Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fitossal mi van amugy? amugy vártam volna még egy két minõségi erõsitést:S
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Ferenczi közel nem játszik olyan jól mint a másodosztályban.
sajnos a fradi a kiesés ellen harcol nem a bajnoki címért.
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplõ Sheffield United az áldását adta, így máltai válogatott kapusa, Justin Haber kölcsönben a Ferencvárosban folytathatja pályafutását.
A máltai válogatottban eddig 34-szer szereplõ Haber, aki a magyar válogatott elleni két világbajnoki selejtezõn is védett, még a hétvége elõtt csatlakozhat a ferencvárosiak keretéhez.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az 5 meccsbõl 3-an kinn voltam, és tragédia, amit láttam. 0 elképzelés, ívelgetett labdák...a futómennyiség még rendben is lenne, csak sajna az is tök felesleges. Rengeteg az egyéni hiba is sajna, a védelmünk meg egy nulla, igaz a középpályán kívül szinte sajna minden az. 13nak lenni ebben az amúgy sem túl erõs bajnokságban...háát, nem tudom mi lesz itt, de ez tényleg szõrnyû....
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
MErt Lipcsi, Megyeri
......
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nevetséges hogy asszem nekünk van a legnagyobb keretünk,de egyet nem cserélünk egy olyan meccsen ahol már a 60. perc körül egyértelmûen látszódott hogy kéne valami változás mert nem tudunk helyzetbe kerülni.
Amúgy a legszörnyûbb hogy még igy is a ZTE után ma játszottunk talán a legjobban,kevesebb volt az elõre vagdosott céltalan labda.És nem mellélessen,megúsztuk gól nélkül...De hát ez még igy is édes kevés.
Ferenczi amúgy meddig fog megélni abból amit a múlt évben csinált?Mert az idei produkcióval még a kispadra ûlése is necces,nem hogy ez az állandó kezdõ.Mamic-ot pl. minek vettük ha sose játszik?
FTC, Fradista
nagybetûvel
hamár a lilákat és a nyíregyháziakat is sikerült jól leírni <#idiota>#idiota>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
LIPCSEI PÉTER A KERETBEN!!!!
de ettõl függetlenül Bobby takarodj!!!
valamint nem volt külön bajnoki-selejtezõág a BL-ben, ugyanúgy ahogy korábban a DVSC vagy a ZTE is összekerült pl a Manchesterrel, holott a MU akkor nem is volt angol bajnok....
S ugye a DVSC úgy maradt annó nb1-es hogy megvásárolta pénzért az nb2ös bajnok BKV Elõre SE indulási jogát.... szép...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Bar en meg mindig azt mondom, hogy egy ket kivetellel nem igazoltunk rosszul, ide csak egy jo edzo kellene!
Megjártuk az NB2-t, és magunkkal is hoztuk...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha hátul van a labda mindenki ész nélkül kapálja el, mert a mostanival nem lehet összejátszani, szinte minden lövés kipattan róla és a Vasas ellen is mind3 gólban benne volt.
Vagy rendet kell tenni a fejében, vagy lecserélni.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vasas-Ferencváros 3-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/408826
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
És hát ahogy állnak a dolgok max középmezõny.De legalább már NBi-ben újra!
Next PC upgrade: 2022
FTC kiesõjelölt szerintem.
Lassan edzõváltás lesz tuti.
Ide legalább kéne még 4-5 igazolás nyáron.Utána még télen 3-4 megint és tényleg lehetne dobogóról beszélni.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Sürgõsen kapus és edzõ csere kell,mert még pár ilyen meccs,aztán lassan a kiesés elkerülése lehet a legnagyobb cél...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szélsõk is nullák, ez a Holczer meg amit mûvel, az már fáj. NB2ben is kapott potyákat, várható volt ez a teljesítmény.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lehet én vagyok régimódi.
Ha ezt innen megnyerjük,csoda számba menne,de szerintem már az x is nehezen lesz meg.Inkább szégyenszemre a Vasas rúg még... Röhej.