek a rend, a fegyelem és a törvényesség pártján. "

Hihetetlen frappáns, találó és IGAZ zárószöveg...
  • gabber_saviola
    vicc

gondoltam, hogy találnak pár ismeretlen nevet...azt hitték, hogy így majd jobb lesz mindenkinek.
  • Oncsi
    Az MLSZ teljesítette a jogerős ítéletben foglaltakat, levélben elküldött részünkre hét nevet,

Bárányos László
    Horváth József
    Dr. Laczkó János
    Dr. Pálfay Szilárd
    Dr. Pere József
    Riklik Anett
    Szendrő Dénes

Pere egy utcára lakik tőlem:D
  • zsozsi80
    http://www.youtube.com/watch?v=eYxArJ5pok0
    A tüntetésre szánt videóm, sajnos technikai probléma miatt elmaradt
  • Grenzjager
    Elképzelhető, hogy csapatunk december hatodikán jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Csallóköz fővárosában. A mérkőzés bevételét a múltheti brutális szlovák rendőrterror 18 éves felvidéki áldozatának, Krisztián megsegítésére fordítanák. (ftcpe)
  • Gunnersboy
    3-2 a vége
  • sb1
    Sok minden más nem tőrtén az első félidőben...
  • Csesza
    2-1 Szkuki szabadrúgásból
  • Csesza
    1-1
  • Oncsi
    Bőcs nyert 3-1re...nekünk is nyerni kelll !!!!!!!! Hajrá Fradi,mindent bele Srácok !!!
  • Grenzjager
    nem hinném, hogy bajban lennének amúgy, tény mi nem vagyok a zágrábi BadBlueBoys, s Lazio drukkerek sem, Simon Tibor rohadék gyilkosai is vígan éldegélnek, s majd párnák között végzik.

Persze remélem igazad lesz, s menekülniük kell a Fidji szigetekre :)
  • GTheo
    Hétfőn kiadják azt a listát, amin rajta van, hogy kik zárták ki a Fradit.
    Nem lennék ezek az emberek helyében...
  • Csesza
    nah, nehezen, de meglett
  • GTheo
    Abdi igazán maradhatna... Ő a legjobb légiós.
  • Csesza
    hmmm már nyomtak 2 kapufát :o

Balog és Brettschneider katasztrófa
    többi sem valami nagy etvász, talán csak Pisanjuk aki hajt

Kapic meg itt figyelget a stadionban, remélem esze ágában sincs vissza jönni :S
  • Csesza
    ha így folytatjuk a 2. félidőt akkor meglesz a meccs
  • fsgh
    Országh Péter
  • Fabio Capello
    1-1, Pisanjuk
  • Fabio Capello
    Télleg nincs nehéz dolgunk, télleg.... :S

egyébként ebből látszik nagyon jól, ha nem játszik Ferenczi, meg vagyunk halva, nincs aki gólt lőjön...
  • Csesza
    pff 0-1
  • Csesza
    Abdi miért nem marad? :O
  • Grenzjager
    Indul az igazolási szezon (ftcpe)

Az érkezőkről még nincsenek híreink, a távozókról már annál inkább szól a zuhanyhíradó. Értesüléseink szerint a télen több játékos távozik az Üllői útról. Abdi, Bartholomew és Downing szinte biztosan nem nálunk kezdi meg a téli felkészülést, de Szalai Tamás és Deme Imre maradására is kevés az esély.
    Több játékost valószínűleg kölcsönadunk.
    Carlos Diaz, Igor Pisanjuk, valamint Bartha László is azon labdarúgók közé tartozik, akiket a klub nem akar elveszíteni, de az állandó játéklehetőség, illetve egy másik közeg, a szakmai stáb véleménye szerint hasznos lehet a három labdarúgónak.
  • Csesza
    kicsoda? :)
  • fsgh
    Nekem se azért kérdeztem:D

Nézem is majd. Osztály társam is lehet ott lesz a padon:D
  • Csesza
    ott sincs keret :o
  • Csesza
    adnék Imikém, de nem jön be a honlap :S

amúgy megy 18:00 FTC - Kecskemét sport1 Élő
  • fsgh
    Keretet tudsz?
  • gee23
    de vigyázz mert a mienk is C csapat :D Viszont mit szóltok FTCPE.n van hír hogy lehet Justin Haber lesz a kapusunk... a máltai hálóőr.. nem lenne rossz , de akkor minek hoztuk Megyerit ?
  • Verseghy
    Holnap kecskemét ellen nem lesz nehéz dolguk. Kb ilyen C csapattal lesz a KTE:D
  • Mor3llo
    na végre!
  • Csesza
    Tóth Bence ismét az u20as válogatott keretében
  • gee23
    na és most olvasom hogy nem játszhat T.B. Makó ellen 5,sárgája miatt.. akkor viszont gondok lesznek... elfogytak a szervező középpályások...