Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két támadóra nincsen tippem.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
" - Az ajánlatok egyre elfogadhatóbbak lettek az elsõ tender óta, így most lesz a legnehezebb dolgunk hogy megakadályozzuk a konzorcium sikerességét."
A döntés január végéig mindenképp megszületik."
*kenõpénz
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az ajánlatok értékelése folyamatban van, a pályázat eredményességérõl a KVI késõbb tájékoztat.
football without ultras is nothing
Minek átnevezni egyáltalán??
jobban örülnél ha a Fradi nevében ott lenne valami ásványvíz vagy a stadiont egy biztosítócégrõl neveznék el?
Szerdán délben az emberek többsége meg dolgozik, innen is látszik hogy nagyon szurkoló barát a vezetõség... mert ha már tényelg a szurkolók miatt, a szurkolókért nevezik el, akkor kicsit röhejes lesz hogy ott lézeng majd 100ember+a média. Az összes ultra kihagyja ezt a cirkuszt, nem lesz fütyülés, mert egy Alberte senki sem fog fütyülni...
Azt viszont elismerem, hogy ha már személyrõl kell elnevezni akkor Albert Flórin kívül nem sok ember jöhetett volna számítása. Még jó hogy ezt el nem tolták...

nagyon remélem, hogy ha az ultrák kimennek erre a rendezvényre akkor nem fütyülik ki õket és nem csinálnak belhét?! :S
a névadó ünnepség dec.21.-én lesz (12órakor)
a szurkolókat is várják az ünnepségre az Üllõi úton.
"Erõsítésekre mennyire lenne szükség?
- Úgy gondolom, hogy azért ránk férne. Paul Shaw például nagy erõsítés lesz, amit eddig edzéseken láttam tõle, az nagyon biztató, a csapat egyik húzóembere lehet tavasszal"
remélem tényleg beválik majd ez az angol pléya, mint ahogy Lipcsei is bizakodóan nyilatkozott róla
"Te maradsz?
- Hallottam én is pletykákat magamról. Konkrétumok még nincsenek, a menedzserem jelezte, hogy Dubaiból érdeklõdnek irántam. Én jeleztem, hogy csak akkor beszéljünk róla, ha konkrétumok vannak. Én próbajátékra nem megyek, de ha jön ajánlat, azt természetesen meghallgatom. Egyáltalán nem vágyódom el az Üllõi útról, de egy visszautasíthatatlan ajánlaton az én koromban "minimum" elgondolkodik az ember."
nagyon remélem, hogy marad, igaz megérdemelné, de ez a csapat sehol nem lenne nélküle, látszik is, hogy ki lett az õsz legjobb játékosa ebben a csapatban...
Boldog születésnapot neki!
Fradi - Újpest 4-0 <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Szép volt csajok! 😊
örülnék neki, igen, ha továbbra is ide járnál ha én leszek a hg ha nem, mert nemkéne, hogy kihaljon a topik :S
(már régóta lejárt csak most levettem nem vip-es logómat is, mert kicsit meguntam 😛)
(személyes megjegyzés: csak nem lejárt a vip regisztráció? XD)
Csesza szvsz a topik haldoklik, még idõ kell neki hogy felépüljön ismét, addig nem lenne érdemes elvállalni.
mukika: köszönjük az eddigi munkádat, kár hogy lemondasz, nem te tehetsz róla.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet elõre is minden Fradistának!
Szervusztok!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ez szvsz nem kicsit jó lenne <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az edzõmeccsek tervezett programja:
FTC-Pénzügyõr (01. 23., szerda, a tervek szerint Üllõi út)
FTC-Százhalombatta (01. 26., 11.00, szombat, a tervek szerint Üllõi út)
Artmedia-FTC (01. 30., 14.00, szerda, Dunaszerdahely)
Soroksár-FTC (02. 02., 11.00, szombat, Soroksár - mûfû)
FTC-Besztercebánya (02. 02., 13.00, szombat, Budafok - mûfû)
FTC-Nyitra (02. 05., 13.00, kedd, Budafok - mûfû)
Budaörs-FTC (02. 06., 18.00, szerda, Budaörs - mûfû)
FTC-ESMTK (02. 08., péntek, a tervek szerint Üllõi út)
Budafok-FTC (02. 09., 11.00, szombat, Budafok - mûfû)
Szigetszentmiklós-FTC (02. 13., szerda, Szigetszentmiklós - mûfû)
FTC-Kaposvölgye (02. 16., szombat, tervek szerint Üllõi út)
FTC-szervezés alatt (02. 16., szombat, szervezés alatt)
FTC-Haladás (02. 20., szerda, tervek szerint Üllõi út)
FTC-Gyirmót (02. 20., szerda, tervek szerint Üllõi út)
FTC-Ajka (02. 23., szombat, tervek szerint Üllõi út)
FTC-szervezés alatt (02. 23., szombat, tervek szerint Üllõi út)
FTC-III. kerület (02. 27., 16.00, szerda, Üllõi út)
és nem kéne újra elkezdeni kitárgyalni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
byez
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szép Volt!
2-0
g.: Lipcsei, Kulcsár
basszus, hát Fradisták vagyunk és egymással veszekszünk, hová fajlt ez a világ 😞
www.smart-bus.hu
2-0
Kulcsár
BUDA > miskolc.