Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tóth visszament az eredeti helyére, kíváncsi vagyok, hogy ott, hogyan brillírozik, Bamba meg sztem elég necces pont ott középen, legalábbis én ezt veszem észre, meccsrõl-meccsre
Abdira kíváncsi leszek
Kispadon: Williams, Morrison, K. Dramane, Baranyai, Bartha és Kulcsár.
saját nevelés, viszonylag fiatal és gólerõs csatár <#eljen>#eljen>
A mérkõzés tétje: jogerõre emelkedik-e az elsõfokú ítélet, miszerint az MLSZ-nek ki kell adnia a 2006-ban licenszbizottságként és kizárónkként eljárók névsorát az FTC Pártolói Egyesület részére.
nagyon remélem, hogy nem húzzák tovább és megtudhatjuk kik állnak a háttérben <#eljen>#eljen>
FERENCVÁROS - Szolnok
2008. 09. 15. 18:45 Sport2 ÉLÕ
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ferencvárosi FC - Herkules 7-1
kb.400 nézõ, a szurkolás néha komolyabb mint a "Fradinál" <#ravasz1>#ravasz1>, Vincze Ottó meg a Korolovszky amúgy a trénerek.
A mieink hírverõ mérkõzésen 13-1-re nyertek Csobánkán.
-100% Fradi Ünnepi hangulatban kezdõdött a mérkõzés, a pilisi helység polgármestere helikopterrel hozta a meccs labdáját, majd mintegy 800 nézõ elõtt kezdetét vette a találkozó. Az elsõ félidõ után már 4-0-ra vezettünk, majd szünet után igazi gólzáport rendeztünk, és végül 13-1-re nyertünk. A mérkõzés szünetében a hazaiakkal közösen köszöntöttük a 75 éves Fenyvesi Mátét, akit a mieink részérõl Igaz András technikai vezetõ ajándékozott meg egy 75-ös Fradi mezzel.
Hírverõ mérkõzés
Csobánka- Ferencváros 1-13 (0-4)
1. félidõ: Szappanos- Fülöp, Souare (Downing), Baranyai, Kulcsár- Bartha, Morrison, Lamine, Abdi- Kamate, Diaz
2. félidõ: Hermány- Szalai, Fülöp, Baranyai, Kiss- Zsivoczky, Deme, Pölöskei, Downing- Pisanjuk, Heitler
Gólszerzõk: Heitler, Pisanjuk, Pölöskei, Zsivoczky 2-2, Deme, Fülöp, Kulcsár, Abdi, Diaz
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hírét viszik mindenhova (és a mérkõzésekkel bizonyítják) hogy ez a garnitúra a Ferencváros történetének (egyik ?) leggyengébb csapata.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
„Eddig én is csupán a tréningeken láttam a nyáron érkezõk zömét, s ki akartam próbálni õket. Más kérdés, hogy hatalmas csalódás volt számomra a labdarúgók teljesítménye. Az edzõ akkor lehet elégedett, ha fejfájást okoz neki a kezdõ tizenegy kijelölése, nekem azonban jelenleg mindössze tizenhárom-tizennégy játékosom van, akit bátran pályára tudok küldeni” – tette hozzá az angol mester, aki elmondta, hogy mivel a bajnokság prioritást élvez, legkorábban az októberi Ligakupa-találkozón tesztelheti újra a tartalékokat.
Aggodalomra tehát nincs ok, a csapat mégis erõsíteni fog a téli átigazolási szezonban. Legalábbis ezt állítja Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója.
„A bajnoki félidõben jelentõs változások várhatóak a keretben: ígérhetem, hogy több, Magyarországon már bizonyító játékossal erõsítünk” – mondta Berki, majd kitért a szurkolók által „felvetett” kérdésekre és követelésekre. /nso/
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mi az a hírverõ?😊
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ezek nem profik
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kint voltam. Lipcsei nem gyengén hiányzott a középpályáról Ashmore kb semmit se csinált...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Földesi Károly:
Becsületes játék volt a célunk, titkon reméltem, hogy döntetlen összejöhet, nem volt ez lehetetlen. Lukácsi összeesett a pályán, egy ütközés után az egyik Fradi-játékos stoplija felhorzsolta a fejét, ezért kellett lecserélnem õt.
Bobby Davison:
A pálya állapota elképesztõ, ma egy vicc volt. Idegenben számíthatunk arra, hogy rosszabb a játéktér annál, amit szeretnénk, de idehaza elvárom, hogy megfelelõ minõségû gyepen játszhassunk. Egy nullánál veszélyesnek tartottam volna a cserét, szerintem ez így volt jobb a csapatnak.
nyögvenyelõs meccs lehetett, de majd megmondják a helyszínen lévõk
közben pedig elég csúnyán kikapnak a csajok :S
www.smart-bus.hu
félidõben 14-16 ide 😊
<#eljen>#eljen>
1-0 ide
Pali lõtte a gólt 😊
viszont
ÉLÕ 17:45 Kézilabda, DVSC-Aquaticum - Budapest Bank-FTC, nõi bajnoki mérkõzés (élõ)
Sport1
Holczer egész jól fogta a tiziket, bár nagyon szarul rúgták õket...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
BUDA > miskolc.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu