Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
hulladék az egész csapat...
csak keressük a labdát, és ha nehezen megvan akkor 2 passzból el is rontjuk, semmi elképzelés, semmi magabiztosság...

Kaplan
A probléma az, hogy most már az elõrekúrjuk játék sincs. Gyakorlatilag semmilyen fajta játék nincs.. Gyalázatos, kín szenvedés TVben nézni a meccset, 1800 ft-t kiadni ezért meg... hagyjuk is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én azt hittem, hogy Davison is észrevette - mint ahogy mindenki más - hogy ez az elõrek-rjuk, aztán csak lesz valami játék semmire se jó az NB1-ben. Ez ma is szánalom. A védelem bakiparádé, a támadókat meg simán elnyomják.
a Fradi - Vasas után a kis Mészöly negyedórát könyörgött a játékoskijárónál Lipcseinek, hogy igazoljon a Vasashoz... :\
Hát ezt a nulla gyenge Vasas-t meg kell verni.

Ráadásul Mészöly aktív részese volt a kizárás elintézésének Kistelkes haverjával,úgyhogy még azt is el kell verni rajta.Bár arra ez az egy meccs kevés lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Oncsi
Ma 19:00
Vasas - Ferencváros TC
tv: duna tv

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

gercse
Megyeri lehet jobb lenne mint Holczer...
és volt még egy két jobb teljesítmény

Oncsi
MTK - FTC 0-1(0-0)

Megyeri - Joaquin, Fülöp, Sinnot, Alcantara (Papp 87.) - Vass, Lipcsei, Adnan (Nyilasi 48.), Tóth B. (Sváb 74.) - Pölöskey (Kovács), Mamic.
Gól: Tóth(73)

5/5 meccs a ligakupában 12-1 gk

Gunnersboy
Tóth Bence góljával nyertünk ma a ligakupában

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

hát 9/4 pont :S elég gyenge eddig

Kaplan
Megmondom õszintén annyiban egyetértek a pályabezárásokkal, hogy amíg az emberek nem tudnak kulturált módon szurkolni felesleges meccseket rendezni. Most, hogy felfüggesztették a pályabezárásokat a nagy B-közép igencsak bátran szidta Kistelekit, ezért simán adnék még két zárt kapus meccset akármennyire a magyar fociban a szívem csücske a Ferencváros.

Taktikai szintem pedig igen, semmire nem jó ez az egész, és a legrosszabb, hogy amíg ezzel a taktikával végigvertünk mindenkit az NB2-ben addig az elsõ osztályban már a második fordulóra simán lereagál minket minden csapat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
Ferencváros-Paks 1-1 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/406342

Ezt már én se láttam,nem voltam kiváncsi ezek után mit hablatyolnak össze.

Hát a megfogalmazás nem túl kultúrált,de a Bobby fiú erõsen benne van ebben amit a csapat produkál.Én nem látok más taktikai elemet,mint hogy majd egy szöglet vagy bedobás gól lesz,és akkor de jó.Akcióból egyszerûen nincs helyzetünk.Hát ez még ebben a nyomorék gyenge NB1-ben se lesz elég sokra...

Kaplan
kintrõl kiabáltak be, hogy bobby fuck your mother, fuck you, bobby go home, stb. és nagyon csúnyán jónéhány másodpercig idegesen nézett kifele bobby.

banok
én azt már em néztem, mi volt?

Kaplan
Na ami itt az interjú alatt lement, ez igazán magyar volt, jézusom szégyellem magam...

banok
ez a mai "produkció" borzalmas volt. Ötlettelen és elképzelés nélküli volt a mai Fradi. <#szomoru1>

Amit ezek 1-0 után csináltak,annál szégyenteljesebb szart régen láttam.Ebbe a csapatba nem fér be a Lipcsei?Na ne röhögtessen már ez az angol barom...

elképesztõ, hova lehet még süllyedni...
Kaplan
jézusatyaúristen, ez a meccs a futball meggyalázása volt, bár lehet, hogy kicsit jobb dologhoz szoktam így a PL és a BuLi mellett.

Kaplan
ezzel az ívelgetõs szarral a fradi feladja a gyõzelem minimális esélyét a bombaerõs nb1-ben, ezt nem tudom, hogy nem lehet észrevenni..

Rudee
Szépen eltekerte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
b+ 1-1
Lisztes k nagy szabadrúgásból.

Rudee
Szép volt, végre megvan a vezetés.

Rudee
Érdekes lesz ez a Paks elleni meccs. Töki, Zováth, Lisztes <#eljen>

Ferenczi remélem beindul, de leginkább Morrisonra és Rósára leszek kiváncsi.

hali mindenkinek, én 10 éve fradista vagyok, sajna még nem volt szerencsém a szentélyben meccsre menni, Azt kérném tõletek, h írjátok már meg (aki tudja), h miket szoktak skandálni. kisteleki... meg ilyenek, meg az összes mondókát 😊 . vagy olyan helyet mondjatok, ahol ez le van írva. sose értem tisztán a szöveget a tv-ben, de egyszer szeretnék ennek részese lenni 😊 ha nem akarjátok ide beírni, akkor adok más elérhetõséget 😊 Várom válaszotokat 😊 <#taps>
kuzco007
de ezen a meccsen nagyon szarok voltunk én kint voltam...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Oncsi

FERENCVÁROS-VASAS 2-1 (2-0)

Albert-stadion, 1500 nézõ. Vezette: Takács J. (Kelemen, L. Tóth)

FTC: Megyeri - Joaquin, Sinnott, Csiszár, Fülöp N. (Papp M., 70.) - Vass M. - Rósa D. (Sváb, 70.), Lipcsei, Tóth B. (Nyilasi B., 82.) - Pisanjuk, Mamics (Kovács I., 70.)

Vezetõedzõ: Bobby Davison

VASAS: Tulipán - Balog Zs. (Szûcs L., 74.), Gáspár J., Kovács G. (Görgényi, a szünetben), Birinyi (Villám, 29.) - Dobrics (Szûcs P., a szünetben), Bakos Sz. - Kincses, Marton, B. Tóth - Divics (Dékány, a szünetben)

Vezetõedzõ: Mészöly Géza

Gólszerzõ: Pisanjuk (1-0) a 13., Rósa D. (2-0) a 36., Marton A. (2-1) a 72. percben

Eddig 100%-osak vagyunk !!!

Rudee
2-1 lett a vége, 4/4.

Rudee
Félidõben 2-0, Pisanjuk és Rósa gójaival.

én is úgy tudtam h elküldtük mind a 2t

Rudee
Ez a Yang az egyik kínai azok közül, akiket elvileg elküldtünk?

Megyeri - Joaquin, Sinnot, Csiszár, Fülöp - Rósa, Lipcsei, Vass, Tóth B. - Pisanjuk, Mamic.

A kispadon Hermány, Sváb, Vattai, Yang, Papp, Nyilasi és Kovács

feltételezem, láttad azt a két gólt... abból a második még elment, felismerte a helyzetet, és szépen berakta, de összességében ügyetlen gyereknek tûnik
kuzco007
kettõt vágott zetének...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

gercse
hát ez a másik...a hétköznapi eredmény miatt fõleg, gondolom

nagy volt a mellény...

Kaplan
Nyiregyhaza ma olyan kombinativan, szepen, modernul focizott, hogy orom volt nezni. Gyengek vagyunk, pedig azt hittem a mult heti meccs utan, hogy valami elindult.

Amíg ennyi a taktika hogy hátha egy szögletet vagy bedobást valaki befejel,addig kár jobbra számítani.
Az iram meg hiába nagy,a Fradi ellen minden ellenfél régen is kihajtotta magából az utolsó szuszt is,most is kifogja,úgyhogy különösebben az erõnlét se fog segíteni.
Pedig a gólunk megmutatta hogy lenni itt játékos aki tud egyénileg megindulni,valami értelmes összjátékot bemutatni.De hát amíg csak az ívelés megy...
És a Nyíregyházánál azért van egy pár jóval erõsebb csapat is a mezõnyben.

Kaplan
Le lettunk focizva, a szurkoloink meg ujra megmutattak magukat..<#eljen>

gercse
de az egész csapat úgy ahogy van, sajnos

gercse
ahogy mondod, de Ferenczi sem jobb...

jézusom, ez szánalom:\ Balog, Holczer, Pölöskey..
gercse
hát abban lehet max bízni, hogy erõnlétben jobbak leszünk, és a vége felé lehet még valami

Megint megy a félpályáról elõrerúgjuk,aztán majd lesz valami.Zseniális...
Vagy vált félidõben valamit a Davison,vagy ennek annyi.De már az x-hez is csoda kéne.

gercse
nagyon pontatlanul játszik a csapat, a nyíregy sokkal jobban passzol, és sokszor le is futnak minket, a beadások meg lutrik, vagy bejön egy egy vagy nem, erre nem kéne a taktikát építeni

ööö légyszi csörögjetek rá a nálunk lévõ spanjaitokra,mert a stadiontól nem messze lakok,és féltem az új ablakaimat,köszi<#nyes><#eplus2>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának