Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lipcsei, nagyon szép volt
1-0
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lehet rossz helyen kérdezem, de nem tudjátok mi lett a FC Nurnberg - Krim Ljubljana meccsnek az eredménye?
Nemkötekedésnek szántam.
www.smart-bus.hu
DE
a Ferencváros a Nemzet csapata, többségünk úgy tudom nemzeti érzelmû ezt (is) próbálja kifejezni. Amúgy ez egy Árpádsávos pajzs...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Takit pedig adom, elõször jussunk fel akármilyen csapattal is, ha lesz háttér akkor meg már részletkérdés kit igazolunk.
holnap pedig szakadjon szét a stadion!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
láttam vele azt a videointerjút nso-n, ott mondta, hogy ez a pályafutásában egy jó szakasz elejét jelöli ez az igazolás, stb...
hát a pályafutásának akkor inkább a végét jelöli😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ÉLÕ - 17:45 - Sport2
FTC-Baktalórántháza
véleményt kérek.
Kb hozzánk képest már mindenhol elõlrébb jár a huliganizmus, nálunk "csak" a 90-es években volt kemény. 😊
Na de nem offolom tovább a topikot én sem. 😊
amúgy nézz szét lengyeleknél is 😊
football without ultras is nothing
Kristóf:
Rovásírás
Takezó:
Tudtam hogy valaki betalálja szegényt 😛P
hát igen, nem egy hool alkat, de azért körülötte észrevehetõen izmosabb egyének vannak 😄
kurvajó lett, patrik ilyen rovásírásos font-ot linkeljél már pls 😊
football without ultras is nothing
én tuti beraknám mind a 2-t 😛
www.smart-bus.hu
nekem tetszik, de természetesen mindenki elmondhatja a véleményét. maradjon a mostani, vagy ez? vagy esetleg megpróbálkozik más is?
RIP Gabriele, RIP Simon Tibi.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú