Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Fradistának !!!<#papakacsint>#papakacsint>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Sõtt akkor már a 30 ezres stadion legyen!! 😄 😛
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
A jövõben a Gödi SE Labdarúgó Szakosztálya biztosítja a FTC Labdarúgó Zrt. elsõ kihelyezett utánpótlásbázisát – errõl írtak alá együttmûködési megállapodást a Duna-parti kisvárosban december 16-án. A program a szerzõdés értelmében részben érinti a Dunakanyar, a Fóti- és a Gödöllõi dombság településeit; az Újpest - Kismaros - Gödöllõ térségében 25 kilométeres körzetben, a 6-14 esztendõs labdarúgó utánpótlást igyekszik összegyûjteni.
bõvebben...
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
"Barátaim!
Az FTC PE a mai nappal immár hivatalosan is befejezte ténykedését.
Sajnos munka mellett ilyen már nem tudjuk hozni azt a színvonalat amelyet magunktól is elvárunk és amelyet megszokhattatok, rosszabbul meg nem akarjuk csinálni.
Mindenkinek köszönjük, aki segített, találkozunk tavasszal!
Hajrá, Fradi!"
Megszünt a PE 😞
www.smart-bus.hu
ifj.Albert Flórián elhagyja az u19es csapatot és a Tökölhöz megy Balogh Gáborral együtt
"Egykori játékosunk szakmai egyet nem értés áldozata lett"
helyét Craig Short vette át
Az FTC zRt. vezetése Aaron Downing és Matthew Bartholomew után újabb öt játékostól köszönt el. Klubunk Bobby Davison döntésének értelmében Brettschneider Lászlóra, Szalai Tamásra, Kutasi Zsoltra, Kiss Krisztiánra és Heitler Ádámra sem tart igényt a továbbiakban a felnõttcsapatnál.
megindult a henger 😊
Kutasit és Kisst asszem nem láttam játszani úgy hogy nemtok róluk véleményt mondani, de a másik 3 az nagyjából érthetõ...
1. Fehérvár FC 20
2. Budapest Honvéd 15
3. Ferencvárosi TC 15
4. Kecskeméti TE-ERECO 10
5. REAC 4
6. Baktalórántháza VSE 0
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Deme, Kamate
Na osztálytársam a kezdõben😄 kíváncsi leszek😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Bezzeg az Üllõi úton ritka volt ez.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Gól:Brettschneider(16),Baranyai(49),Fülöp(76)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
"Slota imádkozz, hogy Hágába kerülj, és ne a kezünk közé!"
Az FTC Zrt. vezetése hétfõn délután tárgyalásokat folytatott a dunaszerdahelyi DAC képviselõivel.
- 100%Fradi - A felvidéki csapat képviseletében Khashayar Mohseni klubtulajdonos mellett Antal Barnabás és Ismail Sharif egyeztetett Berki Krisztián vezérigazgatóval.
Klubunk támogatja azt az elképzelést, hogy a DAC-Slovan találkozón a rendõri támadás során megsérült 18 éves szurkoló, Krisztián megsegítésére jótékonysági meccset játsszon a két együttes. Sajtóhírekkel ellentétben azonban idén biztosan nem kerül sor a mérkõzésre, várhatóan a jövõ év elején kerülhet megrendezésre a találkozó. Az FTC zRt. vezetése természetesen a klub angol tulajdonosaival, illetve a szurkolók képviselõjével is egyeztet majd a tervezett mérkõzés megrendezésének körülményeirõl.
(ez is ide illik: Jótékonysági meccs: november 25-én,Bozsik-stadion, Dunaszerdahely - Honvéd, kb minden magyar szurkolói csoport is kint lesz)
Gólszerzõ(k): Pölöskey (28.), Zsivóczky (44.), Dragóner (48.), Fülöp (85.)
47'
Egyre biztosabb az elõnyünk! Zsivoczky remek szögletét szépen csúsztatta a kapuba Dragóner (0-3).
Az elsõ félidõ ráadásában Zsivoczky meglepetésére nem beadott, hanem szélrõl kapura csavart egy szabadrúgást - remekül, mivel a játékszer a rövid sarokban landolt (0-2).
Megvan a vezetés! Szkukalek passza után Pölöskey mintegy 26 méterrõl óriási bombagólt ragasztott a vecsési kapuba (0-1).
www.smart-bus.hu
Idõsebb Fradi-szurkoló készülõdik az esti meccsre. A felsége nézi,
amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal:
- Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem.
- Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ennyirõl: ennyi
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Igazából nem értem, hogy miért... Miért jó a vendégeket basztatni? Ugyanazt szeretik mindketten, csak épp más csapatnak szurkolnak, ÉS? Elmentem Fradi-KTE meccsre, még el se kezdõdött a meccs, de mögöttem már a 13 éves kiskölök szidta a Kecskemétet....
"Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága megbüntette klubunkat. A testület a DVSC - FTC mérkõzésen a vendégszurkolók részérõl elkövetett rendzavarások miatt a Ferencvárost - mint visszaesõt - 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére és a soron következõ hazai bajnoki mérkõzés nézõk nélküli, zártkapus megrendezésére kötelezi, de utóbbi végrehajtását 2009. március 31-ig felfüggesztette - írja az mlsz.hu."
Annyira egy fasság ez, más klubok nagyobb balhékat csinálnak és semmi nem lesz belõle erre nekünk!!<#boxer>#boxer>
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Az FTC zRT. a hétfõi napon szerzõdést bontott Matthew Bartholomew-val és Aaron Downinggal. Mindkét játékos nyáron csatlakozott keretünkhöz, ám egyikük sem vált alapemberré csapatunkban, így tavasszal már más klubban folytatják. (ftc.hu)
még mennek más egy jó páran, az tuti, s a távozók a nyáron érkezõ külföldiekbõl fognak kikerülni
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
ftcpe.hu-rõl:
"A jövõt illetõen csak annyit ígérhetünk, továbbra is figyeljük és ellenõrizzük, hogy az MLSZ vezetõi ne csak szavakban legyenek a rend, a fegyelem és a törvényesség pártján. "
Hihetetlen frappáns, találó és IGAZ zárószöveg...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
gondoltam, hogy találnak pár ismeretlen nevet...azt hitték, hogy így majd jobb lesz mindenkinek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bárányos László
Horváth József
Dr. Laczkó János
Dr. Pálfay Szilárd
Dr. Pere József
Riklik Anett
Szendrõ Dénes
Pere egy utcára lakik tõlem😄
A tüntetésre szánt videóm, sajnos technikai probléma miatt elmaradt
www.1899.hu
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...