Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
pont ezen agyaltam én is...,
most lehet h Megyerinek lesz elszúrva az egész...

most ezzel az új kapussal meg az lesz a gond, h mögé tuti Holczer kerül és ezzel jól meg lett szopatva Megyeri aki jól védett, így meg lehet, hogy elveszítjük a jó kapusunkat :S

Oncsi
Jó lenne már kicsit észbe kapni,mert ez így tényleg gyenge!Megyeri Szombathelyen magabiztos volt,Holcert felejtsük el sztem végleg.Ferenczinek emg lehet jót tenne most egy kis padozás...
Fitossal mi van amugy? amugy vártam volna még egy két minõségi erõsitést:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tegnapi meccs:S
Ferenczi közel nem játszik olyan jól mint a másodosztályban.
sajnos a fradi a kiesés ellen harcol nem a bajnoki címért.

gercse
na egy jó hír(szerintem), nem rossz kapus

Matthew Prosac
úgy látom még ide sem írta be senki

Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplõ Sheffield United az áldását adta, így máltai válogatott kapusa, Justin Haber kölcsönben a Ferencvárosban folytathatja pályafutását.

A máltai válogatottban eddig 34-szer szereplõ Haber, aki a magyar válogatott elleni két világbajnoki selejtezõn is védett, még a hétvége elõtt csatlakozhat a ferencvárosiak keretéhez.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sb1
Vagy azonnali edzõváltás kell, vagy nem tudom, de ez már tragikus.
Az 5 meccsbõl 3-an kinn voltam, és tragédia, amit láttam. 0 elképzelés, ívelgetett labdák...a futómennyiség még rendben is lenne, csak sajna az is tök felesleges. Rengeteg az egyéni hiba is sajna, a védelmünk meg egy nulla, igaz a középpályán kívül szinte sajna minden az. 13nak lenni ebben az amúgy sem túl erõs bajnokságban...háát, nem tudom mi lesz itt, de ez tényleg szõrnyû....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

érzi az angol a vesztét??

MErt Lipcsi, Megyeri

......

Gunnersboy
legalább Megyeri jól védett

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ja most látom Mamic eleve nem játszhatott volna.Ettõl még a Ferenczis kérdésem marad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Davisonnak szólni kéne hogy vagy 40 éve lehet a futball meccs közben cserélni.
Nevetséges hogy asszem nekünk van a legnagyobb keretünk,de egyet nem cserélünk egy olyan meccsen ahol már a 60. perc körül egyértelmûen látszódott hogy kéne valami változás mert nem tudunk helyzetbe kerülni.
Amúgy a legszörnyûbb hogy még igy is a ZTE után ma játszottunk talán a legjobban,kevesebb volt az elõre vagdosott céltalan labda.És nem mellélessen,megúsztuk gól nélkül...De hát ez még igy is édes kevés.
Ferenczi amúgy meddig fog megélni abból amit a múlt évben csinált?Mert az idei produkcióval még a kispadra ûlése is necces,nem hogy ez az állandó kezdõ.Mamic-ot pl. minek vettük ha sose játszik?

Ez jó hír,de most bizonyítania is kellene neki,hogy joggal követelték a csapatba.Remélem igy lesz...

van azért capslock, meg shift látom!!

FTC, Fradista

nagybetûvel

hamár a lilákat és a nyíregyháziakat is sikerült jól leírni <#idiota>

este remélem a ftc nem fog kikapni és ha lehetne 3 pontal távozni.

miért mindig csak a rosszra tudnak emlékezni azok az emberek,akik vagy a fradit,vagy a lokit utálják??? faterom a mai napig visszagondol a fradi BL-be jutására,pedig mostanában finoman szólva se kedveli a zöld-fehéreket...vagy egy hvaerom,aki nagy Szparista,még õ is visszagondol a Loki 03/04-es menetelésére...amikor valamelyik honi csapatunk nagy sikert ér el,annak minden focibarátnak örülni kell,legyen UTE-s,fradista,akármi....

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

A nap híre!!!

LIPCSEI PÉTER A KERETBEN!!!!

de ettõl függetlenül Bobby takarodj!!!

annyi hogy akkor nálunk egykori kommancsok, konkrétan TSZ elnökök (Furulyás,szívós) nyúlták a pénzt.... elég keményen... S ehhez kéepst normális, és lokálpatrióta a DVSC vezetése.....

valamint nem volt külön bajnoki-selejtezõág a BL-ben, ugyanúgy ahogy korábban a DVSC vagy a ZTE is összekerült pl a Manchesterrel, holott a MU akkor nem is volt angol bajnok....

S ugye a DVSC úgy maradt annó nb1-es hogy megvásárolta pénzért az nb2ös bajnok BKV Elõre SE indulási jogát.... szép...

FTC mier bl-be jut 14 évet kell még rá várni mert undorító milyen játékosok alkotják:S

JimKirk
<#ejnye1>
A trikolort lasd bennuk!
polluxware
van különbség?

Zenszkij
HA megfeszülök is, de Fradi drukkerként nem tudok a Debrecennek drukko9lni...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
bannert javítsátok...Holczer egy nulla...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#eljen>

.....sajnos amúgy a csapat kb olyan gyík mint 2 éve......

zsír videó a meccsrõl

Bobboy, Holczer takarodjatok!!!

JimKirk
Frappans lenne...

Bar en meg mindig azt mondom, hogy egy ket kivetellel nem igazoltunk rosszul, ide csak egy jo edzo kellene!
kuzco007
Holczer TAKARODJ!!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

banok
szerintem a következõ hazai meccsen ez lesz a B-közép transzparensén:
Megjártuk az NB2-t, és magunkkal is hoztuk...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
Nem bántásból, de egy kapussal sok minden megváltozna....
Ha hátul van a labda mindenki ész nélkül kapálja el, mert a mostanival nem lehet összejátszani, szinte minden lövés kipattan róla és a Vasas ellen is mind3 gólban benne volt.

Vagy rendet kell tenni a fejében, vagy lecserélni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

banok
hát ez a tegnapi ordukció tényleg iszonyatos volt, vagy csináljon ezekkel valamit Bobby vagy tényleg go home. <#boxer>

Vasas-Ferencváros 3-2 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/408826

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
Ennel nagyobb oromod ne legyen!<#eljen>
sb1
Jól van droid, térjél vissza a kapához, az a Te szinted...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

grat a tegnapi meccshez,a vasas ellen is bizonyítottátok,hogy a nálunk(nyíregy) produkált "teljesítmény" nem kisiklás volt,hanem ennyit tudtok...hátha benntmaradtok 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

grebber
Hm NBII megnyerésekor még simán mondtam hogy lazán megerõltetés nélkül elsõ 3ba lesznek.
És hát ahogy állnak a dolgok max középmezõny.De legalább már NBi-ben újra!

Next PC upgrade: 2022

JimKirk
Kezd tele lenni a pohar flegma Bubival...
szégyen😞
FTC kiesõjelölt szerintem.
Lassan edzõváltás lesz tuti.

Hát én komolyan sajnálom azokat a kisgyerekeket akik egy ilyen Fradin nõnek fel. Ez SZÉGYEN.Egyszerûen nem tudok mást mondani<#sir>
Ide legalább kéne még 4-5 igazolás nyáron.Utána még télen 3-4 megint és tényleg lehetne dobogóról beszélni.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Ezen nincs mit magyarázni már szerintem.Ezt a Vasas-t kis túlzással csak az nem verte meg eddig aki nem akarta,egy Fradi meg ilyen játékkal kikap tõle.
Sürgõsen kapus és edzõ csere kell,mert még pár ilyen meccs,aztán lassan a kiesés elkerülése lehet a legnagyobb cél...

gercse
Megyeri, Tóth, sõt Lipcsei is simán elférne a csapatban. bennük talán több lenne

Végülis ha lenne kapusunk mi vezetnénk...

Kaplan
Gyerekek, ez nagyon gyászos, szerintem dobjuk össze az SG - FTC tápik játékosait és ajánljuk be magunkat a csapatba. Nem tudok mit mondani, az egész meccs iszonyat amatõr és legszomorúbb, hogy amatõrebbek vagyunk a Vasasnál. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Holczerbõl elég. Másfél méteres kezét nem képes használni... fukkkk

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ideje volt már. 2-2

Kaplan
Labda mögé, na, úgy fel tud baszni ez a tizenegy töketlen fasz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Kicsit kreatívabb játékosokkal azért jobb lenne ez. Morrison-é pl minden tiszteletem, mert hajt meg küzd, de a támadásokhoz annyit se tesz hozzá, mint én a TV elõl. Lipcsei még ma is többet érne, hacsak 50-60 percig is.
Szélsõk is nullák, ez a Holczer meg amit mûvel, az már fáj. NB2ben is kapott potyákat, várható volt ez a teljesítmény.

ez szánalom...
Kaplan
A kapusoknak nem elsõként tanítják azt, hogy térdelj le a labda elé miközben felszeded?

Lehet én vagyok régimódi.

Kaplan
Na jó, ez kicsapta a biztosítékot.. Lehet menni a picsába mindenkinek innen, ez nem foci.

Az a baj hogy Davison taktikai elképzelése kb eddig terjed.Mert mást nem nagyon láttam mióta itt van.Ha sikerül begyötörni egyet és esetleg megtörik az ellenfél (ami az NB2-be azért megesett) akkor jó.Ha nem akkor már baj van...
Ha ezt innen megnyerjük,csoda számba menne,de szerintem már az x is nehezen lesz meg.Inkább szégyenszemre a Vasas rúg még... Röhej.