Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senkitõl sem szabad félni, még picit sem😊

GTheo
Kösz, egész jó a sorsolás, én a Szolnoktól nem félek, a Kecskeméttõl egy picit, de õk jönnek hozzánk szóval nem lehet baj 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ÜDV! Állati jó volt a meccs! A szurkolás pedig lenyügözõ!! a hullám nehezen indult be, de aztán aratott.

na fent az 1899.hu legfrissebb videói 😊

bmffm856
18000 férõhelyes a stadion, tegnap 12-13 ezren voltunk 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kössz, akkor valószínûleg 9720 nézõ volt. De nem értem, mert vhol 21000-nek írták a stadion ülõhelyeit, vhol 18000-nek, de ez mind1, csak azt nem értem akkor hogy szinte telt ház volt, alig láttam üres részt, de mégis csak 9720 ember volt. Akkor mennyi a stadion befogadóképessége? És nem tudjátok, hogy megjavítják-e vmikor a kijelzõt, mert szégyen ránézni meccs közben.
gercse
http://www.dunatv.hu//video/videoplayer?video=1_420359

itt azt mondta, hogy 9000 fradi szurkoló volt 😊
nem semmi, egy egész nb1-es fordulóban nincsenek ennyien

Meg tudná mondani nekem vki pontosan, hogy hány nézõ volt a Kazincbarcika elleni meccsen? Mert kint voltam és nagyon állat volt. Szinte teltház volt.
Csank János (az FTC edzõje):

- Remekül passzoló, szervezett csapat a Kazincbarcika, amely ha mindig ezt a játékot mutatná be, nem sok csapat tudna gyõzni ellene. Csapatunknál az elsõ félidõben "nem kis" nevek hibáztak néha nagyokat az utolsó passzoknál, így nehéz volt felépíteni a támadásokat. Örülök, hogy most már egyre több olyan játékosunk van, aki pontrúgásnál veszélyes lehet, hiszen ezzel tudtuk megbontani a vendégek jól megszervezett védekezését. Annak is örülök, hogy mindkét meccsünk úgy alakult, hogy a végén volt oka örülni a szurkolóknak, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen szájízzel mennek haza drukkereink. Bartha gólja is örömmel telt el, hiszen az elsõ félidõben nehezen lendült bele, Shaw pedig azt csinálja, amihez ért, õ góllövésre született.

Fabio Capello
😄DDDD ez általam kopirájtos duma, a bírság egy jegy nekem a következõ hazai meccsre 😄

nemtudom mirõl beszélsz? 😄

gercse
Az a május elsejei Kecskemét elleni meccs nagyon hívogató nekem 😊
mindenképp ki kellene rá mennem, csütörtökön legalább a suliból pont tudok odamenni rögtön.

Fabio Capello
banner alatt kéretik kicserélni a szöveget 😊

GTheo
Hol fogunk játszani a Kecskeméttel és a Szolnokkal és mikor?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gercse
Nem baj, játszunk még ellenük 😊
meg nem nerhetnek mindig õk is,

Remélem, hogy ilyen jó lesz a csapat sokszor

Kecskemét és a Szolnok is nyert...

ennyire 😊

látszik rajta, hogy angol, általában fejjel a párharcokat megnyerte, jól kitudta szorítani a védõket 😊

GTheo
Shaw ennyire jó volt?

4-0 kvajók vagyunk!!!

Fabio Capello
ezazzz 😄 NA ez a fradi a mi fradink!

Gunnersboy
4-0
Bartha

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
3-0
Shaw 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
2-0
Shaw

torrente
Lipcsei-Lisztes-Mátyus-Dragóner.

Ha 10 éve azt mondják, hogy ezek lesznek a Fradi sztárjai, egy hatalmasat röhögtem volna. Szánalmas, hogy sehol a minõségi utánpótlás és öregfiúkkal töltik fel a csapatot!

banok
Dragóner

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
1-0

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy

Gunnersboy
aha, elég idegesítõ :s

Fabio Capello
vki adjon már közvetlen linket, az istenért se találom

nektek is pufferel kb félpercenként?:S
Gunnersboy
nem, semmit nemkell letölteni, az oldalon betölt aztán lehet nézni online

Fabio Capello
p2p-s? (csak mert azt nem használhatom akkor 😞 - másképp kérdezve? SopCast vagy vmi ilyesmi kell hozzá?)

Gunnersboy
Na mégis hazaértem, eddig nemrossz a pepsifoci.hu-s közvetítés, még egyszer sem akadt meg 😊

itt lehet nézni

Fabio Capello
Ez a spanyol, francia és portugál bajnokságokra vonatkozik: az egykori gyarmatországok labdarugói nem számítanak EU-n kívülinek

USGYI IRÁNY NÉPLIGET!

😮

Oncsi
spanyol liga szabályai szerint egy csapatban egyszerre 3 európai uniós országon kívüli játékos szerepelhet, a Madridban Marcelo, Robinho és Diarra foglalják ezeket a helyeket… egészen idáig. Nem arról van szó, hogy a mali megkapta volna a spanyol állampolgárságot, hanem a Real Madrid és a Getafe felhívta a Spanyol Szövetség figyelmét egy EU-s rendelkezésre, miszerint Afrika, a karibi térség és a csendes-óceáni térség 79 országából érkezõ munkavállalók nem számítanak EU-n kívülieknek. Ezen országok közé tartozik Mali is, így a védekezõ középpályás nem foglal el helyet többé ilyen értelemben. A Spanyol Szövetség elfogadta a klubok kérelmét (a Getafe Uche esetében jutott eredményre), bár FIFA és az UEFA valószínûleg nem veszi jó szemmel szabályainak megkerülését, és akár folytatása is lehet az ügynek. Diarra számára jó hír lehet még, hogy mire visszatér az egy hetes válogatott szünet után már vége lesz a Ramadánnak, a Recretivo elleni meccs volt az utolsó ebben az évben, amikor ilyen körülmények között kellett játszania.

Valami tényleg rémlett😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Diarra szerintem Francia állampolgár is...

Ha nem EU-n kívülinek számít, akkor minek? 😊

www.smart-bus.hu

hülyeség... 😊

Oncsi
Valami olyat olvastam,hogy az Afrikaiak nem számitanak Eu-n kivülinek.......Ez volt a Realnal Diarra esetében is..de homályosak az emlékek...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

a Vecsés elleni "idegenbeli" meccsre beadtuk a kérvényt, hogy itt játszunk az Albert-stadionban, de ez az MLSZ elutasította, akkor gondolom marad a Puskás

és megjött az afrikai játékosok játékengedélye is, tehát akár már hétvégén is játszhatnak

Fabio Capello
hm, jólenne látni majd 😊

Gunnersboy
ajj és pont nemlátom :S

<#eljen>

kíváncsi leszek rá

Egyeztettek a Fradi-válogatott meccsrõl

Mindkét pályára lépõ csapat az aktuálisan legerõsebb összeállításban játszik majd, s - az eredeti megállapodásnak megfelelõen - minden bevétel a házigazda és rendezõ Üllõ útiakat illeti.

május 21.-én lesz a meccs

Élõ internetes TV-közvetítés a Fradi meccsérõl!

A pepsifoci.hu múlt heti, élõ internetes közvetítése túlzás nélkül nevezhetõ mérföldkõnek, hiszen soha korábban nem fordult elõ, hogy magyar bajnoki mérkõzés kizárólag az interneten legyen követhetõ élõ képben. A pepsifoci.hu és a Neteyes Kft. közremûködése révén létrejött közvetítés nagy sikert aratott. Honlapunk már a meccs alatt és az azóta eltelt napokban is rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és azóta is özönlenek a kérések, hogy a következõ hetekben is közvetítsünk magyar bajnoki találkozókat élõben.

- pepsifoci.hu - Nos, jó hírrel szolgálhatunk a honi futballszurkolóknak, hiszen ezen a héten sem maradnak élõ internetes közvetítés nélkül. A felfokozott érdeklõdésre való tekintettel a pepsifoci.hu, a Neteyes Kft. és az ftc.hu közremûködésében szombaton a Ferencváros elsõ hazai bajnoki mérkõzése kerül közvetítésre.

Már a múlt heti közvetítésünket követõen tömegével kérték a vélhetõen Fradi-szurkoló olvasóink, hogy a zöld-fehérek idénynyitó meccsét közvetítsük, ám akkor mindez idõbeli korlátok miatt természetesen már nem volt kivitelezhetõ. Ám most jó hírrel szolgálhatunk: az elmúlt napok sikeres egyeztetéseinek köszönhetõen szombaton 18 órakor a Ferencváros-Kazincbarcika NB II-es találkozót közvetítjük. A többkamerás közvetítést, riporter segítségével, és lassításokkal megtûzdelve, reményeink szerint profi minõségben élvezhetik majd a pepsifoci.hu oldalra kattintó olvasóink.

Jó hír, hogy a közvetítés ezúttal is teljesen ingyenes lesz. A jövõben vélhetõen SMS-es fizetéssel lehet majd nyomon követni a találkozókat, de egyelõre szombaton még egy fillérjébe sem kerül ez a forradalmi újítás a magyar fociszurkolóknak.

akkor remélem majd a köv. bajnokin bemutatkozhatnak 😊

😄

Fabio Capello
:ADSDASSD

Énis ezt mondanám 😄

Ez most kivételesen tévedés! - kikérem magamnak <#duma><#duma>
Most a meló húzódott el hajnalig... igaz, mert volt pótolni valóm, az pedig, meg azért volt mert... és végülis megérkeztünk...<#eplus2>