Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Vlaszák éppen egy magyar klubbal tárgyal azt olvastam.
Két támadóra nincsen tippem.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Az KVI amelyik pl a Vasasnak minden cécó nélkül 1 forintos jelképes összegért átadta 50 évre a vagyonkezelõi jogát a Fáy utcai, a Folyondár utcai meg a Pasaréti sportkomplexumoknak...

"egy magyar kapussal szeretnénk megerõsíteni a keretünket, illetve már felvettük a kapcsolatot és megkezdtük az egyeztetéseket két olyan élvonalban szereplõ, gólerõs támadóval is, akik erõsségei voltak csapatuknak az utóbbi idõben"

bmffm856
nem a csapat válogat, hanem a KVI szemétkedik... 😞

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zenszkij
Na a kettõ közül egy csak megfelel már a csapatnak. Nem lehet válogatni, kell a pénz meg a lehetõség! Az angolok sztem amúgy elõbb utóbb megveszik csapatunkat....reméljük!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

srácok ha valakinek van kedve akkor megkérem, hogy csináljon egy bannert ebbe a topikba 😊

nagyon remélem, hogy ezek nem találnak semmi hibát és végre valamelyik befektetõ pályázata érvényes lesz

Fabio Capello
annyira pénzéhes a banda, hogy emiatt bukják majd az összes konzorciumot.

Matthew Prosac
"A KVI további szakértõket kért fel a két beadott pályázat elbírálásának idejére, hogy a részletes szakmai vizsgálat keretein belül próbálják megkeresni az ajánlatok gyenge pontjait. A megengedettnél vékonyabb csatolt boríték (*szimpátia-csomag) ugyanúgy sikertelen pályázatot eredményezhet, mint a pályázók nevének elírása (!). A látszólag bagatel hibák mellett azonban más nehézségekkel is meg kell küzdeniük a pályázóknak. A hírek szerint a KVI szakértõi mindent megtesznek, hogy hibát találjanak és ezzel sikertelennek minõsítsék a tendert. Sklasiczky Antal a KVI munkatársa megkeresésünkre a következõket mondta:
" - Az ajánlatok egyre elfogadhatóbbak lettek az elsõ tender óta, így most lesz a legnehezebb dolgunk hogy megakadályozzuk a konzorcium sikerességét."
A döntés január végéig mindenképp megszületik."

*kenõpénz

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Az angol és a lengyel befektetõ is leadta határidõre a pályázatát.

Az ajánlatok értékelése folyamatban van, a pályázat eredményességérõl a KVI késõbb tájékoztat.

tisztelet

football without ultras is nothing

Nem ezt írtam....

Minek átnevezni egyáltalán??

szvsz ez hülyeség..

jobban örülnél ha a Fradi nevében ott lenne valami ásványvíz vagy a stadiont egy biztosítócégrõl neveznék el?

Mert ha a Honvéd, az MTK meg a Vasas elkezd stadionokat átnevezni, akkor a Fradinak is szépen be kell állni a sorba, szépen felsorakozni minden magyar klub mellé, és élõ személyekrõl stadiont elnevezni..., hogy mi is csak ugyanolyan kommerszek legyünk mint a többi. Nem az ALbert névvel van a baj, mert ha annyira kellett volna a stadionnak név akkor már lett volna rá bõven alkalom, tehát ne ez nem fontos. Pr-fogás, semmi több. Eddig is jó volt az FTC stadion, ezután is jó lett volna.

Szerdán délben az emberek többsége meg dolgozik, innen is látszik hogy nagyon szurkoló barát a vezetõség... mert ha már tényelg a szurkolók miatt, a szurkolókért nevezik el, akkor kicsit röhejes lesz hogy ott lézeng majd 100ember+a média. Az összes ultra kihagyja ezt a cirkuszt, nem lesz fütyülés, mert egy Alberte senki sem fog fütyülni...

Azt viszont elismerem, hogy ha már személyrõl kell elnevezni akkor Albert Flórin kívül nem sok ember jöhetett volna számítása. Még jó hogy ezt el nem tolták...

Lipcsei kapta a Dalnoki - díjat

én szerettem, volna, ha megtartjuk ezt a mostani nevet és nem változtatnak rajta, de mondjuk ha ennyire mostmár minden stadiont át akarnak nevezni, akkor persze ki másról is lehetne elnevezni?!

nagyon remélem, hogy ha az ultrák kimennek erre a rendezvényre akkor nem fütyülik ki õket és nem csinálnak belhét?! :S

szép gesztus, ebben az esetben nem értem az ultrákat.

most már biztos, hogy a stadion neve Albert (Flórián) stadion lesz

a névadó ünnepség dec.21.-én lesz (12órakor)

a szurkolókat is várják az ünnepségre az Üllõi úton.

Oncsi
Remélem beválik az angol és persze Peti maradjon !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Lipcset interjúból 2 részlet:

"Erõsítésekre mennyire lenne szükség?
- Úgy gondolom, hogy azért ránk férne. Paul Shaw például nagy erõsítés lesz, amit eddig edzéseken láttam tõle, az nagyon biztató, a csapat egyik húzóembere lehet tavasszal"

remélem tényleg beválik majd ez az angol pléya, mint ahogy Lipcsei is bizakodóan nyilatkozott róla

"Te maradsz?
- Hallottam én is pletykákat magamról. Konkrétumok még nincsenek, a menedzserem jelezte, hogy Dubaiból érdeklõdnek irántam. Én jeleztem, hogy csak akkor beszéljünk róla, ha konkrétumok vannak. Én próbajátékra nem megyek, de ha jön ajánlat, azt természetesen meghallgatom. Egyáltalán nem vágyódom el az Üllõi útról, de egy visszautasíthatatlan ajánlaton az én koromban "minimum" elgondolkodik az ember."

nagyon remélem, hogy marad, igaz megérdemelné, de ez a csapat sehol nem lenne nélküle, látszik is, hogy ki lett az õsz legjobb játékosa ebben a csapatban...

Szûcs Lajos ma 64éves!

Boldog születésnapot neki!

nõi foci:

Fradi - Újpest 4-0 <#worship><#worship><#worship>

Szép volt csajok! 😊

Fabio Capello
él... hát ezt nem nevezném életnek... még életre kell kelteni 😊

Zenszkij
ismét él a topik! éljen a Ferencváros!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

köszönöm a támogatást, de még az sem biztos, hogy megkapom a jogot :XD

örülnék neki, igen, ha továbbra is ide járnál ha én leszek a hg ha nem, mert nemkéne, hogy kihaljon a topik :S

(már régóta lejárt csak most levettem nem vip-es logómat is, mert kicsit meguntam 😛)

Fabio Capello
én támogatlak, és itt leszek az új topikban (bár eddig csak csendes megfigyelõ voltam mert a kézis részleget jobban szeretem, de a foci sem áll oly messze)

(személyes megjegyzés: csak nem lejárt a vip regisztráció? XD)

pont azért vállalnám el, hogy úgymond éledjen újra, új banner, új hg, új mittomémégmi, színt vinne ide, ha nem lenne váltás akkor maradnak minden szürke búskomor, mert mukika nem akar vele többet foglalkozni különb9zõ okok miatt...

Fabio Capello
reménykedjünk hogyha jön, akkor nem a vincze féle formát hozzá.
Csesza szvsz a topik haldoklik, még idõ kell neki hogy felépüljön ismét, addig nem lenne érdemes elvállalni.

mukika: köszönjük az eddigi munkádat, kár hogy lemondasz, nem te tehetsz róla.

én bízom benne, de még idõ mire felépûl

banok
ha olyan lesz mint a Vincze õsszel akkor inkább ne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Engem se fogtok sûrûn látni errefelé. Tiszta a lelkiismeretem, úgyérzem nincs miért bocsánatot kérnem senkitõl sem a topikzárás miatt.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet elõre is minden Fradistának!
Szervusztok!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

én elvállalom, ha senkinek ninc ellene kifogása?! <#miaz><#miaz>

Bíztató egyeztetés Lisztessel!!!

ez szvsz nem kicsit jó lenne <#eljen><#eljen><#eljen>

Tizenhét edzõmeccset játszunk télen

Az edzõmeccsek tervezett programja:
FTC-Pénzügyõr (01. 23., szerda, a tervek szerint Üllõi út)
FTC-Százhalombatta (01. 26., 11.00, szombat, a tervek szerint Üllõi út)
Artmedia-FTC (01. 30., 14.00, szerda, Dunaszerdahely)
Soroksár-FTC (02. 02., 11.00, szombat, Soroksár - mûfû)
FTC-Besztercebánya (02. 02., 13.00, szombat, Budafok - mûfû)
FTC-Nyitra (02. 05., 13.00, kedd, Budafok - mûfû)
Budaörs-FTC (02. 06., 18.00, szerda, Budaörs - mûfû)
FTC-ESMTK (02. 08., péntek, a tervek szerint Üllõi út)
Budafok-FTC (02. 09., 11.00, szombat, Budafok - mûfû)
Szigetszentmiklós-FTC (02. 13., szerda, Szigetszentmiklós - mûfû)
FTC-Kaposvölgye (02. 16., szombat, tervek szerint Üllõi út)
FTC-szervezés alatt (02. 16., szombat, szervezés alatt)
FTC-Haladás (02. 20., szerda, tervek szerint Üllõi út)
FTC-Gyirmót (02. 20., szerda, tervek szerint Üllõi út)
FTC-Ajka (02. 23., szombat, tervek szerint Üllõi út)
FTC-szervezés alatt (02. 23., szombat, tervek szerint Üllõi út)
FTC-III. kerület (02. 27., 16.00, szerda, Üllõi út)

hosszú...

és nem kéne újra elkezdeni kitárgyalni

Láma!
mi volt itt emberek? nemvagyok néhány hétig, és bezár a topik meg hasonlok?

Mor3llo
hát azt elhiszem...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mukika
én lemondok a házigazdaságról (nem szeretném ilyenhez adni a nevem)... akit érdekel a dolog, az írjon nekem, én pedig írok az sg-nek egy e-mailt. ennyi.

byez

Fabio Capello
Köszönjük!

gabber_saviola
újra megnyitottam a topikot, remélem nyugi lesz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Szép Volt! Gratulálok a csapatnak <#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

igen, így van 😛

VÉGE

Szép Volt!

2-0

g.: Lipcsei, Kulcsár

gabber_saviola
mit csináltazok ezzel a topikkal, komolyan nem akarom elhinni. kitakarítottam

basszus, hát Fradisták vagyunk és egymással veszekszünk, hová fajlt ez a világ 😞

hát ez a Ndjodo, hogy futott!! kinyírt... sírok a röhögéstõl!! 😊))))))))

www.smart-bus.hu

góóóóól

2-0

Kulcsár

de keci irritáló az a Radler felirat ott a címer fele :C

kanalag. :><#szeret>

mert aki tud játszani az elmegy -.-

BUDA > miskolc.

ott a gól. hajrá vidék