23418
-
Zenszkij #16195 LOL mekkora az a fej!!! -
#16194 lol, te állat vagy:DDDD
látom nincs elég melód, mingya bekérek 20 gépre árlistát:D -
#16193 :ASDdadsds -
#16192 azaz, de te kezded:D
nem dobsz mindig mindenhova engem elöre:D -
#16191 mikor megyünk bérletet hosszabbítani mi is így fogunk a webkamerába nézni, oks? :D
nem sajnos :( -
#16190 :DDDD
te fényképezted e:D -
#16189 :ASDsadasdadasdas
-
#16188 csodás nap :D
ráadásul Berki még a lemondása előtt elmondta hogy aláírt még egy játékos a csapathoz, a nevét azonban nem árulta el.
Valószinüsítem, hogy Józsi lesz az, tehát az irányító középpályás kérdése is eldőlni látszik :) -
Grenzjager #16187 s az meg külön szimpatikus volt mindig is Pruknerben hogy a Rákóczi sál ott rajta a legtöbbször Kaposváron.
Remélem a sál viselési szokását megtartja :))) -
Grenzjager #16186 ÉLjEN!! ERRE VÁRTAM!!!
-
\o/ -
#16184 az üllőiseknek most nincs igazuk, azért már elég régóta sejthető volt hogy berki így vagy úgy de távozik, szvsz -
#16183 McCabe elfogadta a lemondást
http://ulloi129.wordpress.com/2010/06/04/varatlan-bejelentes/
Azért várjuk meg, ki jön majd a helyére. -
#16182 Remélem a sok faszság miatt amiket elkövetett a klubbal szemben lesz valaki, aki felelőségre vonnja... -
#16181 lehet, de én megvárom kit neveznek ki a helyére...:) -
#16180 Lehet megmozdult valami ....? -
#16179 SZIA BERKI :DDDDD VÉGREEEEEE!!!:D -
#16178 Micsoda fantasztikus napok!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Solt #16177 Óóóó... minden napra jut egy jó hír... ezt szeretem! :D -
#16176 navégre. -
#16175 Bye Bye Berki! -
#16174 BERKI LEMONDOTT!!!!!!!! :DDDDD -
#16173 ezt persze nem mutatja a híradó... -
Solt #16172 -
#16171 na ez azért szerint jó dolog.
minél nagyobb az országos lefedettség, annál nagyobb a merítési lehetőség. kis befektetéssel (azzal hogy ilyen helyken kicsit javítjuk a körülményeket) találhatunk nem egy tehetséget, aki csak azért nem kerül nagy csapathoz, mert esetleg nincs pénze elutazni oda... -
Grenzjager #16170 Gyúrunk a BL-re mi angolszászok?
"A Felsőpakony SE is a zöld-fehérek szatelit-klubja lesz." -
Grenzjager #16169 ennek is egyre nagyobb a realitása így :)))
ETO: Józsi nem hosszabbít
Múlt szerdán az ETO vezetése személyesen is tárgyalt Józsi Györggyel. Mivel a labdarúgó pénzügyi elképzelései már korábbról ismertek voltak ezért ott gyorsan egyezségre jutattak a felek. A szerződés idejéről azonban hosszasan győzködték egymást; amíg az ETO hosszú távú (3-5 év) elképzeléseit vázolta, addig a középpályás ragaszkodott az egy éves kontraktushoz. Végül a felek azzal álltak fel a tárgyalóasztaltól, hogy egy nap gondolkodás után kölcsönösen értesítik egymást, ki mire jutott.
Mivel a klubvezetés játékoskeretében a lehető legkevesebb változtatást tűzte ki célul, másnap tájékoztatták Józsi Györgyöt, hogy elfogadják az egy éves szerződést. A labdarúgó viszont nem kívánta meghosszabbítani lejáró szerződését, így elköszöntek egymástól.
- Sajnálom, hogy Gyuri így döntött, hiszen irányító készsége és játékintelligenciája átlag feletti, és mindemellett a csapatjátékunknak fontos láncszeme volt. Az öltözőben is remek csapatemberként viselkedett, maga köré gyűjtve a fiatalokat, akiknek gyakran adott hasznos tanácsot. Elfogadom azt, hogy három év után új kihívásokat keres. Kívánom neki, hogy új csapatával is hasonló, vagy még nagyobb sikereket érjen el, mint azt az ETO-nál tette - nyilatkozott Klement Tibor.(eto.hu) -
karajjj #16168 na ez nem semmi -
#16167 Újabb igazolás -
barcames #16166 jövőre már a 4-ben lesz a fradi de még nem lesz bajnok. -
Solt #16165 Na ez egy jó hír, nagyon örülök! Szerintem nagyon jó választás volt!!! -
karajjj #16164 na de itt jóval nagyobb esélye lesz a jó szereplésre, mert nem arról fog szólni minden fél szezon, hogy hogy pótolja a legjobb játékos(oka)t, akit eladtak a vezetők... -
Gabe18 #16163 Szakmailag lehet nem rossz Prukner.De sok év Kaposvár után,ahol azért "nem dől össze a világ" ha kétszer kikap a csapat egymás után,más lesz a helyzet a Fradinál.Kérdés a jóval nagyobb ránehezedő nyomást jól tudja-e majd kezelni. -
isi #16162 itt van neked SRK -
karajjj #16161 Kinket nyugatabbra is nagyon sokan elnéznék a csapatukba :D
az a srác az ETO kulcsembere -
#16160 helyes, jöjjenek csak:)
Kink-et még elnézném onnan a mi zöld-fehér mezünkben -
Grenzjager #16159 privi eto ultra infó, hogy hozzánk tart egy győri :))
Név: Józsi György
Születési hely, idő:Zalaegerszeg, 1983. január 31.
Magasság, testsúly:181 cm / 70 kg
Posztja:bal oldali középpályás
Mezszáma:8 -
karajjj #16158 Mint ismert, ma délelőtt hivatalossá vált, hogy Rodenbücher István, az MTK védője a Ferencvárosban folytatja a pályafutását.
- Tizenkét évet futballoztam az MTK-ban, úgy éreztem, hogy itt az idő a váltásra - mondta honlapunknak Rodenbücher. - Volt irántam érdeklődő, tudtam „válogatni” az ajánlatok között, egyik sem volt rossz, de számomra a Fradi ajánlata volt - nem csak anyagilag, hanem szakmailag is - a legjobb. Nemrégen értesültem Prukner László kinevezéséről. Kíváncsian várom a közös munkát! -
Grenzjager #16157 S azt már jeleztem régebben is, mivel többször őt is szóba hozták a Fradival, hogy Oláh Lóri nagyon emberséges, tisztességes zentai srác, akinek még van pár jó éve. Remélem ő is a "mester után" tart. -
Grenzjager #16156 Prukner László szerintem kitűnő választás!!!!!!!!!!