Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wilting><#wilting><#kuss>

www.smart-bus.hu

Oncsi
Lackó Zsolt a Vasasban folytatja !...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Hatalmas!!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

<#vigyor><#nyes>A 7Side nótája a Fábry-showban<#idiota>

Mor3llo
Hát ez szép, mondhatom...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
azigen Oo

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit kell eltakarítani?
2008-09-28 21:01 barikád.hu
"Küszöbön a tragédia! Takarítsák el az FTC-t a magyar futball színpadáról!" - ez a csodálatos, bátor szalagcím fogadta azokat az embereket, akik valami furcsa okból kifolyólag a Hírturmix nevezetû portálra tévedtek. Ha nem ismerik a szóban forgó weboldalt, ne szégyenkezzenek, a magyar internetes társadalom jelentõs része ugyanígy van ezzel. A Hírturmix ugyanis vélhetõen meglehetõsen alacsony látogatottsággal bír, ezért érezhette szükségét Valencsik Ferenc fõszerkesztõ egy provokatív hírnek.

A "provokáció" amúgy sem áll távol Valencsik úrtól, korábban a Provokator1.hu (ugye olvasták?) fõszerkesztõje volt, úgy látszik, az nem vált be, pedig az index.hu fórumán 'énvf' nick mögé bújva maga másolgatta be a linket különféle topikokba, önmagát egyfajta marketing-manageri pozícióba emelve.
Próbálkozásainak listája egyébként meglehetõsen hosszadalmas, a Bp Tv-tõl a CashFlow magazinon át a Netkacsáig sok helyen megfordult, gyökeret vernie, úgy látszik, sehol sem sikerült.

Ami érdekesebb: néhány évvel ezelõtt õ volt a Fradit Féltõk Társaságának szóvivõje is. Ez az társaság volt az, aki folyamatosan 800 milliós befektetõ ígérgetésével kábította a hiszékenyebb szurkolókat, maga mellé állítva a színvonaltalan, szenzációéhes média egy részét is, hogy eltakarítva a klub vezetõségét körön belülre kerüljenek. A Társaság nem járt sikerrel, az angol befektetõ érkezésével a terv véglegesen meghiúsult, így Valencsik egy ideje már nem félti a Fradit.

Sõt, mint látjuk, újabban ellene is fordult. A Fradi eltakarítását
követelõ cikket érdemben elemezni felesleges volna, a lényege annyi, hogy a fradisták tábora randalírozó csürhe, akik elõbb utóbb embert fognak ölni, ezért jó lenne ha az MLSZ nem támogatná tovább õket (vicces felvetés), hanem kizárná õket a legutolsó osztályba. Úgy tûnik, ez a cikk sem volt elég a megfelelõ látogatottsági szint eléréséhez, így másnapra megjelent egy újabb hazugságokkal teli fröcsögés, melybõl kiderül, hogy a Fradi-tábor egy rasszista csürhe, amit meg kell állítani, mielõtt tragédia történne. Az érdekesség csak annyi, hogy Valencsik néhány éve a provokator1 nevû oldalon még egészen máshogy közelítette meg a dolgokat, akkor a nemzeti érzelmûek mellett állt ki, a rendõröket terroristáknak nevezve, sõt még arról is cikkezett, hogy az NBH békés demonstrálókkal kezd ki...
Változott a széljárás.

Valencsik egy a magyar újságírás szégyenteljes alakjai közül. A megtisztuláshoz pedig nem a fradistákat kéne eltakarítani...

mi nem megyünk be..
csak kint... ELÉG VOLT

Mor3llo
<#eljen><#eljen>
Jövõhét Cegléd, megyek is 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Vége.

Maradt a 3-1

Gunnersboy

és ezzel vezetik is a tabellát (igaz csak jobb golkülönbséggel) 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Dramane(akit csapattársai Máténak hívnak)

😄ASdasdsa

kaMATE <#idiota><#idiota><#idiota>

3-1

balljuggler
elég késõn észlelt a nép....
lényeg az hogy a bõcs remélem kipukkad és mi már a szünet elõtt 10 ponttal vezetni fogunk minimum...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

<#eljen><#eljen>

sb1
Félidõ 3:0
Gólszerzõk: 12'Dramane
15'Ferenczi
40'Zsivóczky

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Már 2:0 ide !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

gercse
nekem is pon ez jutott eszembe a meccsrõl..., semmivel sem gyengébb sztem az Nb 2 a az 1-nél, vagyis a vége már kicsit gyengus, de az elsõ 5 csapat ott is van olyan erõs hogy beférne az nb1be

jajj nézzenek oda annak a gyenge keleti csoportnak a bajnoka szarrá veri a 3x-os bajnok lokikát..

Kaplan
Jajj már megy a fasszopóskodás... komolyan fasz ki van, mekkora lufit fújnak ha a Fradi tábor csinál valamit.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
"véletlenül betámad pár száz Fradista pár száz rendõrt" :ASDdsasdasdsadasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jujj véletlenül megjelenik pár száz Fradista Dunaszerdahelyen egy edzõ meccsen.. uhh botrány...
jujj véletlenül megjelenik pár száz Fradista a lilák elleni hoki meccsen.. uhh botrány...
jujj véletlenül betámad pár száz Fradista pár száz rendõrt.. uhh botrány

szóval, véletlenek nincsenek, max ez az amit lát a média az egészbõl, sok hülye fogyasztó meg kajálja is ahogy a nagy könyvben meg van írva... nos mindennek van elõzménye, amirõl persze kuss van...

(Szept. 5-én este a Népligetnél rendõrök agyba-fõbe verték O. T. Fradi szurkolót. A verés következtében súlyos, lehet, hogy maradandó tüdõsérülést szenvedett.T. néhány barátjával, a Fradi pályával szemben, a Népliget sarkánál lévõ büféknél beszélgetett. Egyszer csak megjelentek közelükben román cigány hímringyók – pénzért buziknak nyújtanak szexuális szolgáltatásokat a liget bokrai közt –, akik a közeli bokrokba járnak vizeletüktõl meg ürüléküktõl megszabadulandó. A hazafiak ezt természetesen szóvá tették, ebbõl szóváltás kerekedett a két csoport között. Nagyobb tettlegesség nem történt, mindössze egy szék repült (nagyon helyesen) az alja népség felé, amely ezután eloldalgott. Egy idõ múlva az oláh söpredékek 8-10 rendõrrel tértek vissza, vadul mutogatva az „elkövetõre”. A rendõrök látva, hogy hazafival van dolguk, egybõl elkezdtek szemtelenkedni, amit természetesen megfelelõ válasz követett, majd jött a „mit magyarkodsz itt” szövegelés, és mindannyian nekiestek T.-nek. Amikor a földön volt, még akkor is rugdosták, sõt amikor jelezte, hogy nagyon megsérült, még akkor is tovább folytatták. Végül észrevették, hogy tényleg komoly baj van, és kettõ közülük bevitte egy közeli kórházba. A "GY"-pribékek a kórházban azt hazudták, hogy az agyba-fõbe vert hazafi csupán elesett, majd név, azonosító közlése nélkül gyorsan leléptek.)

Szándékosan provokálják a rendõrök is cirkuszt, hogy lehessen riogatni a jó népet a Fradi táborral...

www.smart-bus.hu

talán a rendõröknek sem kéne egy Fradistát sem román, népligeti hímringyók kérésére félholtra verni, meccs után, órákkal amikor már csak páran lézengtek... talán akkor csökkenne a konfrontáció, így viszont nõni fog, ez van.

Oncsi
Hangulatra nm lehetett panasz ez tény.A bíró egyszerûen tragikus volt,egy idióta senkiházi !!Nekem semmi bajom a szinesbõrû játékosainkkal,de nm valók a Fradiba..úgyhogy felõlem mehetnek !!! látszik,hogyha feljutunk,akkor egy másik csapat kell ide,mert nm NB'-es szintû a csapatunk..arra jók hogy 12.helyere beférjünk a Siófok meg a Reac elé... Ne a Szolnoki 8-1 ,meg 7-1 meg 543-2 bõl induljunk ki... ez egy mérvadó emccs volt,háát nm jött össze !!! Nincsen KAPUSUNK ,nincsen KÖZÉPPÁLYÁNK !!!!Dragó és Szkukalek jól játszott, a többiek meg nézzenek magukba mélyen !!! középpályáig eljutottunk,ha nm adtunk el a labdát hátul(az is votl sokszor) ,de utánna megálllt atudomány..egymásra néztek,lassuak voltak...igy nm lehet !!Rendõrök meg benegednek meccs közbe 200 lilába öltözött emeberkét,meccs utána inzultáják adrukkereket,könnygázt fejmagaságba lövik..stb !!! nm egy egyszerû eset a Fradi tábor szó mi szó.... de nm állatok..ugyanugy emebrekt,csak jobban szeretik a klubjukat ,mint mások !!! és ÕK sem szeretik ha provokálja õket egy olyan társaság ,akinek már rég nm az a szerepe,hogy védje az embert vagy rendes törvényes eszközökkel fékezzen meg egy balhét !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gee23
így ki lehet kapni..csertõi amugy is a mumusunk a bunkerfocijával együtt..

fsgh
Kint voltam. Dragóner és Ferenci is kihagyott 1-1 óriási helyzetet:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gercse
Kint voltam, hangulat jó volt, és a második félidõben simán jobbak voltak a fiúk...csakhát be is kellett volna lõni a helyzeteket...

kapus katasztrófa volt az 1. félidõben

Peppus
Milenne, ha egy elvesztett meccs után, nem tombolna a sok barom állat az utakon, és nem kellene a kibaszott rakétákat meg a pedárdákat kerülgetni, és nem mások autójára célozva kurvajófejeskeni. Sok idióta gyökér.

ICEMAN15
csóri Wiliams kis k...ög nem tudja hogy kell védeni!!!Labda alá mindenki oda tud futni!!<#falbav>+ még a bíró is érdekesen döntött általában!!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Gunnersboy
ugylátszik elsiklottam a hsz felett, köszönöm

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
Abdi sérült.

Gunnersboy
A meccs után vannak pozitiv és negativ érzéseim is. Negatív az, hogy sajnos kiestünk igy jövõre biztos nem játszunk európai kupa selejtezõt, DE a pozitivum hogy most már csak a bajnokság + Ligakupa van (remélem itt (vagy itt se...) fognak játszani azok akiket a többségünk nem lát szivesen a csapatban) amiben jelen vagyunk, és megtudhattuk hogy kik azok a játékosok akik NEM hozzák a szintet, szivem szerint ezt a kapust is elzavarnám azonnal a csapattol.
Morrison is valami hihetetlen amit csinált, nemis értem hogy jöhetett ki a 2. félidõre, nameg Bartha....a saját 16osunknál cselezgetett, belevezette 3 emberbe áhh....

nincs 20 használható játékosunk jenleg ez az igazság, hiányzik Ashmore (nameg egy egészséges Lipcsei)

Abdival mivan? Nemláttam hogy keretbe lett volna (ha mégis akkor csak elnéztem valszeg, de nem játszott az biztos)

Részemrõl az összes afrikai,meg Trinidadi csõcseléket felpakolhatják egy hajora,azt mehetnek amerre visz a víz.
Futni tudnak mint a nyúl,de játékinteligencia nulla,technika nulla.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
Fúj.Undorító.Alig tudok nyelni, úgy fáj a torkom, de elszívok 1 cigit.
Egyszerûen hányingerem van, hogy egy ilyen Haladás továbbjuthatat ilyen semmit sem mutató szar játékkal!
Annyi helyzetünk volt...legalább még egy becsoroghatott volna...

chrissparduc
Az a baj, hogy a focit gólra játszák! 😞 Nem szabad haragudni a csapatra! Elfelejteni ezt és a feljutásra koncentrálni!

vége

megérdemeltük volna legalább azt hogy hosszabbításban dõljön el

rengeteg helyzetet elrontottunk 😞

Oziris666
Csak az ívelgetés semmi más

chrissparduc
Húúúú ezt megúsztuk!!!!

chrissparduc
Fantasztikusan nyomunk! Gyerünk!!!!!!!

chrissparduc
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Na most gyerünk!!! Hajrá fiúk, mert fõ a gyõzelem .... !!!!

góóóól

FERENCZI

chrissparduc
Állítom, ha szereznénk egy gólt, akkor szétaláznánk õket!

chrissparduc
A másodikban mindenki benne volt! Legalább annyira, mint Williams!

Mor3llo
Volt a Halinak 2-3 helyzete, abból 2 gól is.Mindkettõ Williamsé volt...
Mondjuk a védõk is igen impotensek!
Az a baj, próbálkozunk, a helyzeteink megvannak, de nem értékesítjük õket.
Ezt a Morrison gyereket kapják már le a pályáról, 10évesen jobban passzoltam meg láttam a pályán mint õ.

chrissparduc
Nem értem! Ha mással nem is, de viszonylag jó kapusokkal elvagyunk látva! Miért kellett ezt idehozni? Csernyánszkit kellett volna mindenképpen sztem idehozni!

chrissparduc
Huhh Williams! Egy piros hiányzott volna! 😄

Shawt le kell cserélni :S

ez a Williams meg iszonyat balfasz :SSSSSSSS