Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
22 éves jamaikai válogatott csatár, 24 nemzetiközi mérkõzés, 14 gól
Nagyon gyors játékosról van szó, jamaikai klubjából (Harbour View) körülbelül 100.000 fontért vásárolta ki a Helsingborg 2006-ban. Többször is megsérült, elsõ szezonjában mégis 19 mérkõzésen 9 gólig jutott, a Helsingborgban összesen 28 mérkõzésen 17 góllal zárt, majd 2007 januárjában 1,85M fontért (!!!) vette meg a Sheffield United. 2007 nyaráig 4 mérkõzést játszott új klubjában, gólt nem szerzett, az idei bajnokságban 8 bajnokin még nem talált be 3 ligakupameccsen viszont 2 gólt szerzett.
Csináltam egy gyors fordítást az eddigi karrierjérõl, itt pedig egy videó a youtube-ról (van több is).
Hogy is fogalmazzak... Eddig pályafutását olvasva nemgyenge erõsítés lenne, de nemhinném hogy érkezik, ahhoz túl drága (és jó) játékos.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
meg szó volt a lehetséges érkezõkrõl:
mondta, hogy angliából jöhet pár játékos itt ilyen fiatal karibi csávókról volt szó + õ biztosra mondta Luton Shelton érkezését aki egy angol huszonpáréves játékos, és amin eléggé csodálkozok, mert õt nem rég igazolta a klubja és õ egy olyan 1-1,5m fontot érõ játékos
nemtom, hogy vette rá McGabe vagy kirákom, hogy idejöjjön 😮
megjegyzem egyáltalán nem bánom
akkor ugye itt van a kopasz öreg Shaw is aki nagyon akar bizonyítani
akkor Holczer és Szalai is visszatér kölcsönbõl
Holczer-el nagyon számol Csank
jah és mondta Rieb, hogy olyan január vége fele érvényesülhet minden a pályázattal kapcsolatban
ez egy nemkicsit komoly és velõs megfogalmazás
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Verebes médiamunkatárs humora...
Verebes Istvánról nekem a végtelen szervilizmus, a gusztustalan szörcsögés, a majommódra kipakolt mellprém, és a szánalmas terpeszkedés ugrik be. Ahogy kifolyik a fotelbõl mikor kérdez, tökéletesen illik a Nap-kelte szocreál díszletei közé. Az elvtársi hajbókolás, a hülye kérdések, a tahó poénok, és az alpári stílus a védjegyei ennek a Darth Vader reinkarnációnak.
Szerencsére a távkapcsolót már feltalálták, így nem kötelezõ ezt a Jiri Menzel-filmek suttyó TSZ-elnök hasonmását nézni.
És, hogy miért is jutott eszembe mindezt
leírni?
A "mi kérünk elnézést" szilveszteri kiadásában, az egyik kabarészámban egy fickó baseballütõvel a kezében mond köszönetet a balatonöszödi beszédet jelképezõ CD-nek. "Természetesen" Fradista az illetõ, és azért hálálkodik, mert újra balhézhat, amit a másodosztályban ellenfelek nélkül nem tehetett meg. A mélypont ez a mondat volt: "már majdnem visszatértünk a társadalomba, mikor jöttél te".
Hiszen a Fradista az nem tagja a társadalomnak. Az marhavért iszik laposüvegbõl, szûzeket erõszakol, jurtában alszik. Legalábbis a krumplivodkaszagú, rosztovi demokraták szerint.
Emlékszünk, ismerjük Marosán elvtárs kedvenc idézetét: "nem minden fasiszta fradista, de minden fradista fasiszta".
Anyád, az.
Kedves Verebes médiamunkatárs, értjük mi, hogyne értenénk, hogy meg kell nyalni a kezet amely enni ad, amely segít, hogy Zoltán fia példátlan módon a Magyar Mozgókép Közalapítványtól hetven- az NKÖM-tõl pedig húszmillió forintot kapjon az elsõ játékfilmjére. A gyermek angliai taníttatása saját bevallása szerint harmincmillió forintjába került.
Ez rengeteg pénz, ezért már jár a szolgálat, igaz?
Nekünk, a "társadalomba visszavágyó Fradistáknak" valószínüleg soha az életben nem lesz harmincmilliónk tandíjra. Mi csak fizetjük az adót, azt az adót, amibõl a magafajta független, (muhaha) közszolgálati (mehehe) médiaizéket fizeti állambácsi.
Mi hajléktalanoknak viszünk élelmet és takarót (FSZSZ), beteg gyermekeknek játékokat (FSZSZ), néha, ha jön az árvíz , töltést ásunk Zebegénynél, Nagymarosnál, és pénzt gyûjtünk, hogy kisgyermekeknek focitornát rendezhessünk.
És van egy rossz hírem.
A Fradi-tábor már elkezdte megszervezni önmagát, hogy a médianyalnokok által táplált
sztereotípiákkal egyszer és mindenkorra leszámoljon.
Már nem vagyunk birkák.
Sz.P. (www.ftcpe.hu)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
de szóba kerül az is, hogy Henrik Larsson korábbi ékpárja, Luton Shelton is ott van a lehetséges érkezõk között. Õt az idei esztendõ elején igazolta komoly összegért a Sheffield United.
- Az viszont igaz, hogy meg kell fontolnunk, hogy hány Európai Unión kívüli játékost van értelme igazolni, hiszen csak három lehet a pályán, és a keretünkben már van kettõ. Annak nem sok értelmét látom, hogy idejön öt külföldi, akibõl jó ha csak egy játszhat. Lehet, furán hangzik, de az NB II esetében arra is ügyelni kell, nehogy "túligazoljuk" magunkat, mert az nem szerencsés, ha valaki idejön, és a másodosztályban sem jut rendszeres játéklehetõséghez. Ráadásul a másodosztályban két fiatalnak is kötelezõ jelleggel a pályán kell lennie, ezek is befolyásolhatják a keret összetételét (Csank)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Továbbá remélem az angolok nem tûrik el a biztonságiak stílusát, mert úgymond az Eu-ban, köztük Sheffieldben máshogy megy..
mert egyelõre: Rieb, Berki, Tcs, Lapid marad...(Mellesleg hallgattam a rádióban Rieb nyilatkozatait és érdekes, hogy "Ferencvárosi" drukkereket emleget egyfolytában és nem "Ferencváros" drukkereket. Ha jó tudom itt a fórumon is alig akad aki konkrétan "Ferencvárosi" drukker lenne... Gagyi Rieb...
ez rémisztõ azért: "A tender alapján biztosítani kell az FTC-nek a 25 évre szóló stadion használati jogot és a klubvezetõknek is helyet kell biztosítani a munkavégzésre."
megannyi siker és szép emlék
így lett ajándék, jó, hogy ránk maradt örökül
így történt, nem tudni, miért, de nem múlt el
az a láz, ami hajt, ha kell, hogy gyõzni kell
egyszer az égre írjuk fel
A FRADI szerelem tudom, hogy van ilyen
miatta végleg itt maradok
Egy életen át elkísér
érte minden mást feladok
Úgy, mint rég, legyünk bajnokok büszkén még
játsszuk úgy, ahogy egykor rég
csináljunk új csodát, végre újra éveken át
csak még egyszer együtt érjünk a csúcsra fel
hisz a szívünk is együtt ver -
ennyit ér
az a vér, mi zöld-fehér!
Talán ez igaz a mostani helyzetünkre!Hajrá Fradi!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kíváncsi leszek erre a kopasz g*cire is majd tavasszal 😄
A befektetõvel kapcsolatban pedig tényleg minden akkor kezdõdik amikor az adósságok ki lesznek fizetve, hogy onnantól milyen munkát fognak végezni a brit srácok kíváncsian várom.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
légyszives ne írj ide, hogyha nincs építõjellegú hozzászólnivalód
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
INGATLANTENDER. Ha eredményes lesz az Esplanade Real Estate anyaga, akkor rövidesen szép évek és sikeres évek jönnek az Üllõi úton.
www.nso.hu
köszönettel: fsgh
Csak Ferencváros 😊
betütípus kérésre visszaállítva
www.smart-bus.hu
miért mi baj a betütípussal? 😊
hbd, azért még
BUDA > miskolc.
nem tartozik a számomra szimpatikus kapusok közé, bár valamivel biztos jobban lehetne rá számítani, mint a fiatal kapusokra hisz nála ott a rutin