Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy Babatündét Vietnami 2.ligában nyomja 😄
esetleg Nyilas Elek még csak 40 év körül van fiatalítás jegyében befér 😄
Chrisztianszen 😄
Brankley
NICSENKO! Imádtam a kis törpét! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Oncsi
jah rá !!! Birtam nagyon !! KEdvencem volt !!! Nicsenko😄😄
válaszhattak,hogy Sevcsenko vagy Nicsenko jöjjön maygarra próbajátékra..mi Nicsenkot választottuk😄😄
Miriuta !!!! ááá😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Miriuta már több mint 40éves 😄

Sowundmi ra gondolsz ? Akkor inkább Miriutát hozzuk vissza középpályára 😄
vagy Nicsenkót 😄
nem az a bajom, hogy fekák hanem az hogy thomas barátunk szar focista :XD

Oncsi
Ndjodo - Thomas csatárkettõs !!! tudom,hogy sokan nem szeretnék Fradiban szinesbõrüeket látni,de nekem megfelelne ez a támadókettõs😛

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd

Oncsi
Thomas-t vissza kellene hozni !!!!

gusztustalan!! inkább egyenes gerinccel "halál"!!! <#violent>

www.smart-bus.hu

ez már szánalom... :SSSS

F*sszopó rieb! TAKARODÓ! MEGTISZTULÁST!
Mi van srácok? feladjuk? harc nélkül?
Inkább a harc (esetleges halál) mint megalkuvás <#boxer>

Augusztus 11

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Brankley
És? Nem érdekel. De megalkuvónak lenni a legundorítóbb. Inkább blazs 4, mint nbII. Tetves ótvar öreg szar kisteleki. Ennyi.

Légy jó, légy hű Magyar!

Gondolom Kistelekiék tudatosították hogy ha még sokat keresgéli a Fradi az igazát,akkor még NB2 se lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Brankley
Amúgy:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=25644

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Mocskos mlsz!
Új elnökséget!

Légy jó, légy hű Magyar!

Oncsi
Dunaújváros - FTC 0-3 (0-2)
g: Lipcsei,Lazics,Ndjodo

Ndjodo eddig jol szerepel 2m/2g

gabber_saviola
kölcsönszerzõdés is szerzõdés 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ki tudnám fejteni a véleményemet errõl az egész mocskos bandáról /nem csak mlsz /, de annak lenne viszhangja!! 😊)) Inkább bõlcsen hallgatok...egyelõre! 😊))

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Csak kölcsönbe van a Honvédtõl, nem szerzõdött.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kézilabda:

Megbüntették a Fradit

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hatezer euróra büntette az FTC-t, mert a legutóbbi szezonban szurkolói a román Oltchim Valcea elleni nõi KEK-elõdöntõ hazai összecsapása elõtt megrongálták a vendégcsapat szimpatizánsainak a buszát.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a ferencvárosiaknak a pénzbüntetés mellett a következõ szezonban valamennyi nemzetközi kupamérkõzésükre saját költségen egy biztonsági ellenõrt kell rendelniük az EHF-tõl.

„Nem igazán értem, miért büntették meg a klubot, ugyanis a rongálás nem a Népligeti Sportcentrum területén történt, hanem közterületen. Ennek ellenére ha pénzbe kerül, nem fellebbezünk, mert nem szeretnénk kétszer fizetni" - nyilatkozta az MTI-nek Maglódi Lajos, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezetõje.

A magyar bajnok Ferencváros, amely tavasszal kettõs vereséggel maradt alul román riválisával szemben a KEK elõdöntõjében, a 2007/2008-as szezonban a Bajnokok Ligájában szerepel majd.

(uno.hu)

lassan kezdõdhetne a tánc hiszen egyre kevesebben vannak cashtelekivel... (most nem szurkolókra és ultrákra gondoltam, mert õk evidens...)

de az egész országban lassan már mindenhol mindenkinek tele van ....a ezzel spermium-maradvánnyal...

Úgy látom nem nyugszanak amíg nem lesz valami nagy cirkusz...

www.smart-bus.hu

atee20
élt már meg a Fradi szebb napokat is...meg az egész bajnokság!!!

Oncsi
ki lehetne rakni banner alá hogy köv mecs😊😊
kupába mikor sorsolnak?😄
ahol én játszom mi megkaptuk aug 13-ra FC Fehérvár tartalékot😄😄 NB 3😄

Oncsi
MLSZ mostanában elég nagy szarban van !!!! kapaszkodnak minden szalmaszálba !!!! összefognak omlani,és hamarosan új vezetés lesz !!! Fradiról meg már le lehetne szállni !!!

"A versenyszabályzat szerint a másodosztályban csak azok a klubok indulhatnak, melyek nyilatkoznak arról, hogy nem állnak perben az MLSZ-szel." Ez okés, ezt el kell fogadni, de:

amikor leadtuk a nevezést, akkor még nem kapta meg az MLSZ az FTC keresetét, mivel a perindítás a kereset másik fél értesítésével kezdõdik (joghatály). Mivel az MLSZ még nem kapta meg az értesítést, így a nyilatkozat helytálló, vagyis a Fradi nem követett el okmányhamisítást...

ás többek között azért is van perelve az MLSZ a Fradi részérõl mert hoztak egy szabályt, miszerint aki pereli az MLSZ-t, nem indulhat... 'szal a z'anyád cashteleki...

:C
kisteleki: BAZ... a többit úgyis tudod! <#boxer>

már alá is írt
Oncsi
EDZÕMÉRKÕZÉS
FERENCVÁROS-PÉCS 2-3 (1-0) Üllõi út, 1000 nézõ. V: Szanyi
FTC: Zarzyczki - Nagy J., Dragóner, Mátyus, Nagy S. (Megyesi) - Deme (Bartha), Lazics (Brettschneider) - Lipcsei - Fitos (Rédei), Zsivoczky (Kulcsár D.), Kulcsár D. (Meneses, Ndjodo)
PÉCS: Hamar - Tóth P. (Kulcsár Á.), Szabados, Mile, Rozsi - Sipos, Lantos, Gulyás M., Wittrédi - Bozori (Gulyás G., Horváth Zs.), Rompos
Gólszerzõk: Lipcsei, Ndjodo, ill. Mile, Rompos, Wittrédi

zaki
+fav <#vigyor1>

ÁMEN! 😊

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
ja Buksi lelépett, sok sikert neki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

www.smart-bus.hu

Ndjodo jól lessz a mexikói is remélem Horváth se lesz rossz csak má öreg 😄
gabber_saviola

gabber_saviola
Horváth Peti a legnagyobb király, a legnagyobb király 😊

simán pótolni fogja Tökit 😊

gabber_saviola
van ám itt mozgás 😛

Horváth Dávid, Ferencz Dániel és Szalai Tamás kölcsönben a Mosonmagyaróvárhoz került (NBII.NY.)

Csepregi kölcsönben a Soroksághoz került (NBII.NY.)

Nálunk folytathatja Horváth Péter (36y), a Jászapátiból (NBIII.)

Mexikói játékost tesztel a következõ napokban a Ferencváros labdarúgócsapata. A 23 éves Jaime Vanegas Meneses a mexikói Cruz Azul játékosa volt az utóbbi idõben. A 183 cm magas futballista támadóként bevethetõ, és már szerdától edzésbe áll az Üllõi úton.

A mexikói játékos mindenképpen Európában szeretné folytatni pályafutását, nemrégiben a görög OFI Kréta is tesztelte, ám a klubnál már nem volt lehetõség több Európai Unión kívüli játékos leigazolására, ezért nem vált aktuálissá a szerzõdtetése.

Szinte semmi sincs róla a www.cruz-azul.com.mx -on. Bár csati ez kéne...

Bár, talán nem is fontos, a védelem jó, középpálya is, a szabadrúgások meg szögletek meg majd kompenzálják a csatársort...

akkor inább Szabó habár Werder nevelés
Még egy kis adat, mert sehol sincs hol védett eddig, pedig a google.pl hamar kidobaja,

sezon klub mecze bramki trofea
2000 SV Werder Bremen 1899
2001 Dartmouth Big Green
2002 (w) Hamilton Thunder
2002 (j) Calgary Storm FC 6 0
2002 (j) Hamilton Thunder
2003 Stanmore Hawks 7 0
2003/04 Sydney Crescent Star 3 0
2004 Dulwich Hill 14 0
2004/05 Sydney Crescent Star
2005/06 (w) Fraser Park FC
2006/07 Mied¼ Legnica
2007/08 (j) Mied¼ Legnica

Õt teszteljük a kapuba:

Wojciech Zarzycki (25 éves, 192 cm magas)

Miedz Legnica -ban védett az elözõ bajnokságban, és kiestek a polák másodosztályból.

Zizou5
azert ne bizd el magad annyira : c

Oncsi
Szuper 😊

aug.11.-én !!! Mglátjuk milynek lettünk !!! azért illene idén feljutni akármilyen kerettel vágunk neki !!!másszanak,kusszanak de nyerjenek és küzdjenek !!!

Nah, kb 3 órás sorsolás után sikerült megegyezniük a fordulók alakulásában. Ezekszerint az Üllõi úton kezdünk a BKV Elõre ellen. Más kérdés hogy jelen állás szerint az utolsó fordulóban (jövõ nyár elején) idegenben kéne játszanunk. Ez abból a szempontból érdekes, mert szerintem mindenki a Szentélyben szeretne ünnepleni... Nah ez azért erõs pár forduló alatt eldönthetjük lesz e értelme pályaválasztói jogot cserélni.

1. forduló: Ferencváros-BKV Elõre (08. 11., 19.00)
2. forduló: Kazincbarcika-Ferencváros (08.18., 17.30)
3. forduló: Ferencváros-Vecsés (08.25., 19.00)
4. forduló: Vác-Ferencváros (09.01., 16.30)
5. forduló: Ferencváros-Szolnok (09.09., 18.00)
6. forduló: Orosháza-Ferencváros (09.15., 16.30)
7. forduló: Ferencváros-Makó (09.22., 17.30)
8. forduló: Bõcs-Ferencváros (09.30., 16.00)
9. forduló: Ferencváros-Mezõkövesd (10.06., 16.30)
10. forduló: Kecskemét-Ferencváros (10.14., 16.00)
11. forduló: Ferencváros-Tuzsér (10.20., 18.00)
12. forduló: Tököl-Ferencváros (10.27., 14.30)
13. forduló: Ferencváros-Jászberény (11.03., 15.00)
14. forduló: Cegléd-Ferencváros (11.10., 13.30) <#wow1>
15. forduló: Ferencváros-Baktalórántháza (11.18., 14.30)

Egyszó mint száz, 11én mindenki a Szentélybe!
Ezt a 13:30ot meg nem is láttam.

HAJRÁ FRADI!

Oncsi
Nem erõltetem,de igy van !!
zsindex. . . hehe😊