Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Grat a szerkesztõknek 😉
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
1-2 jó minutum volt de amugy szarse
szánalom
www.smart-bus.hu
ez nagyon szép volt 😊
gyerünk kell még 1 gól
ekkora egy retek szar fog védelmet mint ami nekünk van
olyan nincs még 1 ebben az országban
pfffffff
Dragóner elbaszta
majd írok smst délután.
football without ultras is nothing
teltház hatalmas hangulat,,SZenvedõ Ftc-hez jött a dózsa... vezettünk Lipcsi góljával megörült tábor ,felrobbantunk... és végén elcsalták mondjuk..de addig az az érzés felbecsülhetetlen !!! ugyanez pár héttel ezelötti mtk ellenimeccsen szintén Lipcsi goljával vezettünk és emg is ynertünk teltház elött !!! Fanatsztikus érzés !!! közbe hallgatom :http://www.youtube.com/watch?v=iGymLXZmqgM (Edda-kitörö örömre lelj végre Magyarország)
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
thx
Amúgy ha valakit érdekel és nem sûrûn jár Fradidrukkerre:
http://www.youtube.com/watch?v=hOfeGMKT_Zg
http://www.youtube.com/watch?v=bMsBHUswsx0
Szerintem egész jók vagyunk 😊
legalább jövünk felfele
Gólszerzõ: Brettschneider (58.perc)
Ezzel megelõztük a Jászberényt és a Vác mellett harmadikak vagyunk.
1. Szolnok 29
2. Kecskemét 27
3. Ferencváros 23
Vác 23
4. Jászberény 21
...
Ferencváros - Jászberény
Üllõi út
Ferencváros: Zarzyczki - Fitos, Dragóner, Mátyus, Vasas - Lazic, Lipcsei - Ndjodo, Brettschneider, Bartha - Horváth
A kispadon Somodi, Nagy J., Nagy S., Vincze, Rédei, Deme és Kulcsár ül majd.
MINDENT BELE SRÁCOK, HAJRÁ FERENCVÁROS!
Elég szomorú hogy Magyarország legsikeresebb csapatának ilyen gondokkal kell küzdeni.(egyes emberek kabzsisága miatt)!!
Most az is elég lenne a hétre ha a Jászberényt lenyomnánk. Rohadt súlyos belegondolva hogy ezeket a sorokat írom. áááááááá gáááz...
SZAR A EGÉSZ!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
4000 nézõ
G:Brettschneider(2),Lipcsei,Horváth P.
mindenesetre a Fradi második gólját lövõ Dragóner utolsó emberként kaszálta el Alvest, ami helybõl piros, helyette mehetett tovább. utána még volt 3-4 durva faultja, tehát egy meccsen 3szor ki lehetett volna állítani. érdekes volt a spori 😊
a nézõszám viszont tragédia
csak én ilyenért nem nagyon láttam még sárga lapot
Javultunk mezõnyben (érzésem szerint), egyetlen szépséghiba hogy a védelmünk mintha az öltözõben maradt volna.
2 hét múlva Kaposváron ki kell harcolni a továbbjutást, ha rendezõdik végre a helyzet (anyagilag+játékosállomány terén) nem lenne rossz az esetleges feljutás mellett egy UEFA Kupa szerepléssel újrakezdeni!?!?!... Egyelõre álmok, de jó kicsit elõrenézni.
<#confused>#confused><#confused>#confused>
Csank is folyamat ilyen szar, lélektelen nyilatkozatokat ad, nem is érzem benne, hogy tudna valami tenni ez a helyzet ellen...
és a bíró kiállította a Kaposvár 2. számú gólszerzõjét, mert "levette" a pólóját, közben csak felhúzta, tehát tévesen
SZÁNALOM!!!
Nagy - Vasas csere
sérülés