Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg Nyilas Elek még csak 40 év körül van fiatalítás jegyében befér 😄
Chrisztianszen 😄
válaszhattak,hogy Sevcsenko vagy Nicsenko jöjjön maygarra próbajátékra..mi Nicsenkot választottuk😄😄
Miriuta !!!! ááá😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
vagy Nicsenkót 😄
www.smart-bus.hu
Mi van srácok? feladjuk? harc nélkül?
Inkább a harc (esetleges halál) mint megalkuvás <#boxer>#boxer>
Augusztus 11
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Légy jó, légy hű Magyar!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
g: Lipcsei,Lazics,Ndjodo
Ndjodo eddig jol szerepel 2m/2g
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
Megbüntették a Fradit
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hatezer euróra büntette az FTC-t, mert a legutóbbi szezonban szurkolói a román Oltchim Valcea elleni nõi KEK-elõdöntõ hazai összecsapása elõtt megrongálták a vendégcsapat szimpatizánsainak a buszát.
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a ferencvárosiaknak a pénzbüntetés mellett a következõ szezonban valamennyi nemzetközi kupamérkõzésükre saját költségen egy biztonsági ellenõrt kell rendelniük az EHF-tõl.
„Nem igazán értem, miért büntették meg a klubot, ugyanis a rongálás nem a Népligeti Sportcentrum területén történt, hanem közterületen. Ennek ellenére ha pénzbe kerül, nem fellebbezünk, mert nem szeretnénk kétszer fizetni" - nyilatkozta az MTI-nek Maglódi Lajos, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezetõje.
A magyar bajnok Ferencváros, amely tavasszal kettõs vereséggel maradt alul román riválisával szemben a KEK elõdöntõjében, a 2007/2008-as szezonban a Bajnokok Ligájában szerepel majd.
(uno.hu)
de az egész országban lassan már mindenhol mindenkinek tele van ....a ezzel spermium-maradvánnyal...
www.smart-bus.hu
kupába mikor sorsolnak?😄
ahol én játszom mi megkaptuk aug 13-ra FC Fehérvár tartalékot😄😄 NB 3😄
amikor leadtuk a nevezést, akkor még nem kapta meg az MLSZ az FTC keresetét, mivel a perindítás a kereset másik fél értesítésével kezdõdik (joghatály). Mivel az MLSZ még nem kapta meg az értesítést, így a nyilatkozat helytálló, vagyis a Fradi nem követett el okmányhamisítást...
ás többek között azért is van perelve az MLSZ a Fradi részérõl mert hoztak egy szabályt, miszerint aki pereli az MLSZ-t, nem indulhat... 'szal a z'anyád cashteleki...
kisteleki: BAZ... a többit úgyis tudod! <#boxer>#boxer>
www.smart-bus.hu
FERENCVÁROS-PÉCS 2-3 (1-0) Üllõi út, 1000 nézõ. V: Szanyi
FTC: Zarzyczki - Nagy J., Dragóner, Mátyus, Nagy S. (Megyesi) - Deme (Bartha), Lazics (Brettschneider) - Lipcsei - Fitos (Rédei), Zsivoczky (Kulcsár D.), Kulcsár D. (Meneses, Ndjodo)
PÉCS: Hamar - Tóth P. (Kulcsár Á.), Szabados, Mile, Rozsi - Sipos, Lantos, Gulyás M., Wittrédi - Bozori (Gulyás G., Horváth Zs.), Rompos
Gólszerzõk: Lipcsei, Ndjodo, ill. Mile, Rompos, Wittrédi
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
simán pótolni fogja Tökit 😊

A mexikói játékos mindenképpen Európában szeretné folytatni pályafutását, nemrégiben a görög OFI Kréta is tesztelte, ám a klubnál már nem volt lehetõség több Európai Unión kívüli játékos leigazolására, ezért nem vált aktuálissá a szerzõdtetése.
Szinte semmi sincs róla a www.cruz-azul.com.mx -on. Bár csati ez kéne...
Bár, talán nem is fontos, a védelem jó, középpálya is, a szabadrúgások meg szögletek meg majd kompenzálják a csatársort...
sezon klub mecze bramki trofea
2000 SV Werder Bremen 1899
2001 Dartmouth Big Green
2002 (w) Hamilton Thunder
2002 (j) Calgary Storm FC 6 0
2002 (j) Hamilton Thunder
2003 Stanmore Hawks 7 0
2003/04 Sydney Crescent Star 3 0
2004 Dulwich Hill 14 0
2004/05 Sydney Crescent Star
2005/06 (w) Fraser Park FC
2006/07 Mied¼ Legnica
2007/08 (j) Mied¼ Legnica
Wojciech Zarzycki (25 éves, 192 cm magas)
Miedz Legnica -ban védett az elözõ bajnokságban, és kiestek a polák másodosztályból.
aug.11.-én !!! Mglátjuk milynek lettünk !!! azért illene idén feljutni akármilyen kerettel vágunk neki !!!másszanak,kusszanak de nyerjenek és küzdjenek !!!
1. forduló: Ferencváros-BKV Elõre (08. 11., 19.00)
2. forduló: Kazincbarcika-Ferencváros (08.18., 17.30)
3. forduló: Ferencváros-Vecsés (08.25., 19.00)
4. forduló: Vác-Ferencváros (09.01., 16.30)
5. forduló: Ferencváros-Szolnok (09.09., 18.00)
6. forduló: Orosháza-Ferencváros (09.15., 16.30)
7. forduló: Ferencváros-Makó (09.22., 17.30)
8. forduló: Bõcs-Ferencváros (09.30., 16.00)
9. forduló: Ferencváros-Mezõkövesd (10.06., 16.30)
10. forduló: Kecskemét-Ferencváros (10.14., 16.00)
11. forduló: Ferencváros-Tuzsér (10.20., 18.00)
12. forduló: Tököl-Ferencváros (10.27., 14.30)
13. forduló: Ferencváros-Jászberény (11.03., 15.00)
14. forduló: Cegléd-Ferencváros (11.10., 13.30) <#wow1>#wow1>
15. forduló: Ferencváros-Baktalórántháza (11.18., 14.30)
Egyszó mint száz, 11én mindenki a Szentélybe!
Ezt a 13:30ot meg nem is láttam.
HAJRÁ FRADI!