Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tóóóóóóth!!! <#eljen><#eljen>

érdekes a pálya, de Abdi elõzõ beindulása biztató volt
😊

Tóth visszament az eredeti helyére, kíváncsi vagyok, hogy ott, hogyan brillírozik, Bamba meg sztem elég necces pont ott középen, legalábbis én ezt veszem észre, meccsrõl-meccsre

Abdira kíváncsi leszek

Holczer - Wolfe, Dragóner, Csiszár, Szkukalek - Fitos, M. Bamba, Tóth B., Abdi - Ferenczi, Shaw.

Kispadon: Williams, Morrison, K. Dramane, Baranyai, Bartha és Kulcsár.

gee23
az az MTK-s kis Galambarcú srác? 😄 mondjuk jöheT: D

pletyka: Urbán Gábor lehet ide igazol

saját nevelés, viszonylag fiatal és gólerõs csatár <#eljen>

Holnap, azaz 2008. 09. 16án reggel 8 óra 30 perckor kerül sor az FTC Pártolói Egyesület - Magyar Labdarúgó Szövetség közti mérkõzés második felvonására, amelyet semleges pályán, a Fõvárosi Ítélõtábla, II. kerület Feketesas utcai tárgyalótermében rendeznek, a Margit-híd budai hídfõjénél.

A mérkõzés tétje: jogerõre emelkedik-e az elsõfokú ítélet, miszerint az MLSZ-nek ki kell adnia a 2006-ban licenszbizottságként és kizárónkként eljárók névsorát az FTC Pártolói Egyesület részére.

nagyon remélem, hogy nem húzzák tovább és megtudhatjuk kik állnak a háttérben <#eljen>

akkor no problem 😊

banok
nálam látszódik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ha másnál sem látszik, akkor valaki csinálhatna egy bannert :\

NB II, Keleti csoport, 6. forduló

FERENCVÁROS - Szolnok

2008. 09. 15. 18:45 Sport2 ÉLÕ

www.smart-bus.hu

na az komoly lesz, mert a Haladásnak most jól megy

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oncsi
FTC–Haladás 2008.09.24. MAGYAR KUPA

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

A Ferencváros szurkolók csapata:Ferencvárosi Football Club (BLSZ.IV.)
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ferencvárosi FC - Herkules 7-1
kb.400 nézõ, a szurkolás néha komolyabb mint a "Fradinál" <#ravasz1>, Vincze Ottó meg a Korolovszky amúgy a trénerek.

Gunnersboy
13-1-re nyertünk Csobánkán

A mieink hírverõ mérkõzésen 13-1-re nyertek Csobánkán.
-100% Fradi Ünnepi hangulatban kezdõdött a mérkõzés, a pilisi helység polgármestere helikopterrel hozta a meccs labdáját, majd mintegy 800 nézõ elõtt kezdetét vette a találkozó. Az elsõ félidõ után már 4-0-ra vezettünk, majd szünet után igazi gólzáport rendeztünk, és végül 13-1-re nyertünk. A mérkõzés szünetében a hazaiakkal közösen köszöntöttük a 75 éves Fenyvesi Mátét, akit a mieink részérõl Igaz András technikai vezetõ ajándékozott meg egy 75-ös Fradi mezzel.

Hírverõ mérkõzés
Csobánka- Ferencváros 1-13 (0-4)

1. félidõ: Szappanos- Fülöp, Souare (Downing), Baranyai, Kulcsár- Bartha, Morrison, Lamine, Abdi- Kamate, Diaz

2. félidõ: Hermány- Szalai, Fülöp, Baranyai, Kiss- Zsivoczky, Deme, Pölöskei, Downing- Pisanjuk, Heitler

Gólszerzõk: Heitler, Pisanjuk, Pölöskei, Zsivoczky 2-2, Deme, Fülöp, Kulcsár, Abdi, Diaz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
"Mi az a hírverõ?😊"

Hírét viszik mindenhova (és a mérkõzésekkel bizonyítják) hogy ez a garnitúra a Ferencváros történetének (egyik ?) leggyengébb csapata.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oncsi
Okés,így világos😊 köszi!!!

Oncsi
Mint ismert: a Ferencváros csak tizenegyesekkel jutott tovább az NB III-as Szigetszentmiklós otthonában a Magyar Kupa harmadik fordulójából (ezen a meccsen többnyire az elsõ csapatban kevesebb játéklehetõséget kapó futballisták szerepeltek a Fradiban), majd bajnoki mérkõzésen a Jászberény ellen nyert soványka módon, 1–0-ra a zöld-fehér alakulat.

„Eddig én is csupán a tréningeken láttam a nyáron érkezõk zömét, s ki akartam próbálni õket. Más kérdés, hogy hatalmas csalódás volt számomra a labdarúgók teljesítménye. Az edzõ akkor lehet elégedett, ha fejfájást okoz neki a kezdõ tizenegy kijelölése, nekem azonban jelenleg mindössze tizenhárom-tizennégy játékosom van, akit bátran pályára tudok küldeni” – tette hozzá az angol mester, aki elmondta, hogy mivel a bajnokság prioritást élvez, legkorábban az októberi Ligakupa-találkozón tesztelheti újra a tartalékokat.
Aggodalomra tehát nincs ok, a csapat mégis erõsíteni fog a téli átigazolási szezonban. Legalábbis ezt állítja Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója.

„A bajnoki félidõben jelentõs változások várhatóak a keretben: ígérhetem, hogy több, Magyarországon már bizonyító játékossal erõsítünk” – mondta Berki, majd kitért a szurkolók által „felvetett” kérdésekre és követelésekre. /nso/

gabber_saviola
Régen nagyon sok ilyen mérkõzést rendeztek vidéken, hogy népszerûsítsék a csapatot. Amúgy meg evidens, hogy szükség van erre, mivel sok a vidéki Fradista, és Õket is ki kell szolgálni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oncsi
Csapatunk ma ismét pályára lép, de ezúttal nem tétmérkõzésen, hanem hírverõ meccsen. A mieink délután Csobánkán játszanak hírverõ találkozót. A mérkõzés 17 órakor kezdõdik.

Mi az a hírverõ?😊

Na igen... szerintem pont az õ szájának kéne alap állásban lennie...

www.smart-bus.hu

látom csodakapusunk megint tevékenykedett :o

gabber_saviola
nem sajnos, Lámának haza kellett menni falura..Takeszó meg leszart minket magasról 😊

fsgh
Kint voltál?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
hát ez nagyon soványka volt, de a lényeg a 3 pont.

így nem lesz feljutás...
ezek nem profik

Mor3llo
Srácok, a lényeg a 3 pont!!!HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
A bíró meg megkoronázta az egészet... Érdekes döntései voltak.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sejtettem :S

fsgh
Szar meccs volt... Fõleg a második félidõ..

Kint voltam. Lipcsei nem gyengén hiányzott a középpályáról Ashmore kb semmit se csinált...

Edzõi nyilatkozatok a Jászberény elleni mérkõzés után

Földesi Károly:
Becsületes játék volt a célunk, titkon reméltem, hogy döntetlen összejöhet, nem volt ez lehetetlen. Lukácsi összeesett a pályán, egy ütközés után az egyik Fradi-játékos stoplija felhorzsolta a fejét, ezért kellett lecserélnem õt.

Bobby Davison:
A pálya állapota elképesztõ, ma egy vicc volt. Idegenben számíthatunk arra, hogy rosszabb a játéktér annál, amit szeretnénk, de idehaza elvárom, hogy megfelelõ minõségû gyepen játszhassunk. Egy nullánál veszélyesnek tartottam volna a cserét, szerintem ez így volt jobb a csapatnak.

maradt az 1-0

nyögvenyelõs meccs lehetett, de majd megmondják a helyszínen lévõk

😄

közben pedig elég csúnyán kikapnak a csajok :S

gabber_saviola
mondom ki az a Pali....<#fejvakaras> gondolkozni kellett kicsit <#vigyor1>

Ezt a Rebecsákot valaki helyre rakhatná... nagyon virgonc... 😄

www.smart-bus.hu

kézi

félidõben 14-16 ide 😊

<#eljen>

30.perc körül jár a meccs

1-0 ide

Pali lõtte a gólt 😊

sajna nem :S

viszont

ÉLÕ 17:45 Kézilabda, DVSC-Aquaticum - Budapest Bank-FTC, nõi bajnoki mérkõzés (élõ)

Sport1

Oncsi
Valami adja ma a meccset? (nm leszek itthon ,nmtudok kimenni):S

szégyen

gee23
hát gyerekek ez felért egy büntetéssel... nagyon remélem hogy Bobby is látta ezt és a meccs után kiosztotta az útlevelekkel együtt a repülõjegyeket... ezek nem játékosok.. az amatõr ellenfél simán felvette velük a versenyt...botrányos ennyire nem vagyunk nagycsapat hogy így félvállról vegyük ezt a sorozatot

GTheo
😄DDDD
Holczer egész jól fogta a tiziket, bár nagyon szarul rúgták õket...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

😄!

BUDA > miskolc.

Kaplan
Na kiszenvedtük, ez szánalom volt..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lehet az a taktika,ha besötétedik akkor a négereinket nem lehet látni,aztán akkor rugunk gyorsan négyet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az hihetetlen hogy szinte minden támadásból lenne lövõhelyzet 16-18 méterrõl,de talán egy lövés nem volt.Mindent gyömöszkölnek be az öt és felesre,ahol a tömörülõ védelem persze hogy elpiszkálja,megszerzi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez komolyan vicc...

www.smart-bus.hu